2009 Nisan Anneleri buraya

cnm yaa ne oluyor bebişler gelecekmi yoksaaaaaaaaa

şansımı deneyecem... kahvaltıya gidiyom şimdi... inşallah yetişirim....

yok canım kociş kızıyo tek çıkmama ama ben gelirdim yine de.
ama annem geliyo bugün. o yüzden gelemiyorum. hafta sonu olsa evde bırakıp gelicektim ama şimdi boş ev karşılamasın kadıncaazıkaydirigubbakcemile3

kıslar bişi sorcam
eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı
bizim var. geçen kontrolde doktor bi kan tahlili yaptı bebiş etkilenmiş mi diye Allahtan etkilenmemiş. zaten ilk doğumlarda pek sorun çıkmıyomuş.
doğumdan sonra bi iğne yapılıyomuş daha sonraki doğumlarda bebişe bişi olmasın diye.
ha işte bu iğnenin bi zamanı var mı bilgisi olan var mı
yani hemen doğumdan sonra mı yapıyolar yoksa diğer doğuma kadar herhangi bi zamanda mı

sağol canım ya o zaman cumartesi bişeyler belli olur inşallah.

arkadaşlar seminere gideceklere bol sohbetler.fotoğraf çekinin emi.merak ediyorum son hallerinizi.

şenaycım inşallah bebişler yola çıkmamıştır.ama artık bunalra lışmamız gerekiyor herlade.sancılar kasılmalar falan.nasıl olacaksa artık söyelmesi kolay da yapmaya gelince ben tam panik hatun oluyorum.

valla benim kuzenimde de vardı hemen doğumdan sonra yaptırdı iğneyi doğum yaptığı gün yani..şimdi ikinci çocuğuda var hiç bi sorun çıkmıyo cnm iğne olduktan sonra

ruveyda hiç bilgim yok o konuda canım.ama artık kan uyuşmazlığının korkulacak bişey olmadığını biliyorum

doğumdan hemen sonra yapılıyor diye duydum canım ben

canım bizde de kan uyuşmazlığı var bana doktor 4 hafta önce iğneyi vuracaktı ama ben gitmedim önemli bişey değildir kafamçokkarıştıdiye doktorum şimdi doğumdan hemen sonra yapılması gerekiyor demişti zaten gebelik başladığında her 3 ayda bir kan verdim ama doğumdan hemen sonra yapılması gerekiyormuş

geçmiş olsun canım

ayyyy hele şükür bi haber alabildik Allah analı babalı büyütsün elif bebişi
günaydın kızlar dolgum düştü dişçiye gidiyorum.............................

huzur doğurmuş allah analı babalı büyütsün bebişini....................................................
hamileyken yapmazlar sanmam kanama çok oluyomuş
sen geldinmi sonunda yeni okul nasıl ayrıca bidaha oynama sevk tarihleriyleklava:

offffffffffffffffffffffffffffff doğum mu yaklaşıo acaba yaaaaaaaaaaaaa

cnm yaa ne oluyor bebişler gelecekmi yoksaaaaaaaaa
ay bilmiyorum kızlar şimdi benim adet dönemlerim müthiş sancılı gecer hastanelik olacak kadar doğum yapan bi arkadaşımında öyle bana doğum sancısı adet sancımızın yarısı kadar dedi dün gecede aynı adet sancısı gibi belime bacağıma sırtıma vuran bi sancıydı bacaklarımı falan oynatamadım 4-5 kere yokladı koçişi öyle kaldırdım ama tık diye kesildi:sm_confused:

sağol megul sıpalar iyi sabahtan beri tepinip duruyolar ama böyle sancılanınca evdeki işler daha beter gözüme batmaya başladı

benim böle göğüsümün altı kısmına çok oturunca bi setleşme oluyor anlatamam sizde de oluyormu bu arada bu günlerde çok sık lavaboya gidiyorum kedimi çok sıkışmış hissediyorum ama hiçde öle olmadığını lavaboya gidince anlıyorum sizdede varmı böle şeyler

kızlar ben kordon kanı bankasını anne bebek fuarında araştırmıştım firmenın adını hatırlamıyorum ama genelde her hastanenin anlaşmalı olduğu bi yer var zaten bunlar sadece aracı firmalarmış, bütün kanlar ege üniversitesine yollanıyormuş.. türkiyede sadece oranın ünitesi varmış... fiyatı 2500 ytl sanırım buna 5 taksit yapıyorlar, ve her sene 100 dolar saklama bedeli var. acil doğuma bile alınsanız sorun olmuyor zaten bu kanı doktorunuz doğum anında göbeği keserken alıyor, steril bi kap var onu siz bu firmadan ediniyorsunuz ve doğuma giderken mutlaka yanınızda olması gerekiyor bu kapta öyle birşeyki tek kullanımlık, sadece doğum anında açılıyor ve hemen kapatılıyor yoksa aç kapa kesinlikle olmuyor. daha sonra firmadan birileri bu kabı sizden alıyor ve gönderiyor. umarım anlatabilmişimdir.

kızlar şimdi yanlışım varsa beni düzeltin ok?
-bel ağrısı:çatı kemiği genişlediği için
-karın sertleşmesi:doğum kasılmalarının hazırlığı ama çok sancılı olmuyo?
-regl sancısı gibi olan ne peki da mı kasılmalardan yoksa bebek ağırlığından dolayı baskı yaptığı için mi?

geldim dozkan geçici dolgu koydu doktor, 1 sene idare ediyomuş........................

narkoz uygulamadı...................................

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

geçmiş olsun canım dikkat et kendine.........................

iyi düşün iyi olur canım kafanı takma bişe olmaz..............................

geçmiş olsun canım dün bende birzaz sancılandım ,aslında bu nst flnda hikaye ilk bebişte daha 10 günün var dediler 1 gün sonra doğuma gittim nsteden sonra heheh......................

doğumdan hemen sonra yapılıyo canım ikinci çocukta problem olmasın diye.................................

bebek mideyi iyice sıkıştırdığı için mide kalbe bası yapıyo oda bıcak batması gibi hissediliyo sık tuvalet olayı heimizde var mesanedeki basınç arttığı için daha dolmadan sinyall veriyor küçük tuvaletini yaparken biraz öne doğru eğilirsen mesanenin daha çok boşalmasını sağlayabilirsin

regl sancısı gibi olanın sık sık yoklayanı ve daha şiddetli olanı ve kasılmayla geleni doğum sancısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…