- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
ay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...
Ay çok uzun oldu ama böyle işte ..dğişmez anacım bu ben de aptallık[/QUOTE
ay bende dün sbah bi terör estirdim evde,herşeyi benden bekliyolar bağırdım çağırdım baktım yatklar oturma odası toplanmış,oğlumda garibim okul kıyafetlerini giymiş oh be dedim arada yapmak gerekiyo heheh....................
ay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...
ay bende dün sbah bi terör estirdim evde,herşeyi benden bekliyolar bağırdım çağırdım baktım yatklar oturma odası toplanmış,oğlumda garibim okul kıyafetlerini giymiş oh be dedim arada yapmak gerekiyo heheh....................
o bağırmalar olmasa zaten kral gibi hisediyolar kendilerini boşver iyi oluyor arada bir yapacaksınki anlasınlar ya doğumdan sonra ne yapacaklar çok merak ediyorum :roflol:
saol canım zaten bana 37. haftada doğum yaparım gibi geliyor dün stresden kasıklarıma bir ağrı girdi heralde doğum sancısı dedim ama değilmiş kaydirigubbakcemile3 yani ben 9 gün hastanede kalmadan çıkarım gibi geliyor bide doğum haberlerini alınca 37. haftada ben minik meleğimle size el sallıcaz inşll. :dance::dance:
allahım yardımcın olsun.............. cabucak gecicek 9 gün biz 9 aylar atlattık hepbirlikteeegünaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
eheheh geldinizmi............benim dr bunadı heee güya bu gün karar verecekti önce 36 yı bitirelim dedi sonrada çarşamba bi telefonla görüşelim ona göre bakarız dedi ay kafayı yicem
bende yedim ama yemek degil poyoz hatta son lokmam agzımda......yemeğimi yedim geldimmm!!
yaba daba duuuu!!
bugün yemek enfesti beeeeeeeeee!!!!!!!
bende yedim ama yemek degil poyoz hatta son lokmam agzımda......
yarsasın bebişlereeeeeeee
ayyy yarın ben erken kalkmak işe gelmek zorunda değilimmmmmm....
artık sabahın 7 sinde gözlerimi açıp neolur bugün pazar olsun, yada bi bahane bulsam işe gitmesem seneryolarıyla uyanmıcam:))))
4 ayyyy tatil..
hayatımın en uzun tatili olcek
evet minnet etme 34. haftadasın bak benden önde olanlara anlatıyor ya aa artık her gecen gün daha zor inanıyorum artık önceden yani 1-2 haftaya kadar herseyi yapıyordum ama şimdi nerde agrılardan kalkamamktan v.s herseyi yap....bigün bir güne uymuyuuuu cünküiyüksel senin koca bi tuhaf zaten..canım sen çalışan bi kadın değil misin? maaşın var, niye ona minnet ediyosun ki!! git çocuğun için ne lazımsa al! ben beğendiğim bişey olursa yada bişey gerekliyse gidip alıyorum, bişey söylersede senin keyfini bekleyemem diyorum..çünkü günüm günüme uymuyor, bi gün sağlamsam bigün değilim..ya oturt şu kocanı karşına ve içinde bulunduğun ruh halini yumuşak bi dille anlat, yaşadığın sorunları falan..sen akademisyensin insanlarla iletişim sorununun olmaması lazım, eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır..
bende 4 boyozz 1 cayyyyyy illerımı halledeyım diye kalkmadık yemegeebu arada geçmişi okuyayım derken 2 koca simit yemişim helal olsun bana :1shok:
ağırlık merkezim değişti kızlar artık dik duramıyorum ben
eheeeh benim koca baştan beri öleekızlar kocişlerde hamile olduklarını sanıyorlar da ondan böyle oluyor..dün kızlarada anlattım koptular..ben aynada göbeğime bakmaya çalışıyorum çatlamışmıyım diye geçmiş öbür aynaya benim akıllı o da göbeğine bakıyo çatlamış mı diye :)
ya bu arada ben bugün çok güzin abla gördüm kendimi, böyle pozitif pozitif heheeee:)))
ehehehehhekızlaaaar cumaya mı gittiniz yahuuuu!!
ay canım ben bagırmıyorum zaten ıhlaya ahlaya kalkıyorum sabah ve akşamları kociş yapar kaldırır yatakları.. kıyamamay kızlar benim "herüf" beni öldürecek yahu... ben mi hamişim o mu belli değil..bir vurdum duymaz bir "höt" ki sorma... şunun şurasında en fazla Allahın izniyle 4 hafta kaldı biz de ne beşik ne karyola ne de diğer eşyalar...Allahtan annem getirdi yavrumun giyeceklerini yoksa onlarda yok toplam 2 zıbın 1 takım vardı..adamın umrunda değil...sabah dedim ya Allah rızası için bi kere de sen kalk kahvaltıyı hazırla bak ben de senin gibi işe gidiyom üstelik bu aralar okulda çok yoğunum izne çıkmadan işlerimi bitirmeye çalışıyom... nerde paşa yatak keyfi yaptı bi de bu lafı ettim diye benim hazırladığım kahvaltıyı da etmedi beş karış surat sabah sabah sinirden ellerim titredi valla kasıklarıma ağrı giriyor sabahtan beri ...
ona bennnnnnn
ama bazende erkekligi tutarrrrr
çizmelerimi saahları o giydirıoooo
giydirirken bir gömesin iye nasıl hızlı
bizim ev yola karsı apartman degıl araba sesi duydumu hemen ayaga kalkıoo sanki giydirmiyormuş gii.......... eheheheh deli yaaaaaa
sagol cnmmmSelam kızlar..
Evde olduğum için fazla nete giremiyorum
Ama okuyorum geçmişi
Ovtemizkan geçmiş olsun canım
Urla başınızsağolsun çok üzüldüm..
Deniz sen halen çalışıyor musun?!!
Güzel bahar anneleri dikkat edin kendinize
Öpüyorum sizi
Sağlıcakla kalın..
EKİM 29 GECMİŞ OLSUN
sinehas dikkat et sanada gecmiş olsun canım
el sallıcaz derken vedamı etcen anlamadım???
bide avatarına baktım şimdi göbeğini gördümm.
çok maşallahh!!!!
ama göbek topiğine ekle daha büyüğünü görmek istiyorum!!!!
allahım yardımcın olsun.............. cabucak gecicek 9 gün biz 9 aylar atlattık hepbirlikteee
eheheh geldinizmi............
aman maşallah 2 hafta daha beklicen yani............ maşallah maşallah.........
bende yedim ama yemek degil poyoz hatta son lokmam agzımda......
yarsasın bebişlereeeeeeee
evet minnet etme 34. haftadasın bak benden önde olanlara anlatıyor ya aa artık her gecen gün daha zor inanıyorum artık önceden yani 1-2 haftaya kadar herseyi yapıyordum ama şimdi nerde agrılardan kalkamamktan v.s herseyi yap....bigün bir güne uymuyuuuu cünkü
bende 4 boyozz 1 cayyyyyy illerımı halledeyım diye kalkmadık yemegee
eheeeh benim koca baştan beri ölee
migdem yanıyor diyorum.
benımde
migdem bulanıooo benimde der..
ben istifra ederdim ilk zamanlar oda övürüdü lavaboya o kadar yani................
ehehehehhe
buaraa hayırlı cumalar........................
DENİZ BAK BEN BURALARDAYIM ŞİMDİLİK AMA 1-2 SAATE CIKICAM
allaha emanet olasın seni ve bebegini öpüyorum canım arada ugra haberdar et bizi............
korkutmamak lazım ......benim kocişle alışveriş merkezine gidiyoruz ben bebek mağzasına giriyorum o kapıda bekliyor ama geçenlerde göreve gitti eve geldiğinde çok şaşırdım minik meleğimize tulum almış ama çok şaşırdım hayret dedim tabi ona öle sölemedim sonra bida bişey yapası gelmiyo hahaha kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eheheheh koptum evet öyle oluyor hepsiiiyaaa bu erkekler böle takmayın kafanıza!!!
anlamz onlar alışveriştennn yardımdan.
benimkide bir yatak düzeltir görmeniz lazım düzeltmese daha düzgün görünür yani öle diyeyim..
sonrada eee düzeltüyorum ya işte her sabah der..
yanlızca güzel kahvaltı ve sofra hazırlar..
ilk evlendiğimizde..
pilav yapmıştı bi bide fırında tavukkk.
allah gali her seferinde hatırlatır durur.
işte bu tencere benim pilav yaptığım tencere falan:)))))
veda etmicez canım biz geldik diye el sallıcaz kaydirigubbakcemile3 yoksa daha sizinle paylaşacağım çok şey var bebek bakımıyla ilgili yardımlarınızı alacağım hehehekaydirigubbakcemile5
korkutmamak lazım ......
eheheheh koptum evet öyle oluyor hepsiii
bende bir iki, gündür eşimi tersleyip duruyorum her yaptığı gözüme batıyor ama elimde değil gece yatınca üzüldüm. dolunaydanmış demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?