- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
dozkan bide merak ettim seninki mecburi sezeryanya mesela sancın tuttu suyun felan geldi o zaman ne olacak?
tam olarak bilmiyorum öyle acil bişey olursa ne olur diye herhalde epidural için zaman olmaz ama genel anestezi yaparlar yinede.
zaten artık 6 günde bir gidiyoruz doktora bide 38+2 de alıyolar sezeryana yani öyle riskli tarihlere bırakmıyolar.Suyumu kontrol ediyo doktor ve sancılarıda nst den bakıyolarya ona göre daha erken tarihe alırlar herhalde riske sokmamak için.delikafaduldendelikafadulden
dozkan bu genel anesteziden uyanmak çokmu zor ben olaki sezeryan olursam epidural istemiyorum.........................................
selinay epidurali özellikle mi istemiyosun.
hayırlısı olsun dozkancım sanırım sancın yok daha Allah sağlıkla kavuştursun meleğine..
öpüyorum sizi görüşürüz..
evet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................
bünyeyle alakalı olabilir canım evet keşke sancım gelsede normal doğursam bu günlerde.................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?