2009 Nisan Anneleri buraya

ay cnm ya inanmıyorum
Allah korusun hepimizi bebeklerimizi böyle kötü haberler aldırmasın
çok üzüldüm ya Allah sabır versin

april canım.herşeyin hazır.çok erken bi haftada değilsin.endişelenme.ne güzel bebişinn gül yüzünü göreceksin.daha ne istiyosun.

nasıl ya.şok oldum.keşke yazmasaydın arkadaşım ya.sitede de tansiyon problemi olan arkadaşlrımız var.etkilenebilirler.

Ay kızlar acaba dün bana çatı mayenesi yapıldı diyemi gece sıkıntım oldu?
Hay allaam ya doğurana kadar bu bebekleri, 9 doğurduk:)

april seninde çatı muayenesinden sonra ağrın oldumu bana salı günü yaptı doktorum muayene esnasında acı hissetmedim ama dün fecii ağrı oldu adım atamadım bugünde dün ki kadar olmasada ağrım var

ay cnm ya inanmıyorum
Allah korusun hepimizi bebeklerimizi böyle kötü haberler aldırmasın
çok üzüldüm ya Allah sabır versin

ya bu dediğm 20 sene önceki olay ben anneme sinir oldum ya denecek laf mı allah aşkına? arama bi daha beni dedim telefonu suratına kapattım sonra da pişman oldum üzüldüm.

Ay kızlar acaba dün bana çatı mayenesi yapıldı diyemi gece sıkıntım oldu?
Hay allaam ya doğurana kadar bu bebekleri, 9 doğurduk:)

canım benim bi arkadaşımında çatı muayanesinden sonra problem oldu ama onu hiç eve yollamadan hemen sezeryana aldılar çatı muayenesi çok hassa bi konuymuş bende ozaman öğrendim zaten oyüzdende son haftalara yakın yapılırmış ki bi sorun olursa doğum yapılabilsin diye ama senin haftan var baya sadece biraz kilo alacağı zaman dışarda olcak olsun sen onu dışarda beslersinn:ecrin_bebek:

yahu moralinizi bozmayın 20 sene önceki olay diyorum tıp 20 sene geride yani ben anneme kızdım onun için yazdım

20 sene önceki bi olayı niye sana söylüyo ki.zaten çok kırılganız bebeklrimiz konusunda.aklımız hep onlarda.canım yaşayacakları varsa biz naparsak yapalım yaşayacaklar.ömürleri yoksa yine aynı şey geçerli.ben hep kendime bunu söyleyip çok dua ediyorum.elimizden başka da bişey gelmiyor ne yazık ki

april canım.herşeyin hazır.çok erken bi haftada değilsin.endişelenme.ne güzel bebişinn gül yüzünü göreceksin.daha ne istiyosun.

Öyle de hiç beklemiyodum nisanı görürüz diyodum. Dr. da çok emindi bebekten durur 15 nisana kadar diyodu ama biranda değşti gerçi hala diyo 2 hafta sonrada doğabilir ama bu gecede diye devamına ekliyo:)

april seninde çatı muayenesinden sonra ağrın oldumu bana salı günü yaptı doktorum muayene esnasında acı hissetmedim ama dün fecii ağrı oldu adım atamadım bugünde dün ki kadar olmasada ağrım var

Ya canım ağrı değilde şiddetli kasılma ve sıkıntı. Rahim ağzındada karıncalanma gibi bişeyler oldu-tatlicadiarzu-

bi bitse şu günler hayırlısı ile.stersten düşünmekten kafayı yicem arkadaşlar ya.
armonia ilk okuduğumda ben de yeni bişey sandım.artık olmaz öyle şeyler di mi?sürekli kontroldeyiz bi.
bak demin ne yazdım elden bişey gelmiyor diye şimdi ne yazıyorum.sıyırdım iyce

bana gelip kalmak istiyo bende gelme iyiyim ben diyorum gelse dır dır vır vır yicek beni evde yalnız kalmamam lazımmış o yüzden saçma sapan şeyler söyleyip sinirimi bozmaya çalışıyo

ama olmaz ki ya.zaten bizim stresimiz bize yetiy.bazen bu yaşlıları anlamıyorum.gerçi annen yaşlımı oonu da bilimyorum ama.bence de gelmesin zaten.

ay yok be cnm haftada 2 doktordayız her şeyimiz kontrol altında elimizde tansiyon aleti. allah korusun bebişlerimizide bizide hiç bişey olmaz. olacağı varsada bahanesi .ok olur zaten. herşeyin hayırlısını dilemek lazım allahtan.

ya bu dediğm 20 sene önceki olay ben anneme sinir oldum ya denecek laf mı allah aşkına? arama bi daha beni dedim telefonu suratına kapattım sonra da pişman oldum üzüldüm.

bana gelip kalmak istiyo bende gelme iyiyim ben diyorum gelse dır dır vır vır yicek beni evde yalnız kalmamam lazımmış o yüzden saçma sapan şeyler söyleyip sinirimi bozmaya çalışıyo

hay allah ya bende yeni olay sandım
20 sene çncesinin şeyi söylenirmi yaa hemde hamilesin valla düşüncesizlik etmiş annen
niye gelmesini istemiyorsun
herkes annesi gelsinde baksın die bakıyor

hay allah ya bende yeni olay sandım
20 sene çncesinin şeyi söylenirmi yaa hemde hamilesin valla düşüncesizlik etmiş annen
niye gelmesini istemiyorsun
herkes annesi gelsinde baksın die bakıyor

hiç susmuyo ki sürekli bişeyler anlatıyo sinir ediyo beni. kafalarımız tam zıt yani. lohusalıkta nasıl katlanıcam bilmiyorum

hiç susmuyo ki sürekli bişeyler anlatıyo sinir ediyo beni. kafalarımız tam zıt yani. lohusalıkta nasıl katlanıcam bilmiyorum

:))annem geldi aklıma benimkide çok sever konuşmayı bende pek sevmem konuş konuş nereye kadar hep aynı muhabbet ..konuşmayıncada sinirleniyor acayp bu anneler
bende ne yapçam lohusalıkta bilmiiyom valla herşeeye alınıyor bişey denmiyor

arkadaşlar hepinize iyi akşamalr.burda size laf yetiştircem diye yemeğin altını yakmışım iymi.kurtarabildiğim kadarını kurtarayım bari.
herkes kendine ve miniklerine iyi baksın.

eyvaaaah Allah yardımcın olsun valla.armonia canım işin zormuş seni ya

sorma cnm valla hemde nasıl. ilk 5.5 ay sürekli kustum hataneden çıkamadım. 4. ayda bebeğimin beyninde kist gördü dr ona bi mahvoldum ama önemsiz bişeymiş geçti sonra.sonrasında acayip kilo almaya başladım tam 25 oldu. ellerimin ayaklarımın acısından duramıyorum uyuyamıyorum. yani zaten zor bi hamilelik geçiriyorum bide annemle uğraşıyorum anlicaaan.öf çok sıkıldım ya ağlamak istiyorum fil gibi ve mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…