şirvan her gecen gün dahada bi zorlaşıyor bende 33-34 haftalarda aaaaaaa diyordum yapıyordum ama artık yokkkkkk olmuyorrcanım maşallah - kocaman olmuş bebeklerimiz...
boyunuzunda maşallahı var.... bebekte uzun olsun şeker...
benim tek kıskandığım uzun boylu insanlardır... başka hiç bir şeyi kıskanmam...
ben de boy sorunu var... 1,57 boyum... türk standartlarına göre normal ama,, ne bilim...biraz uzun olsan fazlasında gözümyok 1.65 falan ,,
doğumdan sonra kendimi çektirip , uzatsam mı acaba :)))
izine çıkta öyle doğur bariii,, benim zaten daha hiçbirşeyim hazır değil,,
kendimi ay başına hazırladım...
çoçuğun odası gelecek.
eşyaları yerleştirilecek. şuan heryerde torbalarda eşyalar duruyor...
çanta hazırlanacak.
ev temizletilecek..
bebek şekerleri daha yapılacak....
çok işim var... aniden doğurursam.. ayvayı yedim..
daha kendime gecelik takımı bile almadım..
düzelt şunu kardeşim olmuyor böyle, kim var kim yok anlayalım ...
bırakın kızcağaz biraz uyusun ,, akşamda burdaymış zaten..
bir kaç saat içinde damlar zaten ....
sıcak suyun içine - bal - limon koyun içsene şeker,,,
bana iyi geliyordu...
maşallah canımbu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
en güzeli kızım bize resmen gülümsedi.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
şirvan sağol canım.senin kontrol ne zaman.
canım gec olmaz cünkü senın 20 nisanlarda dogumun tabi yine sen bilirsin.........canım normalde bu cuma ;
fakat yarın başka bir doktora gideceğim...
eşimin beraber çalıştığı birinin eşi kadın doğumdoğumcuymuş,,,
onada bir gözükelim mi dedi,, ben de olur dedim..
büyük ihtimalle - yarın sabah ona gideceğim.eşim konuşup randevu ayarlayacaktı...
başka doktora gözükmekte sakınca yoktur umarım...
öyle oluncada cuma günü kendi doktoruma gitmem ... haftada 2 kez ne gerek var..
kendi doktoruma da 3 nisan da gitmeyi düşünüyorum...
hem raporumu alacağım, hemde muayene olurum...
geç mi oluyor sizde..
2 haftada bir kontrole gitmiş oluyorum... başka doktorlar ama ....
dur bakalım yarın bir gidim gelim ,, duruma göre bakarım artık.
kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
bu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
Dualarımız seninle canım. bence dayanırlarya daha 15 gün. küçükler inşallah biraz daha sabrederlerde anneleride rahat eder.:Saruboceq:kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
bu arada ben de cumartesi doktordaydım.
işte bizden bu kadar.
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, benanber, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, Esennn, megul, oslem1907, ŞİRVAN+
günaydııın kıslar,iyi haftalar olsun inşallah hepimize hepinizi öpüyorum güzel yanaklardan :)dünden beri yazılanları okiim geliorum
Günaydın millet!Umarım herkes iyidir.
Günaydın kızlar.Geçmişi okudum geldim.Dün çok güzel uuyorum, gözümüaçamıyorum diyordum ama bu gece bir felaketti.Sürekli uyandım.5'ten 7.30 a kadar evde dolaştım durdum.Bir de hasta oluyorum galiba ya.Boğazım ağrıyor(
İnşallah biraz daha kalır bebişlerin.Dualarımız seninle.
Maşallah bebeğine.
şirvan her gecen gün dahada bi zorlaşıyor bende 33-34 haftalarda aaaaaaa diyordum yapıyordum ama artık yokkkkkk olmuyorr
maşallah daha cok işin var bazılarını bari araya ssıkıştır mesela şekerleri bi akşam yap
pijamlarını al........
Senin 20lerindeydi dogum ama 10 gün önce gelse........
Gününde gelsinde her ihtimale karsı eksiklerini yavaşta olsa tamamla
maşallah canım
günaydın anneciklerrrrrrr
hıııı demek kimse kalmamış ha yazmıyorum anasını satayım bende misafir gibi okyacam bundan sonra madem adam yerine koymulmuyorus yaz-mı-yo-ruz bizde küstük iştelülülülülülülaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?