2009 Nisan Anneleri buraya

çook geçmiş olsun cnm ama dr u dinle iç bence bişey olmaz diyosa doğrudur demek ki içmemen içmenden daha kötü ki ööle demiş

ayy cnm benim çok geçmiş olsun dr.verdiyse hemen kullan zararlı bişeyi verirmi bende kullandım antibiyotik idrar yollarım iltihaplanmıştı

canım yaa en geç ayda b görüldük hepimiz bu zamana kadar 36. hafatdan sonrada er hafta gidilio muhakkak sen bi sor dr istersen yada ara ben gelmek istiorum de

canım senin gribin bebekleri kötü etkiler asıl idoktor en iyisini bilir başla ilaçlarına bir an evvel offf kıyamam yaa bi de en son günlerine bunun sıkıntısı mı eklendi gülüm yaa

kızlar merhaba pek kimse yok sanırım
pazartesi kontrolümüz vardı nst ye de girdim yine sancım cıktı ama oğlumun kalp atışları iyi diye eve gönderdiler sancılanırsam gideceğim
yarın 36+3oluyoz yani oğlumun ve yiğenlerimin doğduğu gün bakalım neler olacak
pazertesi yine serum verdiler
tek takıldığım sey oğlumun kilosu pazartesi 2750idi doktor 2900doğar dedi yani sanırım 3ü gecemeyecek kendimi yemeğe verdim ama son günlerde faydası olurmu bilemiyorum

bencede 2 haftada bir gitmen lazım canım.........................

bursasu kullandınmı antibiyotik dr ne demişti zararı olmaz demişmiydi

şenay bişe olmaz canım kullan sen kullanmaman daha kötü.........................................

şenay bunlar son aylar bebeklerin organ ve beyin gelişimleri herşeyi tamamlandı şuan tek yaptıkları kilo almak o yüzden antibiotiklerin onalra bir zararı yok

ye ye eyşan olur valla ,bak benim bebiş 1 haftada 600gr almış...............................

bende bugün niyeyse feci acıkıorum gözümün önünde yemekler dönüo hahahah düşünün şimdiden öğlen yemeğimi yedim napıcam bilmiom.P

hepiniz çok sağolun kızlar ne bilim tedirgin oldum onlara bişey olursa benim yüzümden kafayı yerim koçişi aradım getiriyo ilaçları bakalım

bursasu kullandınmı antibiyotik dr ne demişti zararı olmaz demişmiydi
cnm kullandım yeni bitti hatta 12 saatte bir kullandım
benim idrar yollarında iltihaplanma çıktı
sağlık ocağındaki dr.verdi bende kendi doktorumu arayıp sordum
kullanabilirsin hiçbir zararı yok dedi
kullan cnm sende
doktor sana ve bebişlerine zararlı şey verirmi hiç

cnm hadi hayırlsıı olsun
üzülme bebiş kilo alır sende abur cubur falan yeme daha faydalı şeyler ye mesele şu anda bu haftalarda bebişlerin hücrelerinin çoğalması için artması için bol bol c vitamini almamız gerekiyor

( size göbişimin resmini yollucaktım ama çektiğim fotoların pikselleri çok büyükmüş galiba kabul etmiyoo neyse akşama kocişe çektireyim bari..

ekim geçmiş olsun.ama hafta olarak tehlikeyi atlatmışsın inşallah.inşallah bizler de o haftaları görürüz.

hayırlısı olsun eysan.ama bebeğin kilosunda bişey yok ki.2500 normal kabul ediliyor zaten.hem günde nerdeyse 30-40 kg falan alıyorlar.3 olmuştur bence.

şenay geçmiş olsun.bence de ilaçlarını kullan.ben de daha önce kullanmıştım.geçmiş olsun.

kızlar bi hevesle park yatağıaçtım kurayım dedim
ama yanlarını yapamadım ya aranızda bilen varmı benimkinin modeli kraft jenny
uzun olan yer kenarları düzletemiyorum yaa

beni de iyce korku saldı.şu 36. haftaları bi görsem içim rahat edecek.hiç nst ye girmedim.dünden beri karnımın alt tafarı ayağa kalkınca sertleşiyor.bebek mi yoksa kasılma mı nalamıyorum.

bursasu sen yatak almıştın.park yatağa neden ihtiyaç duydun ki.hem kendini zorlama akşam eşinle beraber yaparsınız.

hava Çok gÜzel bahÇede dolaŞtık bıraz papatyalar ÇıkmıŞ.
Bahar gelıyor artıkk..
ERıKLER ÇAĞLALAR ÇIKSADA YESEK:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…