Allah tan severim ütü yapmayı,ama bunu artık pek herkesin yanında söylemiyorum,hep ütü işleri bana kalıyor yoksa nereye gitsem kaydirigubbakcemile3
Ama artık ayakta fazla durmak zorluyor tabi,alttan çıkacak gibi baskı yapıyor bazen,dinlene dinlene.
Ütü yapmak mı?Nefret ederim.Kan ter içinde kalıyorum ben ütü yaparken.Zaten artık ayakta da yapmıyorum.Oturuyorum bi sandalyeye çekiyorum masayı önüme.Bu bile işkence gibi geliyor.
kız Allah cezacııını vermesin ayollllllllllllllllllllllllllllllllllllll bu halinle süslenip püslenmiş helal olsun kardeşimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İlk kez gördüm.Arnavut gelini böyle oluyormuş demek ki:)Saçlar da yapılmış, güzelleşilmiş.
bursasu maşallah kız sana ben markete gitmeye üşeniyom eşofmanı değiştirmemek için
sen böyle şıkşıkırdım nasıl rahat ettin inanamıyorum sana yaaaaaaaaaaaa
çok güzel olmuşsun bursasu bebiş pek belli olmamış bile şalvarın içinde.arnavut arkadaşlarım çok var çok severler süslenmeyi ben arnavut olmalıymışım bende pek severim ama gürcüyüm :))
Allah seni kahretmesin emiiiiiiiiiiii delügaruuuuuuuuuuu kız bu ne süs püsssssss gelin senmişsin gibi olmuş ayollllllllll bebişte hiç belli diillllllll tü tü tü tüüüüüüüüü maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
geçmişten hatırladığım kadarıyla çiçek ve rumelili hastaydı geçmiş olsun canlarım..
rumelili artık önümüzdeki hafta doğum bekliyoruz senden..
çiçekçim hapşırırken doğurmayasın dikkat et kendine..
Allah seni kahretmesin emiiiiiiiiiiii delügaruuuuuuuuuuu kız bu ne süs püsssssss gelin senmişsin gibi olmuş ayollllllllll bebişte hiç belli diillllllll tü tü tü tüüüüüüüüü maşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh
bursasu harikasın valla bence
ben sağdan sola zor dönüyom delikafadulden
nezleyken sezeryan olmazmı ki yani acil bişi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?