2009 Nisan Anneleri buraya

inşallah yazmaya çalışırım.. ayyy çok az kaldııııı

ay april Allah yardımcın olsun ...sabred canım ...Allahın izniyle en hayırlı zamanda al yavrunu kucağına

Amin canım hepimiz işallah sağlıkla doğumlar yaparız..

hoşgeldin canım yaaa merak ettik....bize derken semi doğurucan yoksa ama bekler kuzun daha bence....benim 2-3 gün önce çok sancım vardı şidi tık yokkk

Canım ya bende sana sorcaktım dün unuttum. Nasıl oldu senin sancı işi? Birden mi çıktı? Ne hissettin? Dr. ne dedi?

Selinaycım korkuyorum valla. Süpriz oldu ya o nedenle endişem arttı birden

Hemde nası bi istek anlatamam. Bi itiyo kafasıylaaa aamaaannn dedim ne güçlüymüş. Benim dün NST 60 la 90 arasındaydı:) Hatta arada 100 ü zorlamış Bugün 20-40 arasında çıktı..

canım hem siteyi geç keşfettim, hem de çalışırken vakit ayıramazmışım gibi geldi. haksız da sayılmazmışım hem okuyup hem yazmak zor işmiş kaydirigubbakcemile3

burdaki herkes ne kadar becerikli bana yemek yapmak çok zor geliyor bu halimle:1rolleyes:

evet burdaki kızlar işleri bile bırakıyolar buraya cvp yetiştiriyorlar
mesela şirvan o bizim mahallenin mıhtarı hem işte çalışıyo hemde burda muhtarlık yapıyo:))

nst de kaç çıkınca hehhh tamamdır doğum sancısı diyorlar kızlar...şuraya bak haftası en ilerde olup nst acemisi bir ben varımkaydirigubbakcemile3

canım 90-100 diye biliyorum ama emin değilim,olabilir canım çoğumuzun ilk gebeliği

teşekkürler tatlım.... o halsizlik bende de var..

benim bi kere nst yapıldı bebek hareketleri sancı kalp atışı.... ama dr tehlikeli bişiy yok demişti.... ben de hiç incelemedim....

ben sana anlatayım senin salak dr sana doğum sancısını çektirecek sonra olmuyo sezeryan diyecek şimdi sen sezeryan istiyosan catı muayenen yapılırken çok acı çekiyomuş gibi davrannnnnnn tavrına bakacakmışya ayyyyyy oyyyyy de sezeryan yapar bu doğuramaz der

hoşgeldin bacım pek becerikliyiz pekkkk evleri b..k götürüyo

ben alsım chiconunkini. güzel duruyor ama bende kesemem tırnaklarını içim gider. babası yada anane babane kessin napayım. yavaş yavaş alışırım bende herhalde

sabaha karşı 4.30 t kasık ağrısı ile uyandım........20 dakikada birde belime vuruyordu.....ama öğlene doğru geçti.......

kız napam be bu hamilelik beni obez ediyo......................................

aynen benim evde tekrar kirlendi yaaaaaaaaaaa..........................

selinay kız Ankara grubu dağılır mı hiç. Buralardayız yahu.
Bende bu soğukta yürüyüş olsun diye anneme gittim
gitmişken yarın misafirleri gelecekmiş mercimek köftesi sarma falan yaptım
kadıncağız temizlik yapmış dökülmüştü zavallım. Anca bitti eve geldim şimdi de kızm gelecek
ona yemek hazırlamak lazım. Yani kısacası boğaz derdine uğraşıp duruyoruz hehehehe

anaaammmmm nasıl kalabalık.... maşallah bizeeee

geda, april16, Armonia, asyacenk, bursasu, ceyo16, chveneburi, cicekcicek, didem1981, dozkan, lily_of_the_valley, merilanka, mirage78, ozsev, RUMELıLı, Ruveydax+, sapphire+, selinay2002, sev_rey, s_ebru, tuğçe8, şen_ay

sen_ay cım ikiz beklemek zor olsa gerek, sana allah kolaylık versin, ne tatlıdır ama o bebişler maşallah cinsiyetleri nedir?

kızlar ben geçen hafta doktora çatı muayenesini sordum, beklenen doğum tarihinden 3-4 gün önce yapılmasının mantıklı olduğunu çünkü bebeğin gelişiminin önemli olduğunu söyledi. benim doktorum mu çok rahat sizinkiler mi aceleci :))

ben alsım chiconunkini. güzel duruyor ama bende kesemem tırnaklarını içim gider. babası yada anane babane kessin napayım. yavaş yavaş alışırım bende herhalde
ben de ondan aldım makas gibi dimi
ama bi arkadaşım aldı kullanamamış zor oluyo dedi baakalım denicez

bencede demekki çatı muayanen de seni ölçecek bu doktor sende sezeryan istiyosan acıyomuş gibi yap iyuksel tamammı direk sezeryana alır zaten seni dayanıksız görürse

maşallah ne hamaratsınız efendim.... yaaa ben mi çok tembelim....... hiç bişiy yapmak gelmiyo içimden...........

ay benim oğluşum halk oyunları ve basket etütüne katılıyoya 2 seferdir kendi eşofmanlarını fln giyiyo çıkışta etüt servisine binip geliyo maşallah büyük gelişme var benim oğluşumda .............................ben ona hala bebek gibi bakıyorum üzerini giydiririm yemeğini yediririm fln..................................

sabaha karşı 4.30 t kasık ağrısı ile uyandım........20 dakikada birde belime vuruyordu.....ama öğlene doğru geçti.......

kızım senin yolun belli oldu 1 haftaya senden bir aksiyon bekliyom ben :))

bu arada kaynanamı aramıştım
evde değildi aradı beni şimdi hastaymışın kızım falan dedi
geleyim dedi bende şimdi çok geç oldu yarın gelirsin falan yarın gelcekmiş oh be yaşşa kaynanam benim

canım bu geniş bir skala......çok belirgin bir tarih yok yani.....3-4 gün önceye niye bırakmazlar dersek çatı müsait değilse sezaryanı bekletmek istemedikleri içindir.....benimde 38 de yapıyor doktorum , herhalde muayne tetikliyor doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…