2009 Nisan Anneleri buraya

şirvan her gecen gün dahada bi zorlaşıyor bende 33-34 haftalarda aaaaaaa diyordum yapıyordum ama artık yokkkkkk olmuyorr

maşallah daha cok işin var bazılarını bari araya ssıkıştır mesela şekerleri bi akşam yap
pijamlarını al........

senin 20lerindeydi dogum ama 10 gün önce gelse........

gününde gelsinde her ihtimale karsı eksiklerini yavaşta olsa tamamla

maşallah canım

Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, benanber, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, Esennn, megul, oslem1907, ŞıRVAN+

şirvan sağol canım.senin kontrol ne zaman.

canım normalde bu cuma ;

fakat yarın başka bir doktora gideceğim...

eşimin beraber çalıştığı birinin eşi kadın doğumdoğumcuymuş,,,
onada bir gözükelim mi dedi,, ben de olur dedim..

büyük ihtimalle - yarın sabah ona gideceğim.eşim konuşup randevu ayarlayacaktı...
başka doktora gözükmekte sakınca yoktur umarım...

öyle oluncada cuma günü kendi doktoruma gitmem ... haftada 2 kez ne gerek var..
kendi doktoruma da 3 nisan da gitmeyi düşünüyorum...
hem raporumu alacağım, hemde muayene olurum...
geç mi oluyor sizde..

2 haftada bir kontrole gitmiş oluyorum... başka doktorlar ama ....

dur bakalım yarın bir gidim gelim ,, duruma göre bakarım artık.

canım gec olmaz cünkü senın 20 nisanlarda dogumun tabi yine sen bilirsin.........

benim doktorda 15 gün sonra gel demiştiii

15. gün 25 mart bende diyorum 31 mart gibi gideyim....

ya 25 mart gittigimde gün verırse diye korkuyorum offff

Bizim bebeğin ultrason görüntülerine bakan herkes bana benzetiyor,(kayınvalidemler de dahil,genelde herkes kendi tarafına benzetir ya),hatta geçen muayenede dr um da dedi sana benziyor die.Bizim de sok kontrolümüzde kızım güldü,çok komikti,keşke herkes yakalayabilse o anı!
çiçek senin oğluşun koca popolu olacak,o kadar yer kapladığına görekaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar.Geçmişi okudum geldim.Dün çok güzel uuyorum, gözümüaçamıyorum diyordum ama bu gece bir felaketti.Sürekli uyandım.5'ten 7.30 a kadar evde dolaştım durdum.Bir de hasta oluyorum galiba ya.Boğazım ağrıyor(

kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr

İnşallah biraz daha kalır bebişlerin.Dualarımız seninle.

Maşallah bebeğine.

Günaydın kızlar.

kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
Dualarımız seninle canım. bence dayanırlarya daha 15 gün. küçükler inşallah biraz daha sabrederlerde anneleride rahat eder.:Saruboceq:

Maşallah canım bebişine. Demekki dikkatetmen işe yaramış bak bebek etkilenmemiş şekerden. Sabret çok bişey kalmadı. İyi dayandın.kaydirigubbakcemile5
Konuyu Toplam 15 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 5 Misafir)
urla, benanber, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, dozkan+, Esennn, megul, oslem1907, ŞİRVAN+

pazartesi böyle olur görünen olur ama hepsi geçmişi okur 2 gün var okunması gereken

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)
urla, benanber, ceyo16, cicekcicek, didem1981, dinozzo, dozkan+, Esennn, megul, oslem1907, resolve31, takvim, ŞıRVAN+

dikat et benanber

haklısın dilek gecmiş okunuyor sanırım................

bende dogum öykülerini okuyorum...........

hıııı demek kimse kalmamış ha yazmıyorum anasını satayım bende misafir gibi okyacam bundan sonra madem adam yerine koymulmuyorus yaz-mı-yo-ruz bizde küstük iştelülülülülülülaelaelaelaelae

günaydııın kıslar,iyi haftalar olsun inşallah hepimize hepinizi öpüyorum güzel yanaklardan :)dünden beri yazılanları okiim geliorum

Günaydın millet!Umarım herkes iyidir.

GÜNAYDIN KIZLARRRRRRRRR , HOŞGELDİNİZ.

benanber; CANIM AMAN DİKKAT ET,
NE OLUYOR KIZLAR SİZE...
YALANCI GÜNEŞİ GÖRDÜNÜZ , HEMEN AÇILMAYAMI BAŞLADINIZ...
EN TEHLİKELİ ZAMANLAR BUNLAR,, AMAN DİKKAT EDELİM BİRAZ..

selasm kızlar nasılsınız?ben cmtesi doktora gittim ve leyla oldum o gün .neden mi?bebişim 2400grmış.araştırmacı yanım gitmeden önce hem kk de hemde gebelik sitelerinde olması gerekeni araştırtırdı ve zayıf diye üzüldüm.falan.gece kabuslar...sonra niye böyle yapıyorum dişye üzüldüm.ve bugün iyiyim. bol bol bişeyler yemeye kaarar verdim.bakalım...bebişe kilo aldıran neler var biliyotr musunuz.?
bu arada sezeryan tarihi 31 mart.39+1ken gitcem.ben daha geç istiyorum ama doktor nisan dr nöbet listesi çıkmadı diye o tarihte almaya kararlı.salı günü.ya erken mi doktor haklı mı?

KIZLAR BıZıM KOCıŞLE 9. AYIMIZ yeni bitiyor..........

23.haziranda evlendik hemen hamiş kaldım ya...............

bebekte hemen gelıyo.............

daha dusrsun ogluşum annesini üzmezzzzz ooo....

nisanı beklicez biz. inşallah.............

Benim oğlanın da yüz şekline bakıp doktor teyzesi aynı annesine benziyo demişti ama bence yanılabilir.
Çünkü benim yüzüm yuvarlak bebeklerinde hepsinin yuvarlak oluyo ya ordan yola çıktıysa yanılıyo diye düşünüyorum.
Ayrıca benim kızım ilk doğduğu gün aynı bana benziyodu. Düşünün ben kumral yeşil gözlüyüm yuvarlak yüzlüyüm aynı bendi. Sonra göz döndü kahveye , ten karardı ,surat uzadı aynı baba oldu uzun esmer bi kız. heheeh

odamız bir gelseydi,,,
evin tüm dağınıklını alacak.....

Ama haftaya kaldı işte....
Mobilyacılara güven olmuyor işte...
Kızlar aranızda mobilyacı varsa kusura bakmayın ama ne yapım öyleee.

günaydın büyülü bahceler

bugun evdeyiz
DEMıR eline matkap aldı kendi yolunu acmaya basladı sanırım:::))))
benim kemiklerin cıtırtısını duyuyorum arasıra:::))))

bu arada eskişehirde kar yagıyooo, bir günes acıyooo garip bir hava varrrr
herkes iidir umarımmm

seherimede bir geçmiş olsun diimde öle yazmiim bari,bu arada bizim dr,dedi ya 23 de kara verilecek çatı muayenemde var,ozaman şekerle beraber 2-3 tahlil daha istedi lazım olabilir diye söliim dedim,bizimkininde yüzü dönük içe doğru anca popo,kuku ve gördük minicik ayak ggördük ama olsun yerim ben onun poposunuda

hıııı demek kimse kalmamış ha yazmıyorum anasını satayım bende misafir gibi okyacam bundan sonra madem adam yerine koymulmuyorus yaz-mı-yo-ruz bizde küstük iştelülülülülülülaelaelaelaelae

Küssmeeeekaydirigubbakcemile. Gidenlere üzüldüğümüzü belli etmek için öyle sitemli konuştu muhtarımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…