2009 Nisan Anneleri buraya

Ütü yapmak mı?Nefret ederim.Kan ter içinde kalıyorum ben ütü yaparken.Zaten artık ayakta da yapmıyorum.Oturuyorum bi sandalyeye çekiyorum masayı önüme.Bu bile işkence gibi geliyor.

valla televizyonun karşısında çabuk bitio en kolayı ööle

bursasu maşallah kız sana ben markete gitmeye üşeniyom eşofmanı değiştirmemek için
sen böyle şıkşıkırdım nasıl rahat ettin inanamıyorum sana yaaaaaaaaaaaa

çok güzel olmuşsun bursasu bebiş pek belli olmamış bile şalvarın içinde.arnavut arkadaşlarım çok var çok severler süslenmeyi ben arnavut olmalıymışım bende pek severim ama gürcüyüm :))

kız Allah cezacııını vermesin ayollllllllllllllllllllllllllllllllllllll bu halinle süslenip püslenmiş helal olsun kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

İlk kez gördüm.Arnavut gelini böyle oluyormuş demek ki:)Saçlar da yapılmış, güzelleşilmiş.

bursasu maşallah kız sana ben markete gitmeye üşeniyom eşofmanı değiştirmemek için
sen böyle şıkşıkırdım nasıl rahat ettin inanamıyorum sana yaaaaaaaaaaaa

çok güzel olmuşsun bursasu bebiş pek belli olmamış bile şalvarın içinde.arnavut arkadaşlarım çok var çok severler süslenmeyi ben arnavut olmalıymışım bende pek severim ama gürcüyüm :))

hepinize teşekkür ederim kızlar sağolunn:1hug:a.s.
saçlarımı yaptırmadan olmazdı makyajda o biçimdi:))
valla kızlar bunları giymesi öyle zorki bide hamileysen 3kişi yardım etti giydirdi beni valla
ee şalvar 5 metre olunca göbek pek belli olmuyor

valla bütün arnavut gelinleri çok süslüydü ben geri kalırmıyım hiç:)))

geçmişten hatırladığım kadarıyla çiçek ve rumelili hastaydı geçmiş olsun canlarım..
rumelili artık önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz senden..
çiçekçim hapşırırken doğurmayasın dikkat et kendine..

bursasu harikasın valla bence
ben sağdan sola zor dönüyom delikafadulden

sağolun kızlaaar a.s.a.s.

bu arada sölemesi ayıp şakşuka bile oynadım heheheh

kızlar geçmiş olsun dileklerini sunan herkese teşekkür ederim...malum geceleri azar ya bu hastalıklar şimdi bendede su gibi burun akıntısı var....portakal ve suya dayandım inşallah tez zamanda geçer...Allah korusun doğurmaya kalksam acil olsa sezaryana almazlar bu halde....gelme annecim daha 2.3 gün annen düzelsin:çok üzgünüm:......
bursasu maşallah sana çok yakışmış şalvarlar....
sinemcim bende benden bekliyorum bu hafta doğum bakalım olacak mı:asigim:

Doktorlar ‘elimizde olmayan komplikasyon’ diyor. Size göre ise ‘hatalı müdahale’. O gün ameliyathanede ne oldu ve eşiniz bu duruma nasıl geldi?
Eşim ağır bir grip geçiriyordu. Doktoru bunu biliyordu ancak rahatsızlığını anestezi uzmanına bildirmediği için eşime narkoz verildi. Oysa ki grip geçiren bir hastaya narkoz uygulanmaz. Bu kararı kabul etmiyorum. Yüksek Sağlık Şurası da beni hayal kırıklığına uğrattı. Yargıtaydan sonuç alamazsam gerekirse AıHM’e gideceğim.
bi gazete haberinden alıntı kadın 8 yıldır bitkisel hayattaymış

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…