2009 Nisan Anneleri buraya

canım nerdesin kız sen ;
niye girmiyosun bakim... özlettin valla kendini
bilseydim akşam girerdim.. eşimle film izliyorduk.. sonrada 1.5 gibi yattım ..

bundan sonra arada sırada gir bariiii

girmeye çalışıyorum canım. girmediğm zamanlarda aklım hep sizde.

kız bursasu ne o fototlar şekerim hayırdır dügünmü vardı. süperrrr çıkmışın valla:teytey:

acaba dikkat çekmeyi mi seviyoruz:uhm:
gerçi anam kimse ne bana dikkat etsin ne de ben o acyı çekeyim. acsı olmasa bi köşede sessiz sakin doğururum

girmeye çalışıyorum canım. girmediğm zamanlarda aklım hep sizde.

kız bursasu ne o fototlar şekerim hayırdır dügünmü vardı. süperrrr çıkmışın valla:teytey:

evet cnm yeniden evlendim kına gecesi yaptım :)) kınamız vardı da saol cnmm

ya şemsamer sen daha önceden doğurmuştun dimi anlatsana doğumsancımısımı yoksa doğum eylemimi???

ben yıllardır adet sancısı çekerim bir fiil 7 saat alafranga senin alaturka benim ayaklarım uyştukça değiştirip istifra ede tuvalet içinde kekik mi dersin nanemi dersin içerek duvarları tırmaladığımı bilirim çok zor olur yani o kadar sancıya birde en fazla 3 gün sürer hoş artık onlarıda unuttum şimdi doğumdan sonra çıkacak 9 ayın brikmişi demi

evet cnm yeniden evlendim kına gecesi yaptım :)) kınamız vardı da saol cnmm

ya şemsamer sen daha önceden doğurmuştun dimi anlatsana doğumsancımısımı yoksa doğum eylemimi???

eylem canım eylem,:CüvCüv:sancı deyip gözünüzü korkutmanınınkötükedihüso ne alemi var. bi de eylem halini deneyelim bakalım.

kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr

dua edın ne olurrrrrr

daha çok erken canım bee. inşallah gelmezler. allh yardımcın olsun
:Saruboceq:

kızlar resimde farkettim benim karnım baya aşşağa indi ovtemizkan seninki yukarda benimkine göre doğumumun yaklaştığı nasılda belli oluyo heheh....................

ya şimdi sen söledin öğle dikkat ettim göbişine hakkaten seninki aşağıda evet dopum yaklaşmış kaydirigubbakcemile3

maşallah canım bebişine hadi hayırlı olsun bebişe kavuşmaya az kalmış allah yardımcın olsun canım hihoyyyt

işte kızlar size arnavut gelini üstelik amile:)):asigim::asigim:

wayy arnavut gelinleri böle oluyormuş demek ben ilk defa görüyorum üstelikde hamile demişsin valla ilk baktığımda hamile olduğuna inanmadım :roflol:

burdada halay başıyım zıplaya zıplaya :))
bebiş biraz daha belli:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hıh burda inandırdın inan ben o gecedeki gerçek gelin zannettim yaaakaydirigubbakcemile3 ama senmişsin bursasu hiç göbiş belli olmuyordu ilk fotolarda ama süperrrrr:lepi:

national geographic de doğum izliyorum biri 3üz sezeryanla doğurdu bi kadın ikiz normal doğurdu şimdi 4üz doğuyo sezeyanla :1shok: oyhh tıhandımm kafamçokkarıştı
ya evet bende onu izledim nasılda güzledi taa ilk oluşumundan başladılar göstermeye o zaman içimde bir mucize olduğunu allahın ne kadar büyük olduğunu tekrar anladım ve çok duygulandım özellikde doğum sahnesinde senağlama

dua edın ne olurrrrrr

aaaaa gerçektenmi canım hayırlısı olsun dualarımız seninle ama üzem kendini :Saruboceq:

iyi 4 kişi olmuşuz :)

seherime nolmuş ben anlamadım sancılarım tuttu hastaneye yatırdılar dio e hastanedeyse nasıl kk'ya girmiş anlamadım

herkese günaydııınn ben cuma nst ye girdim geldim normal çıktı allahtan gerçi şimdi sancım çıksa bebek ağzımdan çıkar herhalde çoook yukarda çünkü :))

kızlar arkadaşım yeni doğum yaptı ama karnındaki bi damar tıkanıklığı yüzünden biraz sorunlu bi hamilelik geçirdi hergün karnına iğne falan vuruyordu 8 aydır ( dr doğuma biraz acil almış genel anestezi isterken epidural yapmış.hiç aklıma gelmeyenler başıma geldi diyodu ama acaip memnun kalmış epiduralden ameliyattan çıktıktan sonrası çoook rahat diyo hiç dikiş falan hissetmiyosun diyo ilk doğumu genel anesteziydi bilsem onuda epidural olurdum diyo..

DURUN SİZE Bİ HOŞLUK YAPAYIMDA KEYFİNİZ YERİNE GELSİN:))))))

ÖNCESİ:)))))))))))
[img=http://img22.imageshack.us/img22/6304/lab1.th.jpg]

SONRASI(((

[img=http://img22.imageshack.us/img22/3554/beeen.th.jpg]
eehehehe seni özlücem.......

maşallah kızınaaaaaaa

benim bebek resmen alt tarafı kurcalıo şuan:) çıkıcak mı acep
ben hapşurken kesin kacırıyorum

egehehehehhee
zaman yaklaştıkca ben tırsıyom yahu
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gecmiş olsun cnmmmmmmmm

koptum................delikafadulden

hoşgeldin canımm

ay hadi hayırlısı canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…