2009 Nisan Anneleri buraya

sağüolasın canım.ben daha nst ye girmedim.bakalım cumartesi ne diyecek doktorumuz.

bir de arkadaşlar açılma dediğimiz olay normal ultrason kontrolünde belli oluyor mu?yoksa alttan muayenede mi belli oluyor.

günaydın kızlar artık eskisi gibi uyuyamıyorum nedense

cnm geçmiş olsun acil şifalar...

Allah analı babalı büyütsün inşallah...

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

geçmiş olsun cnm yaaa

hoşgeldin cnm geçen gün aklıma geldin nerelerde bu kız diye

vallahi hepimiz yaşlı kadınlar gibiyiz heryerimizde problem var oturduğumuz yerden ahh uhh sesleriyle kalkıoruz çişimizi kaçırabilioruz:) ananemi daha iyi anlıyorum:)
aynen yaaa:))

ya canıım bende anlamıyorumki valla bişeyler oluyo ama...

kızlar urla nerde bugün.....

hadi dün doktordaydı bu karı ,, bugün nerde ?

sabahta girmemiş.

bencede nerde bu urla yaa aaradınızmı kızlar

ben saklatıcam ilerde sende ve eşinde bi problem olsa o kordon kanıyla hem onun size uyarsa sizin de hayatınız kurtulabilir

çiçek konuştunmu fiyatlar nasıl acaba çok ii birşey aslında fiyatlar nasıl

denizzzzzzzzzzzzzzzz

dün tel listelerini istemiştin mynet adresine biraz önce gönderdim..

dün biraz tembelliğim üzerindeydi..

kızlar benimde bugün sezxeryan günüm belli olacak çok heyecanlıyım yaa bu arada benimde gögüsümün alt kısmında accayip bir sertleşme oluyor kasık bölgemde çok nadir acabba :uhm: walla korkmaya başladım doğum haberlerini almaya başlayınca

urlayla konuştummmmmmmmmmmm

internette problem varmış,, doğurmamış,, iyiymiş,,

yarın görüşürüz dedi...

tüm mahalle halkına duyurulur.....

ehe senin doğurduğunu haberlerden öğreniriz artık.
ormanda ayının doğurttuğu bebek diyekaydirigubbakcemile3
sözde size katılmak için geçmişi okumayacaktım ama engel olamıyom kendime.... az da değil 150 sayfa....

muhtarım bu seminer buluşması cmt değil miydi??? ben kaçırdım
cmt olsa ben de gidicektim ama hafta içi kociş olmayınca gidemedim

sağüolasın canım.ben daha nst ye girmedim.bakalım cumartesi ne diyecek doktorumuz.

bir de arkadaşlar açılma dediğimiz olay normal ultrason kontrolünde belli oluyor mu?yoksa alttan muayenede mi belli oluyor.
tam bilmiyorum ama açılmayı anlamak için alttan muaye ediyolar diye biliyorum

çiçek sen araştırmışsın anlaşılan bu kordon kanı saklama işini bize de anlatsana nasıl yapılıyo ne ne kadar

megul dr bana kendi drum. cmtesi günü rahimde açılma yok dedi... normal ultrason incelemesi gibi karından.. ama baya aşağısına iyice bastırarak baktı kasığım delindi sandım:):):)

şirvaaaannnn inanmıyom... ayyy daha kahvaltı bilem yapmadım... kimler geliyo...

bursasu teşekkürler canım...

ayy yaaa ben buna katılmayı çok istiyodummmm... sizlerle tanışmayıııııı

ben etoprak ve şirvan geliyor. hadi ben de kaçıyorum artık ancak hazırlanır giderim. geç kalırsak muhtar kızar bize görüşürüz.klava:

biz geldik feci bi geceden sonra koçişle yattık ama ben hiç uyumadım sancılandım ama ne olduğunuda anlamadım en sonunda gece 3 bucukta kaldırdım kocişi adam kalktı dakika falan tutucaz sancı kesilmesinmi ben yine yalancı çoban moduna geçtim sonrasındada ezana kadar hiç uyumadım sabah azıcık sızmışım iştee artık her gece diğerinden daha kötü geçiyo senağlama

ruveydax çok iyi araştırmadım geçenlerde doğum yapan bi yakınımız saklatıo kordon kanını ilerde çocukta ilikle ilgili falan bi problem olursa hayatını kurtarabiliosun Allah korusun tabii ama. anne veya babada bu şekilde problem olursa onlar için de bakılıo uyumlu mu die kullanılabilio. fiyatını falan da bilmiom ama bi araştırma yapiim hemen

tembel karı -- kocasız bir yere çıkamıyomusun sen ...
havaalanı otobülerine bin. göztepe de in.. bu kadar basittt...
kendinizi bu kadar sakınmayın canımmm..

aman haa gaza falan gelim deme ,, sonra bişey olur mesuliyet kabul etmem...

burda çene çalacağına git yap o zaman ....

zaten saat 1 dedim mi başlamıyor.. başlasa ne olur.. illa başından sonuna dinlemek zorunda değilsinki...

megulcum walla ben 1 ay önce doktora gittim rahatsızlığım vardı bende erken doğum bekleniyordu doktor alttan muayne yapmadı ultrason dan bakltı açılma yok dedi ama ilerliyen zamanlarda ultrason gösteriyomu bilmiyorum :uhm:

offffffffffffffffffffffffffffff doğum mu yaklaşıo acaba yaaaaaaaaaaaaa

geçmiş olsun şenaycım
valla ben de çok korkuyorum yalancı çoban olmaktan. hani doğum başladı diye hastaneye koşuluyo cümbür cemaat sonra bişi çıkmadan dönüyolar ya korkuyorum öle olmaktan:)
artık ağrılar sızılar iice arttı gün günü aratıyo Rabbim hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin hepimize

ulan şirvannnnnnnnnnn ben zekeriyaköyde ormanda oturuorum otobüs bile cehennemin dib,nden kalkıo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım desene ezanı dinleyenler arasına sen de katıldın....

ben de bu gece uyuyamayadım... oğlumla ezanı dinledik, tüm hamileler için dua ettik..
ondan sonra sızmışım..

kızlar ben kaçar,, millet eğitimden çıkmadan kaçım.............

malüm hastalandım ben ..............
akşama görüşmek üzere..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…