kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.
kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.
sinehas hoşgeldin.dün iki doğum haberi birden alınca herkse ona odaklandı.yoksa sei de merak ediyoruz tabi ki.hayırlısı olsun canım .
betül ben de aynen senin gibiyim.hep bebeğime kavuşamama korkusu var.ama iyi düşünelim di mi?burda birbirimize moral verip inşallah bebiğimizi kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz.
aşkım sen yapmak zorunda deilsin sana nie yapmadın diyen de olmaz ama şu bebekler doğmadan bi gün kadın çağır
sağol hayatım gördüm süper olmuş
en azından siteye girdiğimizde ilk iş oraya bakıcaz
ellerin dert görmesin..
canım asayiş berkemal hallettim:)
kızlar hastane çantası için orkidin gece oalnından koydum yeterli mi?
kızlar bu arada benims eeryan olacak ya acaba gecelikmi koysam yoksa eşofman takımımı bilen varsa beni aydınlatabilirmi :???
kızlar hastane çantası için orkidin gece oalnından koydum yeterli mi?
kızlar bu arada benims eeryan olacak ya acaba gecelikmi koysam yoksa eşofman takımımı bilen varsa beni aydınlatabilirmi :???
Herkese merhaba.Bu sitenin ilk üyelerinden biriyim ara ara takip edebiliyorum ama .Bu soruyu sormak için geç kalmış olabilirm 16 nisan olarak görünüyor doğum tarihim ve hastane çantamı hazırlıyorum.Neler olması gerekiyor bide sizlerden duymak istedim.Birde içimize beylikdüzü medicana da doğum yapıcak olan varmı?
ya ben 2 tane eşofman takımı ladım o zaman 1 tanede gecelik alsam yeterli olur heralde hastane çantam hazır ama gecelikde teredütte kaldım bu arada hastanede 3 gün kalacağız bildiğim kadarıyla doğrumu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?