pardon canım yaa ne biliim ne olur ne olmaz sorayım dedim çifte hormonlu anniş..
her gün kalktığımda ilk aklıma sen geliyosun korkuyorum valla yerleri daraldı yavrucakların sıkış tepiş duruyolar içim eziliyo..
bana bile fenalık geldi Allah yardımcın olsun cicim
kızım ben çıkıyom koca geldi
sinehas yapsın ay ne güldüm şenay sana yaa gelince yaparım olmadı tamammı gülüm
selinay sanada yaparız ben bi kocamı halledeyim yani yemek filan
ya kızım şenay alemsin yaw :))
ne bileyim sen deyince banada çözün bende ben çözemedim facce i siz çözün yani ingilizce olduğu için çözemedim sandım ya deli seni
bursasu banada bakın kısım yaaaaaaaa.............
1 ela
2 kumral
3 beyaz
4 151.170
5 hayır
6 kahverengi
7 siyah
8 buğday
9 1.70 üstü
10 hayır
kızım bu herkese aynı şeyi sölüyo ya sanırım benim profil bilgilerime göre yapılıyor
şenay sanada aynısı çıktı canm
Nasıl Bir Çocuğunuz Olacak? testini çözdü ve sonucu İşte Benim Çoçuğum(Ela göz,kumral,erkek) çıktı.
hastayım ya öf
karnımda acıktı ama cnm hiç bişey yemek istemiyor
ve bebim velet birazdan sol taraftan derimi delerek çıkacak
şenay bişi değil cnm
ay datamı bıtırdım,üstüne revanı yaptım hemde sızın dünku baklava sohbetınızı okuduktan sonra canım ıstedı dıye kalkım ınanın,hemen arkasınada küçük sımıtlerden bakalım nasıl oldu görünüşü çok güzel oldu valla bu *lk denemem bu tarıfı ama emınım ıyı olacak,ben geçmışı okumaya başlıım anca yetışırım anacım
sen koçişinle yemedinmi yemek kuzuuuhastayım ya öf
karnımda acıktı ama cnm hiç bişey yemek istemiyor
ve bebim velet birazdan sol taraftan derimi delerek çıkacak
şenay bişi değil cnm
onlar biliyo nezaman gelecekleriniii takma kafanaaaagamyoncuiremsubu arada bugün ara ara sancım oldu ama normal d*ye hııç panıklemedım ve geçtı demek hazırlanıyoruz,pazartesı çatı kontrolumuz var,doğum şeklımız bellı olacak kısmet artık,gece gunduz zamanında gel kızım babanıda beklesen ıyı olur dıyorum,sonrada kısmet böyle program açma özlem neler söylüyorsun dıyorum,b*r tür med-cezır yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?