canım nerdesin kız sen ;
niye girmiyosun bakim... özlettin valla kendini
bilseydim akşam girerdim.. eşimle film izliyorduk.. sonrada 1.5 gibi yattım ..
bundan sonra arada sırada gir bariiii
dr.kağan kocatepenin sitesinde okumuştum hiç bir dilde doğum sancısı diye bişey yoktur demiş bütün dillerde bizim sancı dediğimize onlar eylem diyor yani doğum sancısı değil doğum eylemi. bizim kadınlarımız daha baştan korkutuluyor doğum sancısı diyerek beynine sancı çekeceğini yerleştiriyor demiş.doğumu nasıl algılarsan kendi doğumun da öyle oluyormuş
girmeye çalışıyorum canım. girmediğm zamanlarda aklım hep sizde.
kız bursasu ne o fototlar şekerim hayırdır dügünmü vardı. süperrrr çıkmışın valla:teytey:
evet cnm yeniden evlendim kına gecesi yaptım :))kınamız vardı da saol cnmm
ya şemsamer sen daha önceden doğurmuştun dimi anlatsana doğumsancımısımı yoksa doğum eylemimi???
kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
kızlar resimde farkettim benim karnım baya aşşağa indi ovtemizkan seninki yukarda benimkine göre doğumumun yaklaştığı nasılda belli oluyo heheh....................
maşallah canım bebişineselam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
wayy arnavut gelinleri böle oluyormuş demek ben ilk defa görüyorum üstelikde hamile demişsin valla ilk baktığımda hamile olduğuna inanmadım :roflol:
hıh burda inandırdın inan ben o gecedeki gerçek gelin zannettim yaaakaydirigubbakcemile3 ama senmişsin bursasu hiç göbiş belli olmuyordu ilk fotolarda ama süperrrrr:lepi:
ya evet bende onu izledim nasılda güzledi taa ilk oluşumundan başladılar göstermeye o zaman içimde bir mucize olduğunu allahın ne kadar büyük olduğunu tekrar anladım ve çok duygulandım özellikde doğum sahnesinde senağlamanational geographic de doğum izliyorum biri 3üz sezeryanla doğurdu bi kadın ikiz normal doğurdu şimdi 4üz doğuyo sezeyanla :1shok: oyhh tıhandımm kafamçokkarıştı
kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
eehehehe seni özlücem.......DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))
ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]
SONRASI(((
[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]
maşallah kızınaaaaaaakıslar ne yapıonuz,ben geldim üstüne bide uyudum öyle girdim 3 gün uykusuzluğu dr ve hastane kesinleşince baygınlık yaptı demekki 2 saatte olsa uyku uykudur demi,çok mutluyum bebişimi gördüm güsel topuğunu gördüm resmen o harfi gibi olmuş kafasının yanında topuğu var,en zor pozisyon bu dedi,yüzünü göremedik ama ii maşallah,3.200 olmuşuz ve cinsiyetimiz hala kız,kukusunu fotoladık ne komik demi,36+3 müşüz,7 nisan normal doğum günü olarak verdi ama 10 gün sonra kontrolümüz var çatı muayenesi yapacak ve ozaman belli olacak dedi ne normal diyorum ne sezeryan ozaman konuşuruz dedi,çatı ağrım,yürürken altta dolgunluk hissi normalmiş,suyu iyiymiş ama yazık dönecek yeri kalmamış,tam düşündüğüm gibi poposu karnıma yakın kollarıda,kafa aşağıda,sevdim sevdim içimden kalp atışlarını dinlerken valla siz hep duyuyosunuz normal geliyor ama bana öyle güzel geliyorki bu ses dedim gözlerim dolarak güldüler,ay çok yazdım,şenaydan ne haber ben geçmişi okiim geliim bari
ben hapşurken kesin kacırıyorumbenim bebek resmen alt tarafı kurcalıo şuan:) çıkıcak mı acep
egehehehehheekızlar size bir şey anlatayım da gülün biraz.... biraz önce su içerken koltuğa dökmüşüm farkında değilim bir şey almak için kalktım ve geri döndüğümde koltuktaki ıslaklığı farkettim abovvvv bir tırstım "ay suyum geldi" herhalde diye aksamdan beri de belim ağrıyordu...esimle de küsüm ya hemen banyoya gittim baktım camasırda var mı diye ama suratımı ayna da görğnce ben bile koptum -tatlicadiarzu-
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezaman yaklaştıkca ben tırsıyom yahu
gecmiş olsun cnmmmmmmmmbenim dünkü halsizliğimin mutsuzluğumun nedeni belliymiş kızlar yaa grip oldum sürünerek uyandım ühühühüwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww devamlı hapşırıorum inşallah alttan çıkmaz bebek üstütste ben hapşırırken:)
koptum................delikafaduldenvalla benimde damarıma bastınız arkadaşlar yabugün kocişe gömlek pantolon falan aldık öyle yakıştıki ben kendime bişicik bulamaz oldum kocişi kıskandım resmen kocam selvi boylu ben oldum bidon enli senağlama
hoşgeldin canımmgirmeye çalışırım dozkan. çiçeğide özledim keratayı. girseydi yazışırdık eccuk. ihtiyarlamıştır iyice. kaydirigubbakcemile3.yarın okur belkim. göremediğim bütün arkadaşlara selam. baursasu.urla,şirvan,megul,geda,eysan,glnm,ismni sayamadığım diğer arkadaşlar hepeceğenezi öpüyom.
burdaki arkadaşlar sizede iyi geceler.en kısa zamanda görüşmek dileğiyle. byeeeee:1hug:
ay hadi hayırlısı canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaselam kızlar... dün doktora gittik ve sezeryan tarihine kesin karar verdik eğer o güne kadar kızım gelmezse tabii... 38+6 da yani 28 mart cumartesi günü kızıma kavusucam inşallah... dün nstde gene sancı çıkmadı bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi doktor.. biraz tosun sadece, 3400 gram olmuş bile
sadece 13 gün kaldı ayyyy çok heyecanlı valla... bugünde akşama babasıyla odasının süslerini yapıştırıcaz.. allahım hepimiz sağ salim kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...bugünde sabah havayı güneşli görünce kendimizi boğaza attık ve kahvaltı ettik malum son haftam artık bir daha uzun süre boğaz havası alamam artık.. haftaya kociş dışarı çıkma yasağı koydu artık... evde oturup uyku depolayacakmışız sanki uyuyabiliyormusum gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?