- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
kızlar soruu???
doğar doğmaz sünnet yaptırcakmısınız minik adamları???????
ya ben satıcıya sorduğumda içine bişey koymadan yatırın ilk 6 ay sonra yatak alın ilk 6 ay sert zeminde yatması ii dedi..bişey koymadan yatabiliyo yanii ama benim içim bi türlü ööle rahat etmediği için yatak alıcam galiba ama onun içine konulan yarı ortopedik yataklar normal mobilyaya konulandan daha pahalıydı..
koçiş geldi ilaçlarımı içtim ne olur dua edinde sıpalara zarar gelmeden iyileşeyim senağlama
evet ben konuşştum doktoruyla 2. gününde kesicekler pipisini
evet ben konuşştum doktoruyla 2. Gününde kesicekler pipisini
ay ben hemen kestiremem pipisini yaa yazık ya bebişe
sonradan sünnet düğünü yapçam ben oğluma inşallah
sünnet ya hiç bişeyin farkında diilken yada mevzuyu tam idrak edebileği yaştayken yapılmalıymış tranva oluşmasın diye görümcemin oğlu 2 aylık hep sıkıntılı uykusuz hiç çare bulamadık çişinide yaıyodu ama dr piisinin ucu tıkalı demiş ufak bi neşter darbesiyle açtılar dün bakalım ne olacak
canım rumelili yi şuan fosur fosur uyuyor mu bilmiyorum ama ...
benim aslanın kükremesi yatak odasından salona kadar geliyor.......
tv da da bişeycik yok ...sizde yoksunuz...
haksızlık bu...dün gece burası kalabalıktı niye şimdi kimse yok .
etoprakta bugün uyuyor herhalde.....
etoprak perşembe günü hastaneye gelmek için rıhtıma kadafr yürümene gerek yokkkk..
sen stadın orda oturmuyormuydun... mübübüs yolundan -göztepe köprüsünden geçen otobisler var...
şuan aklıma gelen ..14B - 10E - 8E ----
belediyenin orda yada daha sonraki duraktan binersin,,sana hangisi yakınsa artık..
göztepe köprüsü girişinde durak var. orda ,inersin.. ordan hastane yürüyerek 5 dak . almaz....
inceğin yerde hasteneyi göreceksin zaten...
hiç kendini rıhtıma inmek için zorlama yaniiii..
canım bizimki de jenny. onun yanlarını kurmak biraz zorlar seni kocişi beklekızlar bi hevesle park yatağıaçtım kurayım dedim
ama yanlarını yapamadım ya aranızda bilen varmı benimkinin modeli kraft jenny
uzun olan yer kenarları düzletemiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?