2009 Nisan Anneleri buraya

saol cnm valla bende senden bekliyorum bebişi
kızlar ben kaçıom mucuk size iyi uykular uyumanızı diliorum.

Yine uykum geldi.İyi geceler, iyi uykular.
iyi uykular kızlar erkende kaçmışsınız bugün
ayy Allah korusun yaa

national geographic de doğum izliyorum biri 3üz sezeryanla doğurdu bi kadın ikiz normal doğurdu şimdi 4üz doğuyo sezeyanla :1shok: oyhh tıhandımm kafamçokkarıştı

iyi akşamlar kıslar ben geçmişede bakıorum haberiniz olaa,çiçek rumelili geçmişler olsun kıçı kırık arkadaşlarım ne bu hastalık yaw iyileşin hemen yahu,bursasu dökürmüşün maşallah kırkbir kere bizim yerimizede oynamışındır bende evde oynayıp duruyorum ne ediim

bende tam doğum yaparlarken yakaladım anne karnındaki görüntülerini göremediim ama gece geç saatlerde aynısını tekrarlıyor genelde belki yine verir zaten 4e 5 e kadar uyuyamıyorum izlerim inşallah

hoşgeldin oslem
saol cnm evet döktürdüm doğumdan sonrada bu hızla oynamaya devam edersem kilo milo kalmaz bende:))

yoooo paraşütle atlayan tipler var

şenay bizder onu izliyoruz şu an atlayan kız düşmüş biliyomusun açılmamış paraşüt:1no2:

ikizleri normal doğum yaptı bağırıp çağırmıyordu yatağında doğuruverdi valla cesaretlendim bebişler çok tatlılardıı 38.haftalarında doğdular

ikizleri normal doğum yaptı bağırıp çağırmıyordu yatağında doğuruverdi valla cesaretlendim bebişler çok tatlılardıı 38.haftalarında doğdular

ya benimde çok dikkatimi çekiyor
bu yabancı kadınlar doğururken hiç bağırmıyolar yaa nasıl iş anlamadım bizimkilerdemi bi problem varki??sırnaşık şey

ya benimde çok dikkatimi çekiyor
bu yabancı kadınlar doğururken hiç bağırmıyolar yaa nasıl iş anlamadım bizimkilerdemi bi problem varki??sırnaşık şey

dr.kağan kocatepenin sitesinde okumuştum hiç bir dilde doğum sancısı diye bişey yoktur demiş bütün dillerde bizim sancı dediğimize onlar eylem diyor yani doğum sancısı değil doğum eylemi. bizim kadınlarımız daha baştan korkutuluyor doğum sancısı diyerek beynine sancı çekeceğini yerleştiriyor demiş.doğumu nasıl algılarsan kendi doğumun da öyle oluyormuş

evet bende izledim daha önce ne doğum hanede nede evde yapanlar bağırmıyorlar

evet onlarda kadınlar bağırmıyo dr lar bağırıyo push push push diyekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben doğuramam öle push push doğurana helal olsun ne diyim:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…