iyi akşamlar kızlar ..
2 gündür hastayım grip zannetiim fakat mide bulantısı kusma ateş boğaz ağrısı bugün dok gittim BEBEĞİM İYİ 3300 GR OLMUŞ KAN TESTİ İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NST YE GİRDİK DR GIDA ZEHİRLEMESİNE BENZİYOR DEDİ ŞİMDİDE BOĞAZIM ÇOK AĞRIYOR AZ BİR ZAMAN KALA HASTALIK ÇEKİLMİYOR ..
iyi akşamlar kızlar ..
2 gündür hastayım grip zannetiim fakat mide bulantısı kusma ateş boğaz ağrısı bugün dok gittim BEBEĞİM İYİ 3300 GR OLMUŞ KAN TESTİ İDRAR TESTİ YAPTIRDIM NST YE GİRDİK DR GIDA ZEHİRLEMESİNE BENZİYOR DEDİ ŞİMDİDE BOĞAZIM ÇOK AĞRIYOR AZ BİR ZAMAN KALA HASTALIK ÇEKİLMİYOR ..
çiçek sende hastamısın iyileştinmi
rumelili nasıl bir çocuğunuz olacak yaz kişi aranan yere belki bulursun cnm
yok ya o yedi ben yemedim iştahım yok meyve yiyorum bende
roseberyy kaç hafatlıktın maşallah bebişe ne çok büyümüş maşallah maşallah
nasıl yani gıda zehirlenmesi bişey olmasın bende hastayım valla dediğin gibi hiç çekilmiyor
geçmiş olsun hayatım yaaa hiç çekilmiyo haklısın ama bak bebiş kocaman olmuş maşallahhhhhhhhh[/QUO
sağol canım aman kendinize iyi bakın hastayken sabah çok zor oluyor bide varil gibi oldum zaten sağa sola döne döne sabah zor oluyor.
günaydın canım
ben varya bizimkilere falan hep geyiğini yaptım seçim günü doğurursam ne yapacaz diyee seçimede 1 hafta kaldı ayyy bide gerçek oluyomuş
Merhaba arkadailar....dr. geldik...hem de iyi haberlerle çok şükür.... Bebeğim çok iyiymiş elhamdüllah... annesi hiç kilo almamış (ucuz atlattık-tatlicadiarzu-) ama kuzusu 2.750 olmuş 46 cm boy...tombiş tombiş yanakları vardı annesine yumuk yumuk elleriyle selam verdi kızım...
Dr. artık her hafta geleceksin nst çekecez...37. haftada çatı muayenesi yapacaz :1shok: dedi muayene göre sezeryan ya da normal doğum olur ama senin %60 sezeryan görünüyo dedi Nisanın ilk haftası doğum şekli ve gününe karar veririz dedi ...mirmirmirmir
Benden haberler böyle teyzeleri ....Allah hayırlısıyla meleklerimize kavuşmasyı nasip etsin...
kızlar yediğimiz herşeyde kansorajen madde varmış..paket sütlere bozulmasın diye amonyak koyuyolarmış..kaymaklı yoğurtların kaymağını margarinden elde ediyolarmış..daha neler neler ya..ballarda glikoz ve emulgatör varmış..bu jelatini hayvansal ürünlerden elde ediyolarmış..domuzda dahil her türlü hayvansal gıdadan elde edilebiliyormuş..ya napıcaz biz böyle, çocuklarımızı hep kansorojenlerle mi beslicez..
kan verdim nst çektirdim kanı açnstyi tok verdiğim için eeve 2 kere gelip gittim.nst hem sıkıcı hem de çok güzel.bebişinin kalp atışlarını duuyyosun.sancu falan çıkmadı.sezeryan için gerekli tahlilleri yaptırdım.ayyyyyyyyyyyy tıkandım haaa
ben toplamda 7 kilo aldım.8 di aslında ama bu hafta bi kilo eksik çıkıyorum.iştahım çok az.hiç bişey yiyesim yok.bulantılar da akşamları yokluyor.
kızlar dün kayınpederimin eşi namı diğer üvey kaynanamın canı sıkılmış olacak ki durduk yere yine bana sataşmış..doğmamış bebeğime beddua etmiş..biz eşimin akrabalarından herkese söylememiştik, nerden duyduysa..benim telefonuma mesaj atmış! dün o yüzden çok keyifsizdim zaten mesajı görünce birden göbeğim taş gibi sertleşti..ne istiyor bizden anlamıyorum ki..ona mı soracaktık çocuk yaparken!! eşimle konuştum az önce babasına söylemiş bizi ahatsız ediyo diye, ya bi adam bu kadar mı olur yapıyo napim oğlum demiş..3 çocuğunun hakkını bu kadına yedirdi, kadın hala doymadı ya!!!
iyi akşamlar kızlar ..
geçmiş olsun canım bu aradabugün itibariyle 35+4 olduk ishal ve ateş bide kusma dediğim için dedi dotorum evde annemde eşimde bende aynı semptomlar var köfte yapmıştım ondan şüpheleniyorum.
oooo kaynanazede 1,
neyse kadını ölmedi demiiii:::)))
ama sen dogururken ir kez daha gecirir atak haberin olsunnnn
bizde de hep aynı geyikkkkkk
bayıldım ellerine saglıkkkk
ben de gelebilirmiyimmmmm
masallah kızına hemson neden sezeryan diyoo anlamadım kiiii
evet var bende bundan korkuyorum ve hazır yiyecek tüketmemeyi istiyorum ya
en baslarda bu konuyu cok konusmustukkkkk
gecmiş olsun canım, yoruldun ama değdiiiiii
ne mide varmıs anacım sizde yaaaa, bulan bulan bitmediiiiii
halamı bulanıyooo yaaa
kıyamam sanaaa
manyak diyorummmmmmm
ama sen sunun teli ver seker
10 kişiyiz diyelim 1 er kere arasak hergün
kafayı yer .altak karııııııkaydirigubbakcemile
masallahhhh bebişeeeee
nazarlar değmesin
geçmiş olsun canım bu arada
hastayım ya öskürüyomm dohtor:))
ciğerlerim sökülüyo öksürüken doktoru aradım toz bi şurup vardı kullancam inş. ii gelir
burnumda akıyo halsizim vede açııııııııııııım:))
halenmi doğurmadın didem sennnnnnn
gün bitmedi daha yavru kuşhihoyyytyok bugunude atlattıkkk sekerrrlerrrr:CüvCüv:
nerdeydin kız şirvan
kalabalık da konuşan az şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?