senağlamasenağlamasenağlamaya kızlar yanlız kalmak kadar kötü bişey yokmuş onu anladım ben annemiii istiyorumm mmmmmmmmmsenağlamasenağlama
kızlar şimdi lavabodaydım kan geldi ama makattanmı yoksa vajinadanmı anlıyamadım çok korktummmmm acaba doktora gitsemmi karnımda hiç ağrıda yok ama offfffff eşimde yanımda değil hatta yanımda kimse yokk ya acaba hangisinden geldi nasıl anlarımm canım çok sıkıldı:çok üzgünüm:
ayy canım yaa telas yapma.... inşallah bişiy yoktur.. eşin uzak mı sana... hani arayınca hemen gelebilir mi....
:çok üzgünüm:ya temizliği yaparken farkettim sonra zaten iç çamaşırımda renkliydi kan çamaşırımda varsa bile farketmem imkansız şimdi zaten daha doğrusu bundan sonra beyaz iç çamaşırı giycem neyse kızlar ben duramıyorum eşimi aradım gelecek ama dua edin ne olur bebişe bişey olmasın bide son zamanlarda yanlız kalmayın hala ellerim titriyorrrrrsenağlama:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:ya temizliği yaparken farkettim sonra zaten iç çamaşırımda renkliydi kan çamaşırımda varsa bile farketmem imkansız şimdi zaten daha doğrusu bundan sonra beyaz iç çamaşırı giycem neyse kızlar ben duramıyorum eşimi aradım gelecek ama dua edin ne olur bebişe bişey olmasın bide son zamanlarda yanlız kalmayın hala ellerim titriyorrrrrsenağlama:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?