kızlar burda kar atıştırıoooooooooooo
kızlar günaaydııınn..ben yine sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım sıkıntıdan toz aldım yerleri sildim birazdan da pilim biter :)
kızlar burda kar atıştırıoooooooooooo
dağ başıya normaldir şeker.....
Hadi sen şöyle güzel bir ballı süt yap kendine - birazcık uyumaya çalış canım...
valla bööle enerji gelincede doğuruluyomuş ya korkuyorum hee temizliği bitirip fazla enerjiden doğururum falan diye :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben daha doktora gitmeden strese girdim........................
rüyamda ogluşumu gördüm aynı babası gözleri yeşil..........
ay tombişti...............
sezeryan olmuştum hemşire gösterıyordu nasıl emzırmem gerktıgını................
ay cok güzel rüyaydı ama stersler beni sardı onu yapayım bunu yapayım................
salı yada carsamba gidicez doktora doktor salı demişti ama ben diyorum carsamba gidelim gün verırse diye heyecan yapıom offffffffffffff
gün verırse benım hemen temızlık yaptırmam gerek..............
kendim agdıcıya gitmem gerek cok işim var cok....................................
ayyyyyyyyyyyyyyy
gecmişi okuyorumdum yıne net kesildi ben tekrar gecmişe bakıp geleyim...
dağ başıya normaldir şeker.....
Hadi sen şöyle güzel bir ballı süt yap kendine - birazcık uyumaya çalış canım...
ya ben doğum yapacağımı düşününce değil de şu mart annelerinden doğum yapanları okuyunca strese giriyorum herkes aynı şeyi söylüyo hepsinin hormonları tavan yapmış canları sıkkın bi de yorgunluk uykusuzluk çocuğun çözemedikleri problemleri...okumucam bi daha ya insanın hevesi kırılıyo valla
ehehehheşenay 6 yastık demişsin...
normal hayatım siz 3 kişisiniz....
herkese 2 yastıkkkk
ay canım hadi hayırlısı allahım bir avazda kurtarsın hepimiziiiiiiiKızlar hemen konuya girim:) Bugün dr.a gittik, şok içindeyim!! Hiçbişey planladığım gibi olmadı, gülim mi ağlıyim mi bilmiyorum.
1.si ilk kez NST ye girdim
2.si kan değerlerin olabileceğin en üstünde çok iyi çıktı
3.sü bebiş 2850 olmuş, çoook şekerdiiii
4.sü Dr. çaktırmadan bi bakiim diyerek çatı muayenemi de yaptı. Fazla acımadı ama yinede acıdı:)
5.si DOĞUM OLAYI BAŞLAMIŞ, HER AN BEN DOĞURDUM YAZABİLİRİM haberiniz olsun..
Şaka değil, şaşkınım hala, nst de sancı ve kasılmalarım çıktı hem de olması gerekenden fazla. Dr. odasının kapısını kapatıp, gözlerime dikti gözlerini sakın panik olma ama doğum her an olabilir hazır ol dedi.Kalakaldım o an, ağla ağla adamcağızda korktu sakin ol diyo, dedim ben onun kalp atışını tekmesini duyamicak mıyım? Demesin mi üzülme 2.yi yaparsın o an kendime geldimdelikafadulden
Neyse işte kısaca takip et kasılmanı dedi, bebeğin hareketlerini değişiklik olursa hemen arayın beni dedi. Kısaca durum budur. Kocişe söyledim, annemlere sölemedim panik olmasınlar diye ama korkuyorum beeennn:1shok:
Bu arada dün akşam bebişin odasını hazırladık, çantamı hazırladık. Bu akşamda bebeğin şekerlerini yapıcam nolur ne olmaz.
canım sakın bayılmaaaaaa yaaaevet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................
kullanmaaaaaaaaaaaaakızlar ya ben bugün doktora soracaktım unuttum acaba tüy dökücü krem kullanabilir miyiz bilen varmı???
cok zilliYouTube - Asya ve Burak - Kanal D Gizli Kamera - Ne istiyorsunuz bea!
izleyin şu zilliyi:İ))))))))))))
hehe benımkide olsa aynı seyi yapardı ne zaman sorsam iyimisin diye yok valla şuram agrıyor buram agrıyor hep hasta hiç iyi degıl yaşı 48 benim annem 65 yaşında kıyamam ya sesi cıkmazzzşimdi telefonu açıyosunnn ;
ne yapıyorsun ne ediyosun diye...
bende çok kötü grip olmuşun,, boğzalarım ağrıyor diyorsun .. hiç halim yok falan de..
gerçi yalanda değil,,
vicdanlıysa gelir ,,,canım....
benimkine işlememişti,, oda bana dert yanmıştı..
hastayım diyeee
okumuştum daha önce allah analı babalı büyütüsünHe he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
ay sen 38 haftadasın maşallahmuhar bak günlük haberi verdim hla dogurmadımmmm
öpüyorum hepiniziiiii
bakalım yarın ne gösterecek bizeeeeee
saglıcakla kalınnnnnn
ehehehhheheaslında aklıma da geldi birden çıktım forumdan bunlar merak etmişerdir die ama hastanedeydik akşama kadar 1000 tane test yaptılar dotorlara inanmadı kadın hayır ben kalp kgeçirdim dio adam dioki hanımefendi panik atak nböbeti geçirdiniz bulgularda kalp krizi geçirdiğinize dair bişeye rastlanmadı dio hastaneyi ayağa kaldırdı şirret
sen üç kilo yersinnnnn
bana bir kilo yeter çiçekçim... ,,
bu arada hangi şube --sultan bulmuş adresi
bir dahakine şube şube aramayalım yaniiidelikafadulden
güzel haberler gel doktordanyok kuzucm daha erken doğurma sakın temizliğe devam
inşallah rüyanda gördüğün gibi bi bebişin olur canım yaaa benim de doktor yarınnnnnnnn
tamam anne i love you:)a.s.
kız ben korkuom artık her an dogurcam diyeeeeeegünaydın .
Kızım valla size şaşıyorum...
Sabah sabah temizlik...
Aman allahın bu karılar hamilelikte temizlik hastası oldular...
Benim kocada hergün bu halılar ne zaman serilecek diyor,,
bende temizlik yapılınca diyorum..
Temizlik ne zaman ?
Izine çıkınca .....
Düşünün artık evin halini ....
hayırlı haberle gelırsın inşallahhhhhhhhçiçek bizim dr günlerimiz aynı sana da haftanı bitirdiğin gün randevu veriyo galiba..bende akşama izmir yolcusum cuma sabah 10.30 da nst,11 de dr ve ultrason çok şükür bebeğimi görücem sonunda tabi gösterirse yüzünüinşallah iyidirler de bi sorun çıkmaz hiçbirimizinkinde..haftasonu yokum yani internet var orda ama bizim laptop a virüs girmiş açmıyo hiç bişii yaa bulursam bi bilg. girer yazarım size
Günaydın herkese!Bursa da da yağmurlu,kasvetli bir hava var,bütün gece yağmur yağdı,2 gün önce de camlar silinmişti,şansa bakın,acaba temizlikçiyi arayıp desem mi ki,camları silmeyi unutmuşsunuzsırnaşık şey
Çiçek geçmiş olsun,kayınvalidenin hastalığı sana gribini unutturmuş yani ,o kadar mı çok seviyordun:roflol:
Dün dr a gittim ben de,nst ye girdim sonunda,bugünleri de gördüm ya,artık doğurabilirimkaydirigubbakcemile3 Bizim nst de karnına kemer takıyorlar,kendin bir düğmeye basmıyorsun,o kendisi ölçüm yapıyor.Dr a dedim kasılmalar,bıçak saplanmaları gibi sancılar oluyor die,onlar normal,hatta olsunlar ,vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.
Kuzum 3000 gr olmuş anca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?