2009 Nisan Anneleri buraya

dün doktorum oğlan 3299 olmuş ve hala ters bu ebatlarla artık dönmez dedi fisfisfis birde haftasından ilerde. bana sezaryen yolları gözüküyormuş arkadaşlar.

ay aynen gaz beni öldürüyo........................

merhaba arkadaşlar dün yoğundum giremedim. geçmişe bir bakayım kim doğurmuş huzur mu? uff anlayamadım neyse okurum şimdi. bugün tiyatroya gidicem tek başıma napayım arkadaş bulamadım :)

belkide tek razım dr bugn sezaryan dese kabuletcem yaa içimde ne alemde bilmiyom en azından gözümn önünde olur 37. içindeyim bakalım bugn ne olcak kızlar ishal ama öle böle degl migdeyi falan üşütmüşüm kafamçokkarıştı

aaaaaaaaaaaaaaaa noldu sana durduk yere yaaaaaaaaaaaaaaaaa canım ishal için bol su iç pirinç lapası ye hemen ishali kesiyo lapa haberin olsun. kasılmaların mı başlamış?

canım bilmiyorum migdeyi üşütmüşüm bişey yeyip içmiyodm nst ondan da kötü çıkmş olabilir sancı 20lerde seyrediyo fazla yok yani ama gece sırt üstü yatamıyom karnım çok agrıyoo

valla dr yapsa yaptrrm bugn dr yazanesine gitcem bakalım ayrıntılı konuşurum valla dün gece hiç uyumadım bebegn hareketini duyyayım diye kalkıyorum yatıyorum su içiyorum ama gece tık yoktu sabah biraz hareket etti valla yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum

seni kıracam şirvan değiştirdim kıs resmi..............................................................

ya benimde dr randevuma 1,5 hafta vaar 6 haftada bir randevu veriyodu bu zamana kadar şimdi 2 haftada bir gidip nst ye bağlanıyorum ama 6 hafta da çok değil mi ya bundan sonra 2 haftaya düşürür herhalde en son bebişim 1400 gr dı düşünsenize 28. haftada..şimdi ne alemde hiç bilmiyorum

selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum

3. bebeğimiz de gelmiş, ne güzel.demet Allah analı babalı büyütsün.Öykü bebeğin mutlu, huzurlu, sağıklı bir yaşamı olsun inşallah.

Çok geçmş olsun canı ya.Zor olmalı ama stres yapma.Bak bebeğin de büyümüş zaten

Şenay sana da geçmiş olsun.Doktorun bebeklee zararı olacak birşey vermez zaten.İlacını al da bir an önce iyileş.

Kızlar ben öğleden sonra yokum.Saçımı boyatmaya gidip güzelleşip geleceğim.:teytey:

bence hiç zaman kaybetmeden başla canım ilaçlara. yakında sezeryana gireceksin
sapasağlam olman lazım o güne kadar iyileşmek için hemen başla.

ayrıca zararı yararından daha çok olsa doktor vermezdi zaten:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…