2009 Nisan Anneleri buraya

urla bugÜn doktoramı gıtcek tı?
Genelde sabahları buralarda olurdu..
Evet evet yenı hastanesıne gıtcektı..

ben artık eskısı gıbı obur deĞılım
ÖĞle yemeĞınde Çok az yedım mesela az Önce..
Çok yıyemıyorum
nefes alamıyorum
bıde yemekten sonra kanım taŞ gıbı oluyor gerılıyor

hava Çok gÜzel bahÇede dolaŞtık bİraz papatyalar ÇıkmıŞ.
Bahar gelİyor artıkk..
ERİKLER ÇAĞLALAR ÇIKSADA YESEK:))

ewet hava çok güzel dışarda ama ben bi türlü çıkamadım.geçen gece rüyamda saatlerce ağaçtan erik toplayıp yedim yaa nasıl mutluydum ama yerken :))

mart annelerinden bazılarının kırkı çıkmış kızlar...
zaman hızla geçiyor!!!!!!!!

herkeslere merhaba arkadaşlar,bugün misafir yoğunluğu olacak bizde çıkacam hemen bir bakayım dedim herkes iidir inşallah öpüyorum çoook

park yatak taşınabilir ya küçükken yanımda yatırmak için aldım odasında yatıramamki

bende park yatak alıcam yanımda yatırmak için de sen içine ayrıca yatak aldın mı yoksa park yatağın üzerinde mi yatacak içine ortopedik yatak almak falan gerekli miymiş anlattı mı satıcılar?

koynumuzda yatırsak olmazmı:)))
ne gerek var beşiğe park yatağa..
olur tabi cnm ama ezeriz çocuğu Allah korusun hem sanıyorum en fazla kırkın çıkana kadar yatırırsın sonra kendi yatağına :))
tamam canım haklısın.güle güle kullanın.park yatakla oyun parkı aynı şeyler değil di mi?
sağol cnm aynı şey ya
yaaaaaaaaaa erik demeyin.ben çok severim .canım çekti (
bende ya cnm çekti çok kötüsün deniz ya
bende park yatak alıcam yanımda yatırmak için de sen içine ayrıca yatak aldın mı yoksa park yatağın üzerinde mi yatacak içine ortopedik yatak almak falan gerekli miymiş anlattı mı satıcılar?
ben park yatak aldığım yerden aldım incecik bi yatak valla tabiki yatak koycan cnm yoksa nasıl yatırcan

canım ya kokumuza o kdr alıştırmak ityi deilmiş sonra çok ağlarmış

evet çiçekcim haklısın..
ama insanın içine sokası gelir onu beee...
minicik eller ayaklar..
ağladığında içim parçalanır herhalde benim..

ben göstermesemde çok duygusalım çok etkilenirim
çok fazla empati kurarım nasıl olcak bakalım.
aşısı sünneti!!!

pardon erik dedim
amannn aş erme miyadımız doldu bizimm

ne yapayım canım çok istediii..

ya ben satıcıya sorduğumda içine bişey koymadan yatırın ilk 6 ay sonra yatak alın ilk 6 ay sert zeminde yatması ii dedi..bişey koymadan yatabiliyo yanii ama benim içim bi türlü ööle rahat etmediği için yatak alıcam galiba ama onun içine konulan yarı ortopedik yataklar normal mobilyaya konulandan daha pahalıydı..

salatalık yiyin tuzlayıp erik niyetine!!!
ben işteyim öle bi şansım yok şimdii.
neyse kapatayım bu mevzuuyu!!!!!!!!!!!!!1

bebek bakımını becerebilecekmiyiz acaba!!!

canımm ben dün bi arkadaşımla buluştum ben 84 lüyüm o 85 li yanımızda 4 aylık bebeği de vardı ay bi güzel bakıo bebek tertemiz tosun gibi. ilk 2 hafta falan zor geçio sonra çok kolay dedi alışmış ve hiç zorlanmamış korkmuorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…