2009 Nisan Anneleri buraya

ya gelirde çekiniyorum ne bileyim aslında eşimin demesi gerekirdi sultan hasta git bi bak die ben çağıramamki

ya pazar günü çok soğuk süt içtim bide hızlı hızlı aceleci kocam yüzünden ondan oldu sanırım bide geceleri acayip terliyorum sonra açılıyorum falan
a çiçek kayıp ner de zilli

ayy allah korusun ..
Tamam terleme o zaman..

Yat dinlen..

Kıza kapa bilgisayarı yat diyoruz..
O hala burda bize laf yetiştiriyor...

uyuyamıyorumki gün ışığında bide tak tuk sesler var komşulardan geliyor

kızlar bende face i olan kızlar bakın bi video paylaştım onu kesin izleyin gülmekten karnınız ağrıyacak diye
ya bittim ordaki zilliye ya izleyin yorumları bekliyoruma.s

şimdi telefonu açıyosunnn ;
ne yapıyorsun ne ediyosun diye...

bende çok kötü grip olmuşun,, boğzalarım ağrıyor diyorsun .. hiç halim yok falan de..
gerçi yalanda değil,,
vicdanlıysa gelir ,,,canım....

benimkine işlememişti,, oda bana dert yanmıştı..
hastayım diyeee

doğuramayınca napim bacım yattığım yerden başka meşgalemmi var

onunda baklavacısı hastaydı evdedir belki ona bakıyodur yada ayularla yürüyüşe çıkmıştır

ben ancak akşam izlerim evden ,, burdan face yasak

yaaa kızlar benim aklıma şimdi geldi,,,
şimdi çoğunuz nisan 5 -10 gibi doğuruyorsunuz....

siz şimdi bebek var diye buraya fazlada uğramazsınız...
ben o zamanlar evdeyim... canım sıkılır benimm yaaa

sultanla takılırız arttık .. iki kardeşşş

ya şirvan abim bende kalıyor gece vardiyasında çalılıyr gündüz uyuyor annemlerde tadilat var diye bana geldi kalmaya abimde öyle çekingendirki sorma kayınvalidem gelirse rahat edemez ama ben bi kocayı arayayım o annesini arasın ne var ne yok die hasta olduğumuda sölesin bakalım ne olcak

aynen cnm sende doğurrursun ben nöbete kalırım burda artık

Maşallah canım Demir'e.

Geçmş olsun.Birşey çıkmamasına çok sevindim.

bence elbise falan giyin daha rahat oluyor.

Sen,n bebeğine de maşallah.Ayrıca önerin için de sağol.

Dilek kızına bayıldım.Ne kadar tatlı.

bende kaç aydır kocamın atletlerini giyiyorum
kızlar ben çok hastayım yaa yazacak halim bile yok
ballı sıcak süt içtm boğazlarımı yumuşatsın diye
şimdide yatıyorum

Sultan geçmiş olsun canım ya.Bence de kayınvalideni ara.Sizin aranız iyi nasıl olsa.

Yok canım ya hen eşya falan koyamazsın.En az 1 hafta sürekli havalandırman gerekiyor.İğrenç kokuyor çünkü.

Bence güzel olur.

anacım okuyorum okuyorum b*tm*yor maşallah,en azından herkes ıyı maşalah maşallah,akşama avrupa yakası var ohh güzel bır akşam olsun ınşallah hepımıze,yemekteyız başlayacak şımdı,tam ev kuşu oldum valla,bugün yürüyüşte yapmadım dana gıbı oturuyorum valla,çıçekcım geçmış olsun eşıne ana unuttum gerı kalanı neyse gel*r az sonra aklıma,sıze kızılderılı burç takvımı yollayacam bakın bır,kaan bakmış özlem gerçek gıbı sende baksana ded* bakıım sızede atıım

bu hafta doktoruma sezeryandan sonra korse takmama izin varmı dedim tabiyki takıcaksın dedi hastaneden çıkarken takabilirsin sadece 2 korse al istersen dedi ilk başlarda sadece belini saran olsun sonra normal korselere geçersin faydasını çok görürsün dedi aklınızda bulunsun kızlar

senin normal sezeryanmı epiduralmi olacak canım...........................................

ilginç ben normal doğumda bile zor taktım hemen valla heheh..................

senin normal sezeryanmı epiduralmi olacak canım...........................................

ilginç ben normal doğumda bile zor taktım hemen valla heheh..................

epidural sezeryan olucak :icecream:
bende doktor izin vermez sanıyodum çekinerek sordum direk tabi takıcaksın diyince bende şaşırdım kaydirigubbakcemile3

bende dolandım geldim. off çok yorulmuşum. dışarı çıkınca ne çok şey lazımmış evde diyorum bi sürü şey alıp dönüyorum. evde oturmak bana yaramadı devamlı masrafım. bi perdeciye gittim. hiç bişiden haberi yok. tül falan yapamaz bizim dolaba o. neyse bulucaz artık çaresini. şeffaf ufak ufak kalpli falan yapışkanlar aldım. belki onları yapıştırırım camına. nasıl olacak bir deneyeyim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…