ziili karı hafta sonu giyindin öyle çıtı bıtı şimdi hastasın ..
Esasında mustahak sana ama....
Hamilesin kıyamıyorum...
Tabiii arnavut gelini, güzel oldun...nazar deydi sana..
Milletin konuştukça konuşmuştur diye ...
Kayınvaliden gelmezmi...çağırsan
ayy allah korusun ..
Tamam terleme o zaman..
Yat dinlen..
Kıza kapa bilgisayarı yat diyoruz..
O hala burda bize laf yetiştiriyor...
ya gelirde çekiniyorum ne bileyim aslında eşimin demesi gerekirdi sultan hasta git bi bak die ben çağıramamki
ya pazar günü çok soğuk süt içtim bide hızlı hızlı aceleci kocam yüzünden ondan oldu sanırım bide geceleri acayip terliyorum sonra açılıyorum falan
a çiçek kayıp ner de zilli
doğuramayınca napim bacım yattığım yerden başka meşgalemmi varKonuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, dinozzo, oslem1907, ovtemizkan+, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+
kız şenay sen nisan annelerine demir attın he hep burdasın maşallah...............
eheheheheh
bende eve gidicem birazdan
akşam ne yapsam diye düşünüyorum....
eve bi süpürge tutmam lazım
süpürgede anasının cebi cok agır halı yıkamalı yaa
offf tamam kaldırmıom ama nede olsa sürüklüom
bi toz alınsın ister dün evdeydim bir iş yapmadım.........
eskisi gibi yapamıyorum artık yapmam belkide...........
yatarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
onunda baklavacısı hastaydı evdedir belki ona bakıyodur yada ayularla yürüyüşe çıkmıştırya gelirde çekiniyorum ne bileyim aslında eşimin demesi gerekirdi sultan hasta git bi bak die ben çağıramamki
ya pazar günü çok soğuk süt içtim bide hızlı hızlı aceleci kocam yüzünden ondan oldu sanırım bide geceleri acayip terliyorum sonra açılıyorum falan
a çiçek kayıp ner de zilli
uyuyamıyorumki gün ışığında bide tak tuk sesler var komşulardan geliyor
kızlar bende face i olan kızlar bakın bi video paylaştım onu kesin izleyin gülmekten karnınız ağrıyacak diye
ya bittim ordaki zilliye ya izleyin yorumları bekliyoruma.s
yaaa kızlar benim aklıma şimdi geldi,,,
şimdi çoğunuz nisan 5 -10 gibi doğuruyorsunuz....
siz şimdi bebek var diye buraya fazlada uğramazsınız...
ben o zamanlar evdeyim... canım sıkılır benimm yaaa
sultanla takılırız arttık .. iki kardeşşş
YouTube - Asya ve Burak - Kanal D Gizli Kamera - Ne istiyorsunuz bea!
izleyin şu zilliyi:İ))))))))))))
YouTube - Asya ve Burak - Kanal D Gizli Kamera - Ne istiyorsunuz bea!
izleyin şu zilliyi:İ))))))))))))
Kızlar sabah bi günaydın diyip doktora gitmiştim yeni geldim.
Geçmişi okumadan bi yazıyım dedim.
Ben de bugün nst ye bağlandım. Beklediğim gibi damla sancı yok bizim bıcırın keyfi yerinde.
Benim nst aletinde de elime düğme falan vermediler. bağladılar karnıma iki kemer açtılar DVD yi
20 dakika seğrettim yattım.
Demir Bey 2900 gr olmuş. Bu sefer beni hiç tartmadı doktor. Sıvısına baktı bebeğin asıl önemli olan sıvısı artık dedi. Bol su tüket dedi.Gögüs ucu için alkol sürmek iyi diye söylemişlerdi televizyonda sertleştiri demişlerdi onu sordum. doktor hiç öyle şeyler sürme sakın dedi. Bi tane krem verdi. Birde hastane çantasına koyulacaklar listesi verdi. Haftada bir kontrole geleceksiniz dedi. 6-7-8 nisan tarihlerinden birini seçeriz doğum için haftaya dedi. İşte bizden haberler böyle. Şimdi geçmişi okuyayım bakalım doğuran falan var mı?
canım yok ya harbidende dalga geçilecek bi konu kaydirigubbakcemile3 dün ansıl panik yapmıştım ama allaha şükür umduğum şey değilmiş ohh be dedim yane
canım göbişe ve sana maşallah gözlerin yeter:lepi:
saol cnm ya doktora gittim içim rahatladı hemde şuu nts denilen şeyede girdim kız bişeyciği yok göbişime kemer gibi bişey takdılar bebiş hareket ettikçe işde onu ölçüyorlar sancı filanda yokmuş kaydirigubbakcemile3
2800 falan olmuş. 3000-3500 arası doğacak gibi dedi. çok büyük bir bebek olmayacak sanırım. ama 10 günde 500 gr almış onun için iyi dedi. yürüyüşe devam dedi. haftaya tekrar görüşürüz bebek bu arada gelmezse dedi.
bence elbise falan giyin daha rahat oluyor.
şenay geçmişi yeni okuyorumda senin doğumda kalmış 38. haftaya
ama canını niye o kadar sıktın anlamadım. Şaka anladımda anlamamazlıktan geliyomm tabi çok ağırlaştın di mi ben bile isyanlardayım valla.Kızım akşam halime baktı anne yarın doğuralım artık diyo.
Çocuk nasıl içselleştirmişse ailecek doğuracaz sanki hehehe.
Bu arada sende o zaman bizimle aynı gün doğuracaksın haftamız aynı yani 6 nisan falan olacak senin bıcırların doğum tarihi de.
Glnm kvrck teşekkür ederim canım. Ya senin muhabbetlerini de özledik . Umarım doğumdan sonra yazın yüz yüze ytanışma fırsatımız olur ankaralı hamişler olarak.
bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum
C.tesİ gelİrse ... Hemen İÇİne eŞya konmaz mı -- Şİmdİ...
Bende pazar gÜnÜ İÇİnİ yerleŞtİrİrİm dİyordum...
Ananesİ de oĞlumun ceyİzlerİnİ getİrİr...
Babanesİ de bakmaya gelİr artık..
bizim dolabımızın bir kapağında cam var (daha doğrusu plastik gibi bişi). oraya tül perde falan mı diktirsem acaba süs olsun diye. ortadan bi kuşakla da bağlarız hoş görünür. normal perdeciler yapar sanırım öyle şeyler. o da kapısının camına da aynı tülden perde yaparız. hoş olur dimi
saol benanber
şirvan bi de bunu dene bakalım
Asya ve Burak - Kanal D Gizli Kamera - Ne istiyorsunuz bea! - Video Picture Mp3 | VidPic3.com
bu hafta doktoruma sezeryandan sonra korse takmama izin varmı dedim tabiyki takıcaksın dedi hastaneden çıkarken takabilirsin sadece 2 korse al istersen dedi ilk başlarda sadece belini saran olsun sonra normal korselere geçersin faydasını çok görürsün dedi aklınızda bulunsun kızlar
senin normal sezeryanmı epiduralmi olacak canım...........................................
ilginç ben normal doğumda bile zor taktım hemen valla heheh..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?