2009 Nisan Anneleri buraya

ya şunu da yazım çıkayım.benim annem de hem pek alıngan hem de pek sinirli.ama önceden böyle değildi.şimdi ne desek siz de menapoza girin de göreyim nasıl iyi kalabileceksiniz diyo herşeyin altından kalkıyo. kaydirigubbakcemile3

canım sıkma kendini.bak yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.kiloyu takma verirsin.ben de ilk 5 ay kustum düşük tehlikesi geçirdim bi de benim bıcırık tüp bebek .nazlı hanım 8 sene sonra teşrif ettiler.ama onları kucağımıza sağlıcakla aldığımız gün herşey bitecek inşallah.ben hep o günü düşünüyorum.doping oluyo.hihoyyyt

doğru söylüyosun. az kaldı. sende zor günler geçirmişsin. bi doğsalar artık sağlıkla.

amaaaaaaaaaaaannnnn kızlar ölüyorummmmmmm ben ne fena olmuşum yaaa 8. haftadan beri elimi bi işe sürmüyorum yaa az önce bardak kırdım eğilip toplamam mümkün diil fırca kürekte balkonda kirlenmiş leş gibi onları aldım yıkadım kırıkları süpürdüm bide çorba yaptım amaaaaaaaaa karnım oldu davul belim koptu diceksinizki ne var oncacık işte ama ölüyorum yeminle
fırsatınız olmaz annem konuşmaya bebekle uğraşmaktan

Allah sabır versin seninde işin pek zormuş

kız bünyeye göre ii iş yapmışsın
aferin sana

yarın kaynanam girecek ya giremem ben şimdi ayıp olur kadına
valla aklım hep burda olacak çok konuşmayın bari okuması zor oluyor:))

geçmişi okuyodum ama şenaycım seni görünce dayanamadım artık yazayım dedim..
kızım ne yaptın ettin bebeleri koç burcu yaptın valla..

şansa bak bugün bu muhabbeti yapmışsınız okumadan yazdım ama yarın doğurdun doğurdun yoksa koç olacaklar canımcım..

bendede aynı sorun var hayatım bide benim annem alt katta yani sürekli beraberiz
bazen yeter diyorum bu sefer alınıp gidiyo
babam biz küçükken vefat etti ondan böyle oldu bu kadın diyodum ama huyla alakalı sanırım..

zar zor giriyorum eğil bükül şu nete ben gelince herkes sus pus oluyo sonra geçmişi okuyacam diye canım çıkıyo..
:çok üzgünüm:

muahhaha evet onuda çekiştiridk de kadın abbamdan dertli daha çok babamı çekiştiridk kızımmm klör olucaksın bilg başında ALlah korusun

olmaz bana bişi çok güzel bi site buldum da size nasıl sölim onu bulamadım bebklerin gelişimi yenidoğan nasıl beslenir hangi testler yapılcak diğer sitelerden daha farklı geldi

iyide geçmişi okurken maşallah ara verilmeden yazılmış oluyo yoruluyom okurken.
valla canım 20 kişi varkende giriyom kimse konuşmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…