geldimmmmmmmm doğurmadım
bu gidişlede doğuramıcam kanımca hiç sancım çıkmadı şoklardayım
geldimmmmmmmm doğurmadım
geldimmmmmmmm doğurmadım
ay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...
Ay çok uzun oldu ama böyle işte ..dğişmez anacım bu ben de aptallık
benim dr bunadı heee güya bu gün karar verecekti önce 36 yı bitirelim dedi sonrada çarşamba bi telefonla görüşelim ona göre bakarız dedi ay kafayı yicem
ay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...
herkes geçmişe takıldı yine neyse ben biraz uzanayım şu nabız ilacını içtim evdede kimse yok ne olur ne olmaz yatakta oliim
öğleden sonra görüşürüz kızlar
öpüyorum herkesi
Şeniz
günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
anam bi yemeğe gittim neler olmuş..
canım benim takma kafana ya!!!
boşver 9 gün gene az bizim bi tanıdık aylarca yattı hastanede bebeğe zarar gelmesin diye.
9 gün ne ki bak 9 ayı atlatıyoruz...
tv izle dergi gazete oku bol bol!!!
sakın stres yapma önemli olan sağlığın unutma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?