2009 Nisan Anneleri buraya

valla iyi olur ,ben de hayır demem kaydirigubbakcemile5 Ama belli çiçeğin becerikli olduğu,börekler pastalar falan,baksanıza doğuma ne kaldı ,misafir bile ağırlıyor,hem de yemeklidelikafadulden

Ya çok kötü bir haber bu.Kime üzüleceğimi bilemedim.Anneye mi, bebeğe mi , babaya mı?Allah kimseye tattırmasın böyle bir acı.

bence kimse bu arkadaşları bırakıp başka topiğe gitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz nisan analarıyız kader bağımız var bizim:)

Ben de yazın girerim ama okul açılınca azalır tabi.Ancak akşamları falan.

Deniz arkadaşlara katılıyorum.söyle hemen bağlatsın baban.Hamileler üzülüyor dersin dayanamaz.

ahh tatlım öle demogojik şeylere pek prim vermez benim babiş.
mantıkçıdır hep!!!
yani benim şöle ikna edici alengirli bir neden bulmam lazım:)))
yani şöle internetten işlerimi takip etmem lazım yoksa işler aksar
ce tetkik çalışmalarını yürütmem lazımmm:))
falan gibisindennn..

yok canım halletcez artık...

ayy evet bizim nisan anneleri hem temiz hem becerikli hem süsüne düşkün!!!!
bravo yani bize..

maşallah bebegine cnm

gecmiş olsn..............
allahım sende dogurmuşsun merak etmıştık.......
allah analı babalı büyütsün...........

kızlar urla nerde bugün.....

hadi dün doktordaydı bu karı ,, bugün nerde ?

sabahta girmemiş.

urlayla konuştummmmmmmmmmmm

internette problem varmış,, doğurmamış,, iyiymiş,,

yarın görüşürüz dedi...

tüm mahalle halkına duyurulur.....
eheheheh onda telefonlar susmadı saglık ocagından hemşirede aradı hatta 1 dk dedim senınle konuştum........

canım desene ezanı dinleyenler arasına sen de katıldın....

ben de bu gece uyuyamayadım... oğlumla ezanı dinledik, tüm hamileler için dua ettik..
ondan sonra sızmışım..
iz hep ezanları duyuyoruzzzzzzzzz
selinay gece doğurmaktan korkuyorum bizim hastane malum ee sezeryanda olması lazım gece olursa herkes zamanında gelmezse sezeryanı kaçırırsak bebeklere bişey olursa diye aklım çıkıyo
allah korusun

ya kızlar ben normal kilot koydum yüksek bel kilot nasıl oluyor bide gögüs kalkanı nedir yaaaa ben hiçbişşi bilşmiyorum offfffffffffffffffffffff:bbo:
anne kilodu.. büyük. kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

of aglatıcan sen beni bugun............

benım 2 haftanm daha var burdayım allah nasip ederse.... sonra yokum evet

kayınvalideler neden sevılmez eheheheheheheh

bak yıne kadın herseyini yapıomuş

evet mıhtar 10 da randevum nst yede bağlıcak kaçta dönerim bilmiyorum ama acil bişi olursa mesaj atarım
güzel haberle dön inşallah

25 sayfam var okunmamış daha işlerlerde ugraşıyorum

günaydın nisan anneleri ..... ya inanamıyorum doğumlar başlamış gerçekten çok heycan verici allah yeni doğan bebeklerimize sağlıklı sıhatli uzun ömürler nasip eylesin... darısı başımıza.... urla anlattığın olaya çok üzüldüm gerçekten çok kötü anneye yazık genceciktir daha bebeğe yazık allah sabırlıklar versin... biz bugün 35 hafta 5 günlük olduk.. pazartesi günü kontrolümüz var dünden beridirde çok ağrım var kızım çok hareketli teyzeleri kıpır kıpır hiç durmuyo hızla büyüyo sanırım 4 nisanı beklemiycek gibi ağrım bacaklarımda belimde kasıklarımda helede uzun süre oturduysam veya yattıysam yürümek bile bir kaç adım için çok zor oluyor.... uzun oldu baya bi.... hayırlı cumalar diliyorum hepinize...

bu söylediklerinin hiç birini üstüme almıyorum..

temiz : evimi b..k götürüyor....
becerikli : hiçde değil...
süs : elime ne geçerse giyer çıkarım. genelde kot- bady ..

ayy canım benim bende kendimi tenzih ediyorum zatiiii!!!!!!!!!!!!!!!
burda okuyorum eve gidiyorum bi gaza geliyorum yapayım diye ay yok içim istemiyo..
annemde gelince iyice serdim zati..
benim eşimde takmaz zaten öle şeylere
..

çenesi düşük hatunlar, yeni bitti geçmiş...herkese selam!

olmamııııı! o kara delik 9 aydır içimde benim, ne gitse yutuyo ama doymuyooo!cokacimcoook

allah geride kalanlara sabır versin canım...bebekte allaha emanet artık, babanın vicdanına kaldı yani..

benim de hep aklıma gelir ben ölürsem bebeğim nolacak diye.hatta geçen kızkardeşim burdayken bana bişey olursa bebeğime sahip çıkın.kimsye bırakmayın falan demiştim cidi ciddi.

o benimde aklıma geliyo bazen..eşime evleneceksen oğlumu büyüt öyle evlen, yada oğlumu anneme ver dayanamıcaksan evlenmeden diyorum..şimdi boğacam seni abuk sabuk konuşup sinirimi bozma diyo! senağlama ama napim çok görüyorum çevremde hatta eşimin annesi vefat eder etmez kayınpeder hemen evlenmiş ve kadın çocukları istememiş, 3 çocuk ayrı evde yiyip içmişler..amaaann sabah sabah nerden çıktı bu ya!

Şİrvan keŞkem fotopĞraf Çekİnseydİnİz be gÜzelİm.son hallerİnİzİ gÖrÜrÜdÜk ne gÜzel.

oldu anacım iyi alıştınız valla he!yok resim falan:1closedeyes: yok kız makinam yoktu dün, yoksa ben çekerdim yine..aman neyimizi merak ediyonuz bi geda yeniydi ama sebru şirvan ve beni gördünüz..göbüşlerinde sadece çapı artmış hehehe!

öslemim ya sana yaramadı mı bu mersin, genel olarak moralsizsin sen! hayatım bu günlerde geçecek moralini yüksek tut..kociş ne zaman gelecek yanına? sabret bak şöyle düşün geceler olmasa sabahların kıymetini bilirmiydik?? ha yatak sormuşsun..ben uyku meleği alıcam zaten ama annem ince bi şilte gibi bişey yapalım yünden dedi..yün en sağlıklısı terletmez,yün nefes alır dedi..bunuda bi düşün canım..bende sert olması lazım dedim tamam ince dikeriz bi tane dedi..

şimdi semimerde verilen bilgilerden aklımda kalanlar:

kızlar nefes çalıştık önce, diyaframdan nefes alıp vermeyi öğrendik..zaten diyaframdan nefes alınca bebişe daha fazla oksijen gittiğinden bebek içerde hareketleniyo hemen..s-ebruyla benimki çıldırdı birden resmen :))

bi şeyi yerden kaldıracağınız zaman eğilmeyin çömelin dedi..

dik oturun dedi (ben o esnada kaburgalar batıyo diye kaykıldıkça kaykılmıştım da!)

göğüsler yara olmasın diye krem kullanalım falan diyoduk ya, zaten göğüs uçlarınız yumuşak oldukları için yara oluyorlar krem sürmek daha da yumuşatıyor aslında dedi..bunun yerine gebeyken ara sıra tentürdiyot sürerek göğüs derisinin sertleşmesini sağlamak yara ihtimalini azaltabillir dedi.

bebeğinize mutlaka dönence alın dedi.bebek onunla oynarken el ve ayaklarıyla aerobik yapmış oluyomuş..bebekler canlı renklerde (kırmızı,yeşil vs) ki objelere karşı daha duyarlılarmış..ve bu bebekleri oyalarmış.

geçen tartıştığımız bi konu makat geliş bebek normal doğar mı? dr. eğer ilk gebelikte böyle bir durum gerçekleştiyse anneyide bebeğide tehlikeye atmayız sezeryan yaparız ama ilk doğumu değilse annenin normal doğurma ihtimali vardır dedii..

şimdilik aklıma gelenler bunlar haturnlar..ara ara hatırlarsam yazarım..valla kızlar olmasa bayardı beni seminer işi ama allahtan kızlarla gırgır şamata geçtiii

bu çiçek nereye kaçtı yaaa.........

iyiki oğlanın 1.yaş günü pastasını ona yaptıracam dedim....

ayyy bizim minik ördekler 1 yaşınada girecekler değilşmi:)))
ayyyy bende çok istiyorum doğumgünü partisi yapmak her yıl..
çocuklar için öneml,ii günler bunlar bence hiç unutmuyosun.
babam bize hep yapardı..tabi evde.
akrabalar arkadaşları falan gelirdi banada güzel elbiseler alırdı.hep fotolar vardır o günlere ait.hiç unutmam...

ay evet hadi hayırlısı bakalım
belki bebişler dayanamaz gelirler
bende yarın sabah doktora gidicem bakalım bizde neler olmuş
güzel haberle gel..........
ah ah anneler canım benim.......
bendehep atarım ehehehehe

oy oy oy urla.hiç hoş olmadı gerçekten sabah sabah.
üzülme canım babası bebek için en iyi düşünecektir tabiki.
evet ya hoş degıl ama psikolojim bozuldu ama annede yüksek tansiyon varmışşşşş

anneme diyom bende tansıyon yok ama amelıyathane girerken yükselır falan....
bakalım yarın benim doktor ne diyecek.artık doktora gitmekten de korkar oldum.kötü bişeyler olacak diye.
güzel haberle gel inşallah...........

bende hepinizi cok sevıyoum

eheheh valla 2 kişiye cıkmış agbımle ne hayeller kurduk dün bize çıksa falan
ben dedim 50 trilyon şöyle 20-30 kişye aynı anda cıksın cok kişi sebeplensin......... eheheheh

sinem seninle aynı tarıhlerimiz 35+5

şirvan arasan şenayı bii............

bilgiler için sagol.............

biz dönence aldık eheheheh

he bu arada hasyaneden cıktıktan sonra............
uyku seti aldık
sarı turuncu....
2.bebegım olursa onada kullanırım diye mavi almadık..............

annanesi aldı...............

dünde işlerle ugraştım işyerınde net yoktu sagolsun şirvan aradı erak etmışsiniz...........

bugun burdayım ama...........

benim kociş iyi degil. ben yine bu gün ögleden sonra saat 2 gibi falan olur herhalde yine cıkacagım
pazartesi görüşecegiz artık.............

Bıraz daha bekleyelım Şenayı aramak ıÇın ...

Haber gelmezse ararım....

Kontrol 10 daydı.. GerÇı bellı olmuŞtur ama ...
Bıraz daha beklyelım derım...

günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama

dönence olarak ne aldınız,ben daha karar veremedim,Fisher Pricce ın var,ama çok pahalı geldi bana,120-130 tl falandı galiba?Bide sert olanlardan mı peluş olanlardan mı almalı ki,hangisi daha uygun acaba bebekler için?

sağol canım moral oldu bize..zaten hormonlar tavan yapmış,dün akşamdan beri eşime diyorum bebek doğmadan fenalaşırsam beni bırakın bebeği kurtarın diyorum oda sen bana lazımsın dedi,içindeki candan bahsedince insan bu söze sevinemiyor bile..
Allah ım meleklerimizi bize bağışlasın..

bu söylediklerinin hiç birini üstüme almıyorum..

temiz : evimi b..k götürüyor....
becerikli : hiçde değil...
süs : elime ne geçerse giyer çıkarım. genelde kot- bady ..

bende aynen böyleyim bende üstüme alınmadım..

Bİraz daha bekleyelİm Şenayı aramak İÇİn ...

Haber gelmezse ararım....

Kontrol 10 daydı.. GerÇİ bellİ olmuŞtur ama ...
Bİraz daha beklyelİm derİm...

bence ara çatladık burada yaw..

ayy kıyamam sana.canım meleğine bişey olmasında 9 gün neki aylardır bunca işkence çektik 9 gün katlanırsın.moralini bozma bebişte üzülmesin.
dualarımız seninle..:Saruboceq:

günaydın kızlar naslsnz ben şimdi hastaneye gidiyorum yine serum yicem nst ii çıktı ama bebegn suyu nasl bilmiyorum 1 haftaya kadar herşey belli olcak dua edin nolur görüşürz inşşş

hayırlısı olsun ekim.ama telaşlanma bu kadar sein bebeğin kocaman oldu artık.aoğum olsa bile Allah ın izniyle bişey olmaz.

canım üzülme bu kadar.ben de daha önce 3 gün hastanede kaldım.insana yatmadan önce kabus gibi geliyor ama o kadar sıkıntı yapılacak bişey yok.hem hergün ultrasona alıyorlar hergün bebeğini görüyorsun iyi olduğunu biliyorsun rahatlıyorsun.

canım ben 35 milyona peluş yıkanılabilir 5 müzik ayarı olan baby land marka bi dönence aldım.o kadar paraya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…