2009 Nisan Anneleri buraya

sabahtan beri iş ile uğraşırken eklemek istediğim şeyi ancaaa şimdi ekleyebildim:):ecrin_bebek: güzel olduu...

cnm o kısa kenarları yaptımda uzunları yapamadım heveslendim birden bekleyemedim kocayıda :))

sağol cnm

bumuydu esen!!

allah iyiliğini bende resmini eklicen sandım.

eline sağlık güzel olmuş canımm

kıs bak sölemiştin işte rabbim analı babalı büyütsün inşallah çok heyecan yaptım yahu,demekki geçer demeyecz ama panikte yapmadan dr.umuza ulaşacaz demi daha vakit var felan dinlemiyor yani:lepi:

oyyy uykum gelldiii...şutarafagitti

afferim sana ,, bizde geçen gün çiçek le bunu konuşmuştuk..

yok kız ben 2 den önce yatmıyorum..ama bazen canım girmek istemiyo, nette oyun oynuyorum

şekercim ben bilmiyodum bak! zaten yarında hava böle olursa gelirim ama sen kesin geleceksin di mi??

canım valla bilmiyorum,, yarın eğitimde var,,nasıl izin alacam bilmiyorum...
aniden rahatsızlansan mı acaba?

merhabalar,

az önce şirvana cevap yazarken selam vermeden dalmışım olaya kusura bakmayın..geçmişi şimdi bitirebildim, neler olmuş böyle ya! demetcim allah öykü bebeği analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..başladık bizde dökülmeye bakalım..benimkide uzatmaz inşallah fazla, 37. haftada gelir, yoksa ben kafayı yicem yakında!!

rahatsız olanlara çook geçmiş olsun. şenaycım tedavini ihmal etme canım inşallah iyileşirsin biran önce..
çok güzel bi hava var bugün dışarda, eşime yürüyüşe gidim mi dedim..akşam çıkarız otur evde, başına bişey gelir dedi..ayy ya ben sinir olmaya başladım onun bu tavırlarına! kızlar ben inşaat müh.üm hep erkeklerin içindeydim, erkek gibi yetiştirildim üstelik! şimdi zoruma gidiyo böyle acizmişim gibi davranması..bi gün fena patlıcam o olucak! neyse ya sıkmayayım şimdi canınızı

afferim sana ,, bizde geçen gün çiçek le bunu konuşmuştuk..

canım valla bilmiyorum,, yarın eğitimde var,,nasıl izin alacam bilmiyorum...
aniden rahatsızlansan mı acaba?

şirvan sen gelmezsen bende gitmem zaten tadım yok bu aralar hiç! yarın haberleşelim, ben ona göre çıkayım bari yola..saat 13 e mi alınmıştı saati?

sağol canım acizlik konusuna gelince aynen bende erkek gibi yetiştirildim yıllardırda yalnız yaşıyorum evleneli daha 1 sene olmadı yani her işimi çatır çatır kendim yapmaya alışkınım ki ama Allah bana öyle bi hamilelik nasip ettiki resmen engelli oldum kedi gibi mırmır koçişten sürekli bişiler istiyorum kırmıyo üzmüyo sağolsunda gelde bana sor işte yılların alışkanlığı doğuralım da yine himeeeeeeeeeennn güç bende artık deriz:lepi:

ya şeker kızma adama hemen merakından öyle davranıyordur aklı kalacağına eşinde ve bebeğinde bekle beraber çıkarız diyor işte ayrıca böyle şeyler bizim canımızı sıkmaz merak etme,sorunlarımız bunlar olsun canımcım,bende sabah eşimle netten görüştüm nasıl özlemişim ve özlemiş ağlaştık karşılıklı,mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah rabbim sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan eksik etmesin,e sonlara yaklaştık hamilelikte sıkıntıda var tabi sanada hak veriyorum ama sende adama hak ver

kızlar bu hava çarptı beni ağırlık bastııı..
nasıl uykum var anlatamam
sanki uyuşturucu almış gibiyim...

yok ya başta anlayışla karşılıyodum, sonuçta ikimizde heyecanlıyız bebek geliyo falan diye tamam ama artık tadı kaçmaya başladı yaaa! ben çocuk değilim ki, kendime sahip çıkabilirim..hem onun kadar bende düşünüyorum bebeğimi!! abarttı birazcık ama akşam güzel bi konuşma yapmanın zamanı geldi!

tamam şekerim ben yarınki duruma göre seni haberdar ederim...

tamam canım, bende ona göre ayarlarım kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…