2009 Nisan Anneleri buraya

ovtemizkan artık sezeryanda olsan genelde 1 gün sonra taburcu ediyolar canım..................................

megul özelde yapacaksan sana kalmış canım ama devlet hastanesinde yapacaksan öncelik normal doğum..............................

arkadaşlar gerçekten teşekkürler.gebelğiğimin ilk 4 ayı endişeli geçti kanamalar falan.sonra iyiydim.ama gene bir korku hasıl oldu.ben bu küçük faremi çok seviyorum.allah ayırmasın.eşim de kafayı takmış durumda gün sayıoyo hayal kuruyo göbüş seviyoz.sanki dünyada ilk bebek getiren bizleriz.herşey güzel olur inşallah .ve burdan sizlere güzel haberleri ve bebeğin fotolarını yollatırım.amin.

ya kızlar ben normal kilot koydum yüksek bel kilot nasıl oluyor bide gögüs kalkanı nedir yaaaa ben hiçbişşi bilşmiyorum offfffffffffffffffffffff:bbo:

göğüs kalkanını geçen sene doğum yapan bi arkadaş söyledi.meme uçlarının yara olamasını önlüyormuş.
ha ben göğüs ucu için krem de koydum.
benim göğüs uçları hiç yok dümdüz.birde onun için bişey almam gerekyormuş.slikon uç gibi bişey.
dün de bi arkadaş pompa da al.ilk zamanlar süt gelmeme riskine karşı dedi.anacım ala ala bitiremedik valla gerçekten de ne zormuş ya.

selinay bana hep sezeryan diyo doktorlar ama neden dediklerini anlamadım.normal de yapabilrsin derler diye de korkuma soramıyorum.tüp bebek olamsından kaynaklı diye düşünüyorum ama galeta da tüp bebek onun doktor normal diyormuş.

heheeeeee tama işler için telaş ederken kayınvalidem aradı geliyo canım annem sesimide öyle grip gripp duydu ya
şenaycım bırak ev işini felan sen kendine ve bebişlere bak..
ev işimi önmeli bebişlermi takma kafana elbet öyle böyle olur..

şenay boşver temizliği filan ya sen üç canlısın canım boşver gitsin gel benimkini gör için rahatlar kaydirigubbakcemile3

aşkım sen yapmak zorunda deilsin sana nie yapmadın diyen de olmaz ama şu bebekler doğmadan bi gün kadın çağır

canım asayiş berkemal hallettim:)
kızlar siz ne bakıyonuz benim konuştuğuma ben kalkıp su alacak takati zor buluyorum kendimde nerdeee temizlik yarın kütahyadan en yakın arkadaşım gelecek kayınvalidemde gelirse hale yola koyarlar heralde
kızlar bu arada benims eeryan olacak ya acaba gecelikmi koysam yoksa eşofman takımımı bilen varsa beni aydınlatabilirmi :???

ya kızlar ben normal kilot koydum yüksek bel kilot nasıl oluyor bide gögüs kalkanı nedir yaaaa ben hiçbişşi bilşmiyorum offfffffffffffffffffffff:bbo:
ben hem gecelik hemde pijama takımı koydum zaten bizim hastane ertesi gün taburcu ediyo sezeryanı gögüs kalkanıda ucu olmayan memeler için kolay emziriliyolmuş öyle

bugün hiç yazasım yok bir yandan işleri topluyorum bşir yandan tıkınıyorumm!!!!

bende lousa kilodu almadım büyük boy çamaşır aldım göbeğime kadar çekebileceğim
aa bide doğum yapan bi arkadaşımın hemşire ablası ucu olmayan gögüsler için şöyle bişi önermiş
şırıngayı alıyomusun ucunu kesiyomuşun gögüsüne yerleştirip arkadaki ileri itilen kısım varya onu çekiyomuşun vakum yapar gibi o arkadaş öyle çıkarmıştı gögüs ucunu aklınızda olsun

megulcüm o silikon ucu fln hiç kimse kullanamıyo canım bende aldım ama kullanamadım diyorumya bizim bina hep yeni evli diye hep aldık elimizde kaldı canım........................

göğüs kalkanıda akan sütü topluyo göğüsten sonra onu buzlukta saklıyo bazıları,bide göğsü koruyo alanlar oldu ama kullanan varmı dersen bem hiç görmedim valla heheh.................

o zaman sezeryan olusun megulcüm hayırlısı olsun canım normalde istemiyorsun sanırım..............................

kızlar bu arada benims eeryan olacak ya acaba gecelikmi koysam yoksa eşofman takımımı bilen varsa beni aydınlatabilirmi :???

Canım bunu hastaneyle konuşsan daha iyi bence,değişik uygulamalar yapılabiliyormuş.Ben mesela hastaneme sordum,sezeryan olanlarda ilk zaman pijamanın altını giydrimiyoruz,sadece üstüyle duruyorsunuz dedi hemşire.yani geceliğe gernk yokmuş bana.

nasıl yani alt kısım çıplakmı olacak ayy ben öle duramamki en azından gecelik giyersin kapanır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 off ya şunuda bi atlatsaydık allahın izni ile

Göğüs ucu küçük olanlarınkini hastanede çıkarıyorlarmış,zaten emzirmeden de eve göndermiiyorlar die biliyorum ben,hatta hastanede pompa falan da bulunuyor,bizimkinde var mesela,onlar ayarlıyor yani onu.

nasıl yani alt kısım çıplakmı olacak ayy ben öle duramamki en azından gecelik giyersin kapanır kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 off ya şunuda bi atlatsaydık allahın izni ile

Ben de zaten doğumdan çok işin bu kısımlarından tırsıyorum.Ama üstünde pike nevresim gibi bişeyler olacak zaten.

kızlar iyiki ne koyduklarınızı yazdınız ben havlu koymayı unutmuşdum hemen havlu koydum bu cumartesi gecelik alırım allah hepimize kolaylılar versin ne diyimmmmm doğmadan böle oluyorsa doğdukdan sonra anamız ağlıcak heraldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…