ya kızlar esendemi doğum yapmış
sabahtan beri iş ile uğraşırken eklemek istediğim şeyi ancaaa şimdi ekleyebildim:):ecrin_bebek: güzel olduu...
canım bizimki de jenny. onun yanlarını kurmak biraz zorlar seni kocişi bekle
bak şöle yapsın ilk önce karşılıklı kısa kenarların ikisini aynı anda tutup hızlı ve sert yukarı kaldırsın
sonra da uzun kenarlara aynısını yapsın kurulması çok kolay aslında
ben de içine yatak alıcam ama almadım daha.
sabahtan beri iş ile uğraşırken eklemek istediğim şeyi ancaaa şimdi ekleyebildim:):ecrin_bebek: güzel olduu...
Ellerine sağlık, süperrrrr olmuş sanırım son sırada ben olucam mayıs' a sarkmazsamsabahtan beri iş ile uğraşırken eklemek istediğim şeyi ancaaa şimdi ekleyebildim:):ecrin_bebek: güzel olduu...
günaydın kızlar
sabah erken saatlerde bir ağrı girdi bana arkadan sanki baskı var böyle bir ağrı olmamıştı daha önce bana geçer dedim ama geçmedi daha da hızlandı eşimi aradım geliyor doktorum hemen gelin dedi
hemen bakmam lazım dedi dua edin bana giyindim eşimi bekliyorum ve her zamankinden fazla akıntım geliyor
oyyy uykum gelldiii...şutarafagitti
yok kız ben 2 den önce yatmıyorum..ama bazen canım girmek istemiyo, nette oyun oynuyorum
şekercim ben bilmiyodum bak! zaten yarında hava böle olursa gelirim ama sen kesin geleceksin di mi??
afferim sana ,, bizde geçen gün çiçek le bunu konuşmuştuk..
canım valla bilmiyorum,, yarın eğitimde var,,nasıl izin alacam bilmiyorum...
aniden rahatsızlansan mı acaba?
sağol canım acizlik konusuna gelince aynen bende erkek gibi yetiştirildim yıllardırda yalnız yaşıyorum evleneli daha 1 sene olmadı yani her işimi çatır çatır kendim yapmaya alışkınım ki ama Allah bana öyle bi hamilelik nasip ettiki resmen engelli oldum kedi gibi mırmır koçişten sürekli bişiler istiyorum kırmıyo üzmüyo sağolsunda gelde bana sor işte yılların alışkanlığı doğuralım da yine himeeeeeeeeeennn güç bende artık deriz:lepi:merhabalar,
az önce şirvana cevap yazarken selam vermeden dalmışım olaya kusura bakmayın..geçmişi şimdi bitirebildim, neler olmuş böyle ya! demetcim allah öykü bebeği analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..başladık bizde dökülmeye bakalım..benimkide uzatmaz inşallah fazla, 37. haftada gelir, yoksa ben kafayı yicem yakında!!
rahatsız olanlara çook geçmiş olsun. şenaycım tedavini ihmal etme canım inşallah iyileşirsin biran önce..
çok güzel bi hava var bugün dışarda, eşime yürüyüşe gidim mi dedim..akşam çıkarız otur evde, başına bişey gelir dedi..ayy ya ben sinir olmaya başladım onun bu tavırlarına! kızlar ben inşaat müh.üm hep erkeklerin içindeydim, erkek gibi yetiştirildim üstelik! şimdi zoruma gidiyo böyle acizmişim gibi davranması..bi gün fena patlıcam o olucak! neyse ya sıkmayayım şimdi canınızı
merhabalar,
az önce şirvana cevap yazarken selam vermeden dalmışım olaya kusura bakmayın..geçmişi şimdi bitirebildim, neler olmuş böyle ya! demetcim allah öykü bebeği analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..başladık bizde dökülmeye bakalım..benimkide uzatmaz inşallah fazla, 37. haftada gelir, yoksa ben kafayı yicem yakında!!
rahatsız olanlara çook geçmiş olsun. şenaycım tedavini ihmal etme canım inşallah iyileşirsin biran önce..
çok güzel bi hava var bugün dışarda, eşime yürüyüşe gidim mi dedim..akşam çıkarız otur evde, başına bişey gelir dedi..ayy ya ben sinir olmaya başladım onun bu tavırlarına! kızlar ben inşaat müh.üm hep erkeklerin içindeydim, erkek gibi yetiştirildim üstelik! şimdi zoruma gidiyo böyle acizmişim gibi davranması..bi gün fena patlıcam o olucak! neyse ya sıkmayayım şimdi canınızı
şirvan sen gelmezsen bende gitmem zaten tadım yok bu aralar hiç! yarın haberleşelim, ben ona göre çıkayım bari yola..saat 13 e mi alınmıştı saati?
sağol canım acizlik konusuna gelince aynen bende erkek gibi yetiştirildim yıllardırda yalnız yaşıyorum evleneli daha 1 sene olmadı yani her işimi çatır çatır kendim yapmaya alışkınım ki ama Allah bana öyle bi hamilelik nasip ettiki resmen engelli oldum kedi gibi mırmır koçişten sürekli bişiler istiyorum kırmıyo üzmüyo sağolsunda gelde bana sor işte yılların alışkanlığı doğuralım da yine himeeeeeeeeeennn güç bende artık deriz:lepi:
ya şeker kızma adama hemen merakından öyle davranıyordur aklı kalacağına eşinde ve bebeğinde bekle beraber çıkarız diyor işte ayrıca böyle şeyler bizim canımızı sıkmaz merak etme,sorunlarımız bunlar olsun canımcım,bende sabah eşimle netten görüştüm nasıl özlemişim ve özlemiş ağlaştık karşılıklı,mutluluk gözyaşlarımız olsun inşallah rabbim sevdiklerimizi yanımızdan başımızdan eksik etmesin,e sonlara yaklaştık hamilelikte sıkıntıda var tabi sanada hak veriyorum ama sende adama hak ver
tamam şekerim ben yarınki duruma göre seni haberdar ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?