2009 Nisan Anneleri buraya

kontrol ediyorum hemde kaç kez gidip kontrol ettim ama ikisinde de bişey yok şimdi offf panik oldum haaaa psikolojik olarak da galiba kasıklarımada ağrı girdi neyse biraz bekliyim eğer tekrar gelirse bişey hemen giderim doktora yaaa ellerim titredi wallasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamaya kızlar yanlız kalmak kadar kötü bişey yokmuş onu anladım ben annemiii istiyorumm mmmmmmmmmsenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamaya kızlar yanlız kalmak kadar kötü bişey yokmuş onu anladım ben annemiii istiyorumm mmmmmmmmmsenağlamasenağlama

ayy canım yaa telas yapma.... inşallah bişiy yoktur.. eşin uzak mı sana... hani arayınca hemen gelebilir mi....

sende hemoroit varmı kabızmısın eğer gebelikte hemoroit olduysan ve şu an kabızsan muhtemelen makattan gelmiştir zorlayınca rengi nasıl açık renkmi

canım kontrol ettin mi merak ettim...

tuvaletini yaparken zorlandın mı ?

eşim sarıyerde ben 4. leventteyim arasam heralde 15-20 dk yanımda olur hemoroit yok ama çok az kabızlık vardı ama affedersiniz hani tuvaletimi yaparken canım acımadı rengide koyu bildiğimiz kan rengiydi hani elimiz kesilir ya o kırmızı yani offff walla habire lavaboya gidiyorum offfffffffffffffffffffffffffffffff

tekrar olmadı değil mi.. ağrı falan da yok... sol yanına yatıp hareketleri kontrol et bakalım ne alemde... ama telaş yapma.....

:çok üzgünüm:ya temizliği yaparken farkettim sonra zaten iç çamaşırımda renkliydi kan çamaşırımda varsa bile farketmem imkansız şimdi zaten daha doğrusu bundan sonra beyaz iç çamaşırı giycem neyse kızlar ben duramıyorum eşimi aradım gelecek ama dua edin ne olur bebişe bişey olmasın bide son zamanlarda yanlız kalmayın hala ellerim titriyorrrrrsenağlama:çok üzgünüm:

canım telaşa gerek yok.. bence kabızlığından dolayı olmuş olabilir,,,

bu arada bayanlar--- bu son zamanlarda renkli çamaşır giymeyin...
her şeyi kontrol etmemiz gerekiyor...

güzelim panik yapma hemen, sakin ol korkma bebişe bişey olmaz,çok huzursuzsan doktoruna bi git derim ama bence bişey çıkmayacak, hemeroidtir bence..

doktora nişan nasıl geliyor diye sorsaydın ne derdi acaba?

kız isteniyor , söz kesiliyor , ondan sonra nişan geliyormu derdi?

kızlar ben gidiyorum üstümü değiştireyim bencede renkli iç çamaşırı giymeyin ayrıca yanlız kalmamaya çalışın ondan sonra benim gibi ufacık bişey olsa panik olursunuz gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…