2009 Nisan Anneleri buraya

bide yufkaları 4 e bölüp her birini rulo yapıp gül böreği şeklinde sararsınız kıymalı sonra çıkartıp fırınlayarak sarmısaklı yoğurt üstüne.........

normale dönücez canım çünkü çok ciddi şeker değil bizimki.....lohusa olunca bişey yapmıyorlar.....3 ayın sonunda test yapıcaklar bize gizlişeker olup olmadığı hakknda sonra rahatız......
ben yürüyüşe gidiyorum kızlar hastaneye doğru yürücem meraklanmayın.........:CüvCüv:

gitmişken doğurayım demeee

bursasu canımm ne demek ben çirkin miyim?takıldım ben sana.haklısın da üstelik.misaifr falan eksik olmuyor.ama saçlar falan pek bakımlı yüzünü merak ettim sadece.

cnm saçlar kınadan kalmaydı yoksa öle değil :))
bi dahakine yüzümü gizlemeden koyarım hem sen benimm msnde varsın msnde var resmim ordan görebilirsin beni

şirvan şimdi şenay ankaradan uçuşa geçmiş olmalı senin için........ne kaa güzel dileklerin var öle:dance:

benim kız kardeşim dolma sardı onu attık buzluğa ama dün rumelili kek de oluyo dedi börek falan konabilir yaaa

ne muhatap olacam o muşluyla ben beeeeeeee

o ağırlıkla biraz zor uçuşa geçer---

tombul sarı kuşşşş

kaza kursunuda denebilir dusunuyorduk ikinciyi ama bu kadar cabuk degil tabi ben bi 2 sene gecsin diyordumki hamileyim...boyle iste kizlar darisi isteyen herkesin basina insallah

canım isabetli olmuş ama -- biri kız - diğeri erkek ...

Allah kazalardan korusun ,,, bebek isteyenlere ALLAH nasip etsin.....

anaaaaa kız şirvan muşlu mu nersinden kız ben malazgirtte 2 yıl öğrt yaptım gerçi hayatımın en zor 2 yılı idi ama yinede hemşo sayılırız zaten şimdi de van dayım

BABAM MUŞLU - MERKEZ DEN... HEMŞOOO

sarı kuş üstüne bi konarsa görürüsün dünyanın kaç bucak olduğunu

O KUŞ ÜSTÜME DÜŞSE --- BARAN CIK HEMEN DIŞARI FIRLAR....
:roflol: :roflol: :roflol:

BİRANDA DOĞURURUM VALLA...

elevinya bacım bende 6 sene kaldım muşta
bu şirvan çakma muşlu sor bakalım gitmişmi hiç muşa anca oğlanın adını baran koyar

göğsümün ucunun yarılması sizi neden bu kadar eylendirdi anlayamadım normal herkesin başına gelebilir.bu durum üstelik benim açımdan acı verici ve iyileştirilmesi gereken bir hastalık.vajina yırtığı ise ufak br çizik.çok komik falan değil yani....

Ben Du It Nipple Cream diye bir krem aldım canım.Çok işe yarıyor kullanan arkadaşlar da çok memnun tavsiye ederim.Vajinana ne oldu anlayamadım?

cnm hemen alınma yanlış anladın
biz komik olduğu için gülmedik
başka bi manada anlamış gibi yapıp güldük yanlış anladın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…