ay sormayın ya annem aradı şimdi bi arkadaşının bebeği doğuma 3 gün kala karnında ölmüş kadının tansiyonu yükselmiş ona sinirim bozuldu deminden beri sinirden kaskatı oldum telefonu suratına kapattım.
Selam herkese...Doğurmadım henüz:) Dün akşam çok zor geçti ve sabahta uyandığımda daha doğrusu hiç uyumadım zaten çok ağrım vardı. Bebek hiç durmadı akşam tepine tepine bi hal oldu. Benide perişan etti tabi:)
Sabah dr.u aradım hemen gel dedi. Nst ye girdim hafif sancım çıktı ama tehlike yok dedi. Bugün yarın olmaz gibi gözüküyo ama sen yinede çok dikkat et dedi. Rahim hazırlanıyo doğuma dedi o nedenleymiş dün akşamki sıkıntım. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum. Bebişin odasını tamamladım, çantamın eksiklerinide koydum. Bugünde şekerlerimizi yapıcam. Kamerayı, fotoğraf mak. şarj ettim. Korku içinde bekliyorum.
Dua ediyorum lütfen bebeğim bekle 10 güncük dahaaaaaaa
ay sormayın ya annem aradı şimdi bi arkadaşının bebeği doğuma 3 gün kala karnında ölmüş kadının tansiyonu yükselmiş ona sinirim bozuldu deminden beri sinirden kaskatı oldum telefonu suratına kapattım.
sağol canım, bebişim erkek..
doktorum Bülent Turgut Ay, aynı mı acaba doktorlarımız da :)
Ay kızlar acaba dün bana çatı mayenesi yapıldı diyemi gece sıkıntım oldu?
Hay allaam ya doğurana kadar bu bebekleri, 9 doğurduk:)
ay cnm ya inanmıyorum
Allah korusun hepimizi bebeklerimizi böyle kötü haberler aldırmasın
çok üzüldüm ya Allah sabır versin
Ay kızlar acaba dün bana çatı mayenesi yapıldı diyemi gece sıkıntım oldu?
Hay allaam ya doğurana kadar bu bebekleri, 9 doğurduk:)
april canım.herşeyin hazır.çok erken bi haftada değilsin.endişelenme.ne güzel bebişinn gül yüzünü göreceksin.daha ne istiyosun.
nasıl ya.şok oldum.keşke yazmasaydın arkadaşım ya.sitede de tansiyon problemi olan arkadaşlrımız var.etkilenebilirler.
april canım.herşeyin hazır.çok erken bi haftada değilsin.endişelenme.ne güzel bebişinn gül yüzünü göreceksin.daha ne istiyosun.
april seninde çatı muayenesinden sonra ağrın oldumu bana salı günü yaptı doktorum muayene esnasında acı hissetmedim ama dün fecii ağrı oldu adım atamadım bugünde dün ki kadar olmasada ağrım var
20 sene önceki bi olayı niye sana söylüyo ki.zaten çok kırılganız bebeklrimiz konusunda.aklımız hep onlarda.canım yaşayacakları varsa biz naparsak yapalım yaşayacaklar.ömürleri yoksa yine aynı şey geçerli.ben hep kendime bunu söyleyip çok dua ediyorum.elimizden başka da bişey gelmiyor ne yazık ki
bi bitse şu günler hayırlısı ile.stersten düşünmekten kafayı yicem arkadaşlar ya.
armonia ilk okuduğumda ben de yeni bişey sandım.artık olmaz öyle şeyler di mi?sürekli kontroldeyiz bi.
bak demin ne yazdım elden bişey gelmiyor diye şimdi ne yazıyorum.sıyırdım iyce
ya bu dediğm 20 sene önceki olay ben anneme sinir oldum ya denecek laf mı allah aşkına? arama bi daha beni dedim telefonu suratına kapattım sonra da pişman oldum üzüldüm.
bana gelip kalmak istiyo bende gelme iyiyim ben diyorum gelse dır dır vır vır yicek beni evde yalnız kalmamam lazımmış o yüzden saçma sapan şeyler söyleyip sinirimi bozmaya çalışıyo
hay allah ya bende yeni olay sandım
20 sene çncesinin şeyi söylenirmi yaa hemde hamilesin valla düşüncesizlik etmiş annen
niye gelmesini istemiyorsun
herkes annesi gelsinde baksın die bakıyor
hiç susmuyo ki sürekli bişeyler anlatıyo sinir ediyo beni. kafalarımız tam zıt yani. lohusalıkta nasıl katlanıcam bilmiyorum
eyvaaaah Allah yardımcın olsun valla.armonia canım işin zormuş seni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?