2009 Nisan Anneleri buraya

canım allah korusun öle düşünme iyi şeyler düşün ya allah kimseye vermesin öle bir acı allahın izni ile hepimiz meleklerimizi kucağımıza alacağız merak etme sen allaha emanet :1hug:

canım istesende karnının üstüne dönemezsin artık yaa düşünme kötü şeyler lütfen

sağol canım ne bileyim sürekli giremesem bile her daim aklımdasınız

alıntım komik olmuş hahaha
benim sözlerim bunlar
sağol hayatım gördüm süper olmuş
en azından siteye girdiğimizde ilk iş oraya bakıcaz
ellerin dert görmesin..

kızlar hastane çantası için orkidin gece oalnından koydum yeterli mi?

bende koydum ama normal doğumlarda ilk gün bebek bezi koyuyolar heheh................................senin sezeryanmı olacaktı megul............................

kızlar bu arada benims eeryan olacak ya acaba gecelikmi koysam yoksa eşofman takımımı bilen varsa beni aydınlatabilirmi :???

bence ikiside gerekli canım görümcem sezeryan oldu gecelik giydi,hastane çıkışında eşortman giydi benim normal her ikisinide koydum..........................................

Herkese merhaba.Bu sitenin ilk üyelerinden biriyim ara ara takip edebiliyorum ama .Bu soruyu sormak için geç kalmış olabilirm 16 nisan olarak görünüyor doğum tarihim ve hastane çantamı hazırlıyorum.Neler olması gerekiyor bide sizlerden duymak istedim.Birde içimize beylikdüzü medicana da doğum yapıcak olan varmı?

ya ben 2 tane eşofman takımı ladım o zaman 1 tanede gecelik alsam yeterli olur heralde hastane çantam hazır ama gecelikde teredütte kaldım bu arada hastanede 3 gün kalacağız bildiğim kadarıyla doğrumu kızlar

evet selinay sezeryan olacak ama artık garantisi yok.baksana huzuru normale almışlar.bebek doğum yoluna girmişse normal mi yapılıyor zorunlu olarak?

merlov hoşgeldin.ben de şu an çantamı hazırlıyorum.
2 gecelik
alt üst pijama takımı
havlu
5 er tane atlet kilot kilotlar yüksek bel (sezeryan düşünüldüğü için)
terlik
çorap
kağıt havlu
ıslak mendil
tarak krem diş macunu
yastık kılıfı
orkid
göğüs pedi
göğüs kalkanı
bunlar koydularım
aklıma geldikçe eklicem artık

merlov selam ben bunları koydum hatırladıklarım bunlar yani
1 pijama
2 gecelık
sabahlık
5 yüksek bel kilot
orkid en büyük boy ped
terlık
çorap 2 tane
emzirme sütyeni
cıkısta gıymek ıcın esofman
tarak
makyaj malzemesı-
kırmızı taç-toka
ıslak mendıl

bebek için
1hastane cıkısı takım
3 tulum
5 cıtcıtlı badı
3 corap
bebek bezi-ıslak mendıl
battaniye
pike
hırka
nolur nolmaz die biberon
emzik

ha evet ben de 2 emzirme sütyni koydum.
çiçek çıkışta giymek için bişey koymamıştım .iyi hatırlattın sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…