2009 Nisan Anneleri buraya

Kız sen bu saate kadar aç mı bekledin?Ne diyim ben sana.

hepinize tünaydınlar arkadaşlar.

öncelikle şirvan bebeğiniz hayırlı olsun.

bursasu foto yine çok güzel de niye yüzünü kapatıyorsun ki?çirkin misin kız yoksa?

geda üzülme canım benim annemin de aslında şimdiler de gelmesi gerekiyordu.ama nisan 5 inde anca gelecek ve 2 hafta kalabilecek.ben de biraz üzülmüştüm .en azından kırkı çıkana kadar kalır diyordum ama şartlar elvermiyor işte napalım.

şu dondurucuya börek sarma atacak becerikli anneler maşallah.valla benim gözüm kesmiyo.gelen de tatlıyla falan idare etsin napim.

rumelili sanki benim içimde de bugün yarın doğumun olacakmış gibi bi his var.

bir de kızlar ben çok sersem gibiyim ama yatınca uyuyamıyorum.gözümün biri açık biri kapalı dolaşıyorum.sizde de var mı bu miskinlik.

urla nerelerde yok bugün.doktora mı gidecekti acaba?son haftalar ya insan birini göremeyince ilk aklına gelen doğum oluyor artık.

HAMıLEYıM DıYE ARKADAŞLAR MAıL GÖNDERMıŞ SıZLERLE PAYLAŞMAK ıSTEDıM

Doğumda okunan dua ayeti:

ınne Raebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve’ş-şemse ve’l-kamera ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru. Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn.”

Bu duanın kaynağı a'raf suresi 54. ayettir. Meali şöyledir:

Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)

kızlar allah rızası için biri nasıl foto ekleyeceğimi söölesiin.hizliresim.com dan deniyom error veriyo burdan eklenti yapmaya çalışıyorum olmuyoo resmin boyutu büyük ondan olabilirmi ki??ama hızlıresim.com dan boyutu küçültüyorum yine olmuyo (

otur oturduğun yerde.. Ne doğurması..
Daha erken...

şenay *0ler*0 ger*0 tuşum ı nın noktalı olanı b*0rde sayıalr g*0tm*0ş devam edecem anacım ben arada uğrarım,sultan allah esr*0ges*0n anacım göb*0ş*0n çok güzel çıkmı*ş kısş*0rvan sen dr.a g*0tmeyecekm*0yd*0n yahu,belk*0 yazmışındırda ben görmem*0ş*0md*0r ha,hep*0m*0z bebekler*0 bekl*0yoruz anladığım kadarıyla kıslar pan*0klemey*0n ya,sancılar felan olacak artık her sancıda doğuracak olsak ooooo,yalancı sancıdır onlar vakt*0 olanlarımız *0ç*0n d*0yorum ha bu arada bana bakın ben ne kadar rahatım t*0cker*0m yanlış ondan "1 hafta öndey*0m baban gelmeden çıkma dey*0p duruyorum ufaklığa oda d*0nler annes*0n*0 üzmez ben*0m kzıım

yok şirvancım ne doğurması.
daha gerçekten çok erken ben hep 37 bitsin diye dua ediyorum.3 haftacık daha sabretsin kuzucuklarımız.ondan sonra daha rahat oluruz inşallah di mi?

mart annelerinin bi çoğu doğurdu hatta yarı kırkını bile çıkardı, ahhh ahhh darısı bizlere inşallah... mayıs anneleride acaba bizleri okuyormu ki???

doktor rahatsızlanmış, randevum ertelendi.. şekerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…