2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar günaaydııınn..ben yine sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım sıkıntıdan toz aldım yerleri sildim birazdan da pilim biter :)

valla bööle enerji gelincede doğuruluyomuş ya korkuyorum hee temizliği bitirip fazla enerjiden doğururum falan diye :)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben daha doktora gitmeden strese girdim........................

rüyamda ogluşumu gördüm aynı babası gözleri yeşil..........
ay tombişti...............

sezeryan olmuştum hemşire gösterıyordu nasıl emzırmem gerktıgını................

ay cok güzel rüyaydı ama stersler beni sardı onu yapayım bunu yapayım................

salı yada carsamba gidicez doktora doktor salı demişti ama ben diyorum carsamba gidelim gün verırse diye heyecan yapıom offffffffffffff

gün verırse benım hemen temızlık yaptırmam gerek..............
kendim agdıcıya gitmem gerek cok işim var cok....................................

ayyyyyyyyyyyyyyy

gecmişi okuyorumdum yıne net kesildi ben tekrar gecmişe bakıp geleyim...

kızlar günaaydııınn..ben yine sabahın köründe kalkıp temizlik yaptım sıkıntıdan toz aldım yerleri sildim birazdan da pilim biter :)

günaydın .
Kızım valla size şaşıyorum...
Sabah sabah temizlik...

Aman allahın bu karılar hamilelikte temizlik hastası oldular...

Benim kocada hergün bu halılar ne zaman serilecek diyor,,
bende temizlik yapılınca diyorum..
Temizlik ne zaman ?
Izine çıkınca .....

Düşünün artık evin halini ....

ya ben doğum yapacağımı düşününce değil de şu mart annelerinden doğum yapanları okuyunca strese giriyorum herkes aynı şeyi söylüyo hepsinin hormonları tavan yapmış canları sıkkın bi de yorgunluk uykusuzluk çocuğun çözemedikleri problemleri...okumucam bi daha ya insanın hevesi kırılıyo valla

valla bööle enerji gelincede doğuruluyomuş ya korkuyorum hee temizliği bitirip fazla enerjiden doğururum falan diye :)))

yok kuzucm daha erken doğurma sakın temizliğe devam

inşallah rüyanda gördüğün gibi bi bebişin olur canım yaaa benim de doktor yarınnnnnnnn

dağ başıya normaldir şeker.....

Hadi sen şöyle güzel bir ballı süt yap kendine - birazcık uyumaya çalış canım...

tamam anne i love you:)a.s.

canım yaa nolucak sonuçtu bu bebeklerin hepsi özel fabrikasyon değil dolayısıyla kullanma kılavuzuyla gelmiolar o yüzden hepsinin kendine has kişilikleri, problemleri oluo gayet doğal bebişler bize biz onlara alışana kadar illaki problem yaşanacak.

şenay 6 yastık demişsin...

normal hayatım siz 3 kişisiniz....

herkese 2 yastıkkkk
ehehehhe

ay canım hadi hayırlısı allahım bir avazda kurtarsın hepimiziiiiiii
haberdar et biziiiiiiiiiiiii

evet ya ne biliyim binada 2 kişi oldu hiç memnun kalmadılar çok başağrısı fln yapıyomuş zor bu işler bacım hakkımızda hayırlısı .................................
canım sakın bayılmaaaaaa yaaa
bende korkuyorum yarı baygın olmaktan ama bayılanlardan ayılamayanlar varmış 10 dk sabırrrrrr

kızlar ya ben bugün doktora soracaktım unuttum acaba tüy dökücü krem kullanabilir miyiz bilen varmı???
kullanmaaaaaaaaaaaaa

cok zilli

hehe benımkide olsa aynı seyi yapardı ne zaman sorsam iyimisin diye yok valla şuram agrıyor buram agrıyor hep hasta hiç iyi degıl yaşı 48 benim annem 65 yaşında kıyamam ya sesi cıkmazzz

He he ben de alınganlık yapmıştım hemen,lohusayım ya...
Aaa teyzesi bak hikayemizede resmimizede
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/262089-minik-kralicemize-kavustuk.html
okumuştum daha önce allah analı babalı büyütüsün

muhar bak günlük haberi verdim hla dogurmadımmmm

öpüyorum hepiniziiiii
bakalım yarın ne gösterecek bizeeeeee

saglıcakla kalınnnnnn
ay sen 38 haftadasın maşallah

ehehehhhehe

sen üç kilo yersinnnnn

bana bir kilo yeter çiçekçim... ,,

bu arada hangi şube --sultan bulmuş adresi

bir dahakine şube şube aramayalım yaniiidelikafadulden

ay susun be sabah sabah insanın canını cektırmeyın gecen gece canım tatlı istıoo saat 3 falan ,

evde tatlıda yok çikolata falanda artık portakal soydum yedim yattım

çiçek bizim dr günlerimiz aynı sana da haftanı bitirdiğin gün randevu veriyo galiba..bende akşama izmir yolcusum cuma sabah 10.30 da nst,11 de dr ve ultrason çok şükür bebeğimi görücem sonunda tabi gösterirse yüzünü inşallah iyidirler de bi sorun çıkmaz hiçbirimizinkinde..haftasonu yokum yani internet var orda ama bizim laptop a virüs girmiş açmıyo hiç bişii yaa bulursam bi bilg. girer yazarım size

yok kuzucm daha erken doğurma sakın temizliğe devam

inşallah rüyanda gördüğün gibi bi bebişin olur canım yaaa benim de doktor yarınnnnnnnn

tamam anne i love you:)a.s.
güzel haberler gel doktordan
kız ben korkuom artık her an dogurcam diyeeeeee
ya evim pis dagınıkken hazırlıksız yakalanırım diye korkuommm aman allah korusun
ogluşum annesini dinler nisanda gelirrrrrrr

hayırlı haberle gelırsın inşallahhhhhhhh

ŞENAY SENDE YARIN GİDİONMU DOKTORAAAAA
cumaları gidiyordun yaaaaaaaa

ekim den haber aldınızmı dogurmöuşmu
listeye eklemişsiniz amaa

Hamilelik (Gebelik) 36. Hafta

Bu haftadan sonra artık erken doğum sancılarınız başlasa bile doktorunuz durdurmaya çalışmayacaktır. Bebeğiniz doğum sonrası genelde sorunsuz ya da az bir bakım ile yaşamını kolaylıkla devam ettirebilir ve ağırlığı 2000 gramın üzerindedir. Bebeğinizin yağ depolaması devam ediyor. Bu haftada kol ve bacaklarda yağ tutulumu başlıyor. Tüm organ sistemleri gelişim ve olgunlaşmasını tamamladı. Artık son rütuşlar yapılıyor. Artık içinde yüzdüğü suya oranla rahim içinde daha fazla yer kaplamaya başladığından hereketleri de çok kolay olmayacaktır. Doktorunuz bu haftadan itibaren her kontrolde sizi muayene ederek rahim ağzınızın durumunu, açıklık olup olmadığını incelemek isteyebilir. Bu haftalara geldiğinizde uykusuzluk probleminiz artış gösterebilir. Uykusuzluğun bir nedeni de bebeğin yavaş yavaş aşağı inmesi nedeniyle mesaneye bası yapması ve sık aralıklarla tuvalete gitme gereksinimi duymanız olabilir. Gece yatmadan önce sıvı alımınızı kısıtlamanız bu konuda size yardımcı olabilir.

Yukarı

Hamilelik (Gebelik) 37. Hafta

Mutlu finale sadece 4 hafta kaldı (eğer sezaryen olacaksanız 2 hafta kadar daha zamanınınz var demektir). Bebek ise hemen hemen hazırlandı. Her an doğum kanalına girebilir. Bu haftada yağ birikimi diz ve dirseklerde hızlanıyor. Boyun ve bilekleri de unutmamak lazım. Bebeğinizin diş etleri de olgunlaşmasını tamamladı ve artık sert. Yanaklarında ise yağlar birikti ve artık sıkılacak hal aldı!.. Hamileliğinizin başında ultrasonda gördüğünüz o ufacık canlı artık tam anlamıyla yaklaşık 2750 gram ağırlığında bir insan yavrusu. Bu haftada bebeğiniz genelde son duruş pozisyonunu almıştır ve artık dönmesi çok nadir olarak görülür. Bu haftadan sonra doktorunuz sizi her hafta görmek ve sizin ve bebeğinizin durumunu değerlendirmek isteyebilir. Bu haftalarda kilo artışınız (hem bebeğin hem de sizin) çok hızlı olabilir. Doktorunuz vajinadan kültür alarak grup B Streptokok enfeksiyonu taşıyıp taşımadığınızı incelemek isteyebilir. Bu haftalarda karnınızın üst kısmında bir boşluk ve rahatlama hissedebilirsiniz. Bu bebeğinizin doğum kanalına doğru indiğini belirtir ve angajman olarak adlandırılır. Midenizdeki bası ortadan kalkacağı için iştahınız yeniden açılabilir. Benzer şekilde akciğerlerinizdeki baskı da olmayacağından soluk alıp vermeniz kolaylaşır. ıdrara çıkma sıklığınız angajman sonrası tıpkı hamileliğinizin ilk başlarındaki gibi iyice artacaktır. Bebeğinizin hareketleri dışarıdan rahatlıkla izlenebilir. Zaman zaman karnızının bir bölgesinde aniden bir yükselti fark edebilirsiniz. Bebeğinizin hareketleri özellkle göğüs kafesinizin altında size acı verebilir, canınızı yakabilir.

Yukarı

Hamilelik (Gebelik) 38. Hafta

37. haftayı tamamladığınızda bebeğiniz ve hamileliğiniz miadını doldurmuş olarak kabul edilir. Ancak büyümesi daha durmamıştır. Vücudu yağ depolamaya devam eder ve günde yaklaşık 15-30 gram kadar alırlar. Genelde erkek bebekler kzı bebeklerden daha fazla yağ depolarlar ve bu nedenle daha ağır doğarlar. Bebeğiniz artık yeterli koordinasyonu sağlayacak kapasitededir ve elleri ile cisimleri rahatlıkla kavrayabilir. Eğer karnınıza çok kuvvetli bir ışık kaynağı dayarsanız yüzünü o tarafa doğru çevirecektir. Rahim içinde soluk alıp verme hareketleri yapar ve bunların ultrasonda izlenmesi bebeğinizin iyi durumda olduğunun göstergesidir. Amniyon sıvısına göre hacmi çok arttığından hareket etmesi zorlaşır ve bebek hareketlerinde azalma fark edebilirsiniz. Bu haftaya kadar rahmi ağzınız ve onu rahim içine bağlayan kanal sümüğümsü bir tıkaç tarafından doldurulmaktaydı. Bu mukus tıkacın amacı rahminizin içini ve bebeğinizi vajinadan gelebilecek mikrop ve enfeksiyonlara karşı korumaktır. Bu mukus tıkacın vajinanızdan gelmesi doğumun belirtilerinden biridir ve halk arasında "nişan gelmesi" olarak adlandırılır. Nişan doğumdan birkaç hafta önce gelebileceği gibi sadece bir kaç saat önce de gelebilir. Nişanı genelde kanlı sümüğümsü bir akıntı şeklinde hissedersiniz.

Günaydın herkese!Bursa da da yağmurlu,kasvetli bir hava var,bütün gece yağmur yağdı,2 gün önce de camlar silinmişti,şansa bakın,acaba temizlikçiyi arayıp desem mi ki,camları silmeyi unutmuşsunuzsırnaşık şey
Çiçek geçmiş olsun,kayınvalidenin hastalığı sana gribini unutturmuş yani ,o kadar mı çok seviyordun:roflol:
Dün dr a gittim ben de,nst ye girdim sonunda,bugünleri de gördüm ya,artık doğurabilirimkaydirigubbakcemile3 Bizim nst de karnına kemer takıyorlar,kendin bir düğmeye basmıyorsun,o kendisi ölçüm yapıyor.Dr a dedim kasılmalar,bıçak saplanmaları gibi sancılar oluyor die,onlar normal,hatta olsunlar ,vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi.
Kuzum 3000 gr olmuş anca.

kız Allah cezanı vermesin bunların nst kemerliymişşşşşşşşşş:roflol::roflol::roflol: kız bütün nstler kemerli düğmeye basma olayı ekstra bebek hareket edince basıcan bizimkinde vardı ben basmadım iki bebek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…