2009 Nisan Anneleri buraya

kime dokunsan patlıyo bugün..
ne takıyon canım benim kafana ne anlayacak senin hissettiklerini hissedemezki doğunca aynı duyarsızlığa devam ediyosa o zaman düşünürsün..
benim kocişte hiç bişey almadı bizimkinin dayıları ananesi sağolsun bize bişey bırakmadılar..
ilk defa geçen gün renklide denk geldi suratını gördü bebişin artık heves yapmaya başladı
şimdiye kadar bizimkindede tıkk yoktu..:mymeka:

benim dr bunadı heee güya bu gün karar verecekti önce 36 yı bitirelim dedi sonrada çarşamba bi telefonla görüşelim ona göre bakarız dedi ay kafayı yicem

iyi ya işte ,demek ki herşey yolunda gidiyor ki ,36 ya kadar bekleyelim demiş dr.bence bu iyi bir haber

yemeğimi yedim geldimmm!!
yaba daba duuuu!!
bugün yemek enfesti beeeeeeeeee!!!!!!!

ayyy yarın ben erken kalkmak işe gelmek zorunda değilimmmmmm....
artık sabahın 7 sinde gözlerimi açıp neolur bugün pazar olsun, yada bi bahane bulsam işe gitmesem seneryolarıyla uyanmıcam:))))
4 ayyyy tatil..
hayatımın en uzun tatili olcek

şenaycım daha iyiya her geçen gün küvöze girme olasılıkları dahada düşüyor işallah 36 dan sonra hiç gerek kalmayacak hemen kucağına gelicekler..
hayırlısı olsun sancın yoksa takma kafana elbet onlarında günü saati kesilmiştir Allah ın izniyle sağlıkla gelecekler annelerine..

iyüksel senin koca bi tuhaf zaten..canım sen çalışan bi kadın değil misin? maaşın var, niye ona minnet ediyosun ki!! git çocuğun için ne lazımsa al! ben beğendiğim bişey olursa yada bişey gerekliyse gidip alıyorum, bişey söylersede senin keyfini bekleyemem diyorum..çünkü günüm günüme uymuyor, bi gün sağlamsam bigün değilim..ya oturt şu kocanı karşına ve içinde bulunduğun ruh halini yumuşak bi dille anlat, yaşadığın sorunları falan..sen akademisyensin insanlarla iletişim sorununun olmaması lazım, eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır..

bu arada geçmişi okuyayım derken 2 koca simit yemişim helal olsun bana :1shok:
ağırlık merkezim değişti kızlar artık dik duramıyorum ben

klava:
canım walla bende de aynısından var ben doğum iznime ayrıldım bana diyorki 'sabah kahvaltı isterim ' bende sevgili koocama aynen şu cvpı verdim sen hangi gün bana kahvaltı hazırladın ben işe giderken hamileyim ben yatıp dinlenmek istiyorum dedim sonra küstü gitti yaaa bu erkeklerin hepsimi aynı olur yarabbim klava:

herkes geçmişe takıldı yine neyse ben biraz uzanayım şu nabız ilacını içtim evdede kimse yok ne olur ne olmaz yatakta oliim
öğleden sonra görüşürüz kızlar
öpüyorum herkesi
Şeniz

şenay hoşgeldin biz de doğurdu heralde bu saate kadar sesi çıkmadığına göre diyorduk.ama sevindim .ikiz bebek zor bir de erken olursa daha zor.inşallah 36. haftayı görürsünüz.

kızlar kocişlerde hamile olduklarını sanıyorlar da ondan böyle oluyor..dün kızlarada anlattım koptular..ben aynada göbeğime bakmaya çalışıyorum çatlamışmıyım diye geçmiş öbür aynaya benim akıllı o da göbeğine bakıyo çatlamış mı diye :)

ya bu arada ben bugün çok güzin abla gördüm kendimi, böyle pozitif pozitif heheeee:)))

anam bi yemeğe gittim neler olmuş..
canım benim takma kafana ya!!!
boşver 9 gün gene az bizim bi tanıdık aylarca yattı hastanede bebeğe zarar gelmesin diye.
9 gün ne ki bak 9 ayı atlatıyoruz...
tv izle dergi gazete oku bol bol!!!
sakın stres yapma önemli olan sağlığın unutma..

etoprak ovtemizkan valla haklısın bu erkekler bi tuhaf Allah bize yavrularımızı bağışlasın ve bize sabır versin...

Neyse ben çıkıyorum okuldaki işleri bitireyim inşallah akşama tekrar girerim ...ben yokken kimse edoğurmasın haaaa..

Bu arada poseidon özletme kendini mutlaka bir şekilde foruma haber ulaştır Allah emanet ol güle güle

herkes geçmişe takıldı yine neyse ben biraz uzanayım şu nabız ilacını içtim evdede kimse yok ne olur ne olmaz yatakta oliim
öğleden sonra görüşürüz kızlar
öpüyorum herkesi
Şeniz[/QUOTE]

sanada geçmiş olsun sinehascımm.
az sabret bak sonuna geldin artıkk.
yat dinlen ilaçlarını iç.
takma kafana sakınnn!!!!!

saol canım zaten bana 37. haftada doğum yaparım gibi geliyor dün stresden kasıklarıma bir ağrı girdi heralde doğum sancısı dedim ama değilmiş kaydirigubbakcemile3 yani ben 9 gün hastanede kalmadan çıkarım gibi geliyor bide doğum haberlerini alınca 37. haftada ben minik meleğimle size el sallıcaz inşll. :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…