Ben de zaten doğumdan çok işin bu kısımlarından tırsıyorum.Ama üstünde pike nevresim gibi bişeyler olacak zaten.
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama ama özlerim hiç girmicek misin nete sen?
sinehas haftana göre kilosu ii bence bide bu hafta ekstra heyecanlıydı tatlım o arada gözden kaçmış yokluğun a.s.
kızlar ben çıkıyorum daha sonra görüşürüz sandalyede otura otura belim ağrıdı güzel meleklerin güzel anneleri hepinize iyi günler diliyorum:1hug:
bende çok özlicem ya!!!!
hayatımın parçası oldunuz..
zaman ne kadar hızlı geçti.
dün gibi sanki kk yı google sayesinde keşfedişim!!!
valla babamla konuşmadık daha interneti iptal etmişti..
ama ne yapıp edip bağlatacağım.
bağlatsam bile çok giremem herhalde .
bebek bakımı gelen giden..
ama dediğim gibi fotolar gönderirim size..
ama genede şimdiki gibi olmaz!!!
olsun ama arada girmen bile mtlu eder lütfen bağlasın interneti baban ya ühüühühühüh olmaskiiii yaaaa
valla eve dödüğümde eve bağlatacağım internet olmıcak böle..
alıştım artık size.
bebek bakımında falan paylaşmazsam olmaz:))))
kızlar bebeğimin gazı var ne yapmalıyım:)))))
ii akşamlar kızlar hala canım çok sıkkn demiştim ya nst sonucu ii çıkmadı diye dr gittm bebegn suyu azalmş hastaneden yeni geldim serum yedim bakalım yarında nst ye baglıcak eger suda ve nst sonucunda degşme olmassa 1 haftaya kadar sezaryana alacak dua edin nolur moralim çok bozuk
doğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun ..inşallah sağlıklı analı babalı büyürler...
bugün benimde doktor kontrolüm vardı..bebeğim 3277 gr olmuş..çokk şaşırdım ve normal doğum istediğim için korktum biraz açıkcası ama doktor normal doğum için herhangi aksi bi durum olmadığını söyledi:)
kızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum(
arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
ya ben korkuyorum evim hastaneye uzak çğnkü ya gündüz bişey olursa die paranoyak oldum ya
kızlar eğtimde çok kötü oldum.. tansiyonun mu çıktı, yoksa indi anlamadım... çıktım valla... gözlerim karardı ...
şuan biraz iyi gibiyimm..
dün bide onca sancının içinde düşünüyorum 11 e kadar netteydim doğursam kızlar banada inanmıcak şimdi diye aklıma gelene bak yaaa
kızlar ben de korku var.bebeğime kavuşamama korkusu.ya doğumda veya karnımda ölürse diye.bu düşünceyle saçımda bir sürü beyaz çıktı.1.bebebğim 3 ayın bitiminde karnımda ölmüştü o nedenle sanırım.2.5kğlık bir şey beni elinde oynatıyo yaa.
dün gece sağa dönüyorum olmuyo sola dönüyorum olmuyıor sanırım karnım büyüdüğünden yatış şeklini ayarlıyamıyorum bir de karnımın üstüne yatarım da bişey olur diye korkuyorum.
deniz doğum yaparsan şirvana mı haber vereceksin.habersiz bırakma bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?