2009 Nisan Anneleri buraya

hayyy ağzın bal yesin......bende benden bekliyom aksiyon ama kızçenin niyeti yok

orası muallak be kuzum biri kızda öbürü belli diil malesef
üç kağıtcı karıııı seniiii

hayyy ağzın bal yesin......bende benden bekliyom aksiyon ama kızçenin niyeti yok
sen normalmi istiyosun çünkü sezeryanı 38+2 de yapıyolar

maşallah ne hamaratsınız efendim.... yaaa ben mi çok tembelim....... hiç bişiy yapmak gelmiyo içimden...........

canımcım ben 9 senelik evli çocuklu bir kadınım üstelik bir ara 3 sene kadar
evkadınlığı tecrübem var.Yani artık el alışkanlığı oluyo bazı şeyler
eminim zamanla sen daha iyilerini becereceksin.
:CüvCüv:

maşallah oğluşuna abi oluyo annesigamyoncuiremsu

benim nst ye baktım şimdi 30 a falan çıkmış en çok, zaten doktor da iyi sancın yok demişti. doğumda kaça çıkıyor bilmiyorum. çatı muayenesi de son haftalarda yapılıyor. doğumu tetikliyormuş diyenler duymuştum ama doğru mu bilmiyorum. doğacağı varsa bebeğin zaten gelir ne zaman isterse. öyle çok abartı bişi değil çünkü çatı muayenesi.

gelişimini tamalayan bıcırlar kilo almayı beklemeden gelsin ya biz dışarda bakar büyütürüz onları.
Son haftalar gerçekten ne sabır kalıyo insanda nede güç. Tek artan şey korku oluyo acaba sağlıklı mı diye.

özendim sizden bende yufka aldım. börek sarayım da dolaba atayım ben de. gül böreği yapıcam da piştikten sonra atsam daha pratik olmaz mı çıkınca mikro dalgada ısıtırsın.

anaaam benim adam eve geliyomuş yola çıkcaz daha valiz hazırlamadım öldürcek beni hep sizin yüzünüzden sizi okuyayım derken delikafadulden

özendim sizden bende yufka aldım. börek sarayım da dolaba atayım ben de. gül böreği yapıcam da piştikten sonra atsam daha pratik olmaz mı çıkınca mikro dalgada ısıtırsın.

kolay gelsin canım
bence de daha mantıklı pişirip koymak en azından ben öyle yapıcam
mikrodalgada ısıtınca aynı oluyo zaten

ben çıkıyorum akşama 2 arkadaş gelecekmiş çaya börek sarabilirsem onlara da koyarım çayın yanına otur otur kasıldım burda zaten. yok anam biz kesin bilgisayar başında doğurucaz.

bursasu, şenay bence de haklısın benim dr. ben çok bağırırsam bana direkt sezeryan tarihi verir, hayırlısı ben benim kuzunun kilosuna bakarım iri bebek falan olursa dediğiniz gibi direkt sezeryan hayırlısı...

bursasu maşallah kaynana ... düşünmesi yeter benimki de sabah "annen gelecek dimi, ben gelsem işe yaramam annen gelsin" diye talimat veriyo... zaten neye ihtiyacınız var ne yaptınız diye soran yok... deli ediyo bunlar beni deli... analı oğullu...

bursasu, asyacenk, aysun4141, dinozzo, dozkan, iyuksel+, köfte:)), lily_of_the_valley, megul, mirage78, rosemaryy, RUMELİLİ, Ruveydax, sev_rey, s_ebru, şen_ay+

saol i yuksel ev de çok tozlu utanıyorum valla bi süpürsem diyorum
öle tozlu görmesin çünkü çok titiz bişey sölerse çok bozulurum

ya rumelili biz bile artık gelsin falan diyoruz
sen iice sabırsızlanmışsındır
bak sana bi tatktik vereyim doğurman için
şidmi gidiyosun bi kovaya su dolduruyosun bir halıyı silmeye başlıyosun b mümkünse hızlı hızlı:roflol:
akşamda kocan gelince aganigi naganigi yooları açtır heheh sabaha doğumhanedesin olmazsa gel yüzüme tükür dermişim heheheh:roflol::roflol:

armonia kız sabahtan beri buradasın 2 kelime etmedin hıuuuuuuuuuu

ay sormayın ya annem aradı şimdi bi arkadaşının bebeği doğuma 3 gün kala karnında ölmüş kadının tansiyonu yükselmiş ona sinirim bozuldu deminden beri sinirden kaskatı oldum telefonu suratına kapattım.

ilahi bursasu halılar yıkanmaktan daha geldi yapsam yapsam leke yaparım.....koca işide sakat yanıma yaklaşmaz benim bu haldekaydirigubbakcemile3.......başka tüyolar ver anacım

ay yaçok üzüldüm çevremize söyleyelim bize böyle şeyler hiç demesinler kaldıramıyoruz, biz zaten olabileceğini biliyoz ama söylenince daha çok etkileniyoruz.

Ay kızlar acaba dün bana çatı mayenesi yapıldı diyemi gece sıkıntım oldu?
Hay allaam ya doğurana kadar bu bebekleri, 9 doğurduk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…