cnm yaa ne oluyor bebişler gelecekmi yoksaaaaaaaaabiz geldik feci bi geceden sonra koçişle yattık ama ben hiç uyumadım sancılandım ama ne olduğunuda anlamadım en sonunda gece 3 bucukta kaldırdım kocişi adam kalktı dakika falan tutucaz sancı kesilmesinmi ben yine yalancı çoban moduna geçtim sonrasındada ezana kadar hiç uyumadım sabah azıcık sızmışım iştee artık her gece diğerinden daha kötü geçiyo senağlama
tembel karı -- kocasız bir yere çıkamıyomusun sen ...
havaalanı otobülerine bin. göztepe de in.. bu kadar basittt...
kendinizi bu kadar sakınmayın canımmm..
aman haa gaza falan gelim deme ,, sonra bişey olur mesuliyet kabul etmem.
megulcum walla ben 1 ay önce doktora gittim rahatsızlığım vardı bende erken doğum bekleniyordu doktor alttan muayne yapmadı ultrason dan bakltı açılma yok dedi ama ilerliyen zamanlarda ultrason gösteriyomu bilmiyorum :uhm:
kıslar bişi sorcam
eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı
bizim var. geçen kontrolde doktor bi kan tahlili yaptı bebiş etkilenmiş mi diye Allahtan etkilenmemiş. zaten ilk doğumlarda pek sorun çıkmıyomuş.
doğumdan sonra bi iğne yapılıyomuş daha sonraki doğumlarda bebişe bişi olmasın diye.
ha işte bu iğnenin bi zamanı var mı bilgisi olan var mı
yani hemen doğumdan sonra mı yapıyolar yoksa diğer doğuma kadar herhangi bi zamanda mı
kıslar bişi sorcam
bizim var. geçen kontrolde doktor bi kan tahlili yaptı bebiş etkilenmiş mi diye Allahtan etkilenmemiş. zaten ilk doğumlarda pek sorun çıkmıyomuş.
doğumdan sonra bi iğne yapılıyomuş daha sonraki doğumlarda bebişe bişi olmasın diye.
yani hemen doğumdan sonra mı yapıyolar yoksa diğer doğuma kadar herhangi bi zamanda mı
geçmiş olsun canımkızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum(
ayyyy hele şükür bi haber alabildik Allah analı babalı büyütsün elif bebişiarkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
hamileyken yapmazlar sanmam kanama çok oluyomuşgünaydın kızlar dolgum düştü dişçiye gidiyorum.............................
huzur doğurmuş allah analı babalı büyütsün bebişini....................................................
sen geldinmi sonunda yeni okul nasıl ayrıca bidaha oynama sevk tarihleriyleselam güsel annecikler... inşallah iyisinizdir...
nihayet evime dönebildim.... ayyy ne zor günlerdi....
geçmişi okuyamadım ve okumaya kalksam size katılamam... balıklama dalıyorum yani....
huzurun bebiş doğmuş hayırlı olsun....
offffffffffffffffffffffffffffff doğum mu yaklaşıo acaba yaaaaaaaaaaaaa
geçmiş olsun şenaycım
valla ben de çok korkuyorum yalancı çoban olmaktan. hani doğum başladı diye hastaneye koşuluyo cümbür cemaat sonra bişi çıkmadan dönüyolar ya korkuyorum öle olmaktan:)
artık ağrılar sızılar iice arttı gün günü aratıyo Rabbim hayırlısıyla sonuca ulaşmayı nasip etsin hepimize
ay bilmiyorum kızlar şimdi benim adet dönemlerim müthiş sancılı gecer hastanelik olacak kadar doğum yapan bi arkadaşımında öyle bana doğum sancısı adet sancımızın yarısı kadar dedi dün gecede aynı adet sancısı gibi belime bacağıma sırtıma vuran bi sancıydı bacaklarımı falan oynatamadım 4-5 kere yokladı koçişi öyle kaldırdım ama tık diye kesildi:sm_confused:cnm yaa ne oluyor bebişler gelecekmi yoksaaaaaaaaa
ya kızlar bana niye kimse cvp vermiyooooooo küstümmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım çok canını sıkıp stres yapma bol bol su içmeye devamet. senin zaten bebeğin kocaman oldu artık erkenden annesini görmek istiyo herhalde bızdık.
Eşine çok geçmiş olsun canım.Umarım en kısa zamanda geçer gözündeki rahatsızlık.
Sana da zor olur şimdi kendine bakmak bile zorken.
Maşallah bebişine tosun olmuş. Ayrıca doktoruna da bravo bak bebek kilolu normal olmaz dememiş hemen.
Gözünaydın canım. Sağsalim kucağına almışsın bebişini darısı başımıza. Zorda olsa bak geçti gittiiiiiiiiiiiiiii.
Selinay dişçiden dönünce yazarmısın nasıl geçtiğini. Benimde gitmeme lazım dişçiye. Sordum dolgum düştü şu kadarlık hamişleyim ne yapıcaz diye. Gel bi bakalım genelde müdehale etmiyoruz ama korkmayan hastalara müdehale ediyoruz dedi.Offf ne güzel hiç sorun yoktu şu dolguda biraz daha dayansaydı noolurdu.
Kızlar şenay artık lütfen kimse doğurdum diye haber vermesin yaaa.
beklesin bıcırlar 38. haftalarını. Mart bebişlerine derken bizimkiler de hızlı çıktı.kaydirigubbakcemile5gamyoncuiremsu
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
cumartesi günü çiçek ama bu böyle 3 güdür devam ediyor.ağrı yok.ama tedirgin oldum iyce.daha hafta olarak da çok erken.lana 37 de olduğu halde 3 gün kuvöze almışlar bebeği şeker yüzünden.bende de şeker var.kafayı yicem bunalrı düşünmekten.
biz geldik feci bi geceden sonra koçişle yattık ama ben hiç uyumadım sancılandım ama ne olduğunuda anlamadım en sonunda gece 3 bucukta kaldırdım kocişi adam kalktı dakika falan tutucaz sancı kesilmesinmi ben yine yalancı çoban moduna geçtim sonrasındada ezana kadar hiç uyumadım sabah azıcık sızmışım iştee artık her gece diğerinden daha kötü geçiyo senağlama
kıslar bişi sorcam
bebek mideyi iyice sıkıştırdığı için mide kalbe bası yapıyo oda bıcak batması gibi hissediliyo sık tuvalet olayı heimizde var mesanedeki basınç arttığı için daha dolmadan sinyall veriyor küçük tuvaletini yaparken biraz öne doğru eğilirsen mesanenin daha çok boşalmasını sağlayabilirsinbenim böle göğüsümün altı kısmına çok oturunca bi setleşme oluyor anlatamam sizde de oluyormu bu arada bu günlerde çok sık lavaboya gidiyorumkedimi çok sıkışmış hissediyorum ama hiçde öle olmadığını lavaboya gidince anlıyorum sizdede varmı böle şeyler
kızlar şimdi yanlışım varsa beni düzeltin ok?
-bel ağrısı:çatı kemiği genişlediği için
-karın sertleşmesi:doğum kasılmalarının hazırlığı ama çok sancılı olmuyo?
-regl sancısı gibi olan ne pekida mı kasılmalardan yoksa bebek ağırlığından dolayı baskı yaptığı için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?