kızlar baştan anlaşalım nisan anneleri olarak doğum hikayelerimizi mümkün olduğu kadar detaylı ve uzun yazalım ...çünkü kendimden biliyorum insan özellikle bu aylarda okumak ve o anı paylaşmak istiyor... biliyorum bebişten vakit bulamaycaz ama yine de elimizden geleni yapalım... ne dersiniz.
ay april Allah yardımcın olsun ...sabred canım ...Allahın izniyle en hayırlı zamanda al yavrunu kucağına
hoşgeldin canım yaaa merak ettik....bize derken semi doğurucan yoksa ama bekler kuzun daha bence....benim 2-3 gün önce çok sancım vardı şidi tık yokkk
canım senin bebişte erkenci çıktı gelmek istiyor söyle ufaklığa birazcık daha sabretsin,nst de benim sancım 8-9 en fazla 16 çıkıyo şimdilik maşallah,herşeyini hazırlaman da iyi olmuş tek eksik bebiş kalmış oda sağlıkla gelir inşallah.
saol cnm ya
valla sıkıı sıkı giyindim tere tepe bayırları aştım markete ulaştım bol bol çikolata ve yufka lor aldım yaptım yedim ooooh aklımda durcağına midemde dursun yedim rahatladım
kızım sen bıkmadınmı bçrek çörek yiye yiye Allah gözünü doyursun emi:)))
gel tabi cnm hoşgeldin
neden bu kadar geç geldin :)
nst de kaç çıkınca hehhh tamamdır doğum sancısı diyorlar kızlar...şuraya bak haftası en ilerde olup nst acemisi bir ben varımkaydirigubbakcemile3
ben kendi adıma iyiyim gedacığım umarım sende iyisindir,bu günlerde bir halsizlik bir uyku halim var sorma gitsin ayrıcadab yürüyemiyorum sol ayağımı öne atıyorum ama sağı kaldıramıyorum bile,yeni bebek yok eski bebeklerden ve ekim 29 dan hala haber yuok iydir inşallah
canım benim girdiğim yerdeki nst aletinde 2 gösterge var biri bebişlerin kalp atışını diğeri annelerin sancı durumunu gösteriyor sayılar sürekli değişerek orda gözüküyor hastaneye yattığımda sancım 50lerdeydi şimdi azalmış
ben sana anlatayım senin salak dr sana doğum sancısını çektirecek sonra olmuyo sezeryan diyecek şimdi sen sezeryan istiyosan catı muayenen yapılırken çok acı çekiyomuş gibi davrannnnnnn tavrına bakacakmışya ayyyyyy oyyyyy de sezeryan yapar bu doğuramaz derya kızlar benim antika dr. yine super bir yorumda bulundu sizinle paylaşayım dedim...
Dr. : "nisanın ilk haftası (2 Nisanda) çatı muayeneni yapacam muayene sırasında çatına ve "TAVRINA" göre normal doğuma ne kadar müsair ve yatkın olduğunu belirleyecez ona göre sana tarih verecem" dedi
biz tabi öyle baka kaldık...zaten soru sormamaya yeminliyim...eşim dayanamadı "hocam eşimin kilo ve tansiyon sorununu düşünürsek nasıl bir şey bekliyorsunuz" dedi
Dr. " normal doğum DENENEBİLİR ama olmazsa sezeryana geçilir " dedi
yahu mübarek adam gibi nedir söylesene ...
hoşgeldin bacım pek becerikliyiz pekkkk evleri b..k götürüyocanım hem siteyi geç keşfettim, hem de çalışırken vakit ayıramazmışım gibi geldi. haksız da sayılmazmışım hem okuyup hem yazmak zor işmiş kaydirigubbakcemile3
burdaki herkes ne kadar becerikli bana yemek yapmak çok zor geliyor bu halimle:1rolleyes:
şu kaynana konusunu ben açtım, kapanışını da ben yapayım..allahından bulsun, allah onun cezasını layıkiyle verecektir inşallah..
börek tarifleri verilmiş..ya bende mi yapsam akşama..pazardan ıspanak aldım ama yıkamayı hiç gözüm yemiyo valla.. bu arada kızlar peynirli dere otlu küçük poğaçalar yapıyorum bende hem çok kolay yapması hemde çok leziz oluyo..akşama onlardan yapsam mı acaba..
bu arada kızlar chicco nun bebek tırnak makasından alan var mı? seminerdeki hemşire en iyisi o demişti ama ben bulamadım...doğduklarında uzun oluyomuş tırnakları, kesmek lazımmış.. nasıl kesicez ya tül gibi ince oluyo onların tırnakları...
Amin canım hepimiz işallah sağlıkla doğumlar yaparız..
Canım ya bende sana sorcaktım dün unuttum. Nasıl oldu senin sancı işi? Birden mi çıktı? Ne hissettin? Dr. ne dedi?
Selinaycım korkuyorum valla. Süpriz oldu ya o nedenle endişem arttı birden
Hemde nası bi istek anlatamam. Bi itiyo kafasıylaaa aamaaannn dedim ne güçlüymüş. Benim dün NST 60 la 90 arasındaydı:) Hatta arada 100 ü zorlamış Bugün 20-40 arasında çıktı..
saol cnm ya
valla sıkıı sıkı giyindim tere tepe bayırları aştım markete ulaştım bol bol çikolata ve yufka lor aldım yaptım yedim ooooh aklımda durcağına midemde dursun yedim rahatladım
kızım sen bıkmadınmı bçrek çörek yiye yiye Allah gözünü doyursun emi:)))
gel tabi cnm hoşgeldin
neden bu kadar geç geldin :)
ben sana anlatayım senin salak dr sana doğum sancısını çektirecek sonra olmuyo sezeryan diyecek şimdi sen sezeryan istiyosan catı muayenen yapılırken çok acı çekiyomuş gibi davrannnnnnn tavrına bakacakmışya ayyyyyy oyyyyy de sezeryan yapar bu doğuramaz der
hoşgeldin bacım pek becerikliyiz pekkkk evleri b..k götürüyo
bende karşıyakda da oturuyorum ve çınarlıda epidural normal yapacağım :ecrin_bebek:
ben sana anlatayım senin salak dr sana doğum sancısını çektirecek sonra olmuyo sezeryan diyecek şimdi sen sezeryan istiyosan catı muayenen yapılırken çok acı çekiyomuş gibi davrannnnnnn tavrına bakacakmışya ayyyyyy oyyyyy de sezeryan yapar bu doğuramaz der
ben de ondan aldım makas gibi dimiben alsım chiconunkini. güzel duruyor ama bende kesemem tırnaklarını içim gider. babası yada anane babane kessin napayım. yavaş yavaş alışırım bende herhalde
selinay kız Ankara grubu dağılır mı hiç. Buralardayız yahu.
Bende bu soğukta yürüyüş olsun diye anneme gittim
gitmişken yarın misafirleri gelecekmiş mercimek köftesi sarma falan yaptım
kadıncağız temizlik yapmış dökülmüştü zavallım. Anca bitti eve geldim şimdi de kızm gelecek
ona yemek hazırlamak lazım. Yani kısacası boğaz derdine uğraşıp duruyoruz hehehehe
sabaha karşı 4.30 t kasık ağrısı ile uyandım........20 dakikada birde belime vuruyordu.....ama öğlene doğru geçti.......
sen_ay cım ikiz beklemek zor olsa gerek, sana allah kolaylık versin, ne tatlıdır ama o bebişler maşallahcinsiyetleri nedir?
kızlar ben geçen hafta doktora çatı muayenesini sordum, beklenen doğum tarihinden 3-4 gün önce yapılmasının mantıklı olduğunu çünkü bebeğin gelişiminin önemli olduğunu söyledi. benim doktorum mu çok rahat sizinkiler mi aceleci :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?