2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın arkadaşlar bende bu ayın sonunda37 haftalık olup izne ayrılacağım.fakat aklıma bişey takıldı.izne ayrıldıktan 1 hafta sonra doğurursam işe ne zaman başlarım. bilgisi olan var mı.veya 13 haftalık iznin ayrıldıktan hemen sonra mı başlıyor yoksa bebek doğduktan sonra mı?

nst ye girenler nasıl birşey ,anlatabilir misiniz,ben şu ana kadar hiç girmedim merak da ediyorum ama,çrş kontrolüm var acaba dr um demezse gireceksin die ,ben sorayım mı ki nst ye gireyim die?

canım seni böyle bi makineye baglıyorlar
makinede rakamlar cıkıyo elinede bişey verıyorlar kumanda gibi hareketini hissedınce o dügmeye basıyorsun

yazamadım devam edeyim göbek capı 110 cm ama artık gögüs altımla göbek arası yaklasık 7 parmak bosluk var
DEMıR iyice asagıya indi yürürken canım acıyooo bacaklarımm birlesmiyooo selinaycımmm:::))))

mobilyalar ilk geldiginde önce kuru bez ve elektrik süpürgesiyle içindeki tozu talası almak lazım sonra suyun içine sirke döküp onla silmek lazımmm

bu arada gece yatarken daha kötü oluyoo gercekten
hele birde tuvalete falan kalkmakk iskence

sirvancım resimleri cekeyimde nasıl koycam orası biraz karısık su resim koyma adresi neydi

biz oda olayını daha sonra halledeceğiz.ilk 6 ay yanımızda kalacak.oda düzenlemesi de o zman olacak.sizlerinkini görünce fikir oluyor arkadaşlar.odası hazır olanalr foto koysun gerçekten de .

seminerde beraber aynı odada kalacaklar....

3 aydan sonra araya paravan koysunlar dedi,,,

bebekler 3 aya kadar hiçbirşeyi anlamıyorlar, fakat 3 aydan sonra hissediyorlarmış....

Aklınızda bulunsun derim...

Ben mesela ilk zamanlar , yatak odasına koyacağım , ondan sonra kendi odasında yatırmayı düşünüyorum....

Tabi baran bey kabul ederse ...

nts denen seye beni hastanede yatarken bagladılar orda hatta sölemiştim bende inanılmaz kasılmalar cıkm ıstı hemsire doguruyom sanmıstı ama onlar bizim DEMıRıN tekmeleriydii

üstelik hatunlar nts nin sesini cok actıkları için cocuk kendi sesiyle dans etmeye baslamıstı:::)))))

yani bende hiç ise yaramadı birde cok sıkıcı yarım saat öle yatıyorsunnn:::))

slm kızlar ben nst ye sonunda girdim yarım saat bebeğin kalp atışları ve sancı takip ediliyor insan içindeki mucizeyi birkez daha hissediyor Rabbim çok yüce o küçük kalpleri hep sağlıkla atar inşallah yavruların sorun yoksa nst ye almıyor doktor ama bence her ihtimale karşı girmek iyi olur hiçdeğilse insanın içi daha çok rahat eder

KIZ NERDESİN SEN ,, GÖRMÜYORUM HİÇ,,
BEN DOĞUMDAN SONRA DİYE BAŞLIYOR BİLİYORUM...

37 haftanda ayrıldıktan sonra bebek erken gelirse kalan iznini aktaramıyorsun malesef.

NE YAZIKKİ

ImageShack® - Image Hosting

OLMAZSA BANA MAİL AT , ORDAN HALLEDERİM BEN...

takmayın kemik çıtırtısına ben 6.aydan beri her gece 2 sefer duyuyorum hatırlarsınız bu sabaha doğru dedimki yine kasılıp kramp köşesinden dönerken çıkan çıtlama sesinden sonra bir sabah böyle kemiğim açılıp bebeğimi yatağımda görürsem şaşırmayacağım yani,ne var öyle kolay olsa,hıııımmm bide dün akşam biz şeyden bahsettik okumuşunuzdur ama dışarda ne evde doğumlarda nede doğumhanede kadınlar bizimkiler gibi kendini yırtmıyor nedendir diye hatırladınızmı,acaba biz kendimizi çokmu şartlıyoruz ne dersiniz,aklıma gelmişken böğürtlen ve ahududu çayı kullanacakmısınız normal doğum düşüneneler ve (son soru,fikir almak için kızmayın uzun oldu diye sakın)acaba bende dr. kontrolünümü bekleyeyim hı

bilemiyorum ki şeker,,,
belki onlar acıya daha dayanıklıdır....

Ben o çaylardan içmeyi düşünmüyorum...
Ben de hurma yemek gerekirmiş diye duydum ama .. Bilmiyorum net

Bebek doğduktan sonra başlıyor 8 haftalık doğum sonrası iznin.o zamana kadar 32 haftadan sonra ne kadar çalıştıysan onlar da sonraya ekleniyor diye biliyorum.

koca göbekliler benim doktor kendini düşünüyor nöbetinde işimi halletmek istiyor.hayırlısı.dr 3 kiloyu bulur dedi ama bana pek inandırıcı gelmedi.ben de bol bol yemek yiycem son 15 gün kaç gram alır bebekler sdizce?
bir de anketime katılın nisan annelerinde isimler ilgili...
öslem bence bekle sancın ağrın çok değilse...

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim herkes ii dir inşallah
bu arada seherim hastanede dün gece orda kaldı bugün çıkıp çıkmayacağı belli olacak
laptopuda kocası getirmiştir yani.......

CANIM BEN camı kapıyı herseyi sirkeli suyla ssılıyorum parlıyorr bide süper bişi...........

ah ah o gece kalkmalar benide öldürüyor bacaklar birleşmiyor. agrılar

kızlar ben yavaştan kaçıyorum annemin günü varmış gel diye tutturdu. Şimdid bisürü kadın bisürü yorum yapacak off ya .

kızlar çatı muayenesi nezaman oluyo yada muhakkak oluyo mu... 18 de doktor kontrolum var acaba yaparmı korkuyorumm

kızlarrrrrr sancılarım tuttu yatırdılar hastaneye
bebekller" erkencı cıktı daha kucukler ınsallah 15 gun daha tutarlar
dua edın ne olurrrrrr
haydaaaaaaaaaaa geçmiş olsun sehercik inşallah dayanır sıpalar
ay yok ben kararverdim benim çocuklar normal diil eşek bunlar eşeeeeeeeek
evettttttttttttt
geçmişi okudum , geldim....

grip olanlar nasıl bakım bugün....

seherim bütün dualarımız seninle,, inşallah bebişlerine sağlıcakla kavuşursun.. daha erken ama....
benim halen ağzım burnum akıyo

kız şirvan zaten sende terketsen iyice dağılırız şemşamer gitti deniz gitti urla gidio ohooooooooooooooooooo
bana bakkkkkkkk yapraklarını yolarım teker tekerrrrrrr biz neyiz kızzzzzzzzzz bostan korkuluğumu urlaya ne oluyo ayrıca eve net bağlatmıcakmıydı o

maşallah ona
kilosuna takma kafayı sağlığı yerinde olsun kilo önemsiz
bi haydaaaaaaaaaaa daha anacım ben 36. haftadayım sancı 6 ile 14 arası çıkıyo
bunu yaşamak istemiyorum gerçi koçişle beni kardeş sanıyolar benziyoruz birbirimize ama sıpalr benim gibi kumral ve yeşil gözlü olsunlar lütfen yaaaaaaaaaaaa onca aydır taşıyorum:Saruboceq:

günaydın güzel tombul kuş hoşgeldin...
hoşbulduk kuzummmm

küsme şekercim sen bu çiçek hadsizinedelikafadulden
hoşbulduk şekerim dikkat et valla çok zor

betülcüm kaşar peyniri, yumurta ye canım bol bol protein al sen.gamyoncuiremsu

ayrıca bu soruyu tombiş bebek anneleri daha iyi cevaplar selinay ve dideme sormak lazımdelikafaduldendelikafadulden
şekerim bak benim ikisi toplam 5 i geçti ne bulursam homini gırtlak eheheheeee gerçi bebekler kadar banada yarıyo o ayrı

hoşbulduk tatlişkom

doğum ne zaman olursa ozaman başlıyo izin
ben en baştan ayırıcam odalarını

günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim herkes ii dir inşallah
bu arada seherim hastanede dün gece orda kaldı bugün çıkıp çıkmayacağı belli olacak
laptopuda kocası getirmiştir yani.......
günaydınnnnnnnnnn
valla sen hergün 10-11-12 de uyanırsın maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne güzel....

AHAHAHAHAHAH ŞENAY HANIM ODALARI İLK BAŞTAN AYIRACAKMIŞ SEN ACABA ODADAN DIŞARI CIKABİLECEKMİSİN............:teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance:

şirvancım buralardayım.iş yeri biraz sıkı.o yüzden fazla giremiyorum net'e.evde internette yok.böyle hasret kaldım sizlere.((

didem kesin normal doğum yapıyosun demi senin bebişte büyükte bana nomal yapamazsın bebek büyük diyolar ........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…