saol cnm valla bende senden bekliyorum bebişikızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese teşekkür ederim...malum geceleri azar ya bu hastalıklar şimdi bendede su gibi burun akıntısı var....portakal ve suya dayandım inşallah tez zamanda geçer...Allah korusun doğurmaya kalksam acil olsa sezaryana almazlar bu halde....gelme annecim daha 2.3 gün annen düzelsin:çok üzgünüm:......
bursasu maşallah sana çok yakışmış şalvarlar....
sinemcim bende benden bekliyorum bu hafta doğum bakalım olacak mı:asigim:
kızlar ben kaçıom mucuk size iyi uykular uyumanızı diliorum.
iyi uykular kızlar erkende kaçmışsınız bugünYine uykum geldi.İyi geceler, iyi uykular.
ayy Allah korusun yaaDoktorlar ‘elimizde olmayan komplikasyon’ diyor. Size göre ise ‘hatalı müdahale’. O gün ameliyathanede ne oldu ve eşiniz bu duruma nasıl geldi?
Eşim ağır bir grip geçiriyordu. Doktoru bunu biliyordu ancak rahatsızlığını anestezi uzmanına bildirmediği için eşime narkoz verildi. Oysa ki grip geçiren bir hastaya narkoz uygulanmaz. Bu kararı kabul etmiyorum. Yüksek Sağlık Şurası da beni hayal kırıklığına uğrattı. Yargıtaydan sonuç alamazsam gerekirse AİHM’e gideceğim.
bi gazete haberinden alıntı kadın 8 yıldır bitkisel hayattaymış
national geographic de doğum izliyorum biri 3üz sezeryanla doğurdu bi kadın ikiz normal doğurdu şimdi 4üz doğuyo sezeyanla :1shok: oyhh tıhandımm kafamçokkarıştı
en baştan söleseydin yaa bitti tüh
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...1-kangurubunu-bizde-yapabiliriz-superr-2.html
kızlar bakın buraya fikir olur
hoşgeldin oslemiyi akşamlar kıslar ben geçmişede bakıorum haberiniz olaa,çiçek rumelili geçmişler olsun kıçı kırık arkadaşlarım ne bu hastalık yaw iyileşin hemen yahu,bursasu dökürmüşün maşallah kırkbir kere bizim yerimizede oynamışındır bende evde oynayıp duruyorum ne ediim
yoooo paraşütle atlayan tipler var
slm kızlar. herkeze iyi akşamlar. iyice gececi oldum ben
ikizleri normal doğum yaptı bağırıp çağırmıyordu yatağında doğuruverdi valla cesaretlendim bebişler çok tatlılardıı 38.haftalarında doğdular
şemsamer cnm hoşgeldin
eve net mi bağlattın sen
ya benimde çok dikkatimi çekiyor
bu yabancı kadınlar doğururken hiç bağırmıyolar yaa nasıl iş anlamadım bizimkilerdemi bi problem varki??sırnaşık şey
ikizleri normal doğum yaptı bağırıp çağırmıyordu yatağında doğuruverdi valla cesaretlendim bebişler çok tatlılardıı 38.haftalarında doğdular
evet bende izledim daha önce ne doğum hanede nede evde yapanlar bağırmıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?