Kızlar Merhaba,
3-4 gündür bakamadım hiç.. Çünkü evle uğraştım. Ama Allah'tan yalnız değil. Ablam geldi. Camlar, kapılar, perdeler, salon cam takım içleri örtüleri, ütüsü şu bu derken dün akşam ancak biiti. Haftaya da halıları yıkamaya vereceğim. Detaylı bir temizlik oldu ama tabii ki 1 ay sonra yine lazım. O zamana Allah Kerim.....
Yarın da doktora gideceğiz. Son ayrıntılı ultrason..... 34 Haftayı bitirdik.... Ayrıntılı için doktorumuz başka bir hocayı ayarlıyor. Bizimkinin makinası öyle 3 boyutlu falan değil. O yüzden şimdiye kadar kilosunu en so 690 gr. ken biliyordum. Çok zaman geçti merak ediyorum boyunu kilosunu......
Arkası dönük duruyor diye maalesef yüzünü göremeyiceğiz ama. Sağlılklı olsun da göermeyelim boşver......
Geçmişi biraz okudum ama oku oku bitmiyor bıraktım valla........
Herkesi öpüyorum.
peki işe yaradımı gelip kaldımı kayınvaliden:uhm: bende bu aşkam öle söyliyeceğim ya benim kayınvalidem biraz kendini kraliçe zannediyo habire anneme şunu böle yap bunu böle yap derse ben çıldırırım ve hiç güzel şeyler olmaz ondan yani istemiyorum benim bebeğimin ve evliliğimin sağlığı için kayınvalidemin gelmemesi lazım
:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum
peki işe yaradımı gelip kaldımı kayınvaliden:uhm: bende bu aşkam öle söyliyeceğim ya benim kayınvalidem biraz kendini kraliçe zannediyo habire anneme şunu böle yap bunu böle yap derse ben çıldırırım ve hiç güzel şeyler olmaz ondan yani istemiyorum benim bebeğimin ve evliliğimin sağlığı için kayınvalidemin gelmemesi lazım
:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum
Ayol sersem etti bu site beni bugün-tatlicadiarzu- Sabahtan beri burdayım aslında ama bi türlü yazamadım sürekli kitleniyo, donuyo yada sayfalar garip bi şekilde atlıyo. Ne okuduklarımdan bişey anladım ne de ben bişey yazamadım.
Ya biri bana özet geçsin. Şenay doğurmuyo onu anladım, çiçek alışverişte, Şirvanın formu yerinde maşallah:) Urla yok galiba kocişi hastaydı onun peşinde, huzurdan ses gelmiş galiba iyi anladığım kadarıyla, lana nasıl haber var mı? bu arada poseidon içime doğuyo sanki erken doğurucan gibi:) Sinehas, sanırım seninde bi problemin var canım geçmiş olsun...
Bu arada ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri yatıyorum, ne iş yapabiliyorum ne bişey beynimde sanki dondu gibi. Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum:bbo:
Kocişlerden bahsetmişsiniz, benimki giydiriyo valla ayakkabımı. Bi iş yada yardım istesemde yapıyo sağolsun ama biraz uyuşuk.kaydirigubbakcemile2 Ben bişey istediğimde o an olsun istiyorum sonuçta istediklerim mutfakla ilgili bi yardım oluyo genelde ama işte ona göre acelesi yok ya o nedenle sallana sallana yapıyo sinir oluyorumdelikafadulden
ya Didem nası onunda açılması vardı galiba?
ohhh mis gibi olmuş evin valla!!
artık misafir falan çağırma.
kocanada galoş giydir evde:)))
darısı başıma.ben doğum yaptıktan sonra eve döneceğim zaman yapcaz.
zaten o arada gelip halı döşetcez mobilyalar gelcek..
bugün işte son günüm artık erkeni geçi kalmadı..
gelcekse gelir artık!!!!!
herkez böle dedi ama millet benden önce doğurdu:roflol:
alemsin valla ya!!!!
Güldürdün beni:))))))))))
formun yerinde de fazla buraya kendimi veremiyorum.ayol sersem etti bu site beni bugün-tatlicadiarzu- sabahtan beri burdayım aslında ama bi türlü yazamadım sürekli kitleniyo, donuyo yada sayfalar garip bi şekilde atlıyo. Ne okuduklarımdan bişey anladım ne de ben bişey yazamadım.
Ya biri bana özet geçsin. şenay doğurmuyo onu anladım, çiçek alışverişte, şirvanın formu yerinde maşallah:) urla yok galiba kocişi hastaydı onun peşinde, huzurdan ses gelmiş galiba iyi anladığım kadarıyla, lana nasıl haber var mı? Bu arada poseidon içime doğuyo sanki erken doğurucan gibi:) sinehas, sanırım seninde bi problemin var canım geçmiş olsun...
Bu arada ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri yatıyorum, ne iş yapabiliyorum ne bişey beynimde sanki dondu gibi. Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum:bbo:
Kocişlerden bahsetmişsiniz, benimki giydiriyo valla ayakkabımı. Bi iş yada yardım istesemde yapıyo sağolsun ama biraz uyuşuk.kaydirigubbakcemile2 ben bişey istediğimde o an olsun istiyorum sonuçta istediklerim mutfakla ilgili bi yardım oluyo genelde ama işte ona göre acelesi yok ya o nedenle sallana sallana yapıyo sinir oluyorumdelikafadulden
ya didem nası onunda açılması vardı galiba?
yaradı tabi canım yaramazmı ztn iki kişinin kalmasınada gerek yok yani bir kişi yeter....................
Benim kızkardeşim nişan geldikten hafta sonra doğurdu......................................
hadi tatilin hayırlı olsun canım. Umarım evde olmanın tadını biraz çıkardıktan sonra gelir bebişin
deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))
urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
slm kızlar
ya poseidon bazen beni gerçekten güldürüyorsun. mesajın süper:)))
valla o kapasiteyi buluyorum bu forumda :))
dedikoduda yaparız.
bu nedir hanımlar kaynanaları kovma planları hazırlanmış
bu gelin milleti yok mu :))
oy ne güzellllllllllllllllhttp://img26.imageshack.us/img26/881/dsc03703f.jpg
http://img26.imageshack.us/img26/1669/dsc03704m.jpg
kızlar böle büyük görebiliyormusunuz ??
deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))
urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))
kız al bende de okadar..
azmıştır bu kız gene o yüzden kocanın yanına gitmiştir.
adamcağız zati banyo yapmaktan hastalandı... delikafadulden delikafadulden
dedikoducular kaynatmayın burda günahımı almayın 1 haftdır tık yok ehehehehheyalanmı -- bana katılmayan varsa söylesin...
azgın karı işte ... o var ya ooooo.
eve gidip bir cilve naz yapıyordur. adama.. kaydirigubbakcemile5
oh tertemiz olmuş evin.................güle güle kirlensinKızlar Merhaba,
3-4 gündür bakamadım hiç.. Çünkü evle uğraştım. Ama Allah'tan yalnız değil. Ablam geldi. Camlar, kapılar, perdeler, salon cam takım içleri örtüleri, ütüsü şu bu derken dün akşam ancak biiti. Haftaya da halıları yıkamaya vereceğim. Detaylı bir temizlik oldu ama tabii ki 1 ay sonra yine lazım. O zamana Allah Kerim.....
Yarın da doktora gideceğiz. Son ayrıntılı ultrason..... 34 Haftayı bitirdik.... Ayrıntılı için doktorumuz başka bir hocayı ayarlıyor. Bizimkinin makinası öyle 3 boyutlu falan değil. O yüzden şimdiye kadar kilosunu en so 690 gr. ken biliyordum. Çok zaman geçti merak ediyorum boyunu kilosunu......
Arkası dönük duruyor diye maalesef yüzünü göremeyiceğiz ama. Sağlılklı olsun da göermeyelim boşver......
Geçmişi biraz okudum ama oku oku bitmiyor bıraktım valla........
Herkesi öpüyorum.
kız dedikodu falan yapılıyor ama kötülük yok bizim topikte dıger topıkler bi alem bide daha öncede bahsetmıştım bi topik vardı yazmayım insa kovuyolar resmen...............hehe artık gidiyorum bu diyardan özliceksiniz beni..
arkamdan çok dedikomu da yaparsınız siz:))))
hehe artık gidiyorum bu diyardan özliceksiniz beni..
arkamdan çok dedikomu da yaparsınız siz:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?