herkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
ben kendim yaptım daha ucuza geldiherkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
ne kızıyon ufacık çocuğaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:Ya hayatım kafayı takmaktan değil, daha önce aynı olan kimseyi görmedim onun için. Yoksa mutlaka kişiden kişiye değişir. Görmüşken soruyum dedim. O kadar..
Megul seninle haftalarımız aynı senin bebiş nekadar kilosu boyu....
canım cumartesi doktordaydım.34+1 de kilosu 2250 boyu 2 hafta önden gidiyor ama doktorumuz uyluk kemiğine göre söyledi boyu tam olarak şu kadar demedi.
ben de şeker var o yüzden diyetteyim bebeğin kilo alımı biraz yavaş.ama bu bizim için avantajlı bi durum.
arkadaşlar köfte vardı.girmiyo bayadır.erken doğum tehdidi vardı yanlış hatırlamıyorsam.doğurdumu ki acep?
sağol hayatım amin inşallahhhhh cümlemizin sevdiklerini bizlere bağışlasın rabbim
öp kız bak bizim kadar çırpınıyolar ellerindende bişi gelmeyince aciz hissediyo garipler:teselli:
ya kızlar ben kasılmaları anlamıyom...ya ben salak mıyım ne ...valla kendime kızıyom...arada sanki karnım iyice geriliyo sanki içten buyuyo gibi ama ...kasılmayı anlamıyom...
Bu arada hastane çantası sorum arada kaynadı herhalde benneyaptımkisenağlama
ya bende de aynısı oluyor böle beyaz bişey geliyor sonrasında da iç çamaşırım baya ıslanıyo hatta ben korkmuşdum bişey oluyo diye ama bişey değilmiş normalmişcanım üzülme tek salak sen değilsin,, bende anlamıyorummmm
ben daha çanta hazırlamadım...
biraz önce bir akıntım geldiii.. maşallah.. çamaşır olduğu gibi ıslandı...
beyasım sı bir akıntı ile birlikte...
sizde de böyle oluyormu ...
maşşallahhhhhhhhh kız sananvalla 7 kalktım iki odanın camını sildim (uyanınca dış kısmını kocama sildirdim tabi :) kahvaltı hazırladım kocişe amaann bugün ii yarın kötü olurum yine amma dengesiz haa vücudum da beynim de...
canım hayırlısı olsun ve allah yardımcın olsun :Saruboceq:ekimin bebiş çıkmıştır şimdiye ne güzeldira.s.
ve kızlar ben 4.30 da bir sancıyla uyandım ve belimde ağrılar hafifi hafif devam ediyor....Allahım hayırlısını versin de 7.koyun olabilme ihtimalini görüyorum kendimde
canım bence üzme kendini gerçi arkadaşlşar sana ne gerekiyorsa hepsini yazmışlara ama bak doğumdan sonra gelecekmiş aslında insanın doğumdan sonra annesine ihtiyacı olur sonuçda doğumdan önce eşin yanında olacak hiç dert etme kendine canım benim üzülme yani:1hug:yaa kızlar bişiy dicem size.. doğumla açılmayla ilgisi yok ama biras üzgünüm..
annem sakarya ya abimin yanına geldi... abim cumadan beri hasta hatta dün hastaneye kaldırılmış falan... grip... annem de bu sabah geldi... doğum olunca da bana gelecek... üzülme sebebim ise kıskançlık mı yoksa gerçek mi bilmiyom ama annemin bu tavrı beni üzdü...
düşünüyorum herkezin annesi yanına geliyo ya da doğumda yanında olcak benimki doğumdan sonra gelecekmiş.. dayanamazmış.... oysa şimdi benim bişiy yapamadığımı falan biliyo.. bel ağrılarımı... en azından destek olsa....
geleyim mi diye teklif bile yok... en başta da tavrını koydu doğumda ben gelemem diye... tamam tansiyon şeker falan var ama en azından gelirim desin ben gelme diyim... moralim bozuldu ağlamak istiyorum...
zaten evlenirken evi yerleştirirken de yoktu... her şeyi eşimle yaptık... son temizliği kaynanamla... annemler nikah salonuna geldiler ordan eve geldik her şey hazırdı yani... kaynanam nikahtan 2 gün önce geldi yard edeyim diye... (biz ist nikah yapıp sonra düğün yaptık) offfff bunlar şimdi nerden aklıma geldiyse sabah sabah... canım sıkıldı...... sizce ben abartıyo muyum..........
allah seni ne yapmasın kız ne tahmin ettin :roflol:ben tahmin ediyorum ama yazmaaaaaamsırnaşık şey:tomato::tomato:
bu arada urla yok o nerde
maşşalah elif suya o zaman hoşgeldi sağlıkla büyüsünkızlar dün akşam halamın kızı doğum yapmış,,
normal doğum --3 saat sancı çekmiş,, ama sonunda kızına kavuşmuş...
dikişi varmış... biraz önce aradım.. sesi gayet iyi geliyordu..
allahın izniyele bizde bir kurtulalım ...
24 mart deniyordu... 17 martta doğum gerçekleşmiş,, 3400 gr.. maşallah. Elif Su
amin canım :Saruboceq:sende sağlıkla huzurla kullanırsın inşll. güzel meleğinleHerkese günaydın... Bi selam verim dedim. Bugün bizim için heyecanlı bi gün:))) Bebişin odası geliyo, az öncede babam diğer eşalarını getirdi. Ben annemlerde tutuyodum bugün artık buradalar:) Sabah kocişle konuştuk, iş güç o farkında değildi bebişin 3 haftası kaldığının:) sabah farkedince kısa bi şoka girdi, o saatten beri baba oluyorum diye dolaşıyo.
Her an ağzımda Allahım herkese yardım et diye dua etmekten başka bişey yok.. Umarım bu zorlu ama keyifli yolculuğu herkes mutlu sonla tamamlar:Saruboceq:a.s.
kız burda ne kadar çıkmış senin göbiş ama o kına gecesindeki kıyafetinde hiç belli olmuyordu haaaaaa maşşalaahhh aman nazar değmesinnnn
canım paylaşımın için çok teşekkürlerHAMİLEYİM DİYE ARKADAŞLAR MAİL GÖNDERMİŞ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Doğumda okunan dua ayeti:
İnne Raebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve’ş-şemse ve’l-kamera ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru. Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn.”
Bu duanın kaynağı a'raf suresi 54. ayettir. Meali şöyledir:
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)
ya bende alacağım ama hastanede dağıtmıcam mevlüt yapacam allah nasip ederse o zaman alacağım ama şimdimi alsam yoksa doğumdan sonramı ona karar veremedimherkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
aman allah korusun biz onunla aynı gidiyorduk daha çoook erken :1no2:
bende elleri ağrıyan bi benim sanıyodum heeeee başkalarıda varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?