başarmışsın kuzum teşekkür ederimkıyamam sana yaa çok ağırlaştın tabii ama az kaldı şekercim yaa sabır....
ohhh maşallah biz sürünüyoruz valla hihihihih neyse Allah bozmasın uyu uyuyabildiğin kadar da uyku depola bebek doğunca zor uyursun fosur fosur
şenay ruveydax geda bende sizlere puan verdim sanırım ama başarabildimmi bilmiorm
ohhhhh maşallah bebişeselam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
ayyy bilmezmiyim çok feci uzatmayın doktorunuza mutlaka söyleyin benim gibi antibiyotiklik olmayınyaa son dakika golü attı bana bu grip....son zamanlarda olacak şeymiydiki şimdi bu.....:a015:
benim için on yüzbinmilyon asırrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:kızlar artık son zamanlardayız bu yüzdende zaman hiç geçmiyor sanki haftalar hızlı hızlı aktı şimdi de durdu oysaki kontrollere ayda bir gidiyorduk şimdi 1 aydan az zamanı kaldı çoğumuzun sanki 1 asır neyse acelemiz yok en güzeli en hayırlısı olsun
başarmışsın kuzum teşekkür ederim
ohhhhh maşallah bebişeanneside gezmiş dolaşmış sefası olsun:teytey:
ayyy bilmezmiyim çok feci uzatmayın doktorunuza mutlaka söyleyin benim gibi antibiyotiklik olmayın
benim için on yüzbinmilyon asırrrrrrrrrrrr:çok üzgünüm:
şenayyyyyyyyyyyyyy nasılsın bakiiim kuzucum
canım tabi senin için daha zor kıyamam ama düşünsene ne kadar güzel sonucu 2 bebiş mükemmel birşey ya senin mutluluğun iki kat fazla olacak
kuzu burun akmaya devam ediyo nefes alamıyorum belirsiz yavrucakta dönmeye çalışıyo ama sığamadığı için dönemiyo kalbime çok baskı yapıyo sıpa
sen nasıl oldun
ya seni çok iyi anlıyorum şenay bizim için bile hamileliğin son zamanları dayanılmaz bi hal almışken sende 2 bebek 2 kese dolusu su var içinde Allah yardımcın olsun çok zor olmalı
bende kendimi öyle avutuyorum bakalım nereye kadar
zaten şafak saymayıda bıraktım ne olacağımız belli diil
ayyy onalrda sıkıştı tabi iyice yazık:) benn nasılım çok komiğim her hapşırdığımda altıma kaçırıorum hatta kucağımda bilgisayar falan ekran salya sümük oluo çünkü karnımı tutuorum hapşırırkenpislik bi insanım sanırım hihihihihihi. sidikli ve sümüklüyüm anliicaaaaaaann
cnm hayr olsun rüyan yaa yoksa aynı gün sancılarımız tutacakta sen doğuracan ben vazgeçip gerimi dönecem acaba???aklıma geldi birdendelikafaduldenay ben bütün gece sultanla uğraştım durdum gece vakti çok kalabalı 5-6 şeritlik bi yolda kaşıdan karşıya geçmeye çalışıyoduk tam geçiyoruz sultan hadi geri dönelim vaz geçtim diyodu delü garuuuu
selam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
ya benimde çoğunlukla idrarım çok koyu oluyor yaaÇiçek, rumelili çok geçmiş olsun aman dinlenin bol bol portakal limon tüketin. Benim geçen hafta yaşadığım durum gerçi hala geçmedi ama son dakka golü çok zor oluyo. Ben ilk baştafa grip olmuştum, kapanışı yaparkende bana uğramadan gitmedi:) Dr. bu defa hiç ilaç vermedi meyvayla idare et dedi. O da beni biraz korkuttuİdrarını takip et dedi kırmızıya dönükse hemen gel dedi sadece o kadar.
Gedacım aynı iştahsızlık sorunu bende de var. Normal öğünler dışında canım hiçbişey yemek istemiyoAma üzülüyorum bebişin son günleri yemem lazım..
Sultan gelmiş.Nerde şalvarlı fotolar?
sultan girdimi bugün hiç rüyamda gördüm cadıyı doğurmasın oynıcam derken
kızım dr unu aradınmı öyle evde geçmiyo bu salgın pek bela bişii
kızlar iyi akşamlar!geçmişi okudum da Çiçek hastalığın geçmemiş,dikkat et .Bursasu düğün nasıldı,özellikle de şalvarını merak ettim.
Bugün bütün günüm çamaşır sermekle geçti,hava bir güneşli,bir yağmurluydu,topla,as,topla,as,fıtık oldum.Bide tabi onları ütüle,bu gidişle ütü yaparken doğuracağım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?