kızlar dün akşam halamın kızı doğum yapmış,,
normal doğum --3 saat sancı çekmiş,, ama sonunda kızına kavuşmuş...
dikişi varmış... biraz önce aradım.. sesi gayet iyi geliyordu..
allahın izniyele bizde bir kurtulalım ...
24 mart deniyordu... 17 martta doğum gerçekleşmiş,, 3400 gr.. maşallah. Elif Su
maşallah canım Allah analı babalı büyütsünkızlar dün akşam halamın kızı doğum yapmış,,
normal doğum --3 saat sancı çekmiş,, ama sonunda kızına kavuşmuş...
dikişi varmış... biraz önce aradım.. sesi gayet iyi geliyordu..
allahın izniyele bizde bir kurtulalım ...
24 mart deniyordu... 17 martta doğum gerçekleşmiş,, 3400 gr.. maşallah. Elif Su
mesajını iletti mıhtar sen merak etme masa üstümü laptapmı bilgisayarya kızlar blg bazı tuşalrı çalışmıyor dün akşam su döktük ve sonrada g*0tt*0 ,bazı harfler gelmed*0 daha,fön mak*0nes*0yle kuruttuk ama anca bu kadar toparlandı ya,bu arada herkese günaydın d*0cem olmayacak ama ben d*0*0m y*0nede,muhtarcım sana msj attım ama aldınmı b*0lemed*0m hoş msj attım sonra baktım saatesöz br daha msj atmayacam akşam ,dün konuştuğum arkadaşlarımdan özür d*0l*0yorum,ş*0md*0 geçm*0ş*0 ok*0*0m gel*0yorum,du bakalım olacakmı
napacam ben iki tane koç burcuyla selinay ciğeri miğeri gelişmiştir bu sıpaların insan ikizse ikizliğini bilir dimii çıkın gelin herşeyiniz hazır nedir yani su malağı gibi yatırıyonuz beni
doğrudur. benden 3 gün önden gidiyorsun :)
Aslında haklısında doktor beni geçen hafta için çağırmıştı gidemedim bu hafta gideyim diyorum.
bir de geçen gittiğimde kafamı karıştırdı bira. ben 31+6 biliyordum kendimi ultrasona çıknca doktor 12+5 dedi. şimdi benim hesaplarıma göre 35+6 da gideceğim.
belki diyorum 36+5 filan der raporu hemen alırım :lepi:
ya kızlar blg bazı tuşalrı çalışmıyor dün akşam su döktük ve sonrada g*0tt*0 ,bazı harfler gelmed*0 daha,fön mak*0nes*0yle kuruttuk ama anca bu kadar toparlandı ya,bu arada herkese günaydın d*0cem olmayacak ama ben d*0*0m y*0nede,muhtarcım sana msj attım ama aldınmı b*0lemed*0m hoş msj attım sonra baktım saatesöz br daha msj atmayacam akşam ,dün konuştuğum arkadaşlarımdan özür d*0l*0yorum,ş*0md*0 geçm*0ş*0 ok*0*0m gel*0yorum,du bakalım olacakmı
Herkese günaydın... Bi selam verim dedim. Bugün bizim için heyecanlı bi gün:))) Bebişin odası geliyo, az öncede babam diğer eşalarını getirdi. Ben annemlerde tutuyodum bugün artık buradalar:) Sabah kocişle konuştuk, iş güç o farkında değildi bebişin 3 haftası kaldığının:) sabah farkedince kısa bi şoka girdi, o saatten beri baba oluyorum diye dolaşıyo.
Her an ağzımda Allahım herkese yardım et diye dua etmekten başka bişey yok.. Umarım bu zorlu ama keyifli yolculuğu herkes mutlu sonla tamamlar:Saruboceq:a.s.
kız sanki bende sülün gibi boy varrrrr zorrrrrrrrrrr zorrrrrrrrrrrrr bidaha bilmediğim şeylere heves etmicem ders oldu banakıs benim arkadaş 37 de doğurdu diyomya heheh,bide o kısa boylu ne çekti garibim valla..........................ikiz zor bacım...............................................
kuzu sen saç kurutma makinası operasyonuna devam etmasa üstü olsaydı çoktan halletm*0şt*0m şenaycım ya,onu söküp teker teker kurutursun yada üşen*0rsen alırsın ama bu laptop *0şte,y*0nede *0dare eder dem*0 anlıosunuz yazdıklarımdan,ben b*0razdan y*0ne operasyon yaparım buna,ş*0rvancım gözünüz aydın beb*0şe,allah analı babalı büyütsün b*0de *0y*0k*0 varsın valla yoksa dün akşam nasıl haber verecekt*0m ayhu,rumel*0l*0 anacım gel*0yomu yoksa beb*0ş kıs sende şenaydan önce doğuracan ay şenay hal*0n*0 düşünem*0yorum arkadaşım k*0hk*0hk*0h
kıs ş*0rvan çatlattın ben*0 allah canını almasın senş*0n em*0 ölme sen,demek yağmurlar başlamadan yapılması lazım ha,yarıldım gülmekten,tahm*0n edem*0yorum yüzünün *0fades*0n*0 yolamdınmı adamı sen k*0mle dalga geç*0on d*0ye
sultan meraklısı sanada yazdım özele bak rahatla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?