- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
- 116
sapphirenin ne zaman nişanı geldi ayol ben hiç duymadım
yok kız sıkıntıdan sinirden atlet don oturuyorum hiç giyinipte resim falan çekemem internet işinide hallet valla o ne öyle veda konuşmaları falan
sinehas seni çok iyi anlıyorum bu gün bende yalvarmak üzereydim dr a al bunları diye
Allah kolaylık versin canım
http://img26.imageshack.us/img26/9156/zlemm.jpg bakın buda yakından göbişim :=)
kimin nişanı ne nişanı ben niye duymadım aaaaa.
niye kimse cevap vermemiş şenaya
kızlar hava kapalı çenelerde kapanmış bugün herhaldesengözlerimebaksanab
:dance:bende şenaya katılıyorum içimdeki haraketleri özlicem çok güsel oluyordu bu arada korktuğum bir şey daha var şimdi lohusalık ve kayınvalide linkine takıldım okudum yaaa ben kayınvalidem gelsin istemiyorum lohusalıkda sizce gelmesini nasıl engellerimsenağlama
bende karnımdaki hareketlerini ve tatlı hazırlık telaşlarını özlerim.
başkada bişey özlemem.
hem bahar geliyo hem bebiş geliyo ne özliycem ohhh yaşayıp gezcem oğluşumla.
neyse herkez gelsin konuşmaya başlasın öle yazarsınız..
bu saatler sıkıcı zaten burası!!!!!!!!!!!1
bunun formülünü bulan olmadı henüzdelikafadulden
aslında ben kayınvalidemle konuşmyı düşünüyorum annem gelecek sana gerek yok diye de nasıl dicem onu düşünüyorum offff işin en zor kısmı heralde allahım benim gibi derdi olanlara yardım etsin helede benimki gibi bir kayınvalideye sahiplersekaydirigubbakcemile3
aslında ben kayınvalidemle konuşmyı düşünüyorum annem gelecek sana gerek yok diye de nasıl dicem onu düşünüyorum offff işin en zor kısmı heralde allahım benim gibi derdi olanlara yardım etsin helede benimki gibi bir kayınvalideye sahiplersekaydirigubbakcemile3
walla süper fikir bence bu güsel ben onu bugün eşime bi sölim eşim sölesin annesi gelecek annesi gittikden sonrada sen gelir kalırsın diye süper fikir oleyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eee o zaman senin bahane hazırmış.
kaynanacım annem gelsin gitsin sen sonra gel benyanlız kalmak istemiyorum.
ikiniz birden giderseniz ben ne yaparım deeee:teytey:
sonrada çağırmayı unutdelikafadulden
ay ama biz çok kötüyüz ya kadınında torunu yahu heveslidir şimdi.Çok üzgünüm çoook
nasıl denir ki gelme..
sonuçta torunu olcak heyecanlıdır.
gelsinde eşin aracılığıyla erken postalarsın
amasen değil eşin sölesin uygun dille!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?