Canım oyy maşallah göbişe
siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3
ay çok güldüm. Kızlar artık öyle çok kahkaha atmayın bebekler gelmesinler. özlemin mi görümcesi cem yılmaz ı izlerken doğurmuştu aman dikkat.
:roflol:
anladım canım teşekkür ederimselam senay,
simdi yemekten geldim, mesajını gordum. medicana da emekli sandigina normal dogum 1200, sezeryan 1600 gibi bir fiyat vermislerdi. muayenelere de 75TL oduyoruz.
bize fiyatlari uygun geldi, hastane yeni, odalar cok guzel, doktorlarinin da iyi oldugunu soylediler, yen,dogan unitesini de begenmisler (ben pek anlamiyorum).
kadin hast ve dogum servisi 4 aydir acikmis ama gittigimde oldukca yogundu.
fiyatlar saniyorum ankarada yeni olduklari icin daha uygun, yoksa guven, bayindir, mesa filan 2000TL-3000TL gibi fiyat veriyorlar.
napıyosun sakar süleymannaniknanikkıslar ne yapıosunuz ben geld*m ama geçm*ş*m çok bırde düzelmedı blg böyle ıdare edecem * yer*ne ı yazacam bılgınıze
cnm banada annem örmüş sanırım hstye de götürecem.....
valla ıhlamur bile yapçak halim yok
yaa kimsede gelip bakmıyor bu hasta hamişi
yatıyorum yatakta yan yan yazmaya çalışıyorum
bide belimden aşağı doğru inen ara ara sancım oluyor
dünde oturduğum yerden kalkarken belim ağrıdı doğrulamadım
hayırlısı hasta olmak ne kötüymüş
kızlar ben doktora bide yenidoğan sünnetini sordum ne düşünüyosunuz diye.
Oda bebekte sorun yoksa bence yaptırma 6 yaşından sonra yaptır dedi.
ürologlar kendi çocuklarını yenidoğduğunda sünnet ettirmiyolar bence sende yaptırma dedi.
Bende o kadar hazırlamıştım kendimi hemen yaptırırız göbeğiyle oda iyileşir diye. Fiyat bile konuşmuştum hastaneyle. Oğlan anneleri siz ne düşünüyosunuz bu konuda.
bizim dolabımızın bir kapağında cam var (daha doğrusu plastik gibi bişi). Oraya tül perde falan mı diktirsem acaba süs olsun diye. Ortadan bi kuşakla da bağlarız hoş görünür. Normal perdeciler yapar sanırım öyle şeyler. O da kapısının camına da aynı tülden perde yaparız. Hoş olur dimi
benimde lizözüm var çantama koydum.doğumdan sonra üşünüyo deniyo ama bakalım eksik olmasın dedim.
C.tesİ gelİrse ... Hemen İÇİne eŞya konmaz mı -- Şİmdİ...
Bende pazar gÜnÜ İÇİnİ yerleŞtİrİrİm dİyordum...
Ananesİ de oĞlumun ceyİzlerİnİ getİrİr...
Babanesİ de bakmaya gelİr artık..
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım oyy maşallah göbişe
siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3
kızlar ben doktora bide yenidoğan sünnetini sordum ne düşünüyosunuz diye.
Oda bebekte sorun yoksa bence yaptırma 6 yaşından sonra yaptır dedi.
Ürologlar kendi çocuklarını yenidoğduğunda sünnet ettirmiyolar bence sende yaptırma dedi.
Bende o kadar hazırlamıştım kendimi hemen yaptırırız göbeğiyle oda iyileşir diye. Fiyat bile konuşmuştum hastaneyle. Oğlan anneleri siz ne düşünüyosunuz bu konuda.
kız siz daha 33 haftadasınız tamam zamanınız var daha ama 36-37 haftalar cok agırlaşıyormuş insan bunu anladım........ düşün ben deli melek hergün işlenirdim
zorlamazdı beni hiç bişey ama artık öyle degil
denizzz
rumemlili
didem gibi yani bizim bu haftalar cok zor geciooooooooo
yapınnnnnn vallaaaaaaa
ben artık cıkıyorum öptüm.............................
yarın görüşürüzzzzzzzzzz
saol şirvanda terlemek iideğilmiş hamileyken ateşlenebilirsin kız sonrada havale falan geçirmeyeyyim heheh
asya cenk saol cnm düşünmen yeter :1hug:
Ovtemizkan kız bende nilüferdeyim gönder kız kardeşini :)))
saol çok düşünceliisn
kocamı aradım o da gelemiyorki işleri var stresli adam belli çokta üstüne düşmek istemiyorum
annem desen taşınıyor mutfağı takılıyor falan filan ama gelmesinin isterdim yineede :dilcikar:
saol cnmya şenay sorma düzelmedı blg dün sınır yaptım gırmedım,dayanamadım aldım yıne elıme ışte,kıs sultan hasta olmuş kınaydı düğündü üşüttü tabı,anacım d*nlen bol bol sultan,su ıçmeyı ıhmal etme,sık mendıl değ*şt*r kolonya fazla koklamadan yanından ayırma sonraaaa arada odayı havalandırmak lazım b*de sık üst değ*şt*r yakında değ*ls*nk* valla ya gelır ya getırtırdım ha,nasıl olsa benım bağışıklık sıstemı kendını aşmış bana bışey olmazdı
kız siz daha 33 haftadasınız tamam zamanınız var daha ama 36-37 haftalar cok agırlaşıyormuş insan bunu anladım........ düşün ben deli melek hergün işlenirdim
zorlamazdı beni hiç bişey ama artık öyle degil
denizzz
rumemlili
didem gibi yani bizim bu haftalar cok zor geciooooooooo
yapınnnnnn vallaaaaaaa
ben artık cıkıyorum öptüm.............................
yarın görüşürüzzzzzzzzzz
saol şirvanda terlemek iideğilmiş hamileyken ateşlenebilirsin kız sonrada havale falan geçirmeyeyyim heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?