2009 Nisan Anneleri buraya

Ayol sersem etti bu site beni bugün-tatlicadiarzu- Sabahtan beri burdayım aslında ama bi türlü yazamadım sürekli kitleniyo, donuyo yada sayfalar garip bi şekilde atlıyo. Ne okuduklarımdan bişey anladım ne de ben bişey yazamadım.
Ya biri bana özet geçsin. Şenay doğurmuyo onu anladım, çiçek alışverişte, Şirvanın formu yerinde maşallah:) Urla yok galiba kocişi hastaydı onun peşinde, huzurdan ses gelmiş galiba iyi anladığım kadarıyla, lana nasıl haber var mı? bu arada poseidon içime doğuyo sanki erken doğurucan gibi:) Sinehas, sanırım seninde bi problemin var canım geçmiş olsun...
Bu arada ben bügün hiç iyi değilim sabahtan beri yatıyorum, ne iş yapabiliyorum ne bişey beynimde sanki dondu gibi. Bütün enerjim çekilmiş gibi hissediyorum:bbo:
Kocişlerden bahsetmişsiniz, benimki giydiriyo valla ayakkabımı. Bi iş yada yardım istesemde yapıyo sağolsun ama biraz uyuşuk.kaydirigubbakcemile2 Ben bişey istediğimde o an olsun istiyorum sonuçta istediklerim mutfakla ilgili bi yardım oluyo genelde ama işte ona göre acelesi yok ya o nedenle sallana sallana yapıyo sinir oluyorumdelikafadulden
ya Didem nası onunda açılması vardı galiba?

ohhh mis gibi olmuş evin valla!!
artık misafir falan çağırma.
kocanada galoş giydir evde:)))

darısı başıma.ben doğum yaptıktan sonra eve döneceğim zaman yapcaz.
zaten o arada gelip halı döşetcez mobilyalar gelcek..

yaradı tabi canım yaramazmı ztn iki kişinin kalmasınada gerek yok yani bir kişi yeter....................

:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum

benim kızkardeşim nişan geldikten hafta sonra doğurdu......................................

yaradı tabi canım yaramazmı ztn iki kişinin kalmasınada gerek yok yani bir kişi yeter....................

:)) yok cnm doktora da anlattım tamam nişandır dedi:) muayene etti açılma yok sadece yumuşama varmış sancıların artarsa gel dedi bende bekliyorum

benim kızkardeşim nişan geldikten hafta bir sonra doğurdu......................................

bugün işte son günüm artık erkeni geçi kalmadı..
gelcekse gelir artık!!!!!
herkez böle dedi ama
millet benden önce doğurdu:roflol:

selam kızlar. geçmişi okuycam birazdan ama önce selam vereyim dedim.sanırım bugünlük doğum yapan yok. ama mart sonuna kadar büyük çoğunluğumuz dökülecek gibi geliyo bana
kızlar benim gecelerim çok zor geçiyor. yudum uykum yok. karnım hep kasılıyor ağrıyor belim bacaklarım aynı şekilde. ordan oraya dönüyorum. gündüz de sık oluyo kasılma ama düzenli değil ve başka belirti de yok.
bi de alt tarafta bi gariplik hissediyorum. dolgunluk mu desem tarif edemiyorum ama normal bi his değil. açılma hissedilir mi ki acaba.
valla bu hafta paranoyak oldum. heran olcak gibi bişeyler. halıları gönderdim zaten yıkamaya. haftaya temizlikçiyi de çağırıcam. işler bitmeden gelmese bari bebişlerimiz

Canım, yanılmıyorsam annen hep yanında zaten. O yüzden düşünme bile.... Yine de darısı herkesin başına.

Ben de halılar verip geldikten sonra sermiycem. Ama doğumdam 1 hafta önce her şey bitmiş olsun isyorum.

Eşim zaten temizlik konusunda dertli "Elinden gelse kapıda steril edip öyle alacaksın" diyor.

Bu arada umarım eve interneti en kısa zamanda bağlatırsın........:içelim::içelim:

hadi hayırlısı o zaman bitanem -- allah bir nefeste kurtarsın

alemsin valla ya!!!!
Güldürdün beni:))))))))))

gül tabi güzelim..
formun yerinde de fazla buraya kendimi veremiyorum.
Bir yazıyorum aradan yarım saat geçmiş,, çalışınca böyle oluyor..
Idare edin artık..

Benim kızkardeşim nişan geldikten hafta sonra doğurdu......................................

benim kardeşte aynı gün doğurdu. Sabah geldi. Gece 12 de doğum ....
hadi tatilin hayırlı olsun canım. Umarım evde olmanın tadını biraz çıkardıktan sonra gelir bebişin

biz böyle söyleye söyleye biz doğurtacaz bu kızııı.

kızlar söledim size ya
tam zamanında gelcek benim tosun annesi gibi dakik görev adamı olcak!!!!
pazartesi kontrol var sonraki haftada sezeryan..
aha yazaıyorum buraya!!!
bende sancıydı..açılmaydı..nişandı yok daha

valla o kapasiteyi buluyorum bu forumda :))
dedikoduda yaparız.
bu nedir hanımlar kaynanaları kovma planları hazırlanmış
bu gelin milleti yok mu :))

daha annemle güne gitcez..yürüyüş yapcez..
hastane çantasına koycağımız gecelik pijamayı yıkıcaz..annemin çeyiz sandığını kurcalayıp ablamla benim bebeklik tulumlarımı çıkarcaz...

oy ne güzellllllllllllllll
deli çiçek migrosu alıyon galiba!!!!
sultanda yok kesin ikramiye çıktı ona:)))

urla zaten koca manyağı..bırak adamı hastalığyla başbaşa dimi:)))

denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz geldim ben eltımdeyim yan tarafta bakayım dedim.......
kız al bende de okadar..

azmıştır bu kız gene o yüzden kocanın yanına gitmiştir.
adamcağız zati banyo yapmaktan hastalandı... delikafadulden delikafadulden

yalanmı -- bana katılmayan varsa söylesin...

azgın karı işte ... o var ya ooooo.
eve gidip bir cilve naz yapıyordur. adama.. kaydirigubbakcemile5
dedikoducular kaynatmayın burda günahımı almayın 1 haftdır tık yok ehehehehhe

oh tertemiz olmuş evin.................güle güle kirlensin

hehe artık gidiyorum bu diyardan özliceksiniz beni..
arkamdan çok dedikomu da yaparsınız siz:))))
kız dedikodu falan yapılıyor ama kötülük yok bizim topikte dıger topıkler bi alem bide daha öncede bahsetmıştım bi topik vardı yazmayım insa kovuyolar resmen...............

EHEHEHE BURALARDAYIM....... ŞİMDİLİK.....

yarım saat falan konuşun konuşun :CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:

kızlar benim göbek biraz aşağıya indi sanki bugün!!!
ama sancı ağrı sızı yokk..
beni sinir eden şu şiş ayakların dışında tabiki:)))
benim haftalarımda böle olcaksınız sizdeee böööööööö!!!
şimdi sağ kroşe yedim bide aparkat benim tosundan:))))

hayırlısı olsun canım.güzel haberleirni bekliyoruz.

hehe artık gidiyorum bu diyardan özliceksiniz beni..
arkamdan çok dedikomu da yaparsınız siz:))))

özletme kendini hallet internet işini kardeş.

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, aliye83, april16, asyacenk, ayem2007, cicekcicek, didem1981, megul, resolve31, selinay2002, takvim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…