2009 Nisan Anneleri buraya

hadi süslü gacı sende, çiçeği merak etmiş ondan yatamamış..
açlıktan yatamamış olmayasın sen.. .

sen eniyi face gir ,, yazdığın yazıyı sil ,,
ayrıca ne yazdın bende merak ettim...

kızııııııııım ben size söylemedim
benim kocam 5te geldi bana süpriz yaptı yemeğe götürdü nabeeerrrr aç değildim yani hadi kaçtım by byes)):)

:) ne bilim ya delilerle uğraştımişte bugün. kendimi unuttum. ya bu kadın harbi çatlak buna karar verdim bugün heralde benim doğurduğum gün de fenalık geçirip ona değil bana gelin ziyarete dicek:)
onda o potansiyel kesinlikle mevcutttttttttttt kalıbımı basarım benim kalıpta iyidir yaniiiiiii:roflol::roflol:

kızlar vallahi gönderirim baklava adresleri verin göndermeyen top olsun:)
sen zati hamile olarak top formundasın

:) ne bilim ya delilerle uğraştımişte bugün. kendimi unuttum. ya bu kadın harbi çatlak buna karar verdim bugün heralde benim doğurduğum gün de fenalık geçirip ona değil bana gelin ziyarete dicek:)

olabilurrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızııııııııım ben size söylemedim
benim kocam 5te geldi bana süpriz yaptı yemeğe götürdü nabeeerrrr aç değildim yani hadi kaçtım by byes)):)

öğlenden bahsediyorum zilliiii

onda o potansiyel kesinlikle mevcutttttttttttt kalıbımı basarım benim kalıpta iyidir yaniiiiiii:roflol::roflol:

pilates topu

kızım zati hepimiz birer top olma yolundayız hamişler olarak hıh inanmadım iştelülülülülülü
iyi geceler kuzuuu oyyyyyyyyy oyyyyyyy yaksam bi tane daha ne isterim
yakacaz cnm az kaldı bit tanede olsa yakacaz:içelim:
bu arada benim yüzümden uykusuz kalmışsınız kızlar afedersiniz suçlu hissettim kendimi ya
yok cnm sen ii olda uyku hikaye
çiçeği gören insanlık namına arasın :)))))
aynen :)))

aynını bende dedim bak

şenay eşim annesi ölüo sandı nasıl çıktık evden bi görsen bende gecelik vardı 2 dak içinde giyinip çıktık zaten bi anlatışları var elde sanarsınızki son nefesini verio salavat getirio.

canım eşim şubelerde durmaz ortaköyde ofiste durur ben pangaltında çalışıodum ama

şiran öğlende makarna yedim gııı salçalı makarna lokantaya gitçem dediydim ya heemm neysem çıkamıyorum yaa bi türlü

ayyy varya bilirim o tipleri dikkat çekmek için gerçekten ölmeyi bile göze alırlar normal bi insan öyle bişey bile olsa usturuplu söyler beeee sonuçta hamile biri var dimi:mymeka:

baklava şak şak şak
baklava şak şak şakhihoyyyt
baklavalar hakkımız söke söke alırızsırnaşık şey
hobaaaa coştum iicene:roflol:

kızlar herkese ii geceler çiçek geçmiş olsun cnm. rüyanızda baklava görürsünüz de bi yerleriniz şişer valla daha neremiz şişecekse :))) ii uykular herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…