2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bende koydum göbüşü nasıl sivri göbüş

ay maşallah göbüş çok tatlı sultan...........................................................

ay canım geçmiş olsun ama ben bişe olduğunu sanmıyom,hayırlısıyla git gel inşallah.....................

ay bi geliyon bi kayboluyon kıs...................................................................................

Şekerim bir taraftan da ne kadar krem sürersen yumuşarsa o kadar acır diyolar. Ben de mustelanın kremini alacaktım. Önceden kullanıyım diye. Sonra doğum sonuna bıraktım..Zaten korkuyorum bu ğöğüs acısından....:1no2:

göğsü kopan kadın iyi olur dedi.zaten sürmedikçe kötü oldu.bir ara ayva çekirdeği yaptım.sonra karbonat yaptım.ayva çekirdeği olayı etkilemedi ama karbonat 3 krer sürdüm o yardı temelli zaten.:mymeka:

kıs betül karbonat çok iyi gelir................................................................................niye yardıki seninkini.........................

ayyyyyy kopardınız beni yarılan yarılana yırtılan yırtılana ayolllllllllll sultannnnnnnnnnnnnn çiçekkkkkkkkkkkkkk urlaaaaaaaaaaaaaaaa nirdesiniz bacımmmmmmmmmmm

ayyyyyy kopardınız beni yarılan yarılana yırtılan yırtılana ayolllllllllll sultannnnnnnnnnnnnn çiçekkkkkkkkkkkkkk urlaaaaaaaaaaaaaaaa nirdesiniz bacımmmmmmmmmmm

burdayım güzelcimmmmmmmmmmmmm yetiştimnmmmm
benim kociş de gripten telef olmuş şekilde eve geldi bebek gibi şu halimle onunla ilgileniorum çorba yaptım bi ağlamadığı kaldı muhhaaaahhaahah

geçmiş olsun çiçek salya sümük yatın bari heheh.........................................

Sultan göbişin çok güzel maşallah.Sivriliği yine her zamanki formunda.
evet cnm göbüş sivri
maşallah göbişe---
kız saçlar kendi saçınmı yoksa hafta sonundan kalmamı...

süsü karı seni...
valla ne yalan söliim saçlar haftasonundan kalmaydı cnm
bi foto daha çekiimde öle yıkayayım dedim heheh

ayyyyyyyy maşallah sultannnn sivriymiş kız bayaaa göbüş
evet ya benim göbüş sivri üçgen gidiyo hehe saol tatlım

ayyy megul aşk olsun yaaa
çirkinmiyim ben kız
ondan değil ne bileyim bazen misafirler oluyo ya topikte herkes görmesin die yani

saol cnm
paylaşım için

oslemcim saol tatlım ne yazdığını zorda olsa okuyabiliyorum

herkese merhaba bebek şekeri alan almayıdüşünen yapan varmı?yapsammı alsam mı karasız kaldım.
ya bende yapçaktımda vezgeçtim çünkü bizim mevlüt çok çok kalabalık olur
yetiştiremem şekerleri
,
durdu benim sancılar........yalancı şeylerklava:
tühhh beee bizde heveslenmiştik rumelili

bursasu sen 16 kilo almiştin dimi hiç göstermiyorsun walla
saol cnm 16 idi 18 kilo oldu ayıptır sölemesi:))

ay cnmmm ne oluyor hadi hayırlı haberlerle gel

betül süpersin valla vajina yırtılır göğüs ucu açılır!!!! nasıl yani???????kaydirigubbakcemile3

doğru noktadan yakaladın galatea
süperssin heheh,

ii hadi aleykümselam saol mıhtar:)

selam kizlar'ben cok uzun suredir siteyi ziyaret edemiyordum..2008 nisan ayinda oglum dunyaya geldi su an 1 yasina gelmek uzere ve 2009 nisandada kismetse kizimi dunyaya getiricem..ogluma hamisken ve sonrasinda bu siteden cok yardim aldim,paylasimlar cok guzel..kizlar herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…