selam kizlar'ben cok uzun suredir siteyi ziyaret edemiyordum..2008 nisan ayinda oglum dunyaya geldi su an 1 yasina gelmek uzere ve 2009 nisandada kismetse kizimi dunyaya getiricem..ogluma hamisken ve sonrasinda bu siteden cok yardim aldim,paylasimlar cok guzel..kizlar herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden
selam kizlar'ben cok uzun suredir siteyi ziyaret edemiyordum..2008 nisan ayinda oglum dunyaya geldi su an 1 yasina gelmek uzere ve 2009 nisandada kismetse kizimi dunyaya getiricem..ogluma hamisken ve sonrasinda bu siteden cok yardim aldim,paylasimlar cok guzel..kizlar herkese hayirli dogumlar diliyorum simdiden
kaza kurşunumu minik prenses
ANA HER NİSANDA BİR DOĞUM -- MAŞALLAH GÜZELİM SANA.....
URLANIN GELECEĞİNİDE BÖYLE GÖRÜYORUM
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
kız şenay -- sizde de kaç aydır tık yok...
Sizde bir kaza kurşunu na gitmeyinnnnnnnnn
seneye bir ikiz daha ...
Amaniiiiiiimmmmmmmmmmm
kızlar geçmişten gördüm bahsetmişsiniz bi ara doğumdan önce doducuya pasta börekmi hazırlıyacakınız bende düşünüyorum çok gelen olur çayın yanında annemler ısıtırlar valla hazırla baş edemeyiz oda olur ama yanına lazım bişeyler ama hmur yoğurmak uğraştırıcı şeylerde zoruma gider pratik tariflerinizi yazında yapalım kızlar şöyle tuzlu tatlı kurabiye poğaça filan bekliom haa bide bgn benim göbüş aşağı inmiş sabah şok oldum sizinki ne durumda
yok artık daha neler şaka maka bi yana benim şaşkın kelim dün akşam diyoki senin kardeşinle arada 9 yaş var ne dersin dokuz sene sonra bizde yaparmıyız yine bebiş ayyy adam dedim çıdırmaaaa doğuramam ben bidahaakız şenay -- sizde de kaç aydır tık yok...
Sizde bir kaza kurşunu na gitmeyinnnnnnnnn
seneye bir ikiz daha ...
Amaniiiiiiimmmmmmmmmmm
urla yapabülüüü daha önce yapmışlığı varANA HER NİSANDA BİR DOĞUM -- MAŞALLAH GÜZELİM SANA.....
URLANIN GELECEĞİNİDE BÖYLE GÖRÜYORUM
delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
aman dikkat et yırtma bi taraflarını:))))))))))))))mauahahahahah çok güldüm yaa verimli tarla valla bu kızlara helal olsun ben hamile kalcam die yırtındım
benim kız kardeşim dolma sardı onu attık buzluğa ama dün rumelili kek de oluyo dedi börek falan konabilir yaaakızlar geçmişten gördüm bahsetmişsiniz bi ara doğumdan önce doducuya pasta börekmi hazırlıyacakınız bende düşünüyorum çok gelen olur çayın yanında annemler ısıtırlar valla hazırla baş edemeyiz oda olur ama yanına lazım bişeyler ama hmur yoğurmak uğraştırıcı şeylerde zoruma gider pratik tariflerinizi yazında yapalım kızlar şöyle tuzlu tatlı kurabiye poğaça filan bekliom haa bide bgn benim göbüş aşağı inmiş sabah şok oldum sizinki ne durumda
ne muhatap olacam o muşluyla ben beeeeeeeeşirvan şimdi şenay ankaradan uçuşa geçmiş olmalı senin için........ne kaa güzel dileklerin var öle:dance:
evet çiçek ya yufkalı şeyler daha pratik demi bi şey sorcam kek filan yapsam dondurucuda duruyomu onlar olmaz gibi geldi bana hiç denemedim
hımkmm bak cnm sigra böreği çekti hee çayla güzel oluyor gerçekten
bu arada sanki benim velete çıkacak delik arıyor:)
yermideğiştiriyor ne derim dalga dalga kalkıyo iniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?