nst ye girenler nasıl birşey ,anlatabilir misiniz,ben şu ana kadar hiç girmedim merak da ediyorum ama,çrş kontrolüm var acaba dr um demezse gireceksin die ,ben sorayım mı ki nst ye gireyim die?
biz oda olayını daha sonra halledeceğiz.ilk 6 ay yanımızda kalacak.oda düzenlemesi de o zman olacak.sizlerinkini görünce fikir oluyor arkadaşlar.odası hazır olanalr foto koysun gerçekten de .
Günaydın arkadaşlar bende bu ayın sonunda37 haftalık olup izne ayrılacağım.fakat aklıma bişey takıldı.izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğurursam işe ne zaman başlarım. bilgisi olan var mı.veya 13 haftalık iznin ayrıldıktan hemen sonra mı başlıyor yoksa bebek doğduktan sonra mı?
37 haftanda ayrıldıktan sonra bebek erken gelirse kalan iznini aktaramıyorsun malesef.
yazamadım devam edeyim göbek capı 110 cm ama artık gögüs altımla göbek arası yaklasık 7 parmak bosluk var
DEMİR iyice asagıya indi yürürken canım acıyooo bacaklarımm birlesmiyooo selinaycımmm:::))))
mobilyalar ilk geldiginde önce kuru bez ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozu talası almak lazım sonra suyun içine sirke döküp onla silmek lazımmm
bu arada gece yatarken daha kötü oluyoo gercekten
hele birde tuvalete falan kalkmakk iskence
sirvancım resimleri cekeyimde nasıl koycam orası biraz karısık su resim koyma adresi neydi
takmayın kemik çıtırtısına ben 6.aydan beri her gece 2 sefer duyuyorum hatırlarsınız bu sabaha doğru dedimki yine kasılıp kramp köşesinden dönerken çıkan çıtlama sesinden sonra bir sabah böyle kemiğim açılıp bebeğimi yatağımda görürsem şaşırmayacağım yani,ne var öyle kolay olsa,hıııımmm bide dün akşam biz şeyden bahsettik okumuşunuzdur ama dışarda ne evde doğumlarda nede doğumhanede kadınlar bizimkiler gibi kendini yırtmıyor nedendir diye hatırladınızmı,acaba biz kendimizi çokmu şartlıyoruz ne dersiniz,aklıma gelmişken böğürtlen ve ahududu çayı kullanacakmısınız normal doğum düşüneneler ve (son soru,fikir almak için kızmayın uzun oldu diye sakın)acaba bende dr. Kontrolünümü bekleyeyim hı
Günaydın arkadaşlar bende bu ayın sonunda37 haftalık olup izne ayrılacağım.fakat aklıma bişey takıldı.izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğurursam işe ne zaman başlarım. bilgisi olan var mı.veya 13 haftalık iznin ayrıldıktan hemen sonra mı başlıyor yoksa bebek doğduktan sonra mı?
CANIM BEN camı kapıyı herseyi sirkeli suyla ssılıyorum parlıyorr bide süper bişi...........ben ne dedim gene,, hatırlamıyorum.....
daha bir ayımız var.. Havalandırırız. şeker,,
sirkeli bezle mi silmek gerekiyor ; leke bırakmıyormu ?
benim de çok ağrıyor ama ses yok bende....
ben hiç girmedin nst ye
ah ah o gece kalkmalar benide öldürüyor bacaklar birleşmiyor. agrılaryazamadım devam edeyim göbek capı 110 cm ama artık gögüs altımla göbek arası yaklasık 7 parmak bosluk var
DEMİR iyice asagıya indi yürürken canım acıyooo bacaklarımm birlesmiyooo selinaycımmm:::))))
mobilyalar ilk geldiginde önce kuru bez ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozu talası almak lazım sonra suyun içine sirke döküp onla silmek lazımmm
sirvancım resimleri cekeyimde nasıl koycam orası biraz karısık su resim koyma adresi neydi
haydaaaaaaaaaaa geçmiş olsun sehercik inşallah dayanır sıpalarkızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
benim halen ağzım burnum akıyoevettttttttttttt
geçmişi okudum , geldim....
grip olanlar nasıl bakım bugün....
seherim bütün dualarımız seninle,, inşallah bebişlerine sağlıcakla kavuşursun.. daha erken ama....
bana bakkkkkkkk yapraklarını yolarım teker tekerrrrrrr biz neyiz kızzzzzzzzzz bostan korkuluğumu urlaya ne oluyo ayrıca eve net bağlatmıcakmıydı okız şirvan zaten sende terketsen iyice dağılırız şemşamer gitti deniz gitti urla gidio ohooooooooooooooooooo
maşallah onabu arada ben de cumartesi doktordaydım.
kzım 2250 falanmış.kilomuz bi kaçgün geriden geliyor ama bu bizim için avantaj.şekerden henüz etkilenmemiş dedi doktorum çok sevindim.
daha önce sezeryan için 8 nisan demişti.14 nisanı da ayarlıyabilirz.ciğer gelişimi açısından.şeker sorunu yaşayan annelerin bebeklerinde ciğer gelişimi daha geç oluyormuş.
en güzeli kızım bize resmen gülümsedi.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
boyumuz 10 gün önden gidiyor.eee ben 175 baba 187 olunca çocuk boydan ibaret olacak :))
işte bizden bu kadar.
bi haydaaaaaaaaaaa daha anacım ben 36. haftadayım sancı 6 ile 14 arası çıkıyobu arada geçen cuma nst ye girdim sanırım bursasu demişti 80 ve üzeri çıkınca doğum sancısı demek diye bende hep takip ettim sadece 1 kere 65 e çıktı ve kendimi dinledim ne kadar sancım var cnm yanıyo diye sanki yeni regl olmuşum da ağrı kesici içeyim dedirten bi ağrı 80 lerde çok fena değil sanırım o zaman ooof bi şansım olsada ne kadar şiddetli olduğunu görebilsem doğum sancısının dayanırmışım gibi geliyo ama...bi taraftan da kolayı var vurdur iğneyi ne çekcen o sancıyı diyoruum :uhm:
bunu yaşamak istemiyorum gerçi koçişle beni kardeş sanıyolar benziyoruz birbirimize ama sıpalr benim gibi kumral ve yeşil gözlü olsunlar lütfen yaaaaaaaaaaaa onca aydır taşıyorum:Saruboceq:Benim oğlanın da yüz şekline bakıp doktor teyzesi aynı annesine benziyo demişti ama bence yanılabilir.
Çünkü benim yüzüm yuvarlak bebeklerinde hepsinin yuvarlak oluyo ya ordan yola çıktıysa yanılıyo diye düşünüyorum.
Ayrıca benim kızım ilk doğduğu gün aynı bana benziyodu. Düşünün ben kumral yeşil gözlüyüm yuvarlak yüzlüyüm aynı bendi. Sonra göz döndü kahveye , ten karardı ,surat uzadı aynı baba oldu uzun esmer bi kız. heheeh
hoşbulduk kuzummmmgünaydın güzel tombul kuş hoşgeldin...
küsme şekercim sen bu çiçek hadsizinedelikafaduldenseherimede bir geçmiş olsun diimde öle yazmiim bari,bu arada bizim dr,dedi ya 23 de kara verilecek çatı muayenemde var,ozaman şekerle beraber 2-3 tahlil daha istedi lazım olabilir diye söliim dedim,bizimkininde yüzü dönük içe doğru anca popo,kuku ve gördük minicik ayak ggördük ama olsun yerim ben onun poposunuda
hoşbulduk şekerim dikkat et valla çok zorSağolun kızlar.Dikkat edeceğim tabi ama siz de dikkat edn.U aralar herkes hasta.Siz bir de çalışıyorsunuz.Aman Dikkat!
Güzelm bence erken değil.doktorunun da bildiği vardır.İçin rahat olsun.
Günaydın Şenay.Hoşgeldin.
şekerim bak benim ikisi toplam 5 i geçti ne bulursam homini gırtlak eheheheeee gerçi bebekler kadar banada yarıyo o ayrıbetülcüm kaşar peyniri, yumurta ye canım bol bol protein al sen.gamyoncuiremsu
ayrıca bu soruyu tombiş bebek anneleri daha iyi cevaplar selinay ve dideme sormak lazımdelikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk tatlişkomoy oy oyyy
bend ekorkmaya başladım doguracagım diye................. ay allahım korusun dah dursunlar
ya benımde tam oramda patmalar oluyor genelde ayaktayken aniden giriyoo... korkuyorum
hoşgeld,niz 3 silahşörlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doğum ne zaman olursa ozaman başlıyo izinGünaydın arkadaşlar bende bu ayın sonunda37 haftalık olup izne ayrılacağım.fakat aklıma bişey takıldı.izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğurursam işe ne zaman başlarım. bilgisi olan var mı.veya 13 haftalık iznin ayrıldıktan hemen sonra mı başlıyor yoksa bebek doğduktan sonra mı?
ben en baştan ayırıcam odalarınıseminerde beraber aynı odada kalacaklar....
3 aydan sonra araya paravan koysunlar dedi,,,
bebekler 3 aya kadar hiçbirşeyi anlamıyorlar, fakat 3 aydan sonra hissediyorlarmış....
Aklınızda bulunsun derim...
Ben mesela ilk zamanlar , yatak odasına koyacağım , ondan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum....
Tabi baran bey kabul ederse ...
günaydınnnnnnnnnngünaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim herkes ii dir inşallah
bu arada seherim hastanede dün gece orda kaldı bugün çıkıp çıkmayacağı belli olacak
laptopuda kocası getirmiştir yani.......
haydaaaaaaaaaaa geçmiş olsun sehercik inşallah dayanır sıpalar
ay yok ben kararverdim benim çocuklar normal diil eşek bunlar eşeeeeeeeek
benim halen ağzım burnum akıyo
bana bakkkkkkkk yapraklarını yolarım teker tekerrrrrrr biz neyiz kızzzzzzzzzz bostan korkuluğumu urlaya ne oluyo ayrıca eve net bağlatmıcakmıydı o
maşallah ona
kilosuna takma kafayı sağlığı yerinde olsun kilo önemsiz
bi haydaaaaaaaaaaa daha anacım ben 36. haftadayım sancı 6 ile 14 arası çıkıyo
bunu yaşamak istemiyorum gerçi koçişle beni kardeş sanıyolar benziyoruz birbirimize ama sıpalr benim gibi kumral ve yeşil gözlü olsunlar lütfen yaaaaaaaaaaaa onca aydır taşıyorum:Saruboceq:
hoşbulduk kuzummmm
küsme şekercim sen bu çiçek hadsizinedelikafadulden
hoşbulduk şekerim dikkat et valla çok zor
şekerim bak benim ikisi toplam 5 i geçti ne bulursam homini gırtlak eheheheeee gerçi bebekler kadar banada yarıyo o ayrı
hoşbulduk tatlişkom
doğum ne zaman olursa ozaman başlıyo izin
ben en baştan ayırıcam odalarını
yazamadım devam edeyim göbek capı 110 cm ama artık gögüs altımla göbek arası yaklasık 7 parmak bosluk var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?