evet sana katılıyorum.çiçek yaptığı pastaların resmini koysunn.
hem nerden bilelim süslemeci olduğunu bu bir kandırmaca olabilir.
hatta yapsın bitane doğumdan sonra çağırsın bizi yiyelim:))))))))))))
KIZLAR SABAH SABAH BUNU SÖYLEYIM SÖYLEMEYIMMI DİYE KARARSIZ KALDIM...
yengemin.......... gelinleri var...(teyzesının gelini)
dogum erken dogum 6 aylık annede yüksek tansıyon varmış bebek yaşıoooo
anne ölmüş bugun cenazesi var bebek hastanede............
ne olacak şimdi o bebek ya......
ölen annede yeni gelin 30 agustosta evlenmişlerdi.........
sabah sabah anlatılırmı dersiniz belki ama dünden beri üzgünüm....
bence kimse bu arkadaşları bırakıp başka topiğe gitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz biz nisan analarıyız kader bağımız var bizim:)
yeni anneler napıyor acaba.ne güzel kavuştular miniklerine.darısı başımıza .lana ne yaptı acaba bebek eve gelmiştir ve herşey yolundadır inşallah.
Ya çok kötü bir haber bu.Kime üzüleceğimi bilemedim.Anneye mi, bebeğe mi , babaya mı?Allah kimseye tattırmasın böyle bir acı.
Ben de yazın girerim ama okul açılınca azalır tabi.Ancak akşamları falan.
Deniz arkadaşlara katılıyorum.söyle hemen bağlatsın baban.Hamileler üzülüyor dersin dayanamaz.
maşallah bebegine cnmdoğum yapan arkadaşların gözleri aydın olsun ..inşallah sağlıklı analı babalı büyürler...
bugün benimde doktor kontrolüm vardı..bebeğim 3277 gr olmuş..çokk şaşırdım ve normal doğum istediğim için korktum biraz açıkcası ama doktor normal doğum için herhangi aksi bi durum olmadığını söyledi:)
gecmiş olsn..............kızlar benim cnm çok sıkkın ya eşimin gözü iltihap kapmış erkenden eve geldi sarmışlar bi de kör gibi töbe töbe..bütün gün onunla uğraştım durdum şimdide uyuyo bir an önce düzelir umarım zaten dr kontrollerim izmirde bi de şimdi gidip gelmemiz lazım ne yapıcaz bilmiyorum(
allahım sende dogurmuşsun merak etmıştık.......arkadaşlar herkese merhaba ancak girebildim 09.03.09 daki kontrolümde doğumum gerçekleştirildi onca açıklığa rağmen hiçte kolay normal bir doğum olmadı2800 kg 52 cm boyunda kızıma kavuştum.çok şükür sağlıklı.adı elif.uzun bir süre giremem heralde allah hepinizi bir solukta kurtarsın
günaydın nisan annişleri bebekler gelmeye başladı... maşallah listedeki eksik olan bilgileri doğum yapan arkadaşlar yazarsa güncellerim....
lana ve huzur;
allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi....maşallah:ecrin_bebek:
kızlar urla nerde bugün.....
hadi dün doktordaydı bu karı ,, bugün nerde ?
sabahta girmemiş.
eheheheh onda telefonlar susmadı saglık ocagından hemşirede aradı hatta 1 dk dedim senınle konuştum........urlayla konuştummmmmmmmmmmm
internette problem varmış,, doğurmamış,, iyiymiş,,
yarın görüşürüz dedi...
tüm mahalle halkına duyurulur.....
iz hep ezanları duyuyoruzzzzzzzzzcanım desene ezanı dinleyenler arasına sen de katıldın....
ben de bu gece uyuyamayadım... oğlumla ezanı dinledik, tüm hamileler için dua ettik..
ondan sonra sızmışım..
allah korusunselinay gece doğurmaktan korkuyorum bizim hastane malum ee sezeryanda olması lazım gece olursa herkes zamanında gelmezse sezeryanı kaçırırsak bebeklere bişey olursa diye aklım çıkıyo
doğum yapanlara hayırlı olsun..
Allah analı babalı büyütsün:Saruboceq:
çiçek nisan kuzularında ilk sayfaya düzenleme yapıp eklesenize bebişleri arıyoruz kim doğurdu diye.marttakiler ilk sayfaya yazıyodu aramıyoduk..
anne kilodu.. büyük. kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnya kızlar ben normal kilot koydum yüksek bel kilot nasıl oluyor bide gögüs kalkanı nedir yaaaa ben hiçbişşi bilşmiyorum offfffffffffffffffffffff:bbo:
of aglatıcan sen beni bugun............bende çok özlicem ya!!!!
hayatımın parçası oldunuz..
zaman ne kadar hızlı geçti.
dün gibi sanki kk yı google sayesinde keşfedişim!!!
valla babamla konuşmadık daha interneti iptal etmişti..
ama ne yapıp edip bağlatacağım.
bağlatsam bile çok giremem herhalde .
bebek bakımı gelen giden..
ama dediğim gibi fotolar gönderirim size..
ama genede şimdiki gibi olmaz!!!
benım 2 haftanm daha var burdayım allah nasip ederse.... sonra yokum evetay urla yok ,şemşamer yok,glnmde girmiyo artık sık şimdi işten ayrılanlar gidiyo tek tek napcaz böle yaaa...............hepiniz girmeye çalışın kıslar yaaaaaa........dozkan sende sallamaya başladın siteyi işten ayrılalı hehe.....................................
kayınvalideler neden sevılmez ehehehehehehehkayınvalidem yok çarşıya çıktı oğluşuma ciciler alacak...kızlar yaaa ben kötü biriyim sanırım şimdi vicdan yaptım kadın bana hiç bi iş yaptırmıyoo..sabah kahvaltımı hazırlıo evimi temizlio meyvemi bile o getirio..sen yat dinlen dio halbuki 60 yaşında hiç oturmuyo..bide çok kafa denigi biri öğretmen emeklisi çok bilinçli ama ne bilim yaa kendi annem gibi olmuyo işte..acaba diyorum gelince sarılıp ösem mi diom ama içimden gelmio nedense...offf offf ben kötü bi hamileyim
..sırf erkenden geldi die kızıyorum kadıncağıza..allahım beni affetsin inşallah...
güzel haberle dön inşallahevet mıhtar 10 da randevum nst yede bağlıcak kaçta dönerim bilmiyorum ama acil bişi olursa mesaj atarım
ayy evet bizim nisan anneleri hem temiz hem becerikli hem süsüne düşkün!!!!
bravo yani bize..
bu söylediklerinin hiç birini üstüme almıyorum..
temiz : evimi b..k götürüyor....
becerikli : hiçde değil...
süs : elime ne geçerse giyer çıkarım. genelde kot- bady ..
saol dozkancım
ya sizde de varmı bilmiyorum bu aralar yiyorum yiyorum sanki midemde kara delik var yutuyorum sanki mideye gitmiyo yani doyduğumu hissetmiyorum yaaaa
bide bu aralar bebeiş maşallah çok hareketli e artık yeride daraldı ya ayırt edilebiliyor neresi dizi neresi ayağı çünkü öyle bir itletiyorki derim içinden çıkacak sanki
bu aralarda sancı hissetmeye başladım
hayırlısı olsun lanaaaaaaaaaa
eheheh evet dogumlar başladı.........
evet canım
benim de hep aklıma gelir ben ölürsem bebeğim nolacak diye.hatta geçen kızkardeşim burdayken bana bişey olursa bebeğime sahip çıkın.kimsye bırakmayın falan demiştim cidi ciddi.
Şİrvan keŞkem fotopĞraf Çekİnseydİnİz be gÜzelİm.son hallerİnİzİ gÖrÜrÜdÜk ne gÜzel.
bu çiçek nereye kaçtı yaaa.........
iyiki oğlanın 1.yaş günü pastasını ona yaptıracam dedim....
güzel haberle gel..........ay evet hadi hayırlısı bakalım
belki bebişler dayanamaz gelirler
bende yarın sabah doktora gidicem bakalım bizde neler olmuş
ah ah anneler canım benim.......benimde annemler taşınacak ona yardıma gitttim o kadar çok eşya varki anneme kalsa hiçbirini atmaz valla hepsini ayırıdm atılcak diye
kalanlarıda hurçlara koyduk rahatça götürsün diye falan valla yazık ya anneme bende yokum şimdi tek başına ne yapçak yaaa
çook ama çoook korkunç.... yorum yapamıyorum bile urla ne acı bişey o bbeğini sevemeden gitmiş bebekcik biçare hastanede kimbilir eşi ne durumda Allah yardımcıları olsun ve Allah bizlere böyle kötü şeyler yaşatmasın bebeklerimize bizlere ve çok sevdiklerimize zamansız ölüm vermesin inşallah....
evet ya hoş degıl ama psikolojim bozuldu ama annede yüksek tansiyon varmışşşşşoy oy oy urla.hiç hoş olmadı gerçekten sabah sabah.
üzülme canım babası bebek için en iyi düşünecektir tabiki.
güzel haberle gel inşallah...........bakalım yarın benim doktor ne diyecek.artık doktora gitmekten de korkar oldum.kötü bişeyler olacak diye.
bende hepinizi cok sevıyoumben böle ayrılır gibi konuşup eve gittiğimde internetin başından kalkmıyormuşum:)))
yaaaaa çok alıştık ya birbirimize ondan ya!!!
yaaa rüyalarıma bile girdiniz siz benim ya!!!!!!!!!!!!!!!
o kadar yani.....
bende hepinizi seviyorummm.
valla hiç kötü niyetli insanlar yok bizim grupta tartışma kavga can sıkıcı olaylarr....hiç olmadı bizde..o yüzden bağlandık birbirimize!!!!
ayyyyy hepimiz güzeliz..ayyy hepimiz fitiz..muhteşemiz...
yani seçerek koysan bukadar olmazdı.)))
eheheh valla 2 kişiye cıkmış agbımle ne hayeller kurduk dün bize çıksa falanevet şirvancım yaaaaa..
millet trilyonlarla uğraşıyor..
bu arada ikramiye 2 kişi arasında paylaşılmış.
istanbul ve bursada...
çiçek ve sen burda olduğunuza göre siz değilsiniz.
o zaman acaba sultan mı (bursasu) talihli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dur şuna özelden mesaj atayım şöle yağcılık yapayım benide görür belki:))))))
çenesi düşük hatunlar, yeni bitti geçmiş...herkese selam!
olmamııııı! o kara delik 9 aydır içimde benim, ne gitse yutuyo ama doymuyooo!cokacimcoook
allah geride kalanlara sabır versin canım...bebekte allaha emanet artık, babanın vicdanına kaldı yani..
o benimde aklıma geliyo bazen..eşime evleneceksen oğlumu büyüt öyle evlen, yada oğlumu anneme ver dayanamıcaksan evlenmeden diyorum..şimdi boğacam seni abuk sabuk konuşup sinirimi bozma diyo! senağlama ama napim çok görüyorum çevremde hatta eşimin annesi vefat eder etmez kayınpeder hemen evlenmiş ve kadın çocukları istememiş, 3 çocuk ayrı evde yiyip içmişler..amaaann sabah sabah nerden çıktı bu ya!
oldu anacım iyi alıştınız valla he!yok resim falan:1closedeyes: yok kız makinam yoktu dün, yoksa ben çekerdim yine..aman neyimizi merak ediyonuz bi geda yeniydi ama sebru şirvan ve beni gördünüz..göbüşlerinde sadece çapı artmış hehehe!
öslemim ya sana yaramadı mı bu mersin, genel olarak moralsizsin sen! hayatım bu günlerde geçecek moralini yüksek tut..kociş ne zaman gelecek yanına? sabret bak şöyle düşün geceler olmasa sabahların kıymetini bilirmiydik?? ha yatak sormuşsun..ben uyku meleği alıcam zaten ama annem ince bi şilte gibi bişey yapalım yünden dedi..yün en sağlıklısı terletmez,yün nefes alır dedi..bunuda bi düşün canım..bende sert olması lazım dedim tamam ince dikeriz bi tane dedi..
şimdi semimerde verilen bilgilerden aklımda kalanlar:
kızlar nefes çalıştık önce, diyaframdan nefes alıp vermeyi öğrendik..zaten diyaframdan nefes alınca bebişe daha fazla oksijen gittiğinden bebek içerde hareketleniyo hemen..s-ebruyla benimki çıldırdı birden resmen :))
bi şeyi yerden kaldıracağınız zaman eğilmeyin çömelin dedi..
dik oturun dedi (ben o esnada kaburgalar batıyo diye kaykıldıkça kaykılmıştım da!)
göğüsler yara olmasın diye krem kullanalım falan diyoduk ya, zaten göğüs uçlarınız yumuşak oldukları için yara oluyorlar krem sürmek daha da yumuşatıyor aslında dedi..bunun yerine gebeyken ara sıra tentürdiyot sürerek göğüs derisinin sertleşmesini sağlamak yara ihtimalini azaltabillir dedi.
bebeğinize mutlaka dönence alın dedi.bebek onunla oynarken el ve ayaklarıyla aerobik yapmış oluyomuş..bebekler canlı renklerde (kırmızı,yeşil vs) ki objelere karşı daha duyarlılarmış..ve bu bebekleri oyalarmış.
geçen tartıştığımız bi konu makat geliş bebek normal doğar mı? dr. eğer ilk gebelikte böyle bir durum gerçekleştiyse anneyide bebeğide tehlikeye atmayız sezeryan yaparız ama ilk doğumu değilse annenin normal doğurma ihtimali vardır dedii..
şimdilik aklıma gelenler bunlar haturnlar..ara ara hatırlarsam yazarım..valla kızlar olmasa bayardı beni seminer işi ama allahtan kızlarla gırgır şamata geçtiii
hayırlısı olsun lanaaaaaaaaaa
eheheh evet dogumlar başladı.........
evet canım
bu söylediklerinin hiç birini üstüme almıyorum..
temiz : evimi b..k götürüyor....
becerikli : hiçde değil...
süs : elime ne geçerse giyer çıkarım. genelde kot- bady ..
Bİraz daha bekleyelİm Şenayı aramak İÇİn ...
Haber gelmezse ararım....
Kontrol 10 daydı.. GerÇİ bellİ olmuŞtur ama ...
Bİraz daha beklyelİm derİm...
günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
günaydın kızlar naslsnz ben şimdi hastaneye gidiyorum yine serum yicem nst ii çıktı ama bebegn suyu nasl bilmiyorum 1 haftaya kadar herşey belli olcak dua edin nolur görüşürz inşşş
günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
dönence olarak ne aldınız,ben daha karar veremedim,Fisher Pricce ın var,ama çok pahalı geldi bana,120-130 tl falandı galiba?Bide sert olanlardan mı peluş olanlardan mı almalı ki,hangisi daha uygun acaba bebekler için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?