2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
en güzeli kızım bize resmen gülümsedi.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.

evet ay sonunda bırakıcaz ama dogurmazsak sen daha geridesin hafta olarak ben ha dogurdum ha doguracagım

evet ya çok az kişiyiz bugün ne iş.nerde bu nisan annişleri bakim.uyumayın.hayret şenay damlardı o da yok.

canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim hayırlısı bakalım zaten 8 nisanla 14 nisan arasında 6 güncük var ne farkederki

ooh maşallah amma uzunmuşsunuz valla kaç cm dedi cnm bebişinize merak ettim :))

ya çıldırcam ben 5 haftadır bebeğimi görmedim ya bu cuma randevumuz var sonunda ne durumda ne kadar oldu görebilicem ( zaten yüzünü de çok merak ediyorum bebeğinin yüzünü görüp de bana benziyo ya da babasına benziyo diyen var mı kızlar??

canım maşallah - kocaman olmuş bebeklerimiz...
boyunuzunda maşallahı var.... bebekte uzun olsun şeker...

benim tek kıskandığım uzun boylu insanlardır... başka hiç bir şeyi kıskanmam...
ben de boy sorunu var... 1,57 boyum... türk standartlarına göre normal ama,, ne bilim...biraz uzun olsan fazlasında gözümyok 1.65 falan ,,
doğumdan sonra kendimi çektirip , uzatsam mı acaba :)))

evet ay sonunda bırakıcaz ama dogurmazsak sen daha geridesin hafta olarak ben ha dogurdum ha doguracagım

izine çıkta öyle doğur bariii,, benim zaten daha hiçbirşeyim hazır değil,,
kendimi ay başına hazırladım...
çoçuğun odası gelecek.
eşyaları yerleştirilecek. şuan heryerde torbalarda eşyalar duruyor...
çanta hazırlanacak.
ev temizletilecek..
bebek şekerleri daha yapılacak....
çok işim var... aniden doğurursam.. ayvayı yedim..
daha kendime gecelik takımı bile almadım..

ya ben bazen gözükmüorum bunu devamlı söölüolar nie bilmiorm ya

düzelt şunu kardeşim olmuyor böyle, kim var kim yok anlayalım ...

evet ya çok az kişiyiz bugün ne iş.nerde bu nisan annişleri bakim.uyumayın.hayret şenay damlardı o da yok.

bırakın kızcağaz biraz uyusun ,, akşamda burdaymış zaten..
bir kaç saat içinde damlar zaten ....

megulcüm yok zencefil ama aldıriim madem iyi geliyo

sıcak suyun içine - bal - limon koyun içsene şeker,,,
bana iyi geliyordu...

canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim hayırlısı bakalım zaten 8 nisanla 14 nisan arasında 6 güncük var ne farkederki

evet çok bişey farketmiyor.sağlıkla doğsunlar da biz bekleriz.

ooh maşallah amma uzunmuşsunuz valla kaç cm dedi cnm bebişinize merak ettim :))

uyluk kemiği uzunluğuna bakarak söylüyor.ama boyu tam olarak şu kadar cm demiyor.o yüzden bilemiyorum canım.

5 hafta çok ya.bizi 10 gün sonra tekrar çağırdı.sonra haftada 1 olacak dedi
bebğin yüzünü görüyoruz ama açıkcası biz kime benzediğini anlayamıyoruz.ama burun babacığın burnu dudaklar benim dudaklarıma benziyor.

nerde anacım,, bizde yüzünü görmeyenlerdenin. .
sıpa devamlı suratını kapatıyor,,

bizde yüzünü göremeyince bamyasını görüyoruz.

günaydııın kıslar,iyi haftalar olsun inşallah hepimize hepinizi öpüyorum güzel yanaklardan :)dünden beri yazılanları okiim geliorum

bu arada geçen cuma nst ye girdim sanırım bursasu demişti 80 ve üzeri çıkınca doğum sancısı demek diye bende hep takip ettim sadece 1 kere 65 e çıktı ve kendimi dinledim ne kadar sancım var cnm yanıyo diye sanki yeni regl olmuşum da ağrı kesici içeyim dedirten bi ağrı 80 lerde çok fena değil sanırım o zaman ooof bi şansım olsada ne kadar şiddetli olduğunu görebilsem doğum sancısının dayanırmışım gibi geliyo ama...bi taraftan da kolayı var vurdur iğneyi ne çekcen o sancıyı diyoruum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…