şirvan bebeğiniz hayırlı olsun...
sultan maşallah canım... çok tatlı görünüyosun...
ben de kendime biras geldim gözlerimi açamıyom ama... gidip kahvaltı yapayım gelirim birasdan.. şimdilik öptük hepinizi...
hepinize tünaydınlar arkadaşlar.
öncelikle şirvan bebeğiniz hayırlı olsun.
Bursasu foto yine çok güzel de niye yüzünü kapatıyorsun ki?çirkin misin kız yoksa?
Geda üzülme canım benim annemin de aslında şimdiler de gelmesi gerekiyordu.ama nisan 5 inde anca gelecek ve 2 hafta kalabilecek.ben de biraz üzülmüştüm .en azından kırkı çıkana kadar kalır diyordum ama şartlar elvermiyor işte napalım.
şu dondurucuya börek sarma atacak becerikli anneler maşallah.valla benim gözüm kesmiyo.gelen de tatlıyla falan idare etsin napim.
Rumelili sanki benim içimde de bugün yarın doğumun olacakmış gibi bi his var.
Bir de kızlar ben çok sersem gibiyim ama yatınca uyuyamıyorum.gözümün biri açık biri kapalı dolaşıyorum.sizde de var mı bu miskinlik.
Megul seninle haftalarımız aynı senin bebiş nekadar kilosu boyu....
şenay *0ler*0 ger*0 tuşum ı nın noktalı olanı b*0rde sayıalr g*0tm*0ş devam edecem anacım ben arada uğrarım,sultan allah esr*0ges*0n anacım göb*0ş*0n çok güzel çıkmı*ş kısş*0rvan sen dr.a g*0tmeyecekm*0yd*0n yahu,belk*0 yazmışındırda ben görmem*0ş*0md*0r ha,hep*0m*0z bebekler*0 bekl*0yoruz anladığım kadarıyla kıslar pan*0klemey*0n ya,sancılar felan olacak artık her sancıda doğuracak olsak ooooo,yalancı sancıdır onlar vakt*0 olanlarımız *0ç*0n d*0yorum ha bu arada bana bakın ben ne kadar rahatım t*0cker*0m yanlış ondan "1 hafta öndey*0m baban gelmeden çıkma dey*0p duruyorum ufaklığa oda d*0nler annes*0n*0 üzmez ben*0m kzıım
kızlar şu kilo boy olayına takmayın kafanızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?