2009 Nisan Anneleri buraya

bende bırakmam sizleri dozkan doğumdan sonra hemen girip anlatacam herşeyi allah izin verirse inşallah...........................................

aman canım dikkat edin

hadi hadi tembel kadın yazmaz oldun

evet didemde sallıyo artık önceden hiç kaçırmazdı valla......................................

deniz ya sen buranın çok güzel renklerinden birisin sensiz olmaz bağlat sen interneti
buralar sizsiz tatsız olur kızlar.

teşekkürler tatlım:)))
elimden geleni yapcam..
zaten böle bir forum olmasaydı hiç uğraşmazdım bağlatmak için..
ama şimdi kopamıcam burdan.
aydına bir gideyimm..

yok soğukkanlı olamaz kesin anladım.doğuma taksiyle gideceğiz başka çaresi yok..gamyoncuiremsu

geçmiş olsun canım.
ya eşine sen hissettirme en iyisi bidahakinde demekki soğukkanlı olamayacak.

bende bazen sizden bahsediyorum anneme falan yüzüme anlamaz anlamaz bakıyo kadın dalga geçiyorum sanıyoo hehehe

bende bırakmam sizleri dozkan doğumdan sonra hemen girip anlatacam herşeyi allah izin verirse inşallah...........................................

ay ben hemen yazamam sezeryan olunca anca 4-5 gün sonra yazarım herhalde ama belli olmaz tabi.

şenay bende geçen yere oturmuştum laptopu elime alıp eşim geldi kapıyı çalıyo kalkamdım kramp girdi adam 10dk bekledi kapıda heheh....................................................

herkese meraba arkadaşlar..huzurda doğum yapmış çok şükür bi aksilik yokmuş allahım analı babalı büyütsün inşallah..darısı izlerin başına...:Saruboceq:

özellikle MEGUL seni tanımıyorum ama yaa yazılarını okurken hani bebek için heyecenlenıyosun ya inan senin her adını görüşümde dua ediyorum..yanlış hatırlamıyosam 8 yıl beklenen bi bebek inşallah sağlıkla kavuşursun canım yaa...allahım hiç birimize doğum esnasında bi aksilik göstermez inşallah...:Saruboceq:

kız dozkan yazarsın bi ara bişe olmaz hiç olmadı kızına yazdır heheh.....................benim oğlum geçen gün saçmasapan bişeler yazmıştı foruma................................

aman canım dikkat edin

şenay haklısın valla bu evde kalma işi hem tembel hem şişko yaptı beni iyice
hiç iyi gelmedi bana.Havalar ısınsın bebişler gelsin ben hızlanırım yine
sakın kaybolmayın buralardan tamam mııııı?

kızlar benim size bi sorum olacak normal doğum yapacak olan kaç kişi var..ama epidural filan deil direk sancılı normal doğum???

ben hala doğum şekline karar veremedim dr kafası büyük dedikten sonra sezeryan düşünmeye başlamıştım ama anestezi istemiyorum yani baygın olmak istemiyorum..epidural burda yapılmıo maalesef o yüzden normal doğum olsun diyorum...

doğum şekilllerinin yazılı olduğu bi liste varmı...bi bakiim ben o listeye..cesaret edemiyorum normal doğuma..sanki doğum esnasın da gücüm yetmiycek ve bayılcakmışım gibi hissediyorum..oğlumda içerde sıkısacak tabiki ne bilimmmm yaaa offf..sizdede böyle korkular varmı???

aman canım dikkat edin

teşekkür ederim annişler.....:ecrin_bebek:

kız dozkan yazarsın bi ara bişe olmaz hiç olmadı kızına yazdır heheh.....................benim oğlum geçen gün saçmasapan bişeler yazmıştı foruma................................

aaa çok iyi fikir valla. dur ben kızıma siteye nerden yazacağını bizim topiği nasıl bulacağını öğretiyim size uzun uzun yazar valla hiç sıkılmaz bayılır öyle anılarını
özel günlerini anlatsın acayip keyif alır.Tamam görevi kime teslim edeceğim belli oldu sayendekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bide kızlar sezeryanı şu yüzden istemiyorum ne bilim sancı çekmek istiyorum yaa sanki dr kontrolüne gidermiş gibi doğuma gitmek istemiyorum..delikafadulden

sancım başlasaaa ben bi güzel duş alsam suyum gelse hayecanlansam eşim bana masaj yapsa ne bilim bunları istiyorum..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kızlar bugün aynaya baktım benim saçımdaki beyazlar artmış..
çok moralim bozuldu..
önceden 2 tel vardı.
bu hamilelik beni yıprattımı ne!!!

mazoşistmisin kızım sen!!!!
ben gece bile sağdan sola dönerken acı çekiyorum ve her gece normal doğum yapmıcama karar veriyorum!!!!
sen tabi otantik geleneksel bi süreç yaşamak istiyosunnnn

mazoşistmisin kızım sen!!!!
ben gece bile sağdan sola dönerken acı çekiyorum ve her gece normal doğum yapmıcama karar veriyorum!!!!
sen tabi otantik geleneksel bi süreç yaşamak istiyosunnnn
ayy ne bilim yaa sanırım azcık mazoşistim eşimde öyle dio çünkü...ama güzel deil mi deniz ya ne güzel doğum anında bebişimi görcem tüm acılarımı unutcam yoksa ben azcık safmıyım yaaadelikafadulden

ay megul alemsin kıs yemeği saatlimi yiyon heheh.......................................

canım ya napim ben diyetteyim biliyorsun.kan ölçümleri falan da olunca herşey saatle.

canım sağol nedense yazdıklarını okuyunca ağladım.Allah razı olsun.zaten benim en büyük dayanağım dualar.benim de dualrım sizlerle.evet 8 yıl boyunca bekledim.hem de hergün.artık çok yaklaştım ama 8 seneden sonra alışmak o kadar zor ki.sanki her an bişey olacakmış gibi.ama iyi düşümeye çalışıyorum.bu zamana kadar koruyan Allahım bundan sonra da korur inşallah diyorum.

galetea özele yazdım canım.

niye bana kimse cvp vermiooooooooooo hala kümüsünüz ayol...bedddualarınızda tuttu anacım kadın gitmio hep burda...ee daha ne istiyonuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…