hadi süslü gacı sende, çiçeği merak etmiş ondan yatamamış..
açlıktan yatamamış olmayasın sen.. .
sen eniyi face gir ,, yazdığın yazıyı sil ,,
ayrıca ne yazdın bende merak ettim...
kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum valla hastayım zati biliyonuz çiçekte bulunduğuna göre mahallemiz sakinledi
hepşinize tatlı rüyalar bol bol deliksiz uykular inş.banada hadi öptüm sizi
dağ çiçeki birer kilo baklava göndersin bize
onda o potansiyel kesinlikle mevcutttttttttttt kalıbımı basarım benim kalıpta iyidir yaniiiiiii:roflol::roflol::) ne bilim ya delilerle uğraştımişte bugün. kendimi unuttum. ya bu kadın harbi çatlak buna karar verdim bugün heralde benim doğurduğum gün de fenalık geçirip ona değil bana gelin ziyarete dicek:)
sen zati hamile olarak top formundasınkızlar vallahi gönderirim baklava adresleri verin göndermeyen top olsun:)
dağ çiçeki birer kilo baklava göndersin bize
hisset tabiiii:mymeka: sanki karıyı çok seviyomuşun gibi teli meli unutup çıkmışınbu arada benim yüzümden uykusuz kalmışsınız kızlar afedersiniz suçlu hissettim kendimi ya
vallamı kız böylemi yazmışşş sanki kedi yavrusu kaybettikçiçeği gören insanlık namına arasın :)))))
:) ne bilim ya delilerle uğraştımişte bugün. kendimi unuttum. ya bu kadın harbi çatlak buna karar verdim bugün heralde benim doğurduğum gün de fenalık geçirip ona değil bana gelin ziyarete dicek:)
kızııııııııım ben size söylemedim
benim kocam 5te geldi bana süpriz yaptı yemeğe götürdü nabeeerrrr aç değildim yani hadi kaçtım by byes)):)
kızlar vallahi gönderirim baklava adresleri verin göndermeyen top olsun:)
onda o potansiyel kesinlikle mevcutttttttttttt kalıbımı basarım benim kalıpta iyidir yaniiiiiii:roflol::roflol:
sen zati hamile olarak top formundasın
kızım zati hepimiz birer top olma yolundayız hamişler olarak hıh inanmadım iştelülülülülülükızlar vallahi gönderirim baklava adresleri verin göndermeyen top olsun:)
yakacaz cnm az kaldı bit tanede olsa yakacaz:içelim:iyi geceler kuzuuuoyyyyyyyyy oyyyyyyy yaksam bi tane daha ne isterim
yok cnm sen ii olda uyku hikayebu arada benim yüzümden uykusuz kalmışsınız kızlar afedersiniz suçlu hissettim kendimi ya
aynen :)))çiçeği gören insanlık namına arasın :)))))
onda o potansiyel kesinlikle mevcutttttttttttt kalıbımı basarım benim kalıpta iyidir yaniiiiiii:roflol::roflol:
sen zati hamile olarak top formundasın
şenay eşim annesi ölüo sandı nasıl çıktık evden bi görsen bende gecelik vardı 2 dak içinde giyinip çıktık zaten bi anlatışları var elde sanarsınızki son nefesini verio salavat getirio.
canım eşim şubelerde durmaz ortaköyde ofiste durur ben pangaltında çalışıodum ama
kızım bütün gebeler ister topikte isyan çıkar landelikafadulden
baklava şak şak şak
baklava şak şak şakhihoyyyt
baklavalar hakkımız söke söke alırızsırnaşık şey
hobaaaa coştum iicene:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?