2009 Nisan Anneleri buraya

benim park yatağın kendi dönencesi olduğu için ayrıca almadım..ama onun oyuncakları ne çok sert ne de çok yumuşak..yanına bi kaç tanede ses çıkartan oyuncak asıcam, çünkü bunlar ses çıkartmıyo..

ya şenayı acayip merak ediyorum bende ne yaptı acaba?? doğdumu kuzucukları..o 3 gün daha geç alınsın diye dr.la konuşcaz derken dr daha da erken mi aldı yoksa???

bu arada bende sabah hastanedeydim rutin kontrolümüz vardı kan verdik sonuçları bekledik
ve yine hüsran tiroit yine dengelenememiş yine çalışmıyor..
ilaç biraz daha arttı..
artık her hafta kan verip nst ye bağlanacakmışım bebeğe her an bişey olabilir diye..
bende dedim bu gidişle 1-2 haftaya kalmaz kurtar beni dr diye dizlerine kapanıcam zaten..

kılzar çok teşekkür ederim a.s.ama 9 gün ee bide sezeryan oldukdan sonra 3 gün ben hastaneleri hiç sevmiyorum 13 ytaşında 1 sene kadar kaldığı için amannn ne bilim ya bide galiba korkuyorum offffff allahım hepimizin yardımcısı olsun çok zor yawwwww

canım Allah yardımcın olsun.inşallah en uygun zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

geçmiş olsun canım siz iyi olunda herşey hallolur sıkma kendini.......................

geçmiş olsun canım ya sende takma kafaya bebişleri üsmeyin.................................

bide arkadaşlar nabız sorunu olan varmı daha önce sormamıştım ayy işallah yoktur rezil bişey çünkü.
dün bi ilaca başladık beloc diye ama nabızı düşüreyim derken tansiyonuda düşürüyor.
dün aniden düştü ölüyom sandım nasıl dengede kalıcam ben Allah ım yataktan çıkmayayım artık bari..

canım sanada geçmiş olsun da senin neyin var ben tam anlamıyla anlıyamadım ya neden her hafta kan vereceksin ve nts ye bağlıyacaklar :uhm:

canım Allah yardımcın olsun.inşallah en uygun zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

geçmiş olsun canım siz iyi olunda herşey hallolur sıkma kendini.......................

geçmiş olsun canım ya sende takma kafaya bebişleri üsmeyin.................................

teşekkür ederim canım yok artık üzülmüyorum alıştım galiba normal çıksa şaşıracam zaten..
ne yapalım bu kadar dayandık 1 ay daha tutabilirsem içimde iyi ama ne biliim artık hazırlıklı ol dediğine göre dr bişey gördü ama beni heyecanlandırmamaya çalışıyo sanırım..
ev hapsine devam..

selam arkadaşlar...
Nasılsınız bugun ben de biraz karışığım genel oalrak forumda da havalar bozuk galiba... Öncelikle ovtemizkan Allah yardımcın olsun hastanede de yatsan Allahın izniyle yavrunu sağlıkla al da sayılı gün gecer yuvana dönersin..

Sinehas bozma canım moralini bak yüzdün kuyruğun ageldin Allahın izniyle gececek bugunler...

Senayım ne yaptın acaba...belki de şu an sıpalar ilk cayıltılarını kopardı ...dünyaya merhaba dedi ...acaba ikinicisinin cinsiyeti ne? abovvvv ben de direkt moda girdim bakın hele...

canım sanada geçmiş olsun da senin neyin var ben tam anlamıyla anlıyamadım ya neden her hafta kan vereceksin ve nts ye bağlıyacaklar :uhm:

canım bende hamileliğin başından beri hipotiroit,yüksek tansiyon ve yüksek nabız var bu günlere ite kaka geldim ilaçlarla..dr 32 yi tamamlamaya çalışmamız lazım dedi,komaya girme riskim vardı 6. aydan sonra Allah kuvvet verdi bu günleri gördüm.işallah martı tamamlarız ama sağlıklı olsunda bebiş ne yapalım..

saol canım amin herkez sağlıkla meleklerini dünyaya getiriri inşallahh hepinize dua ediyorum sizde bana edin olurmu

hoşgeldinnnn biz seni doğurttuk halbuki
neyse sağlıklı olsunda sıpaların biraz daha dursunlar peki ne zaman alacak dr karar verdimi?

kızlar şu hastalıkları düşünmemeye çalışın artık bakın sona geldik ve allahın izniyle hepimiz alıcaz kucağımıza bebeklerimizi...bu hastalıklar falan bu güzelliği düşünerek heyecanlanmamıza engel olmasın..hepimiz aslanlar gibi doğurcaz anacım kuzucukları..hava kapalı diye amma kasvetlisiniz bugün yawhuuu!!!çoğumuzun ilk bebeği böyle giderse bizimkiler kardeşsiz kalacak, kendimizi böyle korkutmayalım... allaha şükür ki hastalıklarımız ilacı tedavisi olan hastalıklar..allah dert verip derman aratmasın kimseye!!

ay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...

Ay çok uzun oldu ama böyle işte ..dğişmez anacım bu ben de aptallık

benim dr bunadı heee güya bu gün karar verecekti önce 36 yı bitirelim dedi sonrada çarşamba bi telefonla görüşelim ona göre bakarız dedi ay kafayı yicem

canım benim çok üzüldüm çok geçmiş olsun tatlım allahın izni ile güzel meleğini kucağına alcaksın hiç merak etme :asigim:benimde çift uterusdan ameliyatım var hep düşük olacak diye bekledik ama allahım çok büyük bak seninde 33 haftan bitmek üzere allah hepimize yardım etsin ama üzülmeyelimki güzel meleklerimizde üzülmesin dimi ama :teselli:

öyle valla canım sen beni anlarsın sendede var sanırım tiroit aman diğerleri olmasın..
kuyruğundayız ama yoruldum valla ne yalan söyleyeyim 10 yıl gitti sanki ömrümden..
hayırlısıyla sağlıkla alsam bebişimi kucağıma bi saniyesi bile aklıma gelmez bu günlerin bakalım kısmet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…