2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun şekerim Allah beterinden saklasın

canım benim sen neden bu kadar alındın bakayım, hepimiz iyice sıyırdık bu hamilelikten ötürü, bir de artık bazı şeyler iyice başımıza vurdu hemen malum konulara çalışıyor aklımız... yoksa senin acı çekmenle biz neden dalga geçelim di mi ama?? sen de öyle bir yazmışsın ki vajina yırtığı falan diye insan direkt başka şeylerle çağrışım kuruyor kusura bakma bu yüzden... aman da aman hemen de kızarmış... çok pardon canım valla...

ay güyya yürüyüşe çıktım gelince hemen keke bisküviye saldırdım................................

ayrıca kızlar buzlukta kek hiç bozulmadan kalabiliyo,bide poğaçayı tavsiye ederim ikiside aynı kalıyo...................................

alınma betülcüm.gerçekten senin durumun la değil yaptığı çağrışımla eğlenildi azıcık.alıngan anniş seni.

Ben Du It Nipple Cream diye bir krem aldım canım.Çok işe yarıyor kullanan arkadaşlar da çok memnun tavsiye ederim.Vajinana ne oldu anlayamadım?

seninde mi göğsün yara oldu.vajina meselesi 2 ay falan önce göbekten dolayı orayı göremeyince tuvalette ha gayret yıkarken çizdirmişim kan geldi.dış yüzeyden.önce ben bebişe bişey oldu diye stres yaptım elimi yıkadım aynayı aldım baktım ohhh dedim.dıştan bir yeri kanatmışım.arkadaşlarda kendi aralarında çok komikmiş gibi yara ve kan konusunu paslaşarak bınu konuşarak eğleniyorlar,alay ediyorlar.durum bu.
sen ne yaptn sancılar falan?bebek nasılmış?:1hug:

rumelili acıktım yahuuuuuuuuuuuuuuuu:) ama hakikaten kolaymış yapcam bunu

kizlar iki takvim koyabiliyormuyum profilime bilginiz varmi
valla hiç bilmiom şekercim

betülcüm neden alınıosunki sonuçta şuan hepimizin durumu aynı herkes kendi haliyle de dalga geçio birbirimize söölediğimiz şeylerden de alınmıoruz şurda kardeş gibi olduk doğumlarımıza az kaldı. aslına bakarsan hiçbirmizin durumu komik değil çoğumuzun canı yanıo çoğumuz hasta tiroti olandan tut şeker hastasına kadar hepsi var içimizde ama bizim yaptığımız şey sıkıntılarımızı bööle küçümseyerek atlatmak vakit geçirmek yeri gelince sululuk yapmak yeri gelince ciddi olmak. olabilir yani bence problem etmemelisin böyle şeyleri. içimizde en çok yük şenayda o bile kendiyle barışık olduğu için kendine deniz ineği dio onunla bile dalga geçilio. hayat hassasiyet ve ciddiyetle geçmiyor ne yazıkki. kimsenin de kötü şeyler düşünerek eleştiri yaptığını sanmıorum zaten.

Son düzenleme:
elevinya bacım bende 6 sene kaldım muşta
bu şirvan çakma muşlu sor bakalım gitmişmi hiç muşa anca oğlanın adını baran koyar

çakma makma - muşluyuz işte...

canım seni kırdıysak kusura bakma..
biz göğsün yarılması olayına:genelde bebekler emdikçe yara olur biliyoruz.. o yüzden farklı bir yöne çektik,, vajinayı aynen öyle.. kızma bizeeee....

çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

şenaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyydelikafadulden

kızlar hayırdır ,,,, son zamanlar gelince herkes sıyırdı herhalde........

gurup içinde gurup kurmayın... atarım sizi mahalledenn kötükedihüso

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
ayyyyyyyy doğurucam bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
ayyyyyyyy doğurucam bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

şşşş sakin ol şenay :):)
derin derin nefes al hih hoh hih hoh
heh öle heheheheh:roflol::roflol::roflol::roflol:

şşşş sakin ol şenay :):)
derin derin nefes al hih hoh hih hoh
heh öle heheheheh:roflol::roflol::roflol::roflol:

yok şenay ben senden ümidi kestim anacım.sen zannımca 40 haftayı tamamlıcan hehehehhh...

muahahahahahah valla kötü bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ayyyyyyyyy yok dayanamıyorum bennnnnnnnnnnnnn kapatalım bu mevzuyuuuuuuuuu çatlıcam vallaaaaaaaaaa ayyy karnım taş gibi olduuuuu nefes mefes hikayeeeeeeee

neyse kızlar ben demin siz kek diyince kek yaptım 2 tane attım fırına birini akşama çıkarırım diğerini buzluğa atıvercem fikir verenin fikrine sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…