2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz sandalyede otura otura belim ağrıdı güzel meleklerin güzel anneleri hepinize iyi günler diliyorum:1hug:

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama ama özlerim hiç girmicek misin nete sen?

bende çok özlicem ya!!!!
hayatımın parçası oldunuz..
zaman ne kadar hızlı geçti.
dün gibi sanki kk yı google sayesinde keşfedişim!!!
valla babamla konuşmadık daha interneti iptal etmişti..
ama ne yapıp edip bağlatacağım.
bağlatsam bile çok giremem herhalde .
bebek bakımı gelen giden..

ama dediğim gibi fotolar gönderirim size..
ama genede şimdiki gibi olmaz!!!

sinehas haftana göre kilosu ii bence bide bu hafta ekstra heyecanlıydı tatlım o arada gözden kaçmış yokluğun a.s.

sağol canım ama bundan sonra böyle olacağa benziyor hergün gelecek bi doğum haberi sanırım.seni birinci yapacaktık güya otur sen herkes patır patır..
neyse sağlıklı olsunlarda geç olsun güç olmasın

kızlar ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz sandalyede otura otura belim ağrıdı güzel meleklerin güzel anneleri hepinize iyi günler diliyorum:1hug:

bencede dinlen caım bende yarım saati geçemiyorum artık bilg başında..

olsun ama arada girmen bile mtlu eder lütfen bağlasın interneti baban ya ühüühühühüh olmaskiiii yaaaa

slm arkadaşlar geçmişi okudumda doğum yapan arkadaşlarım en çok göğüs pedini hatırlatıyorlar inş sütçok olur tabi chicconun ki çok ii dediler en fenasıda dalinmiş.aklınızda olsun dün izmirliler bilir kemeraltında mina bebede çok uyguna buldum hemen fazla fazla aldım.bide en ii pişik kremiiçinde sebamed diyorlar fiyatı diğerlerine göre fazla ama azcık sürünce bilediğerlerine göre daha çokişe yarıyormuş yaniparasını çıkarıyo hemde dermatolojik.

olsun ama arada girmen bile mtlu eder lütfen bağlasın interneti baban ya ühüühühühüh olmaskiiii yaaaa

valla eve dödüğümde eve bağlatacağım internet olmıcak böle..
alıştım artık size.
bebek bakımında falan paylaşmazsam olmaz:))))

kızlar bebeğimin gazı var ne yapmalıyım:)))))

valla eve dödüğümde eve bağlatacağım internet olmıcak böle..
alıştım artık size.
bebek bakımında falan paylaşmazsam olmaz:))))

kızlar bebeğimin gazı var ne yapmalıyım:)))))

aynen ööle hah bebeişleri beraber büyütücez kızlar işedi sıçtı yedi tükürdü güldü hopladı yürüdü ............................

evet selinay açıkcası normal doğumdan korkuyorum.can acısı değil daha çok bebek açısından oluşabilecek riskler açısından.oksijensiz kalması falan gibi.ne bileyim.hayırlısı.biz ne desek de yaşancak ne varsa yaşıyoruz.çok düşünmenin de anlamı yok .

ya kızlar o günleri de görecez di mi?ek besine geçtiniz mi gece uykusu nasıl dişler geldi mi ne güzel şeyler rabbim ya.hayırlısı ile çabucak gelse o günler

ay urla yok ,şemşamer yok,glnmde girmiyo artık sık şimdi işten ayrılanlar gidiyo tek tek napcaz böle yaaa...............hepiniz girmeye çalışın kıslar yaaaaaa........dozkan sende sallamaya başladın siteyi işten ayrılalı hehe.....................................

canım inşallah sonuçların değişir ama değişmese bile sen ilerdesin.sorun olmacağını sanmam.

Maşallah tatlım bebeğine.

Eşine geçmiş olsun.Umarım bir an önce iyileşir.Yoksa senin için zor olacak.

Beklenen haber gelmiş.Biz de merak edip duruyorduk.Kızına mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum.

ya ben korkuyorum evim hastaneye uzak çğnkü ya gündüz bişey olursa die paranoyak oldum ya

Merak etme yetişirsin.

kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..

Geçmiş olsun canım.Aman dikkat et muhtarım.

dün bide onca sancının içinde düşünüyorum 11 e kadar netteydim doğursam kızlar banada inanmıcak şimdi diye aklıma gelene bak yaaa

Alemsin kız.delikafadulden

Hepimizde var öyle korkular ama bu düşünceleri kafamızdan atmamız lazım.Olumlu düşünelim ki herşey güzel olsun:)

merhaba , ben ilk üyelerdenim ama çok uzun zamandır giremiyorum işlerimden dolayı girsemde bişi yazamıyorum.Son iki haftam artık iş yerimde ve aklıma takılan sorular var.Burdan sizlerden ensağlıklı cevapları alacağımı düşündüm.

evet ya işten ayrılanlar giremiyor artık.son haftalar insan dah çok sıkılyo ama.vakit geçmek bilmiyor evde.
sabah da annem aradı ayın 20 sinden sonra gelecekti ama diş tedavisi yüzünden nisandan önce gelemicekmiş.ona da canım sıkıldı biraz.temizlik falan nasıl olacak şimdi.

ben de sabahlık koydum.zaten takım halıindeydimerlov sor güzelim tecrübeli anneler var.sağolsunlar yardımcı oluyorlar her konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…