2009 Nisan Anneleri buraya

tabikide canım buyur istediğin konuda bilgimiz varsa paylaşalım
muhtemel doğum tarihin nedir?

denizzzz cadısı bi girme nete bak nasıl yoluyorum seniiiiiiiiiiii kimlen uğraşcaz burda şimdi doğurdu doğuracak diye uğraşıyorum doğurunca ikinciye hamileymiş diye kızdırcam kötükedihüso

birazcık belim dinlendireyim.yemek saatim de gelmiş.
rumelili nerlerde ya?onun da az kaldı doğuma?10 güne bizim doğum listesi baya kalabalıklaşır artık.
birazdan görüşürüz.

16 nisan görünüyor ve normal doğum olucak bi aksilik olmazsa.Bu arada ben çok zorlandım bulmak için ama en sonunda do re mi den aldım gecelik ve sabahlık takımımı.Kesinlikle tavsiye ederim.

ay megul alemsin kıs yemeği saatlimi yiyon heheh.......................................

Merhaba arkadaşlar ...ben de içtima vereyim doğurmadım...herşey yolunda annem gecen hafta burda olduğu için giremedim ama bir sürü önemli şey kaçırmışım benneyaptımki...

doğum yapan arkadaşların gözü aydın...(demet, lana, bebeklik, huzur ve nighn) Allah analı babalı büyütsün...inşallah lananın bebeği de bir an önce küvözden çıkar ve yuvasına kavuşur.
Darısı bizim başımıza ...inşallah bizim doğumlarımız en hayırlı zamanda bir avazda olur...

Neyse sizi özlemişim yahu...

bizde seni özledik canım
rahatsızlığın var diye merak ediyorum seni ama Allaha şükürki iyiymişsin..
kendine çok dikkat et canım az kaldı biraz daha sabredeceğiz.

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
sinehas, chveneburi, croxilex, dinozzo, dozkan, Esennn, galatea79, hopeless26, iyuksel, merlov, poseidon80, Ruveydax, selinay2002, şen_ay+

görüntü var ses yok kızlar bugün uyuşuk herkes neyse bende kaçayım acıktım buzdolabına saldırayım biraz cokacimcoook

dün akşam 23:00 gibi eve gidiyorduk arabayi eşim kullanıyor benim kasığıma bir sancı girdii...eşim diresksiyonun hakimiyetini kaybetti ama ben farkında değilim kendimle uğraşıyorum derin derin nefes alıyorum falan... 5dk sonra geçti ama korktum dedim doğuruyor muyum acaba diye... neyse şimdi iyiyim:)

:ecrin_bebek:

selinay canım haklısın valla baya tembelleştim yazma konusunda.
herkesi okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyo.
ayrıca çalışırken devamlı masa başında olunca insan daha iyi takip edebiliyo.
evde gerçekten iş bitmiyo bide biliyosun bizim büyük bebişlerimiz var.
sabah okula gönder evişi yap öğleden sonra gelsin yemeği dersi şunu bunu derken
dediğin gibi pek yazamaz oldum.Ama ben burdan kopmam mutlaka yazılanları takip ediyorum
ve emin olun bebek büyütürken hala burda demirbaş olacaklardan biri benim.

denizzzz cadısı bi girme nete bak nasıl yoluyorum seniiiiiiiiiiii kimlen uğraşcaz burda şimdi doğurdu doğuracak diye uğraşıyorum doğurunca ikinciye hamileymiş diye kızdırcam kötükedihüso

evet yaaa dimi kimle uğraşcaksın sen şimdi!!!
bende ikizleri gaza getircektim sana işgence yapsınlar diye:)))
girerim herhalde elimden geleni yapacağım!!!

canım dikkat et kendine... ve sakin olun sen de eşinde özellikle eşler soğukkanlı olmalıki bize destek çıkabilmeliler...gerçi bakalım benimki nasıl olur bilmiyorum, allahtan hastane yakın ama ben panik yaparsam o da yapar kesin...

kızlar benim kasık ağrılarım sıklaştı ...kız direk aşağıya baskı yapıyo... yorulunca anne otur diyor...

Bu arada Ekim. merak etme canım Allahın izniyle senin kuzunda en hayırlı zamanda doğacak bol bol su iç ...

deniz ya sen buranın çok güzel renklerinden birisin sensiz olmaz bağlat sen interneti
buralar sizsiz tatsız olur kızlar.

esenn geçmiş olsun...
Dikkat et canım ....

Beni merak edenler çok teşekkürler valla yokluğunuz hissettim ben de annem sizden bahsettim :) kadıncağız okuldan arkadaşım sandı "ay okulda ne çok hamile arkadaşın varmış iyi birbirinize destek olursunuz" dedi bozmadım..

didem hemşom nerdesin.... ay hamişken görüşemedik bari doğurunca görüşsek... :) bebeklerle parka gideriz nasipse...:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…