megulcüm ayakta çok kaldığımda arada benimde karnımın alt kısımında oluyo sertleşmeler...üsrt kısımlarında zaten çok oluyo..... ama nst çekildi cmt günü dr erken doğum riskimiz yok hala dedi....
dün de rapor almak için başka bi dr ultrason inceledi.. erken doğumdan bahsetmedi... seni rahatlatır mı bilmem ama....
kızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum(
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
selam güsel annecikler... inşallah iyisinizdir...
nihayet evime dönebildim.... ayyy ne zor günlerdi....
geçmişi okuyamadım ve okumaya kalksam size katılamam... balıklama dalıyorum yani....
huzurun bebiş doğmuş hayırlı olsun....
aynen yaaa:))vallahi hepimiz yaşlı kadınlar gibiyiz heryerimizde problem var oturduğumuz yerden ahh uhh sesleriyle kalkıoruz çişimizi kaçırabilioruz:) ananemi daha iyi anlıyorum:)
çantamı hazırlıyorum bugün.gerçekten çok panik oldum.arkadaşlar benim de karnımın alt tarafı sertleşip duruyor ama kasılma mı bebek mi orda anlayamıyorum.dünden beri yazıyorum kimse bişey söylemedi ya.
kızlar urla nerde bugün.....
hadi dün doktordaydı bu karı ,, bugün nerde ?
sabahta girmemiş.
ben saklatıcam ilerde sende ve eşinde bi problem olsa o kordon kanıyla hem onun size uyarsa sizin de hayatınız kurtulabilir
canım oldukça uzak :) ben zekeriyaköyde oturuorum ormanın içinde hastane nişantaşında. hadi acil bişey oldu desen 30 dak arayla maslakta acıbadem açıldı ama yinede uzak ya artık beni burda site bekçileri doğurtur:) yada ormandan ayı çağırırız ay ne bilim orman burası
cmt olsa ben de gidicektim ama hafta içi kociş olmayınca gidemedimsözde size katılmak için geçmişi okumayacaktım ama engel olamıyom kendime.... az da değil 150 sayfa....
muhtarım bu seminer buluşması cmt değil miydi??? ben kaçırdım
tam bilmiyorum ama açılmayı anlamak için alttan muaye ediyolar diye biliyorumsağüolasın canım.ben daha nst ye girmedim.bakalım cumartesi ne diyecek doktorumuz.
bir de arkadaşlar açılma dediğimiz olay normal ultrason kontrolünde belli oluyor mu?yoksa alttan muayenede mi belli oluyor.
megul dr bana kendi drum. cmtesi günü rahimde açılma yok dedi... normal ultrason incelemesi gibi karından.. ama baya aşağısına iyice bastırarak baktı kasığım delindi sandım:):):)
şirvaaaannnn inanmıyom... ayyy daha kahvaltı bilem yapmadım... kimler geliyo...
bursasu teşekkürler canım...
sağüolasın canım.ben daha nst ye girmedim.bakalım cumartesi ne diyecek doktorumuz.
bir de arkadaşlar açılma dediğimiz olay normal ultrason kontrolünde belli oluyor mu?yoksa alttan muayenede mi belli oluyor.[/QUOTE
megulcum walla ben 1 ay önce doktora gittim rahatsızlığım vardı bende erken doğum bekleniyordu doktor alttan muayne yapmadı ultrason dan bakltı açılma yok dedi ama ilerliyen zamanlarda ultrason gösteriyomu bilmiyorum :uhm:
ehe senin doğurduğunu haberlerden öğreniriz artık.
ormanda ayının doğurttuğu bebek diyekaydirigubbakcemile3
cmt olsa ben de gidicektim ama hafta içi kociş olmayınca gidemedim
tam bilmiyorum ama açılmayı anlamak için alttan muaye ediyolar diye biliyorum
çiçek sen araştırmışsın anlaşılan bu kordon kanı saklama işini bize de anlatsana nasıl yapılıyo ne ne kadar
megul dr bana kendi drum. cmtesi günü rahimde açılma yok dedi... normal ultrason incelemesi gibi karından.. ama baya aşağısına iyice bastırarak baktı kasığım delindi sandım:):):)
şirvaaaannnn inanmıyom... ayyy daha kahvaltı bilem yapmadım... kimler geliyo...
bursasu teşekkürler canım...
sağüolasın canım.ben daha nst ye girmedim.bakalım cumartesi ne diyecek doktorumuz.
bir de arkadaşlar açılma dediğimiz olay normal ultrason kontrolünde belli oluyor mu?yoksa alttan muayenede mi belli oluyor.
biz geldik feci bi geceden sonra koçişle yattık ama ben hiç uyumadım sancılandım ama ne olduğunuda anlamadım en sonunda gece 3 bucukta kaldırdım kocişi adam kalktı dakika falan tutucaz sancı kesilmesinmi ben yine yalancı çoban moduna geçtim sonrasındada ezana kadar hiç uyumadım sabah azıcık sızmışım iştee artık her gece diğerinden daha kötü geçiyo senağlama
biz geldik feci bi geceden sonra koçişle yattık ama ben hiç uyumadım sancılandım ama ne olduğunuda anlamadım en sonunda gece 3 bucukta kaldırdım kocişi adam kalktı dakika falan tutucaz sancı kesilmesinmi ben yine yalancı çoban moduna geçtim sonrasındada ezana kadar hiç uyumadım sabah azıcık sızmışım iştee artık her gece diğerinden daha kötü geçiyo senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?