2009 Nisan Anneleri buraya

canım ayağa kalkarken hızlı hareket edersem yada ayakta çok kalırsam benimde karnımın alttarafında sertleşme oluyor sanırım bebek ve yerçekiminin sonucu hehehehgamyoncuiremsu

teşekkürler megulcüm kısmen de olsa hallettik... bu arada sana bişey sorayım ne de olsa tecrübelisin:)
benim yeni okulumdaki md yard. raporu izne çevirirken
başlangıç tarihi 12.03.2009
bitiş tarihi 16.03.2009 yazmış 16 nisan olması gerekirken... ben de 3ü 4 yaptım...
ama kaç gün olduğu (35gün şeklinde ) ve izin nedeni doğum izni diye yazıyor.

şimdiii soru geliyor:)
ben ist. sevk alırken bu tarih hatası yüzünden sorun yaşar mıyım???

kızlar bu arada bebeğinin kordonunu kordon kanı bankasında saklamayı düşünen var mı ben kararsızım hala daha doktorumlada konuşmadım çünkü??ama yararı olacaksa kesin istiyorum ben..

sözde size katılmak için geçmişi okumayacaktım ama engel olamıyom kendime.... az da değil 150 sayfa....

muhtarım bu seminer buluşması cmt değil miydi??? ben kaçırdım

alt tarafı sertleşip duruosa bişey diyemicem kontrolün ne zaman senin kuzum

cumartesi günü çiçek ama bu böyle 3 güdür devam ediyor.ağrı yok.ama tedirgin oldum iyce.daha hafta olarak da çok erken.lana 37 de olduğu halde 3 gün kuvöze almışlar bebeği şeker yüzünden.bende de şeker var.kafayı yicem bunalrı düşünmekten.

kızlar bu arada bebeğinin kordonunu kordon kanı bankasında saklamayı düşünen var mı ben kararsızım hala daha doktorumlada konuşmadım çünkü??ama yararı olacaksa kesin istiyorum ben..

ben saklatıcam ilerde sende ve eşinde bi problem olsa o kordon kanıyla hem onun size uyarsa sizin de hayatınız kurtulabilir

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün yaaa şimdi bende isityoru doğmasını delikafaduldendelikafadulden

Raporu neden izne çevirdiniz ki,öyle mi yapmak gerekiyor?Ben sadece raporu idareye verdim ve çıktım*??

canım ayağa kalkarken hızlı hareket edersem yada ayakta çok kalırsam benimde karnımın alttarafında sertleşme oluyor sanırım bebek ve yerçekiminin sonucu hehehehgamyoncuiremsu

inşallah dediğin gibidir dilek ama ne bileyim ard arda doğum haberleri gelince korkmaya başladım iyce.

canım olumlu düşün şurda cumartsine 2 gün var ama çok kafana takıosan ara dr u bugün gelmek istiorm de nolucakki

megulcüm ayakta çok kaldığımda arada benimde karnımın alt kısımında oluyo sertleşmeler...üsrt kısımlarında zaten çok oluyo..... ama nst çekildi cmt günü dr erken doğum riskimiz yok hala dedi....
dün de rapor almak için başka bi dr ultrason inceledi.. erken doğumdan bahsetmedi... seni rahatlatır mı bilmem ama....

Raporu neden izne çevirdiniz ki,öyle mi yapmak gerekiyor?Ben sadece raporu idareye verdim ve çıktım*??

canım ben sakarya da çalışıyo görünüyorum.. il dışında olacağım için sevkte falan sıkıntı yaşamamak için çevirdim....

canım tamamen idarenin anlayışına kalmış bi durum.normalde sorun olamz nihayetinde doğum izni 8 hafta nisana geldiği açık.

canım olumlu düşün şurda cumartsine 2 gün var ama çok kafana takıosan ara dr u bugün gelmek istiorm de nolucakki

çiçek doktor şişli de ben gop tayım.eşim götürüp getiriyor.mecburen cumartesiyi beklicem.ben daha şu sancı olayını bile çözemedim.gaz mı doğuma hazılrlı mı?iyce salaklaştım.

merhaba arkadaşlar
bi sürü bebeğimiz olmuş ne güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah.
şirvan geçmiş olsun napacaksın gelebilecek misin seminere

evet geliyorum . .

canım uykusuzluk işte mahvedio insanı kesin ondan böölesin çok geçmiş olsun bitanem sakın aç kalma bari vücut ordan enerji alsın

yok canım aç değilim .

kızlar seminer kaçtaydı unuttum ben saatini..geliyosanız bende hazırlanıp çıkayım..

saat 1 de: hastanenin 10. katında... direk asansörlere yönelin..ve 10. kata çıkın..
anlaşılan 3 kişi olacağız... ilk giden önlerden yer tutsun........

ben gelemiicem seminere çok uzak ya annem getircekti o da grip olmuş yanıma yaklaşmıyo

canım üzülme biz sana anlatırız..

tamam buldum canım 1 deymiş..geliyorum şirvan, görüşürüz seminerde...

10 kat unutma....

sözde size katılmak için geçmişi okumayacaktım ama engel olamıyom kendime.... az da değil 150 sayfa....

muhtarım bu seminer buluşması cmt değil miydi??? ben kaçırdım

cumartesinden perşembe gününe aldılar.... saat 1 de işin yoksa altla gel..

daha 2 saatin var.. uzak değil sana...

iyi iyi etoprakta geliyormuş seminere. doğurmadan dönsek bari :)

doğum hane kapısında yada yan yana yataklarda birbirimize destek oluruz..

hastaneye gidiyoz şeker, bi ilgilenen olur heralde doğuracak olursak kaydirigubbakcemile2

bu arada şirvan bende 4.30 da uyandım, keşke girseydik siteye, muhabbet ederdik kaydirigubbakcemile5

aklıma gelmedi değil,, ama yataktan kalkmaya üşendimmmm.

Bu seminer nerede yahu,bir hastane mi yapıyor?kaç gündür konuşuluyor,merak ettim??

medicalpark - göztepe hastanesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…