- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
selinay canım haklısın valla baya tembelleştim yazma konusunda.
herkesi okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyo.
ayrıca çalışırken devamlı masa başında olunca insan daha iyi takip edebiliyo.
evde gerçekten iş bitmiyo bide biliyosun bizim büyük bebişlerimiz var.
sabah okula gönder evişi yap öğleden sonra gelsin yemeği dersi şunu bunu derken
dediğin gibi pek yazamaz oldum.Ama ben burdan kopmam mutlaka yazılanları takip ediyorum
ve emin olun bebek büyütürken hala burda demirbaş olacaklardan biri benim.
aman canım dikkat edindün akşam 23:00 gibi eve gidiyorduk arabayi eşim kullanıyor benim kasığıma bir sancı girdii...eşim diresksiyonun hakimiyetini kaybetti ama ben farkında değilim kendimle uğraşıyorum derin derin nefes alıyorum falan... 5dk sonra geçti ama korktum dedim doğuruyor muyum acaba diye... neyse şimdi iyiyim:)
:ecrin_bebek:
hadi hadi tembel kadın yazmaz oldunselinay canım haklısın valla baya tembelleştim yazma konusunda.
herkesi okumaya çalışıyorum ama yazmaya fırsat kalmıyo.
ayrıca çalışırken devamlı masa başında olunca insan daha iyi takip edebiliyo.
evde gerçekten iş bitmiyo bide biliyosun bizim büyük bebişlerimiz var.
sabah okula gönder evişi yap öğleden sonra gelsin yemeği dersi şunu bunu derken
dediğin gibi pek yazamaz oldum.Ama ben burdan kopmam mutlaka yazılanları takip ediyorum
ve emin olun bebek büyütürken hala burda demirbaş olacaklardan biri benim.
deniz ya sen buranın çok güzel renklerinden birisin sensiz olmaz bağlat sen interneti
buralar sizsiz tatsız olur kızlar.
canım dikkat et kendine... ve sakin olun sen de eşinde özellikle eşler soğukkanlı olmalıki bize destek çıkabilmeliler...gerçi bakalım benimki nasıl olur bilmiyorum, allahtan hastane yakın ama ben panik yaparsam o da yapar kesin...
dün akşam 23:00 gibi eve gidiyorduk arabayi eşim kullanıyor benim kasığıma bir sancı girdii...eşim diresksiyonun hakimiyetini kaybetti ama ben farkında değilim kendimle uğraşıyorum derin derin nefes alıyorum falan... 5dk sonra geçti ama korktum dedim doğuruyor muyum acaba diye... neyse şimdi iyiyim:)
:ecrin_bebek:
esenn geçmiş olsun...
Dikkat et canım ....
Beni merak edenler çok teşekkürler valla yokluğunuz hissettim ben de annem sizden bahsettim :) kadıncağız okuldan arkadaşım sandı "ay okulda ne çok hamile arkadaşın varmış iyi birbirinize destek olursunuz" dedi bozmadım..
bende bırakmam sizleri dozkan doğumdan sonra hemen girip anlatacam herşeyi allah izin verirse inşallah...........................................
aman canım dikkat edin
hadi hadi tembel kadın yazmaz oldun
esenn geçmiş olsun...
Dikkat et canım ....
Beni merak edenler çok teşekkürler valla yokluğunuz hissettim ben de annem sizden bahsettim :) kadıncağız okuldan arkadaşım sandı "ay okulda ne çok hamile arkadaşın varmış iyi birbirinize destek olursunuz" dedi bozmadım..
aman canım dikkat edin
hadi hadi tembel kadın yazmaz oldun
geçmiş olsun canım.
ya eşine sen hissettirme en iyisi bidahakinde demekki soğukkanlı olamayacak.
QUOTE]
napcaz kocişle bilmiyorum... nereye götürür beni takside unutmasın.... yada taksiye biner kendi gidermişş... Aman allah korusun sağ salim hepimiz atlatalım inşallah doğumlarıhihoyyyt
kız dozkan yazarsın bi ara bişe olmaz hiç olmadı kızına yazdır heheh.....................benim oğlum geçen gün saçmasapan bişeler yazmıştı foruma................................
bide kızlar sezeryanı şu yüzden istemiyorum ne bilim sancı çekmek istiyorum yaa sanki dr kontrolüne gidermiş gibi doğuma gitmek istemiyorum..delikafadulden
sancım başlasaaa ben bi güzel duş alsam suyum gelse hayecanlansam eşim bana masaj yapsa ne bilim bunları istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ayy ne bilim yaa sanırım azcık mazoşistim eşimde öyle dio çünkü...ama güzel deil mi deniz ya ne güzel doğum anında bebişimi görcem tüm acılarımı unutcam yoksa ben azcık safmıyım yaaadelikafaduldenmazoşistmisin kızım sen!!!!
ben gece bile sağdan sola dönerken acı çekiyorum ve her gece normal doğum yapmıcama karar veriyorum!!!!
sen tabi otantik geleneksel bi süreç yaşamak istiyosunnnn
ay megul alemsin kıs yemeği saatlimi yiyon heheh.......................................
herkese meraba arkadaşlar..huzurda doğum yapmış çok şükür bi aksilik yokmuş allahım analı babalı büyütsün inşallah..darısı izlerin başına...:Saruboceq:
özellikle MEGUL seni tanımıyorum ama yaa yazılarını okurken hani bebek için heyecenlenıyosun ya inan senin her adını görüşümde dua ediyorum..yanlış hatırlamıyosam 8 yıl beklenen bi bebek inşallah sağlıkla kavuşursun canım yaa...allahım hiç birimize doğum esnasında bi aksilik göstermez inşallah...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?