2009 Nisan Anneleri buraya

Hoşgelmiş Elif Su.Maşallah ona

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün

mesajını iletti mıhtar sen merak etme masa üstümü laptapmı bilgisayar

kızlar elektrik kesildide ondan çıktım asayiş berkemal......hafif sancılar geliyor ama telaşa vermiyorum....yemek yapıyorum deli gibi sonrada banyo işlerimi halledeyim ne olur ne olmaz.....akşama kadar ak döt kara döt belli olur sanırım......haberdar ederim ben sizi gitsem bile

yaa kızlar normal doğumda çatı kemiği çoook önemliymiş ya benimde bi arkadaşım doğum yapmıştı ama kemiği maşşallahtı yani dr da ööle demişti doğuma aldılar 3 dk ıkınma süresi anında doğum yaptı kız şimdi 2. ye hamile bu da 1,5 dakikada diyo :))

Herkese günaydın... Bi selam verim dedim. Bugün bizim için heyecanlı bi gün:))) Bebişin odası geliyo, az öncede babam diğer eşalarını getirdi. Ben annemlerde tutuyodum bugün artık buradalar:) Sabah kocişle konuştuk, iş güç o farkında değildi bebişin 3 haftası kaldığının:) sabah farkedince kısa bi şoka girdi, o saatten beri baba oluyorum diye dolaşıyo.
Her an ağzımda Allahım herkese yardım et diye dua etmekten başka bişey yok.. Umarım bu zorlu ama keyifli yolculuğu herkes mutlu sonla tamamlar:Saruboceq:a.s.

napacam ben iki tane koç burcuyla selinay ciğeri miğeri gelişmiştir bu sıpaların insan ikizse ikizliğini bilir dimii çıkın gelin herşeyiniz hazır nedir yani su malağı gibi yatırıyonuz beni

kıs benim arkadaş 37 de doğurdu diyomya heheh,bide o kısa boylu ne çekti garibim valla..........................ikiz zor bacım...............................................

masa üstü olsaydı çoktan halletm*0şt*0m şenaycım ya,onu söküp teker teker kurutursun yada üşen*0rsen alırsın ama bu laptop *0şte,y*0nede *0dare eder dem*0 anlıosunuz yazdıklarımdan,ben b*0razdan y*0ne operasyon yaparım buna,ş*0rvancım gözünüz aydın beb*0şe,allah analı babalı büyütsün b*0de *0y*0k*0 varsın valla yoksa dün akşam nasıl haber verecekt*0m ayhu,rumel*0l*0 anacım gel*0yomu yoksa beb*0ş kıs sende şenaydan önce doğuracan ay şenay hal*0n*0 düşünem*0yorum arkadaşım k*0hk*0hk*0h

bilmiyorum ki hayatım...

kız aldım msj. , ilk önce biri doğum yaptı , sandım.. ama baktım sakarın bir pc su dökmüş :))

ayrıca bana heran msj atabilirsin. saatin hiç önemi yok...
biz zaten birbirimizi merak ediyoruz... habersiz bırakmayalım birbirimizi

canım hadi gözün aydın.. fazla yorma kendini..
didemin tavsiyesi sirkeli su ile silmek .. aklında bulunsun.. okuyu alıyormuş....

kıs ş*0rvan çatlattın ben*0 allah canını almasın senş*0n em*0 ölme sen,demek yağmurlar başlamadan yapılması lazım ha,yarıldım gülmekten,tahm*0n edem*0yorum yüzünün *0fades*0n*0 yolamdınmı adamı sen k*0mle dalga geç*0on d*0ye

elif bebek için söylemiş olduğunuz iyi dilekler için hepinize teşekküler...

kızenime sordum.. ilk suyun mu geldi, yoksa nişanmı ,, ikiside gelmemiş,
kasıklarına şiddetli ağrılar girmeye başlamış,,, öylelikle hastaneye gitmişler....

kıs benim arkadaş 37 de doğurdu diyomya heheh,bide o kısa boylu ne çekti garibim valla..........................ikiz zor bacım...............................................
kız sanki bende sülün gibi boy varrrrr zorrrrrrrrrrr zorrrrrrrrrrrrr bidaha bilmediğim şeylere heves etmicem ders oldu bana

kuzu sen saç kurutma makinası operasyonuna devam et

yok anacım yolmadım valla,,, iyi halime geldi herhal...
yanımda etoprak - sebru- rudevdax ta vardı.. ve bir çok tanımadığım hamile bayan....

şirvan bebeğiniz hayırlı olsun...
sultan maşallah canım... çok tatlı görünüyosun...
ben de kendime biras geldim gözlerimi açamıyom ama... gidip kahvaltı yapayım gelirim birasdan.. şimdilik öptük hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…