2009 Nisan Anneleri buraya

canım bizde sık gidiyoruz bebiş büyüdü baskı yapıyo artık normal yani gece tuvalette sabahlıycam nerdeyse..............................

aslında gerçek doğum sancısı belden regl ağrısı girer der büyüklerimiz heheh.................................

selinay gece doğurmaktan korkuyorum bizim hastane malum ee sezeryanda olması lazım gece olursa herkes zamanında gelmezse sezeryanı kaçırırsak bebeklere bişey olursa diye aklım çıkıyo

canım bebek sıkışıo ööle oturunca malum artık kocaman oldular o yüzden göğsünün altında öööle bişey hissediosun o bendede var. belinin arkasına yastık koy dik otur o yavrucak da rahat edio ööle

şimdi okudum kordon kanıyla ilgili:bi hastalık olduğunda yine önce anne,baba ve kardeşe bakılıyomuş uyuyo mu diye son çare olarak kordon kanı kullanılırmış ama bunu saklayan kurum ve hastanede kesin işe yarar demiyo deneme süreci devam ediyo işe yarama ihtimali var diyoo..tamamen sana kalmış yani ne yapacağın biraz şans işi,ama en azından bi çaremiz daha olucak saklattığımız taktirde zor bi karar..

dün bide onca sancının içinde düşünüyorum 11 e kadar netteydim doğursam kızlar banada inanmıcak şimdi diye aklıma gelene bak yaaa

günaydın kızlar
bende geçmişi okumadan iyiyim giremedim sadece merak etmeyin yazacaktım iyiki yazmamışım heheh
geçmişi okudum fazla özlenmemişim..
neyse buralardayım daha doğurmadım.
benim çirkin ördeğimde sonunda 2000 gr ı gördü.
artık her hafta nstye bağlanıcam hala riskliyim..
yüksek nabız içinde dün ilaç verdiler bi o eksikti artık tamamım çocuğu ilaçlarla büyütüyorum
ne kadar büyüdüğü meydanda gerçi...

doğum yapanlara hayırlı olsun..
Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
çiçek nisan kuzularında ilk sayfaya düzenleme yapıp eklesenize bebişleri arıyoruz kim doğurdu diye.marttakiler ilk sayfaya yazıyodu aramıyoduk..

selinay gece doğurmaktan korkuyorum bizim hastane malum ee sezeryanda olması lazım gece olursa herkes zamanında gelmezse sezeryanı kaçırırsak bebeklere bişey olursa diye aklım çıkıyo

sende hacettepeye gidersin heheh ..................................................oralarda her daim doktor var nede olsa canım.........................................

şenaycım bırak ev işini felan sen kendine ve bebişlere bak..
ev işimi önmeli bebişlermi takma kafana elbet öyle böyle olur..

kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.

benim bi oğlum daha var biliyosunuz ilkokul 1e gidiyo ben napam heryer kalem kitap offfffffffff offffffffffffffffffff bide dağınıkki bu ara sormayın.............................

aynı korkular bendede var canım ama Allah ömrünü kaderini yazmışsa bizim elimizden bişey gelmez alacağı nefes varsa zaten bikaç hafta içinde kavuşacağız minik yavrularımıza

öyle düşünme betül ya hiç bişe olmaz allah korusun 37 haftaya girmişsin baksana..............................................

aman çiçek heran dedin evdeki işler aklıma gedi bacımmm rezil gibi ev yapabilitemde sıfır offffffffoooooffffff

aşkım sen yapmak zorunda deilsin sana nie yapmadın diyen de olmaz ama şu bebekler doğmadan bi gün kadın çağır

canım asayiş berkemal hallettim:)

sinehas hoşgeldin.dün iki doğum haberi birden alınca herkse ona odaklandı.yoksa sei de merak ediyoruz tabi ki.hayırlısı olsun canım .

betül ben de aynen senin gibiyim.hep bebeğime kavuşamama korkusu var.ama iyi düşünelim di mi?burda birbirimize moral verip inşallah bebiğimizi kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz.

canım benim o korku inan hepimizde var, doktorlar normal olduğunu söylüyor doğum yaklaştıkça endişeler dahada artıyor ve artık hiç bitmeyecek, malum anne oluyoruz doğuncada başka endişelerimiz olacak... o dediğin ağrılar sırt ağrısı bende de var artık gece olsun istemiyoruz yatıcam diye.. dediğin gibi tam bi işkence sağa sola dönmek.. ama az kaldı bak şunun şurasında ne kaldıki, az kaldı bebeklerimize kavuşmaya:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…