evet ay sonunda bırakıcaz ama dogurmazsak sen daha geridesin hafta olarak ben ha dogurdum ha doguracagımiş yapamıyormuş yazık sana valla...
ne kadar çok üzüldüm bilemezsiniz....
demekki ay sonunda beraber işi bırakıyoruz.....
kız şu internet işini halledin artık......
berkemal şekerim.
ben bırakmıyacağım sizleriiiiiiiiiiiiiii
evet durgun bir gün ... güzelim ne yapim hem çalışıp hem burayı idare etmeye çalışıyorum...
ŞİRVAN, Esennn, megul ;
kim varki kime uyanın diyorsun ....
ayrıca sen niye gözükmüyorsun... gizliden mi okuyon bizleri kız...
arkamdan konuşan varmı diye bakıyosun dimi zilli seni..
pis sümüklü ....
bu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
en güzeli kızım bize resmen gülümsedi.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
ahahahaa evet canım yok bi atraksiyon durgun başladık güne:)
işte bizden bu kadar.
evet ay sonunda bırakıcaz ama dogurmazsak sen daha geridesin hafta olarak ben ha dogurdum ha doguracagım
ya ben bazen gözükmüorum bunu devamlı söölüolar nie bilmiorm ya
evet ya çok az kişiyiz bugün ne iş.nerde bu nisan annişleri bakim.uyumayın.hayret şenay damlardı o da yok.
megulcüm yok zencefil ama aldıriim madem iyi geliyo
canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim hayırlısı bakalım zaten 8 nisanla 14 nisan arasında 6 güncük var ne farkederki
ooh maşallah amma uzunmuşsunuz valla kaç cm dedi cnm bebişinize merak ettim :))
ya çıldırcam ben 5 haftadır bebeğimi görmedim ya bu cuma randevumuz var sonunda ne durumda ne kadar oldu görebilicem( zaten yüzünü de çok merak ediyorum bebeğinin yüzünü görüp de bana benziyo ya da babasına benziyo diyen var mı kızlar??
ya çıldırcam ben 5 haftadır bebeğimi görmedim ya bu cuma randevumuz var sonunda ne durumda ne kadar oldu görebilicem( zaten yüzünü de çok merak ediyorum bebeğinin yüzünü görüp de bana benziyo ya da babasına benziyo diyen var mı kızlar??
hadi bakalım bu hafta kimlerin bebişi geliyor:)gamyoncuiremsu
SENİN GELİYORMUŞ..........
YOK YOK GELMESİN ŞAKA YAPTIM...
ERKEN DAHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?