2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu dolunayda dua olayı ay tam yuvarlak olduğunda yapılırmış..ya benim annem çok kitap okur dini konular üzerine..zaten bana da çık dolunay var bak böyle deyip dua et diyen annemdi..mesela kitaplarda gebe kadın kötü olan hiç bişeyi koklamasın, özellikle gül gibi güzel kokan şeyleri koklayıp çirkin şeylere bakmasın yazıyomuş!! yani dini kitaplarda böyle yazıyo diye benim eşime bile anlatmıştı bak oğlum bebeği etkiliyomuş bunlar diye, eşim bile dikkat ediyo annem söyledi diye..hoş ben söylesem inandından yapmaz o ayrı!

ayakkabı konusuna gelince valla kassam kendim tabiki giyerim ama ne gerek var :))) dikiliyorum ayakkabıların önüne küçük çocuklar gibi bekliyorum :)) ilk zamanlar benden önce giyip kaçıyodu, bende çıkmıyodum evden gelip giydirene kadar..şimdi baktı kaçış yok!! çokta acımayın kızlar bu erkeklere, nazlanmazsak biraz bu bebeklerin sonu gelmez..başlarda ee kolaymış çocuk yaparız artık bikaç tane diyodu, şimdi ucu kendine dokundukça 2 yeter diyo :))

yok ya gerçektenmi!!!
kaloriferleri çok açmıştır sizin kapıcı..
ayy kıyamam yaaa ..
banada çok sıcak basıyodu şimdi iyiyim.
amaartık sende olacak okadar güzelim.iyi bile dayanıyosun maşallah
!!!

ben pembiş pembiş bi oda gördüm ama büyütemiyorum..
çok güzel gözküyor ama güle güle kullansınn bebişin!!!!!!!!

yaa evet ama bu haksızlık kız bebek odaları daha güzel oluyo ve seçenek çok oluyor...
benim daha çok hoşuma gidiyor.

çilekte ferrari yatakta indirim varmış 499 olmuşş..
bizimkine ondan damıalsak acaba:)))))

allahım abajürlerin tatlığına bakın ya:)))
tam kız odası olmuş ya!!!!!!!!!!!!!

çok teşekkürederim a.s.canım beşik takımın içinde değildi ayrıca abajürü çok ucuza aldım 22 tl üstündeki tüyleride eminönünden aldım ben yaptım allah daha iyisini size versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…