bugün forum çok aktif değil. istanbulda hava bir güzel açtı ki sormayın bende çıkıp dolşamak istiyorum ama bebişin yatağı dolabı gelecekmiş onları beklemek zorundayım evde. zaten yeteri kadar ertelediler getirme işini bide evde durmayıp kaçırmayayım nakliyecileri. hemen gelsinler gitsinler bende biraz yürüyüşe çıkayım dimi ama.
http://img26.imageshack.us/img26/881/dsc03703f.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/1669/dsc03704m.jpg
kızlar böle büyük görebiliyormusunuz ??
sapphirenin ne zaman nişanı geldi ayol ben hiç duymadım
nasıl denir ki gelme..
sonuçta torunu olcak heyecanlıdır.
gelsinde eşin aracılığıyla erken postalarsın
amasen değil eşin sölesin uygun dille!!!!!!!
bu arada benim özlemiyeceklerimin en önemlisi kilolarım olacak heralde yaaa eski kıyafetlerime bakıp bakıp iç geçiriyorum 26 bedenden en az 40 beden oldum yaaaaaasenağlama
ama göbişimi çok özlicem içimdeki mucizemi en önemlisi haraketleriniiiiiiisenağlama
canım çok şeker olmuş..
işte bu dur yaaaaaaaaaaaaa ..
bende kız istemiştimmmmmmmmmmm ama kısmet...
canım güle güle kullanmayı nasip etsin yüce rabbim.
ne nişanı ne zaman gelmiş, kim dedi, sana -
benimki belki - 1-2 gün kalır, kocasını ve diğer oğullarını evde yanlızlar diye bırakmaz gibi geliyor. annem gelir kalır bizde..
zaten çekyat odasını bozduk. 2 tane çekyat vardı.
bir tanesini kayınvalidelere gönderdim. birinde de annem gelince yatar..
yatacak yer yok zatiiiiiiiiiiiii . çoçuğun karyolası var delikafaduldendelikafadulden
aslında ben kayınvalidemle konuşmyı düşünüyorum annem gelecek sana gerek yok diye de nasıl dicem onu düşünüyorum offff işin en zor kısmı heralde allahım benim gibi derdi olanlara yardım etsin helede benimki gibi bir kayınvalideye sahiplersekaydirigubbakcemile3
şimdi ben utanırım de, yada kocana de o söylesin ben öle yapmıştım gerçektende insan utanıyo yani pansumanı fln annem yapmıştı kayınvalideme nasıl yaptırıyım demi ama yaa.....................
kız al bende de okadar..26 mıııııııııııııı!!!!!!!!!!
nasıl yani öle beden varmıki
36 dicektin herhalde???
ben 38 bedendimm..
en son kırmızı kaban aldık bana 40 beden..
ama 42 oldumm
zaten hiç 36 olmadım herhalde(((
azmıştır bu kız gene o yüzden kocanın yanına gitmiştir.deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))
urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
İyi bakalım. Sana güveniyoruz.Ayarla artık birşeyler.ahh tatlım öle demogojik şeylere pek prim vermez benim babiş.
mantıkçıdır hep!!!
yani benim şöle ikna edici alengirli bir neden bulmam lazım:)))
yani şöle internetten işlerimi takip etmem lazım yoksa işler aksar
ce tetkik çalışmalarını yürütmem lazımmm:))
falan gibisindennn..
yok canım halletcez artık...
şimdi semimerde verilen bilgilerden aklımda kalanlar:
kızlar nefes çalıştık önce, diyaframdan nefes alıp vermeyi öğrendik..zaten diyaframdan nefes alınca bebişe daha fazla oksijen gittiğinden bebek içerde hareketleniyo hemen..s-ebruyla benimki çıldırdı birden resmen :))
bi şeyi yerden kaldıracağınız zaman eğilmeyin çömelin dedi..
dik oturun dedi (ben o esnada kaburgalar batıyo diye kaykıldıkça kaykılmıştım da!)
göğüsler yara olmasın diye krem kullanalım falan diyoduk ya, zaten göğüs uçlarınız yumuşak oldukları için yara oluyorlar krem sürmek daha da yumuşatıyor aslında dedi..bunun yerine gebeyken ara sıra tentürdiyot sürerek göğüs derisinin sertleşmesini sağlamak yara ihtimalini azaltabillir dedi.
bebeğinize mutlaka dönence alın dedi.bebek onunla oynarken el ve ayaklarıyla aerobik yapmış oluyomuş..bebekler canlı renklerde (kırmızı,yeşil vs) ki objelere karşı daha duyarlılarmış..ve bu bebekleri oyalarmış.
geçen tartıştığımız bi konu makat geliş bebek normal doğar mı? dr. eğer ilk gebelikte böyle bir durum gerçekleştiyse anneyide bebeğide tehlikeye atmayız sezeryan yaparız ama ilk doğumu değilse annenin normal doğurma ihtimali vardır dedii..
şimdilik aklıma gelenler bunlar haturnlar..ara ara hatırlarsam yazarım..valla kızlar olmasa bayardı beni seminer işi ama allahtan kızlarla gırgır şamata geçtiii
günaydın kızlar hekez iyidir umarım bugün :çok üzgünüm:moralim çok bozuk dün akşam doktorumu aradım 6 nisanda hastaneye yatışım var 15 nisanda sezeryan bende çift uterus olduğu için37. haftada hastaneye yatmam gerekiyormuş ne olur ne olmaz diye dün ağlaya ağlaya bi hal oldum 9 gün hastanede yatacağım hiç iyi değilim yani senağlamasenağlama
geldimmmmmmmm doğurmadım
bu gidişlede doğuramıcam kanımca hiç sancım çıkmadı şoklardayım
ImageShack® - Gallery kızlar oldumu bi bakarmısınız minik meleğimizin odası
http://img26.imageshack.us/img26/9156/zlemm.jpg bakın buda yakından göbişim :=)
sapphirenin ne zaman nişanı geldi ayol ben hiç duymadım
evet cnm salı akşamı geldi çarşamba sabahı doktora gittim söyledim ama pek umursamadı sanki
sancıların başlarsa gel dedi hala bekliyorum:))
adamcağız zati banyo yapmaktan hastalandı... delikafadulden delikafadulden
Kız Şirvan aemsin ya.Göbeğimi hplata hoplata güldüm.
bence nişaan değildir. ooyaaa .. şimdiye kadar doğurmam gerekirdi..
kız eda gibi bişey yaptınızda lekelenme mi oldu acaba ,, sende nişan zannettin..
yalanmı -- bana katılmayan varsa söylesin...
azgın karı işte ... o var ya ooooo.
eve gidip bir cilve naz yapıyordur. adama.. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?