selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum
selam kızlar feci durumdayım 2 güdür griptim ama fazla iplememiştim geçer diye daha öncede 2 günde atlatmıştım sabah yataktan kalkamadım gecede uyuyamadım az öce dr aradım claritin ve ogmentin diye bilik antibiyotik verdi bebeklere zararı olurmu diye sordum olmaz bira önce başla dedi ama ben gebeliğin başıdan beri tek ağrı kesici bile içmedim ne yapıcamı bilmiyorum
ya benimde dr randevuma 1,5 hafta vaar 6 haftada bir randevu veriyodu bu zamana kadar şimdi 2 haftada bir gidip nst ye bağlanıyorum ama 6 hafta da çok değil mi ya bundan sonra 2 haftaya düşürür herhalde en son bebişim 1400 gr dı düşünsenize 28. haftada..şimdi ne alemde hiç bilmiyorum
ya benimde dr randevuma 1,5 hafta vaar 6 haftada bir randevu veriyodu bu zamana kadar şimdi 2 haftada bir gidip nst ye bağlanıyorum ama 6 hafta da çok değil mi ya bundan sonra 2 haftaya düşürür herhalde en son bebişim 1400 gr dı düşünsenize 28. haftada..şimdi ne alemde hiç bilmiyorum
bursasu kullandınmı antibiyotik dr ne demişti zararı olmaz demişmiydi
Şenay sana da geçmiş olsun.Doktorun bebeklee zararı olacak birşey vermez zaten.İlacını al da bir an önce iyileş.
Kızlar ben öğleden sonra yokum.Saçımı boyatmaya gidip güzelleşip geleceğim.:teytey:
hepiniz çok sağolun kızlar ne bilim tedirgin oldum onlara bişey olursa benim yüzümden kafayı yerim koçişi aradım getiriyo ilaçları bakalım
cnm kullandım yeni bitti hatta 12 saatte bir kullandımbursasu kullandınmı antibiyotik dr ne demişti zararı olmaz demişmiydi
kızlar merhaba pek kimse yok sanırım
pazartesi kontrolümüz vardı nst ye de girdim yine sancım cıktı ama oğlumun kalp atışları iyi diye eve gönderdiler sancılanırsam gideceğim
yarın 36+3oluyoz yani oğlumun ve yiğenlerimin doğduğu gün bakalım neler olacak
pazertesi yine serum verdiler
tek takıldığım sey oğlumun kilosu pazartesi 2750idi doktor 2900doğar dedi yani sanırım 3ü gecemeyecek kendimi yemeğe verdim ama son günlerde faydası olurmu bilemiyorum
günaydın kızlar malesef güne ii başlayamıyorum dün dr gidiyim dedim nst sonucum ii çıkmadı salak dr korkuttu ordan araştrma hastanesine gittik orda ii çıktı ama dr dedi 1 2 haftaya kadar dogumun başlaya bilir dedi kızlar kaç gündr çok hastayım çok özür hem ishal hem istifar yerimden kalkamıyorum dr bugnde gitcem dua edin aslik çıkmasın sabaha kadar uyyamıyorum bebek hareketlerini takip etcem diyee canım çok sıkkn dualarınızı eksik etmeyin
kızlar merhaba pek kimse yok sanırım
pazartesi kontrolümüz vardı nst ye de girdim yine sancım cıktı ama oğlumun kalp atışları iyi diye eve gönderdiler sancılanırsam gideceğim
yarın 36+3oluyoz yani oğlumun ve yiğenlerimin doğduğu gün bakalım neler olacak
pazertesi yine serum verdiler
tek takıldığım sey oğlumun kilosu pazartesi 2750idi doktor 2900doğar dedi yani sanırım 3ü gecemeyecek kendimi yemeğe verdim ama son günlerde faydası olurmu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?