ayyy varya bilirim o tipleri dikkat çekmek için gerçekten ölmeyi bile göze alırlar normal bi insan öyle bişey bile olsa usturuplu söyler beeee sonuçta hamile biri var dimi:mymeka:
baklava şak şak şak
baklava şak şak şakhihoyyyt
baklavalar hakkımız söke söke alırızsırnaşık şey
hobaaaa coştum iicene:roflol:
koca dünkü azardan sonra bu gün şekil yaptı heeee yemekler filan ay bunları arada dürtücen deve gibişutarafagitti
şiran öğlende makarna yedim gııı salçalı makarna lokantaya gitçem dediydim ya heemm neysem çıkamıyorum yaa bi türlü
baklava şak şak şak
baklava şak şak şakhihoyyyt
baklavalar hakkımız söke söke alırızsırnaşık şey
hobaaaa coştum iicene:roflol:
kızlar herkese ii geceler çiçek geçmiş olsun cnm. rüyanızda baklava görürsünüz de bi yerleriniz şişer valla daha neremiz şişecekse :))) ii uykular herkesee
gelirken gecelik takımlarına baktım.....
100-150 milyon civarında nakit fiyatlarıı ama....
gecelik- sabahlık - pijama takımı
sizce nasıl-- sizler kaça aldınız....
ben piyasayı bilemediğimden almadım...
bir bakınım dedim,, belki başka tür modeller vardır...
Kızlar hemen konuya girim:) Bugün dr.a gittik, şok içindeyim!! Hiçbişey planladığım gibi olmadı, gülim mi ağlıyim mi bilmiyorum.
1.si ilk kez NST ye girdim
2.si kan değerlerin olabileceğin en üstünde çok iyi çıktı
3.sü bebiş 2850 olmuş, çoook şekerdiiii
4.sü Dr. çaktırmadan bi bakiim diyerek çatı muayenemi de yaptı. Fazla acımadı ama yinede acıdı:)
5.si DOĞUM OLAYI BAŞLAMIŞ, HER AN BEN DOĞURDUM YAZABİLİRİM haberiniz olsun..
Şaka değil, şaşkınım hala, nst de sancı ve kasılmalarım çıktı hem de olması gerekenden fazla. Dr. odasının kapısını kapatıp, gözlerime dikti gözlerini sakın panik olma ama doğum her an olabilir hazır ol dedi.Kalakaldım o an, ağla ağla adamcağızda korktu sakin ol diyo, dedim ben onun kalp atışını tekmesini duyamicak mıyım? Demesin mi üzülme 2.yi yaparsın o an kendime geldimdelikafadulden
Neyse işte kısaca takip et kasılmanı dedi, bebeğin hareketlerini değişiklik olursa hemen arayın beni dedi. Kısaca durum budur. Kocişe söyledim, annemlere sölemedim panik olmasınlar diye ama korkuyorum beeennn:1shok:
Bu arada dün akşam bebişin odasını hazırladık, çantamı hazırladık. Bu akşamda bebeğin şekerlerini yapıcam nolur ne olmaz.
aynen süper fikir benimki bol cevizli olsun emi cnm :))
zati girdim sitenize baklava resimleri doluydu hehe
bak çıkamıyom yine kızzz
günaydın herkese....
yeni bir güne daha başladık,,
iyi bir geçirmeniz dileğiyleeee.....
gerçi bu yağmurlu havada bu mümkün mü ?
günaydın kızlar............................................
ben gecelik sabalık takımını
60 adım canım.............................pijamayıda 20ye lohusa pijaması ama emzirme yerleri var........................................
gözün aydın aprilcim darısı başımıza......................................
kız susun ya sabah sabah canım çekti yaaaaaaaaaaa...............................
günaydın şirvan ankaradada müthiş yağmur var............................
kızlar günaydınnnn keşke güneş açsaydı bugün içim karardı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?