2009 Nisan Anneleri buraya

başarmışsın kuzum teşekkür ederim

ohhhhh maşallah bebişe anneside gezmiş dolaşmış sefası olsun:teytey:
yaa son dakika golü attı bana bu grip....son zamanlarda olacak şeymiydiki şimdi bu.....:a015:
ayyy bilmezmiyim çok feci uzatmayın doktorunuza mutlaka söyleyin benim gibi antibiyotiklik olmayın
benim için on yüzbinmilyon asırrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:

canım tabi senin için daha zor kıyamam ama düşünsene ne kadar güzel sonucu 2 bebiş mükemmel birşey ya senin mutluluğun iki kat fazla olacak

ya seni çok iyi anlıyorum şenay bizim için bile hamileliğin son zamanları dayanılmaz bi hal almışken sende 2 bebek 2 kese dolusu su var içinde Allah yardımcın olsun çok zor olmalı

kuzu burun akmaya devam ediyo nefes alamıyorum belirsiz yavrucakta dönmeye çalışıyo ama sığamadığı için dönemiyo kalbime çok baskı yapıyo sıpa
sen nasıl oldun

ayyy onalrda sıkıştı tabi iyice yazık:) benn nasılım çok komiğim her hapşırdığımda altıma kaçırıorum hatta kucağımda bilgisayar falan ekran salya sümük oluo çünkü karnımı tutuorum hapşırırken pislik bi insanım sanırım hihihihihihi. sidikli ve sümüklüyüm anliicaaaaaaann

ya seni çok iyi anlıyorum şenay bizim için bile hamileliğin son zamanları dayanılmaz bi hal almışken sende 2 bebek 2 kese dolusu su var içinde Allah yardımcın olsun çok zor olmalı

zaten beni başka kimler anlayabilirki sağol hayatım Allah hepimizi kazasız belasız yavrularımıza kavuşturur inşallah

bende kendimi öyle avutuyorum bakalım nereye kadar
zaten şafak saymayıda bıraktım ne olacağımız belli diil

çok şükür bayağı haftaları ileri artık hayırlısı deyip bekliyeceğiz kilolarıda iyidir inşallah sağlıkla ne zaman kurtulacaksanız o zaman gelsin bebişler

kızım dr unu aradınmı öyle evde geçmiyo bu salgın pek bela bişii

slm kızçeler ben geldim Allaha şükür sapasağlamım yani bebiş bu tempoya dayandıysa bir daha çıkacağınısanmıyorum...:))

cnm hayr olsun rüyan yaa yoksa aynı gün sancılarımız tutacakta sen doğuracan ben vazgeçip gerimi dönecem acaba???aklıma geldi birdendelikafadulden

hadi gözün aydın cnm bebişle randevu günün belli oldu kavauşmaya az kalmış

ya benimde çoğunlukla idrarım çok koyu oluyor yaa

Sultan gelmiş.Nerde şalvarlı fotolar?

sultan girdimi bugün hiç rüyamda gördüm cadıyı doğurmasın oynıcam derken

kızlar şimdi koyayım fotolarrı

kızlar iyi akşamlar!geçmişi okudum da Çiçek hastalığın geçmemiş,dikkat et .Bursasu düğün nasıldı,özellikle de şalvarını merak ettim.
Bugün bütün günüm çamaşır sermekle geçti,hava bir güneşli,bir yağmurluydu,topla,as,topla,as,fıtık oldum.Bide tabi onları ütüle,bu gidişle ütü yaparken doğuracağım sanırım

son ütücü müsün canım sen:) benim ennnn nefret ettiğim şey ütü başka bütün ev işlerini severek yapıorum.

valla düzelemedim daha bakalım ama dünden iyiyiym şükür şekercim

Allah tan severim ütü yapmayı,ama bunu artık pek herkesin yanında söylemiyorum,hep ütü işleri bana kalıyor yoksa nereye gitsem kaydirigubbakcemile3
Ama artık ayakta fazla durmak zorluyor tabi,alttan çıkacak gibi baskı yapıyor bazen,dinlene dinlene.

Ütü yapmak mı?Nefret ederim.Kan ter içinde kalıyorum ben ütü yaparken.Zaten artık ayakta da yapmıyorum.Oturuyorum bi sandalyeye çekiyorum masayı önüme.Bu bile işkence gibi geliyor.

Son düzenleme:
kız Allah cezacııını vermesin ayollllllllllllllllllllllllllllllllllllll bu halinle süslenip püslenmiş helal olsun kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…