sorma cnm valla hemde nasıl. ilk 5.5 ay sürekli kustum hataneden çıkamadım. 4. ayda bebeğimin beyninde kist gördü dr ona bi mahvoldum ama önemsiz bişeymiş geçti sonra.sonrasında acayip kilo almaya başladım tam 25 oldu. ellerimin ayaklarımın acısından duramıyorum uyuyamıyorum. yani zaten zor bi hamilelik geçiriyorum bide annemle uğraşıyorum anlicaaan.öf çok sıkıldım ya ağlamak istiyorum fil gibi ve mutsuzum
canım sıkma kendini.bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.kiloyu takma verirsin.ben de ilk 5 ay kustum düşük tehlikesi geçirdim bi de benim bıcırık tüp bebek .nazlı hanım 8 sene sonra teşrif ettiler.ama onları kucağımıza sağlıcakla aldığımız gün herşey bitecek inşallah.ben hep o günü düşünüyorum.doping oluyo.hihoyyyt
fırsatınız olmaz annem konuşmaya bebekle uğraşmaktan:))annem geldi aklıma benimkide çok sever konuşmayı bende pek sevmem konuş konuş nereye kadar hep aynı muhabbet ..konuşmayıncada sinirleniyor acayp bu anneler
bende ne yapçam lohusalıkta bilmiiyom valla herşeeye alınıyor bişey denmiyor
Allah sabır versin seninde işin pek zormuşsorma cnm valla hemde nasıl. ilk 5.5 ay sürekli kustum hataneden çıkamadım. 4. ayda bebeğimin beyninde kist gördü dr ona bi mahvoldum ama önemsiz bişeymiş geçti sonra.sonrasında acayip kilo almaya başladım tam 25 oldu. ellerimin ayaklarımın acısından duramıyorum uyuyamıyorum. yani zaten zor bi hamilelik geçiriyorum bide annemle uğraşıyorum anlicaaan.öf çok sıkıldım ya ağlamak istiyorum fil gibi ve mutsuzum
amaaaaaaaaaaaannnnn kızlar ölüyorummmmmmm ben ne fena olmuşum yaaa 8. haftadan beri elimi bi işe sürmüyorum yaa az önce bardak kırdım eğilip toplamam mümkün diil fırca kürekte balkonda kirlenmiş leş gibi onları aldım yıkadım kırıkları süpürdüm bide çorba yaptım amaaaaaaaaa karnım oldu davul belim koptu diceksinizki ne var oncacık işte ama ölüyorum yeminle
fırsatınız olmaz annem konuşmaya bebekle uğraşmaktan
Allah sabır versin seninde işin pek zormuş
sultan çiçekte gelemedi annesiyle kaynanasını çekiştiriyo heralde bitiremedinaniknanik
:))annem geldi aklıma benimkide çok sever konuşmayı bende pek sevmem konuş konuş nereye kadar hep aynı muhabbet ..konuşmayıncada sinirleniyor acayp bu anneler
bende ne yapçam lohusalıkta bilmiiyom valla herşeeye alınıyor bişey denmiyor
muahhaha evet onuda çekiştiridk de kadın abbamdan dertli daha çok babamı çekiştiridkkızımmm klör olucaksın bilg başında ALlah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?