2009 Nisan Anneleri buraya

hıııı demek kimse kalmamış ha yazmıyorum anasını satayım bende misafir gibi okyacam bundan sonra madem adam yerine koymulmuyorus yaz-mı-yo-ruz bizde küstük iştelülülülülülülaelaelaelaelae

NE OLDU KIZ ,, SABAH SABAH TRİBE GİRDİN...
KOCANI ÖZLEDİN,, TRİBİNİ BİZEMİ YAPIYON... klava:

özlem senin şekere daha önce bakılmmışmıydı??

betülcüm üzme kendini sekerimmm bebek iiyise sorun yok bence

ama sezeryan için ne kadar gec olursa o kadar ii olur gibi geliyor bana
yani bebişin hazır olması acısından

sirvan bu arada mobilya için cok gec kalmıssın
umarn kokmazlar bizimkiler 1 ay koktu cam acık kaldı hep güya su bazlı falandı
neyse sende bi süre havalandırırsınnn
bu arada sirke kokusunun cabuk gitmesini saglıyooo

Konuyu Toplam 20 Kullanıcı okuyor. (13 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir)

dikat et benanber

haklısın dilek gecmiş okunuyor sanırım................

bende dogum öykülerini okuyorum...........

Sağolun kızlar.Dikkat edeceğim tabi ama siz de dikkat edn.U aralar herkes hasta.Siz bir de çalışıyorsunuz.Aman Dikkat!

Güzelm bence erken değil.doktorunun da bildiği vardır.İçin rahat olsun.

günaydın anneciklerrrrrrr

Günaydın Şenay.Hoşgeldin.

betülcüm kaşar peyniri, yumurta ye canım bol bol protein al sen.gamyoncuiremsu

ayrıca bu soruyu tombiş bebek anneleri daha iyi cevaplar selinay ve dideme sormak lazımdelikafaduldendelikafadulden

teşekkürler canım

teşekkürler.

canım maşallah ya.çok takma kiloyu.ultrason tahmini söylüyo nihayetinde.zaten doğna kadar kilo alacak.bence 3 kiloyu rahat görürsün.

evet ya hiç belli olmuyor.daha çok erken di mi?

günaydın.

ya seni okudukça beni heyecan basıyor.16 çok az ya.benim 14 nisana göre 28 günüm var.

erken degıl canım 39+1 iken olucaksa tam zaman...............

günaydın kızlar nsılsınız sabahtan beri geçmişi okuyorum ama tüm alıntılarım yok olmuş.............................

neyse sultan çok güsel olmuşsun anacım maşallah sana,bizizde heveslendirdin kınaya,düğüne...........................

günaydın şeker,,,
bugün evde olduğuna göre demir beyin odasının resmini bir çekte koy bakalım...

Hatırladığım kadarıyla - odayı kendiniz yapmıştınız...

nst ye girenler nasıl birşey ,anlatabilir misiniz,ben şu ana kadar hiç girmedim merak da ediyorum ama,çrş kontrolüm var acaba dr um demezse gireceksin die ,ben sorayım mı ki nst ye gireyim die?

biz oda olayını daha sonra halledeceğiz.ilk 6 ay yanımızda kalacak.oda düzenlemesi de o zman olacak.sizlerinkini görünce fikir oluyor arkadaşlar.odası hazır olanalr foto koysun gerçekten de .

sağolun hamişler doktor kendini düşünüyor nöbetinde işimi halletmek istiyor.hayırlısı.dr 3 kiloyu bulur dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.ben de bol bol yemek yiycemmirmirmirmir son 15 gün kaç gram alır bebekler sdizce?

oy oy oyyy

bend ekorkmaya başladım doguracagım diye................. ay allahım korusun dah dursunlar
ya benımde tam oramda patmalar oluyor genelde ayaktayken aniden giriyoo... korkuyorum

hoşgeld,niz 3 silahşörlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya şirvan bak girme o konulara yoksa bir dokun bin ah işit olursun,sonra ilk buluşmamızda pascalıda getirirm zaten kendisi namı diğer coşkun karışmam haaaaa valla kaan olmadan benide fazla takmaz çünkü biz betaymışız o alfa,biz oyun arkadşıymışız yani bak nereye geldi konu ya,ben nasıl konuşmayıp yazmayacam zaten anlamıyorumda neyse,hııı ne diyordum offffff,dozkan şeker benim şeker ölçümüm yapılmıştı ama dr.tekrar isteyecekmiş işte anlamadım ama sormadımda nasıl olsa gitmeden bir gün önce ararım madem tahili olacam öğrenirim dedim,bu arada valla izin alıp evde oturacak olanlara olur a bağlanamazlar felan bari rutin msj atsınlar şirvanada haftada 2 kızda bizi bilgilendirsin habersiz kalmayalım yahu

küssmeeeekaydirigubbakcemile. Gidenlere üzüldüğümüzü belli etmek için öyle sitemli konuştu muhtarımız.

ben ne dedim gene,, hatırlamıyorum.....

daha bir ayımız var.. Havalandırırız. şeker,,

sirkeli bezle mi silmek gerekiyor ; leke bırakmıyormu ?

didem ya o çatırtıları gece dönerken ben de duyuyorum.

benim de çok ağrıyor ama ses yok bende....

nst ye girenler nasıl birşey ,anlatabilir misiniz,ben şu ana kadar hiç girmedim merak da ediyorum ama,çrş kontrolüm var acaba dr um demezse gireceksin die ,ben sorayım mı ki nst ye gireyim die?
ben hiç girmedin nst ye

ben de hiç nst ye girmedim.he can sıkıcı detayı unutmuşum.sağ tarafımda sncım var dedim.önce normal olacak artık dedi.sonra ben idrar yaparken yanma da var diyince idrar tahlili istedi.iltihap da sancı ve kasılma yapıyormuş çünkü emin olalım dedi.bugün sonuçlar çıkacak.inşallah sorun yoktur.

TEHDİT KOKUSU ALIYORUM DEMEK ÖYLE,,,
BANA BİRŞEY OLURSA -- DİĞER KIZLARDAN NASIL HABER ALACAKSINIZ...

MERAKINIZDAN ÇATLARSINIZ.....

GERÇİ ŞUAN DA ÇATLIYORUZ AMA -- O BAŞKA...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…