dönence olarak ne aldınız,ben daha karar veremedim,Fisher Pricce ın var,ama çok pahalı geldi bana,120-130 tl falandı galiba?Bide sert olanlardan mı peluş olanlardan mı almalı ki,hangisi daha uygun acaba bebekler için?
bu arada bende sabah hastanedeydim rutin kontrolümüz vardı kan verdik sonuçları bekledik
ve yine hüsran tiroit yine dengelenememiş yine çalışmıyor..
ilaç biraz daha arttı..
artık her hafta kan verip nst ye bağlanacakmışım bebeğe her an bişey olabilir diye..
bende dedim bu gidişle 1-2 haftaya kalmaz kurtar beni dr diye dizlerine kapanıcam zaten..
günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
bu arada bende sabah hastanedeydim rutin kontrolümüz vardı kan verdik sonuçları bekledik
ilaç biraz daha arttı..
artık her hafta kan verip nst ye bağlanacakmışım bebeğe her an bişey olabilir diye..
bende dedim bu gidişle 1-2 haftaya kalmaz kurtar beni dr diye dizlerine kapanıcam zaten..
ilaç biraz daha arttı..
canım Allah yardımcın olsun.inşallah en uygun zamanda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.
geçmiş olsun canım siz iyi olunda herşey hallolur sıkma kendini.......................
geçmiş olsun canım ya sende takma kafaya bebişleri üsmeyin.................................
canım sanada geçmiş olsun da senin neyin var ben tam anlamıyla anlıyamadım ya neden her hafta kan vereceksin ve nts ye bağlıyacaklar :uhm:
selam arkadaşlar...
Nasılsınız bugun ben de biraz karışığım genel oalrak forumda da havalar bozuk galiba... Öncelikle ovtemizkan Allah yardımcın olsun hastanede de yatsan Allahın izniyle yavrunu sağlıkla al da sayılı gün gecer yuvana dönersin..
Sinehas bozma canım moralini bak yüzdün kuyruğun ageldin Allahın izniyle gececek bugunler...
Senayım ne yaptın acaba...belki de şu an sıpalar ilk cayıltılarını kopardı ...dünyaya merhaba dedi ...acaba ikinicisinin cinsiyeti ne? abovvvv ben de direkt moda girdim bakın hele...
canım bende hamileliğin başından beri hipotiroit,yüksek tansiyon ve yüksek nabız var bu günlere ite kaka geldim ilaçlarla..dr 32 yi tamamlamaya çalışmamız lazım dedi,komaya girme riskim vardı 6. aydan sonra Allah kuvvet verdi bu günleri gördüm.işallah martı tamamlarız ama sağlıklı olsunda bebiş ne yapalım..
selam arkadaşlar...
Nasılsınız bugun ben de biraz karışığım genel oalrak forumda da havalar bozuk galiba... Öncelikle ovtemizkan Allah yardımcın olsun hastanede de yatsan Allahın izniyle yavrunu sağlıkla al da sayılı gün gecer yuvana dönersin..
Sinehas bozma canım moralini bak yüzdün kuyruğun ageldin Allahın izniyle gececek bugunler...
Senayım ne yaptın acaba...belki de şu an sıpalar ilk cayıltılarını kopardı ...dünyaya merhaba dedi ...acaba ikinicisinin cinsiyeti ne? abovvvv ben de direkt moda girdim bakın hele...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?