2009 Nisan Anneleri buraya

ay akşam yemeğimi yedim nefes alamıyorum,çokmu abarttım acaba ya ama geçen hafta iananılmaz bi şekilde kilo almadım bu hafta bakacaz bakalım.........................

nasılsınız kızlar neyse bugün çok konuşulmamış yetişmem kolay oldu..
ben acıktım ama ne yapsam bulamadım yaa

birde sormayı unuttum göbeğim acayip kaşınıyo ama kaşıyamıyom gerçi çatlayacağı kadar çatladı neredeyse göğsüme kadar..
ama yinede bi alameti varmı bu kaşıntının bişeylerin habercisi felan olmasın sakın..

kızlar ya ben bugün doktora soracaktım unuttum acaba tüy dökücü krem kullanabilir miyiz bilen varmı???

bilmiyorum canım bugün benimde aklımdan geçti aniden olurya gitmemiz gerekse her zaman temiz olmuyoruz nasıl olacak Allah bilir artık..
ama zararlı olabilir gerçi tüy dökücünün jiletten farkı yok..
zar zorda olsa sanırım epilasyon aleti kurtaracak beni.

dozkan bide merak ettim seninki mecburi sezeryanya mesela sancın tuttu suyun felan geldi o zaman ne olacak?

tam olarak bilmiyorum öyle acil bişey olursa ne olur diye herhalde epidural için zaman olmaz ama genel anestezi yaparlar yinede.
zaten artık 6 günde bir gidiyoruz doktora bide 38+2 de alıyolar sezeryana yani öyle riskli tarihlere bırakmıyolar.Suyumu kontrol ediyo doktor ve sancılarıda nst den bakıyolarya ona göre daha erken tarihe alırlar herhalde riske sokmamak için.delikafaduldendelikafadulden

dozkan bu genel anesteziden uyanmak çokmu zor ben olaki sezeryan olursam epidural istemiyorum.........................................

dozkan bu genel anesteziden uyanmak çokmu zor ben olaki sezeryan olursam epidural istemiyorum.........................................

selinay hem bünyeyle hemde narkozcunun yeteneğiyle ilgili. Bazı doktorlar öyle güzel ayarlıyolarki narkozu ameliyattan çıkıp odaya giderken hemen uyanan hastalar var. Bazısı
artık nasıl veriyosa akşama anca kendine geliyo hasta.Bide genel anestezide ençok duyduğum şey büyük bir acıyla uyandım lafı. Tabi sonra ağrı kesici illaki veriyolardır.gamyoncuiremsu

hayırlısı olsun dozkancım sanırım sancın yok daha Allah sağlıkla kavuştursun meleğine..
öpüyorum sizi görüşürüz..

selinay epidurali özellikle mi istemiyosun.

evet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................

hayırlısı olsun dozkancım sanırım sancın yok daha Allah sağlıkla kavuştursun meleğine..
öpüyorum sizi görüşürüz..

inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz canım bebişlerimize.
Valla ikinciyi doğuruyorum hala sancının nasıl bişey olduğunu bilmiyorum.
Oda bana kısmet olmadı şimdilik.:CüvCüv:

evet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................

herşey bünyeyle ilgili canım. Ben çok memnun kaldım ama kendimi rahat hissettiğim için öyle oldu herhalde. Zaten çok tedirgin görürlerse epidural önermiyolar canım.
Benim bi arkadaşımda 2 ay önce epidural sezeryan olacaktı kızcağız uyuşmamış
genel anesteziye dönmüşler fatih üniversitesinde.

başağrısına gelince 2-3 kere benimde başım ağrımıştı ama ilaç bile içecek kadar değildi.

bünyeyle alakalı olabilir canım evet keşke sancım gelsede normal doğursam bu günlerde.................................

çiçekle şenayda yok heheh onlar olmayınca şaşırıyom bende....................

bünyeyle alakalı olabilir canım evet keşke sancım gelsede normal doğursam bu günlerde.................................

ay inşallah dediğin gibi bıcırın gelişimi tamamlanmıştırda bu hafta daha fazla kilo almadan kendi kendine gelir ne güzel olur.daha sen bi tanede kız yapıcan o yüzden iki kere ameliyat olmamak için kendi gelse süper olur.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…