kızım senin yolun belli oldu 1 haftaya senden bir aksiyon bekliyom ben :))
bu arada kaynanamı aramıştım
evde değildi aradı beni şimdi hastaymışın kızım falan dedi
geleyim dedi bende şimdi çok geç oldu yarın gelirsin falan yarın gelcekmiş oh be yaşşa kaynanam benim
orası muallak be kuzum biri kızda öbürü belli diil malesefsen_ay cım ikiz beklemek zor olsa gerek, sana allah kolaylık versin, ne tatlıdır ama o bebişler maşallahcinsiyetleri nedir?
kızlar ben geçen hafta doktora çatı muayenesini sordum, beklenen doğum tarihinden 3-4 gün önce yapılmasının mantıklı olduğunu çünkü bebeğin gelişiminin önemli olduğunu söyledi. benim doktorum mu çok rahat sizinkiler mi aceleci :))
üç kağıtcı karıııı seniiiikızım senin yolun belli oldu 1 haftaya senden bir aksiyon bekliyom ben :))
bu arada kaynanamı aramıştım
evde değildi aradı beni şimdi hastaymışın kızım falan dedi
geleyim dedi bende şimdi çok geç oldu yarın gelirsin falan yarın gelcekmiş oh be yaşşa kaynanam benim
sen normalmi istiyosun çünkü sezeryanı 38+2 de yapıyolarhayyy ağzın bal yesin......bende benden bekliyom aksiyon ama kızçenin niyeti yok
maşallah ne hamaratsınız efendim.... yaaa ben mi çok tembelim....... hiç bişiy yapmak gelmiyo içimden...........
ay benim oğluşum halk oyunları ve basket etütüne katılıyoya 2 seferdir kendi eşofmanlarını fln giyiyo çıkışta etüt servisine binip geliyo maşallah büyük gelişme var benim oğluşumda .............................ben ona hala bebek gibi bakıyorum üzerini giydiririm yemeğini yediririm fln..................................
canım bende çınarlıda yapıcam dok kim ?yakın oturuyoruz bu arada .hayırlısı olsun kızmı erkek mi bebiş
orası muallak be kuzum biri kızda öbürü belli diil malesef
üç kağıtcı karıııı seniiii
sen normalmi istiyosun çünkü sezeryanı 38+2 de yapıyolar
:dance::teytey:sositosositoben derimkiiiiiiiii rumelili pazara kadar doğurur
özendim sizden bende yufka aldım. börek sarayım da dolaba atayım ben de. gül böreği yapıcam da piştikten sonra atsam daha pratik olmaz mı çıkınca mikro dalgada ısıtırsın.
anaaam benim adam eve geliyomuş yola çıkcaz daha valiz hazırlamadım öldürcek beni hep sizin yüzünüzden sizi okuyayım derken delikafadulden
armonia kız sabahtan beri buradasın 2 kelime etmedin hıuuuuuuuuuu
bursasu, asyacenk, aysun4141, dinozzo, dozkan, iyuksel+, köfte:)), lily_of_the_valley, megul, mirage78, rosemaryy, RUMELİLİ, Ruveydax, sev_rey, s_ebru, şen_ay+
saol i yuksel ev de çok tozlu utanıyorum valla bi süpürsem diyorum
öle tozlu görmesin çünkü çok titiz bişey sölerse çok bozulurum
ya rumelili biz bile artık gelsin falan diyoruz
sen iice sabırsızlanmışsındır
bak sana bi tatktik vereyim doğurman için
şidmi gidiyosun bi kovaya su dolduruyosun bir halıyı silmeye başlıyosun b mümkünse hızlı hızlı:roflol:
akşamda kocan gelince aganigi naganigi yooları açtır heheh sabaha doğumhanedesin olmazsa gel yüzüme tükür dermişim heheheh:roflol::roflol:
ay yaçok üzüldüm çevremize söyleyelim bize böyle şeyler hiç demesinler kaldıramıyoruz, biz zaten olabileceğini biliyoz ama söylenince daha çok etkileniyoruz.ay sormayın ya annem aradı şimdi bi arkadaşının bebeği doğuma 3 gün kala karnında ölmüş kadının tansiyonu yükselmiş ona sinirim bozuldu deminden beri sinirden kaskatı oldum telefonu suratına kapattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?