- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
benim böle göğüsümün altı kısmına çok oturunca bi setleşme oluyor anlatamam sizde de oluyormu bu arada bu günlerde çok sık lavaboya gidiyorumkedimi çok sıkışmış hissediyorum ama hiçde öle olmadığını lavaboya gidince anlıyorum sizdede varmı böle şeyler
kızlar şimdi yanlışım varsa beni düzeltin ok?
-bel ağrısı:çatı kemiği genişlediği için
-karın sertleşmesi:doğum kasılmalarının hazırlığı ama çok sancılı olmuyo?
-regl sancısı gibi olan ne pekida mı kasılmalardan yoksa bebek ağırlığından dolayı baskı yaptığı için mi?
benim böle göğüsümün altı kısmına çok oturunca bi setleşme oluyor anlatamam sizde de oluyormu bu arada bu günlerde çok sık lavaboya gidiyorumkedimi çok sıkışmış hissediyorum ama hiçde öle olmadığını lavaboya gidince anlıyorum sizdede varmı böle şeyler
dün bide onca sancının içinde düşünüyorum 11 e kadar netteydim doğursam kızlar banada inanmıcak şimdi diye aklıma gelene bak yaaa
selinay gece doğurmaktan korkuyorum bizim hastane malum ee sezeryanda olması lazım gece olursa herkes zamanında gelmezse sezeryanı kaçırırsak bebeklere bişey olursa diye aklım çıkıyo
kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.
aman çiçek heran dedin evdeki işler aklıma gedi bacımmm rezil gibi ev yapabilitemde sıfır offffffffoooooffffff
aman çiçek heran dedin evdeki işler aklıma gedi bacımmm rezil gibi ev yapabilitemde sıfır offffffffoooooffffff
doğum yapanlara hayırlı olsun..
Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
çiçek nisan kuzularında ilk sayfaya düzenleme yapıp eklesenize bebişleri arıyoruz kim doğurdu diye.marttakiler ilk sayfaya yazıyodu aramıyoduk..
kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?