2009 Nisan Anneleri buraya

hava açıksa hiç kaçırma güzelim ankara kapalı ve yağmurlu bende bi bahane bulup sadece markete kadar giidp geleyim diyorum. yürüyüşe gitcem desem eşim kafayı kırdığıma kanaat getirecek. bugün evde çalışıyo da onu bırakıp çıkayım azıcık bende.

canım çok şeker olmuş..
işte bu dur yaaaaaaaaaaaaa ..
bende kız istemiştimmmmmmmmmmm ama kısmet...
canım güle güle kullanmayı nasip etsin yüce rabbim.

sapphirenin ne zaman nişanı geldi ayol ben hiç duymadım

ne nişanı ne zaman gelmiş, kim dedi, sana -

nasıl denir ki gelme..
sonuçta torunu olcak heyecanlıdır.
gelsinde eşin aracılığıyla erken postalarsın
amasen değil eşin sölesin uygun dille!!!!!!!

benimki belki - 1-2 gün kalır, kocasını ve diğer oğullarını evde yanlızlar diye bırakmaz gibi geliyor. annem gelir kalır bizde..

zaten çekyat odasını bozduk. 2 tane çekyat vardı.
bir tanesini kayınvalidelere gönderdim. birinde de annem gelince yatar..
yatacak yer yok zatiiiiiiiiiiiii . çoçuğun karyolası var delikafaduldendelikafadulden

bu arada benim özlemiyeceklerimin en önemlisi kilolarım olacak heralde yaaa eski kıyafetlerime bakıp bakıp iç geçiriyorum 26 bedenden en az 40 beden oldum yaaaaaasenağlama
ama göbişimi çok özlicem içimdeki mucizemi en önemlisi haraketleriniiiiiiisenağlama

evet sapphire in nişanı gelmiş bende şaşırdımmm hatta!!
yeni açılan anket topiğinde yazmış bi oraya bakın

26 mıııııııııııııı!!!!!!!!!!
nasıl yani öle beden varmıki
36 dicektin herhalde???

ben 38 bedendimm..
en son kırmızı kaban aldık bana 40 beden..
ama 42 oldumm

zaten hiç 36 olmadım herhalde(((

canım benim çok teşekkürler erkek bebişler içimnde süper şeyler var daha iyisi senin olsun

ya benim kayınvalidemin kocasıda yok yani tek yaşıyo kayınpederim rahmetli ondan diyorum ya gelir kalır şimdi offfff amannnn yaaa:çok üzgünüm:

deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))

urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))

şimdi ben utanırım de, yada kocana de o söylesin ben öle yapmıştım gerçektende insan utanıyo yani pansumanı fln annem yapmıştı kayınvalideme nasıl yaptırıyım demi ama yaa.....................

şimdi ben utanırım de, yada kocana de o söylesin ben öle yapmıştım gerçektende insan utanıyo yani pansumanı fln annem yapmıştı kayınvalideme nasıl yaptırıyım demi ama yaa.....................

peki işe yaradımı gelip kaldımı kayınvaliden:uhm: bende bu aşkam öle söyliyeceğim ya benim kayınvalidem biraz kendini kraliçe zannediyo habire anneme şunu böle yap bunu böle yap derse ben çıldırırım ve hiç güzel şeyler olmaz ondan yani istemiyorum benim bebeğimin ve evliliğimin sağlığı için kayınvalidemin gelmemesi lazım

kız al bende de okadar..

deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))

urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
azmıştır bu kız gene o yüzden kocanın yanına gitmiştir.
adamcağız zati banyo yapmaktan hastalandı... delikafadulden delikafadulden

kızlar ben kaçıyorum yine belim ağrımaya başladı hepinizi öpüyorum güzel meleklerin güzel anneleri hepinize çok güzel bir gün olması dileği kaydirigubbakcemile5ile byy

İyi bakalım. Sana güveniyoruz.Ayarla artık birşeyler.

Canım çok sağol bilgiler için.

Yapma canım ya.9 günün sonunda bebeğine kavuşacağını düşün daha kolay gelecektir.

geldimmmmmmmm doğurmadım
bu gidişlede doğuramıcam kanımca hiç sancım çıkmadı şoklardayım

Hepimiz heyecanla bekliyorduk.Biraz daha bekleyeceğiz demek ki:)

ImageShack® - Gallery kızlar oldumu bi bakarmısınız minik meleğimizin odası

Yaaaa kız odaları harika oluyor.İnsanın içi gidiyor valla.Çok güzel olmuş.Güzel kızın sağlkla büyüsün odasında.

Göbişin de çok güzel

sapphirenin ne zaman nişanı geldi ayol ben hiç duymadım

Aaaa!!!!!!!!!
Ben de duymadım.Hemen bakayım.

evet cnm salı akşamı geldi çarşamba sabahı doktora gittim söyledim ama pek umursamadı sanki
sancıların başlarsa gel dedi hala bekliyorum:))

bence nişaan değildir. ooyaaa .. şimdiye kadar doğurmam gerekirdi..
kız eda gibi bişey yaptınızda lekelenme mi oldu acaba ,, sende nişan zannettin..

Kızlar Merhaba,

3-4 gündür bakamadım hiç.. Çünkü evle uğraştım. Ama Allah'tan yalnız değil. Ablam geldi. Camlar, kapılar, perdeler, salon cam takım içleri örtüleri, ütüsü şu bu derken dün akşam ancak biiti. Haftaya da halıları yıkamaya vereceğim. Detaylı bir temizlik oldu ama tabii ki 1 ay sonra yine lazım. O zamana Allah Kerim.....

Yarın da doktora gideceğiz. Son ayrıntılı ultrason..... 34 Haftayı bitirdik.... Ayrıntılı için doktorumuz başka bir hocayı ayarlıyor. Bizimkinin makinası öyle 3 boyutlu falan değil. O yüzden şimdiye kadar kilosunu en so 690 gr. ken biliyordum. Çok zaman geçti merak ediyorum boyunu kilosunu......

Arkası dönük duruyor diye maalesef yüzünü göremeyiceğiz ama. Sağlılklı olsun da göermeyelim boşver......

Geçmişi biraz okudum ama oku oku bitmiyor bıraktım valla........

Herkesi öpüyorum.

bence nişaan değildir. ooyaaa .. şimdiye kadar doğurmam gerekirdi..
kız eda gibi bişey yaptınızda lekelenme mi oldu acaba ,, sende nişan zannettin..

:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…