göğsümün ucunun yarılması sizi neden bu kadar eylendirdi anlayamadım normal herkesin başına gelebilir.bu durum üstelik benim açımdan acı verici ve iyileştirilmesi gereken bir hastalık.vajina yırtığı ise ufak br çizik.çok komik falan değil yani....
göğsümün ucunun yarılması sizi neden bu kadar eylendirdi anlayamadım normal herkesin başına gelebilir.bu durum üstelik benim açımdan acı verici ve iyileştirilmesi gereken bir hastalık.vajina yırtığı ise ufak br çizik.çok komik falan değil yani....
Ben Du It Nipple Cream diye bir krem aldım canım.Çok işe yarıyor kullanan arkadaşlar da çok memnun tavsiye ederim.Vajinana ne oldu anlayamadım?
ayrıca buzlu börek yapabilirsin.....kızartma sevmezsen ideaal tariftir...
Kısaca anlatayım,iki yufkanın arasına eritilmiş margarini sürüyorsunuz,ikili yufkayı 8 parçaya bölerek geniş kısmına iç malzemeyi koyarak çok sıkı olmayacak şekilde sarıyoruz.Sonra doğru buzluğa.Yapacağınız zaman 1 saat önceden çıkarırsınız,su dolu bir kasenin içine batırıp,suyunu süzdükten sonra üzerine yumurta sarısı sürüp fırınladığınızda harika bir börek sizi bekliyor
valla hiç bilmiom şekercimkizlar iki takvim koyabiliyormuyum profilime bilginiz varmi
elevinya bacım bende 6 sene kaldım muşta
bu şirvan çakma muşlu sor bakalım gitmişmi hiç muşa anca oğlanın adını baran koyar
çiçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
şenaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyydelikafadulden
şenaycım halledicez bu durumu
sultannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
şirvannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
çiçekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkdelikafadulden
ayyyyyyyy doğurucam bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu kızlar birşeyler çeviriyorlar ama...
çıkar yakında kokusuu
he he he aslanım şirvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
şirvan cebin çalıyo bacım
şşşş sakin ol şenay :):)
derin derin nefes al hih hoh hih hoh
heh öle heheheheh:roflol::roflol::roflol::roflol:
yok şenay ben senden ümidi kestim anacım.sen zannımca 40 haftayı tamamlıcan hehehehhh...
muahahahahahah valla kötü bişey yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?