- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
kızlar şimdi lavabodaydım kan geldi ama makattanmı yoksa vajinadanmı anlıyamadım çok korktummmmm acaba doktora gitsemmi karnımda hiç ağrıda yok ama offfffff eşimde yanımda değil hatta yanımda kimse yokk ya acaba hangisinden geldi nasıl anlarımm canım çok sıkıldı:çok üzgünüm:
:çok üzgünüm:ya temizliği yaparken farkettim sonra zaten iç çamaşırımda renkliydi kan çamaşırımda varsa bile farketmem imkansız şimdi zaten daha doğrusu bundan sonra beyaz iç çamaşırı giycem neyse kızlar ben duramıyorum eşimi aradım gelecek ama dua edin ne olur bebişe bişey olmasın bide son zamanlarda yanlız kalmayın hala ellerim titriyorrrrrsenağlama:çok üzgünüm:
Merhaba kızlar
Geçmşi okumaya çalıştım ama beceremedim...
Çok konuşmuşsunuz çok:)
Herkes iyi okuduğum kadarı ile..
Ekim29 da doğum yapmış
Gözüaydın olsun..
Bende yarın kontrole gidiyorum
Nst ye gireceğim..
Bakalım hayırlısı..
Çok öptüm sizi
Sağlıcakla kalın...
ewvet kızlar vajinayı iyice çamaşır yıkar gibi yıkıyordum tırnakal dudak kenrarını şimdi değil önce yırtmışım .kan gördüm.küt küt tabi.sonra aynayı aldım baktım durum buymuş.
gögüs ucumda yaRıldı işte arkadaşlar.o kadar çok değil tabi.sürekli kremi sürüyorum.geçen bebeğe bir sürü kıyafet aldım.satıcı kadın göğsümün ucu benim koptu dedi.evet yanlış duymadınız kopmş.sonra yeniden oluşmuş.bana kremin adını verdi gittim aldım sürüyorum.
Şekerim bir taraftan da ne kadar krem sürersen yumuşarsa o kadar acır diyolar. Ben de mustelanın kremini alacaktım. Önceden kullanıyım diye. Sonra doğum sonuna bıraktım..Zaten korkuyorum bu ğöğüs acısından....:1no2:
ayyyyyy kopardınız beni yarılan yarılana yırtılan yırtılana ayolllllllllll sultannnnnnnnnnnnnn çiçekkkkkkkkkkkkkk urlaaaaaaaaaaaaaaaa nirdesiniz bacımmmmmmmmmmm
çiçek nerde beeee ay urlada yok vajina yırtığı vakasını kaçırdı garipler
okuyunca koptummmmmmmmmmmmmmmmm:) ona halk arasında ne derler özeline bak bu arada
ayyy ovtemizkan yeni okuduum canım afedersin ne olduunu anlamadıım için dalga geçiodum bende salak salak. durdu mu kanama?
okuyunca koptummmmmmmmmmmmmmmmm:) ona halk arasında ne derler özeline bak bu arada
göbek resmini koyduktan sonra internet bi gitti
deli oldum yaa bi bakayım geçmişe
evet cnm göbüş sivriSultan göbişin çok güzel maşallah.Sivriliği yine her zamanki formunda.
valla ne yalan söliim saçlar haftasonundan kalmaydı cnmmaşallah göbişe---
kız saçlar kendi saçınmı yoksa hafta sonundan kalmamı...
süsü karı seni...
evet ya benim göbüş sivri üçgen gidiyo hehe saol tatlımayyyyyyyy maşallahsultannnn sivriymiş kız bayaaa göbüş
hepinize tünaydınlar arkadaşlar.
öncelikle şirvan bebeğiniz hayırlı olsun.
bursasu foto yine çok güzel de niye yüzünü kapatıyorsun ki?çirkin misin kız yoksa?
geda üzülme canım benim annemin de aslında şimdiler de gelmesi gerekiyordu.ama nisan 5 inde anca gelecek ve 2 hafta kalabilecek.ben de biraz üzülmüştüm .en azından kırkı çıkana kadar kalır diyordum ama şartlar elvermiyor işte napalım.
şu dondurucuya börek sarma atacak becerikli anneler maşallah.valla benim gözüm kesmiyo.gelen de tatlıyla falan idare etsin napim.
rumelili sanki benim içimde de bugün yarın doğumun olacakmış gibi bi his var.
bir de kızlar ben çok sersem gibiyim ama yatınca uyuyamıyorum.gözümün biri açık biri kapalı dolaşıyorum.sizde de var mı bu miskinlik.
saol cnmHAMİLEYİM DİYE ARKADAŞLAR MAİL GÖNDERMİŞ SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM
Doğumda okunan dua ayeti:
İnne Raebbekümülahüllezi haleka’s-semâvâti ve’l-arda fî sitteti eyyâmin, sümme’stevâ ale’l-arşi, yuğşi’l-leyle’n-nehâra yetlübühû hasîsen. Ve’ş-şemse ve’l-kamera ve’n-nücûme müsahharâtin bi-emrih, elâ lehü’l-halku ve’l-emru. Tebârekellahü Rabbü’l-âlemîn.”
Bu duanın kaynağı a'raf suresi 54. ayettir. Meali şöyledir:
Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah'tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O'nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. (A'arf suresi, 54)
oslemcim saol tatlım ne yazdığını zorda olsa okuyabiliyorumşenay *0ler*0 ger*0 tuşum ı nın noktalı olanı b*0rde sayıalr g*0tm*0ş devam edecem anacım ben arada uğrarım,sultan allah esr*0ges*0n anacım göb*0ş*0n çok güzel çıkmı*ş kısş*0rvan sen dr.a g*0tmeyecekm*0yd*0n yahu,belk*0 yazmışındırda ben görmem*0ş*0md*0r ha,hep*0m*0z bebekler*0 bekl*0yoruz anladığım kadarıyla kıslar pan*0klemey*0n ya,sancılar felan olacak artık her sancıda doğuracak olsak ooooo,yalancı sancıdır onlar vakt*0 olanlarımız *0ç*0n d*0yorum ha bu arada bana bakın ben ne kadar rahatım t*0cker*0m yanlış ondan "1 hafta öndey*0m baban gelmeden çıkma dey*0p duruyorum ufaklığa oda d*0nler annes*0n*0 üzmez ben*0m kzıım
ya bende yapçaktımda vezgeçtim çünkü bizim mevlüt çok çok kalabalık olurherkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
tühhh beee bizde heveslenmiştik rumelilidurdu benim sancılar........yalancı şeylerklava:
saol cnm 16 idi 18 kilo oldu ayıptır sölemesi:))bursasu sen 16 kilo almiştin dimi hiç göstermiyorsun walla
kızlar şimdi lavabodaydım kan geldi ama makattanmı yoksa vajinadanmı anlıyamadım çok korktummmmm acaba doktora gitsemmi karnımda hiç ağrıda yok ama offfffff eşimde yanımda değil hatta yanımda kimse yokk ya acaba hangisinden geldi nasıl anlarımm canım çok sıkıldı:çok üzgünüm:
betül süpersin valla vajina yırtılır göğüs ucu açılır!!!! nasıl yani???????kaydirigubbakcemile3
kızlar hani bizim eda_edanur vardıya -- mart sapığıııı
ne zamandır girmiyordu,, aradım.... iyiymiş,, ,işleri toparlamaya çalışıyormuş..
bu hafta işten ayrılacakmış,, ondan sonra da eve internet bağlatacakmış,,
yeniden aramıza dönecek..
bebek ve kendisi gayet iyiymiş... herkese selamı var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?