2009 Nisan Anneleri buraya

Canım oyy maşallah göbişe

siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3

ay çok güldüm. Kızlar artık öyle çok kahkaha atmayın bebekler gelmesinler. özlemin mi görümcesi cem yılmaz ı izlerken doğurmuştu aman dikkat.
:roflol:

valla ben de kaç aydır...
Eşimden geçiniyorum..
Esofman - hırka- atlet - tşört

anladım canım teşekkür ederim

kıslar ne yapıosunuz ben geld*m ama geçm*ş*m çok bırde düzelmedı blg böyle ıdare edecem * yer*ne ı yazacam bılgınıze
napıyosun sakar süleymannaniknanik

ben dolşamaya çıkıyorum biraz yürüyeyim. doktor yürüyüş iyi gelmiş falan dedi. artık nasıl anladıysa ben anlamadım. kilo almam hala süper hızlı gidiyor halbuki neyse...

geçmiş olsun canım ben gelip bakim dicemde taaa bursada oturuyorsun benimde ablam bursada nilüferde oturuyor size yakınsa sölim o gelsin sana baksın :teselli:kıyamam çünkü bende hastalandım ailem ankarada olduğu için 10 gün sürüne sürüne geçirmiştim bi gelen bakıp olmamışdı gerçi eltimler burda ama işde eltiiiiii:uhm:

geçmiş olsun bursasu;benim yanında kızkardeşim var ben çokkkkkk şanslıyım yakın olsan çorba yapardık snada.:teytey:

DozkanCım,

benimde niyetim 1 veya 2 yaşından önce benim yeğenleri öyle yaptık bezli bebek daha çabuk iyileşiyormuş sonra okul sorunu filan daha zor bence hiç anlamadan yaptırmak en iyisi....

ben bir sorun olmadığınca kestirmeyi düşünmüyorumm...
Aaa konuyuda babası düşünsün...
Onun görevi...

canım benimkide de cam var.. Ama kendileri örtülerinin renginde perde yapacaktı.. C.tesi görecez artık nasıl bir şeye benzediğini...

Bence sen de yaptır..
Odanın perdesiyle güzel olur...

canım sıcak su- limon - bal yap sıcak sıcak yap.. Ve biraz uyumaya çalış, ,terle biraz... Sonrada üstünü değiştir... Akşamda güzel bir banyo yapıp yatarsın..
Dün akşamki stresinden dolayıda etkilenmiş olabilirsin,uyuyamadın da ..

benimde lizözüm var çantama koydum.doğumdan sonra üşünüyo deniyo ama bakalım eksik olmasın dedim.

afferim sana.. - koyun çantalara..
Benim hazırda bir çantam yok.
Aniden doğursam kalacam öyle dım dızlak...

Dün ev sahibin. Sen hala çalışıyormusun dedi,, sokakta doğuracan diyor. Bana

eheheh koptum bunaa babanesi bakmaya gelir ogru diyorsun...........

canım oyy maşallah göbişe

siz yine atletleri giyorsunuz ben eşimin tişörtlerini eşofmanlarını giyorum bazen kızıyo bana tişörtlerine gögüs izi yapıyorum diekaydirigubbakcemile3
teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

[canım bizde yaptırmayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı
doktor iyi degılmi dedi tühhhhhhhh

asya cenk saol cnm düşünmen yeter :1hug:
ovtemizkan kız bende nilüferdeyim gönder kız kardeşini :)))
saol çok düşünceliisn
kocamı aradım o da gelemiyorki işleri var stresli adam belli çokta üstüne düşmek istemiyorum
annem desen taşınıyor mutfağı takılıyor falan filan ama gelmesinin isterdim yineede :dilcikar:

ya şenay sorma düzelmedı blg dün sınır yaptım gırmedım,dayanamadım aldım yıne elıme ışte,kıs sultan hasta olmuş kınaydı düğündü üşüttü tabı,anacım d*nlen bol bol sultan,su ıçmeyı ıhmal etme,sık mendıl değ*şt*r kolonya fazla koklamadan yanından ayırma sonraaaa arada odayı havalandırmak lazım b*de sık üst değ*şt*r yakında değ*ls*nk* valla ya gelır ya getırtırdım ha,nasıl olsa benım bağışıklık sıstemı kendını aşmış bana bışey olmazdı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, bursasu+, dinozzo, oslem1907, ovtemizkan+, sev_rey, şen_ay, ŞİRVAN+

kız şenay sen nisan annelerine demir attın he hep burdasın maşallah...............

eheheheheh

bende eve gidicem birazdan
akşam ne yapsam diye düşünüyorum....

eve bi süpürge tutmam lazım
süpürgede anasının cebi cok agır halı yıkamalı yaa

offf tamam kaldırmıom ama nede olsa sürüklüom

bi toz alınsın ister dün evdeydim bir iş yapmadım.........
eskisi gibi yapamıyorum artık yapmam belkide...........
yatarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

şirvan sende mi hazırlamadın daha çanta bende bi tek ben kaldım sanıyordum heheh ii hissettim şimdi hihoyyyt

kız siz daha 33 haftadasınız tamam zamanınız var daha ama 36-37 haftalar cok agırlaşıyormuş insan bunu anladım........ düşün ben deli melek hergün işlenirdim
zorlamazdı beni hiç bişey ama artık öyle degil
denizzz
rumemlili
didem gibi yani bizim bu haftalar cok zor geciooooooooo
yapınnnnnn vallaaaaaaa

ben artık cıkıyorum öptüm.............................
yarın görüşürüzzzzzzzzzz

saol şirvanda terlemek iideğilmiş hamileyken ateşlenebilirsin kız sonrada havale falan geçirmeyeyyim heheh

ya bende haftaya bebeğin çamaşırlarını yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum biliyorum sonra çook zor olcak..

saol şirvanda terlemek iideğilmiş hamileyken ateşlenebilirsin kız sonrada havale falan geçirmeyeyyim heheh

ewet mantıklı bende gribe terleme ii gelir diye biliyorum ama doğru ateşimiz çok artar hamileyken olmaz hiç aklıma gelmemişti

ziili karı hafta sonu giyindin öyle çıtı bıtı şimdi hastasın ..
Esasında mustahak sana ama....

Hamilesin kıyamıyorum...

Tabiii arnavut gelini, güzel oldun...nazar deydi sana..
Milletin konuştukça konuşmuştur diye ...

Kayınvaliden gelmezmi...çağırsan

saol cnm
kız benim bu sölediklerini yapacak halim yokki
yatıyorum danalar gibi iiki siz ler varsınız

oh oh sende iicene erkenden kaçmaya başladın kız seni seni hadi dikkat et kendine
bak kendinizi doğurtmak için iş yapmayın kız:))))

aaa angelina jolie brad i çocuklarının bakıcısıyla basmııışşş..yapılır mı angelina ya sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…