2009 Nisan Anneleri buraya

sağol tatlım yaaa hakikaten zordayız bir bedende 3 can Allaha sığınıyoruz hayırlısı bakalım

kızım ben çıkıyom koca geldi
sinehas yapsın ay ne güldüm şenay sana yaa gelince yaparım olmadı tamammı gülüm
selinay sanada yaparız ben bi kocamı halledeyim yani yemek filan

ya kızım şenay alemsin yaw :))
ne bileyim sen deyince banada çözün bende ben çözemedim facce i siz çözün yani ingilizce olduğu için çözemedim sandım ya deli seni

hele bi banada yapmayın yolarım sizi

kızım bu herkese aynı şeyi sölüyo ya sanırım benim profil bilgilerime göre yapılıyor
şenay sanada aynısı çıktı canm
Nasıl Bir Çocuğunuz Olacak? testini çözdü ve sonucu İşte Benim Çoçuğum(Ela göz,kumral,erkek) çıktı.

olsun sağol yinede kuzummmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

hastayım ya öf
karnımda acıktı ama cnm hiç bişey yemek istemiyor
ve bebim velet birazdan sol taraftan derimi delerek çıkacak
şenay bişi değil cnm

ay datamı bıtırdım,üstüne revanı yaptım hemde sızın dünku baklava sohbetınızı okuduktan sonra canım ıstedı dıye kalkım ınanın,hemen arkasınada küçük sımıtlerden bakalım nasıl oldu görünüşü çok güzel oldu valla bu *lk denemem bu tarıfı ama emınım ıyı olacak,ben geçmışı okumaya başlıım anca yetışırım anacım

bu arada bugün ara ara sancım oldu ama normal d*ye hııç panıklemedım ve geçtı demek hazırlanıyoruz,pazartesı çatı kontrolumuz var,doğum şeklımız bellı olacak kısmet artık,gece gunduz zamanında gel kızım babanıda beklesen ıyı olur dıyorum,sonrada kısmet böyle program açma özlem neler söylüyorsun dıyorum,b*r tür med-cezır yanı

hastayım ya öf
şenay bişi değil cnm

neyin var kuzuş?

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh missssssssssss ellerine sağlık

saol canımcım valla ben şu pastacı kızın tarıflerını denerım hep,mutlaka ıyı olur sonuç aklınızda olsun ha tamammı

hastayım ya öskürüyomm dohtor:))
ciğerlerim sökülüyo öksürüken doktoru aradım toz bi şurup vardı kullancam inş. ii gelir
burnumda akıyo halsizim vede açııııııııııııım:))

kıs ıyıleşmedınmı anacım sen daha ya,kıyamam yahu,nazara gelıyosunuz ha,dıkkat edın kendınıze dıyoruz hıııııç dınleyen yok valla,emınım ben sızden büyüğümdür o yüzden gel*yor sıze klava:32 den gün almaktayım ya havam ondan

saol oslemcim geçmedi işte uğraşıyoz
evet büyüksün abilerim yaşındasın valla ben senden baya küçüküm hehehe

hastayım ya öf
şenay bişi değil cnm
sen koçişinle yemedinmi yemek kuzuuu

onlar biliyo nezaman gelecekleriniii takma kafanaaaagamyoncuiremsu

iyi akşamlar kızlar ..

2 gündür hastayım grip zannetiim fakat mide bulantısı kusma ateş boğaz ağrısı bugün dok gittim BEBEĞıM ıYı 3300 GR OLMUŞ KAN TESTı ıDRAR TESTı YAPTIRDIM NST YE GıRDıK DR GIDA ZEHıRLEMESıNE BENZıYOR DEDı ŞıMDıDE BOĞAZIM ÇOK AĞRIYOR AZ BıR ZAMAN KALA HASTALIK ÇEKıLMıYOR ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…