canım geçmiş olsun . kaç haftalıtın sen bakım .
37 nin içindeyim canım :a015:
çok geçmiş olsun güzelimmm..
Tamam üzülme artık bak bizim devreler yavaş yavaş doğuruyor..
Erken görcen bebeğini öle düşün.sakın üzme kendini..
doktorunu dinle..
çok zorlayacak kadar değilse bence halin iyi. gerçi aşırısı insanı bayağa zorluyor. tam tersini düşün birde. ben bir ay önceye kadar iyiydim. şimdi senin tam tersin oldum.
bende gaz sancısından kıpırdayamıyorum. karnım taş gibi sürekli. yatakta dönerken bağırıyorum resmen gaz sancısından.
yaaaaaaaaaa hayır kız resil ettin beni hehehe
cnm bende içiyorum kan hapı ama
o sadece rengi değiştiriyor hehehe
kız yoksa sendemi doğurdun bebeişle foto mu eklicen yoksamm:uhm:
ay bende aynı şeyi düşündüm valla doğurdunmu esen kıs.....................
eee tama problem yok ekim doğursanda bişe olmaz artık...............................
ekim.29 Allah şifa versin canım. Herşeyin hayırlısı
şu halimizle küçücük kasılmalar bile bizi deli edebiliyorken istifra ve ishal bayağa zorluyordur seni anlaya biliyoruz.
Zor ama ne yapacan belkide bebeğin annemi hemen görmek istiyorum diyordur :)
aaaaaaaaaaaaaaaa noldu sana durduk yere yaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ishal için bol su iç pirinç lapası ye hemen ishali kesiyo lapa haberin olsun. kasılmaların mı başlamış?
CANIM NE GÜZEL BU ZAMANA KADAR GELMİŞSİSN...
KENDİNİ SIKIPTA STRES YAPMA,, BAK BEBİŞTE ETKİLENİR SONRA ...
dün doktorum oğlan 3299 olmuş ve hala ters bu ebatlarla artık dönmez dedi fisfisfis birde haftasından ilerde. bana sezaryen yolları gözüküyormuş arkadaşlar.
HAYIRLISI ARKADAŞIM...
dün doktorum oğlan 3299 olmuş ve hala ters bu ebatlarla artık dönmez dedi fisfisfis birde haftasından ilerde. bana sezaryen yolları gözüküyormuş arkadaşlar.
günaydın kızlar :) geçen cumartesi 7 mart kızım dünyaya geldi:)
canım kızım öykü sabah 08:33 amerikan hastanesinde bize merhaba dedi :)
dün hastaneden çıktık allah herkesi bu anı yaşatsın çok muhteşem bir duygu :)
kızlar şimdiden çok ii dinlenin bol bol uyuyun :)
günaydın kızlar malesef güne ii başlayamıyorum dün dr gidiyim dedim nst sonucum ii çıkmadı salak dr korkuttu ordan araştrma hastanesine gittik orda ii çıktı ama dr dedi 1 2 haftaya kadar dogumun başlaya bilir dedi kızlar kaç gündr çok hastayım çok özür hem ishal hem istifar yerimden kalkamıyorum dr bugnde gitcem dua edin aslik çıkmasın sabaha kadar uyyamıyorum bebek hareketlerini takip etcem diyee canım çok sıkkn dualarınızı eksik etmeyin
selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum
selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?