2009 Nisan Anneleri buraya

herkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.

ooo biz onlara 2 ay öncesinden hallettik...
Sen çok geç kalmışsın...

şaka şaka -- ben eminönünden aldım..

Ama henüz daha yapmadım...
Izine çıkınca şekerlerini alıp tek tek yapacağım...

herkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
ben kendim yaptım daha ucuza geldi

Ya hayatım kafayı takmaktan değil, daha önce aynı olan kimseyi görmedim onun için. Yoksa mutlaka kişiden kişiye değişir. Görmüşken soruyum dedim. O kadar..
ne kızıyon ufacık çocuğaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

Megul seninle haftalarımız aynı senin bebiş nekadar kilosu boyu....

canım cumartesi doktordaydım.34+1 de kilosu 2250 boyu 2 hafta önden gidiyor ama doktorumuz uyluk kemiğine göre söyledi boyu tam olarak şu kadar demedi.
ben de şeker var o yüzden diyetteyim bebeğin kilo alımı biraz yavaş.ama bu bizim için avantajlı bi durum.

oylama yaptım.Rabbim ne güzel bebeksin sen öyle ya yerim ben seni.ay geçsin artıkın şu günler ben de istiyoooooooooooooooom

saolun arkadaşlarr..bilgilendiririm siiz sonuçtan...allah hepinizin kucağına bebeklerinizi sağlıcakla almayı nasip etsin..okadar çabuk geçiyorki inanamazsınız zaman ilk geçmek bilmiyor gibi geliyor ama bebek doğduktan sonra herşeyi unutu veriyorsunuz...sanki rüya gibi oluyorr..bol bol hamile resim çektirinn..bol bol gezin..çünkü bir müddett dışarı çıkmanız mümkün olmuyorr sevgiler..

arkadaşlar köfte vardı.girmiyo bayadır.erken doğum tehdidi vardı yanlış hatırlamıyorsam.doğurdumu ki acep?

Ben dün yazmıştım heralde 2390 falan diye. Ayrıca sen de geri gitmiyorsun. Ben de Kağan KOCATEPE'nin kitabı var 9 ay 10 gün diye ona göre 34 Hafta sonu 2200 gr. Tabii (1680-2930) olabilir.Yelpaze geniş yaniii...

Cumarrtesi bende dokrordaydım.34+1 'de.delikafadulden

Şenaycığım kızarmıyım ben sana hiçlülülülülülü

günaydın güzel anneciklerrrrrrrrra.s.

oğluşumun odasından görüntüler

canım güle güle kullanın çok güzel olmuş allah sağlıkla kullanmayı nasp etsin

sağol hayatım amin inşallahhhhh cümlemizin sevdiklerini bizlere bağışlasın rabbim

öp kız bak bizim kadar çırpınıyolar ellerindende bişi gelmeyince aciz hissediyo garipler:teselli:

evet canım ya dün zaten bide eşimie bişey olırsa ben ne yaparım diye düşündüm uyuyamadım allah kesinlikle kimseye o acıyı yaşatmasın

canım merak etme bende anlamıyorum dün sabaha karşı karınımda adet sancısı gibi bi ağrı oldu ona uyandım sonra göbişim bi sertleşmiş bi sertleşmiş heralde doğum sancısı buna benziyor dedim :bbo:hatta ahanda dığuracam dedim ama hemen geçiverdi tabi sonra uyu uyuyabilirsen delikafadulden

ya bende de aynısı oluyor böle beyaz bişey geliyor sonrasında da iç çamaşırım baya ıslanıyo hatta ben korkmuşdum bişey oluyo diye ama bişey değilmiş normalmiş

maşşallahhhhhhhhh kız sanan bende 12 de kalktım kahvaltı yaptım sonra size yazıyorum tembelim işdesositososito

canım hayırlısı olsun ve allah yardımcın olsun :Saruboceq:

canım bence üzme kendini gerçi arkadaşlşar sana ne gerekiyorsa hepsini yazmışlara ama bak doğumdan sonra gelecekmiş aslında insanın doğumdan sonra annesine ihtiyacı olur sonuçda doğumdan önce eşin yanında olacak hiç dert etme kendine canım benim üzülme yani:1hug:

ben tahmin ediyorum ama yazmaaaaaamsırnaşık şey:tomato::tomato:

bu arada urla yok o nerde
allah seni ne yapmasın kız ne tahmin ettin :roflol:

maşşalah elif suya o zaman hoşgeldi sağlıkla büyüsün

amin canım :Saruboceq:sende sağlıkla huzurla kullanırsın inşll. güzel meleğinle

kızlar bende koydum göbüşü nasıl sivri göbüş
kız burda ne kadar çıkmış senin göbiş ama o kına gecesindeki kıyafetinde hiç belli olmuyordu haaaaaa maşşalaahhh aman nazar değmesinnnn

canım paylaşımın için çok teşekkürler

ya bende alacağım ama hastanede dağıtmıcam mevlüt yapacam allah nasip ederse o zaman alacağım ama şimdimi alsam yoksa doğumdan sonramı ona karar veremedim

kızlar şimdi lavabodaydım kan geldi ama makattanmı yoksa vajinadanmı anlıyamadım çok korktummmmm acaba doktora gitsemmi karnımda hiç ağrıda yok ama offfffff eşimde yanımda değil hatta yanımda kimse yokk ya acaba hangisinden geldi nasıl anlarımm canım çok sıkıldı:çok üzgünüm:

tekrar lavaboya git tuvalet kağıdıyla makatı kontrol et ön tarafa değdirme sonrada önü kontrol et ayyy inşallah bişi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…